Wpisy użytkownika BEATA29
Łącznie 1 784 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 382 184. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Witam uprzejmie wszytkich chcialabym zapytac o Wasze opinie 65,68,32,2 i 1 bede wdzieczna
mysle tez o 5??????????tylko mnie ta 3 troche niepokoi bo moze sie powtorzyc Monet dobrze typujesz bo zagladam na forum podpowiedz cos
jeszcze jedna sprawa jakbys mogl zagladnac na moj profil tam mam stale zestawy który najbardziej prawdobopdobny ze padnie??????
a co powiesz o 35 czy jestes w stanie dopasowac ja do losowania
Monet rozumiem 5-07-2015 teraz kupon mialam napisany nic wtedy nie bylo wieczorem a wczoraj cala 5 weszla a nie puscilam go jeszcze raz mam przeczucie nie umiem dobrac liczb pytam o 35 bo jestem jej pewna i tak samo 68 bedzie i co dalej.....
od wieczora tak gdzies to 29 puka do drzwi po ciuchu z 22 razem
bo jak sie powtarzala 22 kiedys dawno temu w losowaniach to szla z 29 tylko te dwudziestki byly
zgadza sie jakos te losowania sie pokrecily liczby ktore szly razem ida inaczej wczesniej
hej dawno Cie nie bylo tytoniasz12 ja tez uwazam ze 68 bedzie tez sadze ze 3 sie powtorzy ja mysle jeszcze o 35?co uwazasz?
tytoniasz12 pamietasz jakie wczoraj kupony miales miale 7 nie pamietam dalej bo widzialam?
tytoniasz to nie mozliwe wczoraj 10-20-30-40 moze dis dalszy ciag imprezki 50-60-70-80
wiesz powaznie sie zastanawiam Estymy nas 1,2,3?co uwazasz?przegielam?
Wedrowca netowy to norma na Slasku ja mieszkalam 18 lat w Sosnowcu wiem cos o tym czasami szyby sie trzesly
EstyMy ok rozumiem ja sie wkurzylam 2 dni temu puscilam kupon na poludnie nic nie bylo a nastepnego dnia w poludnie cala 5 weszla
mam opzniony zaplon cos wczoraj puscilam 3,15,35,68,78 zadna menda nie weszla kto wie czy dzis nie bedzie
no krew by zalala niby jestem pewna tych liczb a tu sie okazuje ze guzik
Wedrowca netowy tam maja gdzies gornikow u mnie polowa rodziny pracowala w kopalni no chociaz teraz emerytury porzadne maja tyle z tego
mam stale zestawy ale nie gram nimi wlasnie i zaluje bo wygralam w maju czerwcu EstyMy tylko modze i takie sa efekty tego....
ojh rozumiem Cie uwierz mi ja mam tak samo ale wiesz syn chce rower wydatkow tyle ze kasa potrzebna ale coz zobaczy sie moze znow niedlugo sie poszczesci
tu ludzie zle nie typuja maja swoje liczby nie wiem Dusia chyba ostatnio nie bylo zadnej 50tki a ona trafila ze 59 pojdzie i weszlo
mendy tyle kasy maja nie dadza czlowiekowi wygrac EstyMy na Twoim miejscu tez bym sie wkurzyla i zastrajkowala
wiesz moze ma zapasy i rozdaje bo sam nie zje przeterminowanych wiesz jak jest kazdy dba o swoj tylek
lubie ale swieze a od Ciebie sie boje zjesc bo EstyMy tez ma obawy
bo ja mam pewne przypuszczenia ale po ostatnim losowaniu to niczego pewna nie jestem
z 1 z Twojego marcinek typowania sie zgadzamy a reszta maybe........
no pewnie ze tak jest i trzeba dodac to jeszcze jak nas okantuje
EstyMy to mialo byc do Ciebie te brawa oczywiscie za ta 59 a Dusi pytam jaki typy ma na 21
piatka 11-13-13-14-17-18 wchodzi raz misiacu albo teraz albo wieczorem dokladam 28-29-7
uklad wczorajszego losowania jest taki jaki byl czy sie zmienia liczby co zostanie co odpadnie okaze sie
to jablko jak dieta