Wpisy użytkownika BEATA29
Łącznie 1 784 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 385 089. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
wiem tytoniasz potrzebuje typy na wieczor bo wieczorem to mam lipe zawsze
tytoniasz rozumiem wiesz trafiasz czesto liczby ktorych bym sie nie spodziewala tak bylo z 69 o 29 myslalam ze bedzie ale bym ich w zyciu nie polaczyla bo to dla mnie za duze ryzyko a jednak
dusia tak to jest wszystko wciaga najpierw obowiazki potem przyjemnosci ja mam ten plus ze maz tez typuje wiec spoko
Hartge no ja tez tak mam w poludnie cos sie wygralo a wieczorem dupa i kasa poszla niby sie jest pewnym a kanciarstwo rzadzi
wiesz kiedys zaryzykowalam z mezem puscilam kupony za 200zł i weszlo cala 5/5 na drugi dzien puscilam te same kupony i to samo 5/5 potem juz niestety lipa byla Hartge
oj no tak jest wiesz jak ja mam mozliwosc zagrac za wieksza kase to ryzykuje raz wychodzi raz nie ale tak robie moze to nierozsadne ale czasem odnosi dobry skutek
wiesz sledz forum tytoniasz dobrze typuje czasem trafia liczby o ktorych czlowiek by nie pomyslal kiedys napisal liczby na poludnie nic nie bylo a wieczorem 5/5
jakos tak mam do tytoniasza slabosc powiem Ci ze mnie jego typy przekonuja
sprobujemy...ale to pozniej maz musi przysiasc nad wczorajszym losowaniem pewne typy mam ale narazie to tylko male prawdopodobienstwo jest
wyslij kupon tytoniasza czasem sie trafia on ma czesto gesto racje pogadaj z nim....zreszta on dal na forum niedawno liczby
wiesz to ze ja podam liczby to nie znaczy ze wejda czasem sie udaje wkurza mnie to bo maz ma 2 czy 3 liczby pewne zaqmiast je puscic ze stawka porzadna to tak je porozrzuca ze nie ma nic albo 3/5
wiesz ostatnio Hartge puscilam kupon na poludnie nic nie bylo a wieczorem 5/5
poczekajmy co tytoniasz powie dalam mu liczby o ktorych mysle napewno jego kupon wysle on dal stawke razy 4 musi byc pewny ze wejda jak nie teraz to pewno cos wejdzie wieczorem z jego kupony ten typ tak ma
tak ale bylo tylko kuponow na 37,50 gdybym je puscvila na wieczor znow to byla by 5 a tak gowno znowu
mezus przysiadl nad losowaniem zobaczymy co wymysli plus tytoniasz moze cos z tego wyjdzie
dusia jocia i inni tez maja oko do liczb moze z opoznieniem typuja ale trafiaja
dziekuje Ci i czekam tytoniasz musisz byc pewny skoro dales stawke razy 4
mnie tez zalezy zeby wygrac wiec ja nie puszczam tak na pale liczb nie wiem paulo3 mozliwe ze akurat w grach szczescia nie masz tak czasem jest ja mysle zeby dzis puscic 3 liczby na stawke razy 10
tak tak dusia racja a masz jakis typ na dzis na 14 pewniaka?co myslisz o 44?
ha ha paulo rzad to rzad pieron ich wie co oni maca ale szczescie szczesciem
tytoniasz to co Cie tak na szlo na stwke razy 4 masz jakies jeszcze inne typy?????
byle dorwac sie do stolkow kase pod siebie i rodzine a nas maja u du....
wiecie ci dogadajmy sie wszyscy zrobmy jedna piatke i zagrajmy nia
Monet wez do lapki dlugopis kupon multi potup nozka pod stolem sukses 5/5 murowany
zbigniew g ta jedynka to jeszcze poczeka nie bedzie jej tak ja uwazam warte do zastanowienia liczby 39 80% ze pojdzie mysle tez o 64 uwazam ze pojdzie
chwila prawdy sie zbliza......ja uwazam ze kupon moze taki wejsc dzis 33,39,64,48 oraz 24
Serw gratuluje wygranej oj przydalaby sie no coz kazdy orze jak moze jak sie to mowi...
tytoniasz te oboki to sa dobre ja probowalam z tym Twoim kuponem z 12 i 24 bylam pewna ze beda poszlam nie w te liczby co trzeba oboki zrobilam i lipa
paulo3 jestes???wiesz ze jednak faktycznie pech chodzi za Toba bo nawet ja teraz 4zl nie wygralam
gryks76 hm.... ta franca 39 miala teraz wejsc na poludnie co sadzisz 0 11
Hej tytoniasz obok wszedł natomiast wszedł w mieręale reszta lipa
czy będziesz pużniej bo nie miałam czasu jak pszysiąść nad liczbami jeszcze a zależy mi żebys to sprawdził
dobra odezwe się po 12.00dziękuje CI czy uwarzasz że pujdą dzisiaj znowu 50 70 tki