Wpisy użytkownika Aya
Łącznie 2 845 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 238 709. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Hejka
Wujek kiedyś mnie zablokowałeś, a teraz dodałeś do ulubionych co się zmieniło? Jaki powód?
Wujek kiedyś mnie zablokowałeś, a teraz dodałeś do ulubionych co się zmieniło? Jaki powód?
A wogóle to gdzie się podział Sebuś?
Wujek bo można się już pogubić kto jest kto
Wujek bo można się już pogubić kto jest kto
Robal ja tu czasem czytałam tylko czasu nie bylo pisać oj działo się
Widzę że kabel odblokowany
Widzę że kabel odblokowany
Jelonek ja nie pisałam tego bezpośrednio do Ciebie ale widać ubodło Cię ---dlaczego?
krzysztof 24 zainstaluj sobie uBlock Origin
i po problemie nie będziesz miał na żadnej stronie reklam
i po problemie nie będziesz miał na żadnej stronie reklam
Boli że jesteś nadętym bufonem
i dowalasz się do każdego a najbardziej do niepełnosprawnych
Cobyś sie nie zertał z tych mądrości i nie zapomnij o karmie bo wcześniej czy później cie dopadnie
i dowalasz się do każdego a najbardziej do niepełnosprawnych
Cobyś sie nie zertał z tych mądrości i nie zapomnij o karmie bo wcześniej czy później cie dopadnie
Jelonek bo jak widzę twoje znęcanie się nad kimś --psychiczne == to mnie gotuje jak można być takim kimś
Gosia teraz mam okazje sie zapytać czemu mnie zablokowałaś wcześniej
Zebrało się tu emerytów i rencistów i myśłą ze zawojują i zawładną całe Multipasko
Jak to jest zajebiście komuś dokopać psychicznie a zwłaszcza tym najsłabszym po prostu hepi cieszysz się
I bardzo dobrze bo znęcanie psychiczne jest najgorsze z możliwych form przemocy.
Hejka
1,4,17,21
a z powtórek 24,62
i parka 29,33
Zobaczymy czy coś wyjdzie.
1,4,17,21
a z powtórek 24,62
i parka 29,33
Zobaczymy czy coś wyjdzie.
Normalnie jakaś posucha ostatnio nic nie idzie trafić, nawet w zdrapkach nic.
@5 299 986 zwierzak:
Wolę takich bezpośrednich ludzi niż udawanych i wielonikowców typu jelonek
Hejka
Jestem przeciwko kandydaturze Seby uzasadniać nie będę bo nie chce rozpętać tu burzy
Jestem przeciwko kandydaturze Seby uzasadniać nie będę bo nie chce rozpętać tu burzy