Wpisy użytkownika Anna9
Łącznie 359 wpisów w archiwum, pokazane od nr 5 337 200. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
@5 337 191 Pasko: To nie konflikty,a łamanie regulaminu.
@5 337 191 Pasko: Dobra, ale trzeba dodać tekst.W jaskini klika, brednie plecie,
mądry inaczej – Wujek74 znany w świecie.
Wszędzie zamęt, wciąż się wtrąca,
lecz sensu w słowach — ani końca.
mądry inaczej – Wujek74 znany w świecie.
@5 337 201 wujek74: W jaskini klika, brednie plecie,
mądry inaczej – znany w świecie.
mądry inaczej – znany w świecie.
@5 337 191 Pasko: Poproś sztuczna inteligencję - chyba,że Ty potrafisz wykazać się inteligencja, zaśpiewaj piosenkę wg tych słów.

@5 337 214 Sebastian_M: Ratunku, bo jakiś brzydal cuchnący głupotą chce mnie zaciągnąć do lóżka.

@5 337 219 Sebastian_M: W jego wsi jedynie pies 🐶🐕 sołtysa jest w porządku.
@5 337 215 Sebastian_M: Ten tekst jest skrócony, na czat nie można go było wkleić bo było info, że nadużywam emitel, a tam żadnej nie było.
@5 337 224 wujek74:
„Troll jest cieniem własnych lęków — im brzydszy jego krzyk, tym głębsza pustka, z której się wywodzi.”
„Troll jest cieniem własnych lęków — im brzydszy jego krzyk, tym głębsza pustka, z której się wywodzi.”
@5 337 225 Sebastian_M: Bozia zamiast urody uposazyla w wuja.Jednym dała rozum i urodę, innym wuja
@5 337 245 adek108: 

@5 337 234 Sebastian_M: 

@5 337 249 zbigniew g: Ale w Mini Lotto możesz typować.Ja daje pewniaka 11.
@5 337 257 adek108: 

@5 337 249 zbigniew g: 

@5 337 262 zbigniew g: Gamoń to mężczyzna, a kobieta?
@5 337 306 wujek74: Nikt tak gównem nie potrafi jak ty

@5 337 191 Pasko: Pasko, poproś sztuczna, niech opracuje piosenkę na podstawie tego tekstu.

@5 337 320 Sebastian_M: Już wnet będzie dziad kiem.
@5 337 320 Sebastian_M: Szuka Ewy bo to dobre kandydatki na żonę.
@5 337 334 Sebastian_M: Może być nawet z Zadupia Górnego po przechodzie.
@5 337 335 Sebastian_M: Jak Putin z Trumpem.
@5 337 337 wujek74: Przed 'normalnych' pominąleś literę 'a'.
@5 337 342 Sebastian_M: Pewniak 11.
@5 337 347 Sebastian_M: Tak, dzisiaj i jutro wszystkie liczby do 13.
@5 337 348 Sebastian_M: Nie! 11 pewniak
@5 337 352 wujek74: Piotr tak często myli Annę z Maciejem, że zaczynam podejrzewać, iż dla niego wszyscy ludzie to po prostu literówki w czacie.
@5 337 363 Sebastian_M: Nudziarz czatowy to ten, co mówi dużo, ale nie zostawia ani jednej myśli, którą warto zabrać ze sobą.
@5 337 352 wujek74: Nudziarz czatowy to ten, co mówi dużo, ale nie zostawia ani jednej myśli, którą warto zabrać ze sobą.
@5 337 371 Sebastian_M: Kto się urodził wróblem kanarkiem nie zdechnie.
@5 337 371 Sebastian_M: 

@5 337 514 krzysztof 24: Glupiec zawsze chodzi z głupcem bo nie zna innej drogi, dlatego chwalisz jego głupotę, a co do nicków to raczej do GTV te uwagi i do Trisetum.Idziesz tam gdzie twoje miejsce - do wora i na śmietnik.
@5 337 543 krzysztof 24: Ty ich nigdy nie miałeś, jedynie miejsce na skorupki z orzechów by dzieci miały grzechotkę.Zegnam.
@5 337 726 Sebastian_M: Z maszyny.
O, jakaż błoga cisza na czacie — bez bluzgów, chamstwa i wyzwisk. Aż trudno uwierzyć, że to możliwe! Gady zniknęły w swoim naturalnym środowisku... czyli w jednym miejscu. Dawno wyczekiwana chwila — niemal jak święto spokoju i kultury. Cud, nie czat!
@5 337 826 dzikus: Ależ nie rób tego bo się rozpłacze.
@5 337 884 wasyl-piaski: Dlaczego, tak pozytywnego gostkta?
@5 337 826 dzikus: Dzikus, błagamy — nie usuwaj tego profilu! Bez Ciebie zrobi się tu strasznie nudno. Kto nas jeszcze będzie edukował w zakresie kultury słowa? Kto rzuci mięsem z taką pasją i finezją? Ogarnie nas smutek i żal… bo przecież Twoja obecność to istna oaza unikalnej dobroci i subtelnego trollowania. Będzie nam brakować tej ciepłej, toksycznej aury!
@5 337 918 dzikus: To czeba było pisać o jakie konto chodziło dobry człowieku, a nie smutac mnie.A Jelonek nie wiem czy chciałby cię cmoknąć kopytkiem?
@5 337 941 dzikus: Spotkałeś kiedyś żmije zygzakowatą?
@5 337 976 dzikus: Przecież Pan Bóg wie co komu dać.
@5 337 987 dzikus: Lubisz rodzynki?
@5 337 993 dzikus: A cacao?
@5 337 998 dzikus: Wiesz co to memlono?
@5 338 008 dzikus: Z ogórkiem używanym?
@5 338 014 dzikus: Przecież dzisiaj nie Boże Narodzenie byś się mył.
@5 338 019 dzikus: Mogę Ci dać podegustowac.
@5 338 031 dzikus:
@5 338 031 dzikus: 

@5 338 044 dzikus:
@5 338 073 Sebastian_M: A może ktoś pluje a Ty, że deszcz pada .
@5 338 087 Sebastian_M: Jak się ma zęby to można zgrzytać, bez nich to się mlaska.
@5 338 095 Sebastian_M: To jest ważna sztuczka poślizgowa.
@5 338 097 Sebastian_M: Nie trzeba zaglądac bo braki widać.
@5 338 099 Sebastian_M: Nie o tym koncie mówił.
@5 338 104 Sebastian_M: Dzisiaj będziesz miał tylko 500 000
@5 338 112 Sebastian_M: Oni mają te same objawy chorobowe.
@5 338 091 Sebastian_M:
„Nie jesteśmy toksyczni, tylko mówimy jak jest” – bo przecież gdy rzucasz komuś w twarz wiadro pogardy, to tylko po to, żeby „go przebudzić”. Zero empatii, sto procent samozachwytu. A gdy ktoś nazwie to chamstwem? Oj, typowa histeria ludzi, którzy „nie wytrzymują prawdy”.
„Nie jesteśmy toksyczni, tylko mówimy jak jest” – bo przecież gdy rzucasz komuś w twarz wiadro pogardy, to tylko po to, żeby „go przebudzić”. Zero empatii, sto procent samozachwytu. A gdy ktoś nazwie to chamstwem? Oj, typowa histeria ludzi, którzy „nie wytrzymują prawdy”.
@5 338 278 01234Zorro567890: 11 był pewniakiem jako plus
@5 338 296 chevelle1970: 

@5 338 077 Sebastian_M: 

@5 338 300 01234Zorro567890: Żona Jelonka to łania z klasą, chociaż musi znosić Jelonka wybryki, a ty masz tak przyozdobione rogi , że las na Giszowcu sam bije brawo.
@5 338 300 01234Zorro567890:
"Zorro ze Śląska? On już dawno pogubił się w swoich fantazjach — myli żony z kochankami, kochanki z samicą jelenia, a prawdę z własnymi bajkami. Plotkarz tak zaplątany w cudze majtki, że do lustra mówi 'kochana'."
"Zorro ze Śląska? On już dawno pogubił się w swoich fantazjach — myli żony z kochankami, kochanki z samicą jelenia, a prawdę z własnymi bajkami. Plotkarz tak zaplątany w cudze majtki, że do lustra mówi 'kochana'."
@5 338 309 01234Zorro567890:
"Skąd znam Twoje współrzędne? Nie potrzebuję GPS — Twoje rogi mają własne pole grawitacyjne. Ludzie w Cieszynie ustawiają je jako punkty orientacyjne, a w Opolu traktują jak zabytki. Piekary? To moje imperium. Od tych mazowieckich przez łódzkie, aż po te krakowskie — wszędzie zostawiłam kawałek serca... i trochę Twoich bajek. A Ty? Ostatnio widziany jak próbujesz startować z Piekar koło Laskowic. Szkoda, że nawet tam już nikt Cię nie bierze na poważnie."
"Skąd znam Twoje współrzędne? Nie potrzebuję GPS — Twoje rogi mają własne pole grawitacyjne. Ludzie w Cieszynie ustawiają je jako punkty orientacyjne, a w Opolu traktują jak zabytki. Piekary? To moje imperium. Od tych mazowieckich przez łódzkie, aż po te krakowskie — wszędzie zostawiłam kawałek serca... i trochę Twoich bajek. A Ty? Ostatnio widziany jak próbujesz startować z Piekar koło Laskowic. Szkoda, że nawet tam już nikt Cię nie bierze na poważnie."
@5 338 315 01234Zorro567890:
Zorro nie hakuje już serc.
Teraz ustala IP, żeby wiedzieć, co masz w majtkach zanim powie "Z jak Znikam".
Zorro nie hakuje już serc.
Teraz ustala IP, żeby wiedzieć, co masz w majtkach zanim powie "Z jak Znikam".
@5 338 315 01234Zorro567890:
Zorro już nie zostawia "Z" na ścianach.
Teraz namierza IP, żeby sprawdzić, kto ma czym dychać w gaciach, zanim wlezie z szabelką.
Zorro nie walczy już o sprawiedliwość.
Teraz sprawdza IP, żeby wiedzieć, czy warto zaglądać w majtki, zanim wyciągnie rapier.
Zorro już nie zostawia "Z" na ścianach.
Teraz namierza IP, żeby sprawdzić, kto ma czym dychać w gaciach, zanim wlezie z szabelką.
Zorro nie walczy już o sprawiedliwość.
Teraz sprawdza IP, żeby wiedzieć, czy warto zaglądać w majtki, zanim wyciągnie rapier.
@5 338 317 01234Zorro567890:
"No tak, musisz mi tłumaczyć jak dziecku, bo inaczej twoje ego się zgubi po drodze. A co do inteligencji – jeśli sztuczna cię przerasta, to może to nie jej wina, że u ciebie wersja demo mózgu."
"No tak, musisz mi tłumaczyć jak dziecku, bo inaczej twoje ego się zgubi po drodze. A co do inteligencji – jeśli sztuczna cię przerasta, to może to nie jej wina, że u ciebie wersja demo mózgu."
@5 338 493 RYCHFER: To klasyczny chwyt retoryczny mający na celu spolaryzowanie opinii – czyli to można uznać za agitację przeciw Trzaskowskiemu.
@5 338 501 ERFER2005:
@5 338 493 RYCHFER:
"Mnie nikt nie będzie przekonywał, na kogo mam oddać głos ani od kogo mam głos odebrać. NieTrzaskać — zwłaszcza podczas ciszy wyborczej. Głosuję zgodnie z własnym sumieniem, nie według cudzych sugestii. To mój obywatelski obowiązek i prawo. Szanujmy demokrację – niech każdy głos będzie wolny i świadomy."
"Mnie nikt nie będzie przekonywał, na kogo mam oddać głos ani od kogo mam głos odebrać. NieTrzaskać — zwłaszcza podczas ciszy wyborczej. Głosuję zgodnie z własnym sumieniem, nie według cudzych sugestii. To mój obywatelski obowiązek i prawo. Szanujmy demokrację – niech każdy głos będzie wolny i świadomy."
@5 339 138 Sebastian_M: Gdyby myśleli wybraliby prezydenta w I turze.
@5 339 154 Sebastian_M: To tylko sondaże.
@5 339 157 zbigniew g: Zbigniewie, jakże imponujące, że z taką łatwością rozpoznajesz gamonia — to musi być wynik wieloletnich obserwacji w lustrze. Twoja opinia, Zbyszku, brzmi jak echo... zapewne często ją słyszysz w swoim towarzystwie.Zbigniewie, naprawdę podziwiam Twoją pewność w wydawaniu sądów — rzadko spotyka się taką odwagę bez pokrycia. Cóż, każdy mówi z własnego doświadczenia. Miło, że się dzielisz, Zbigniewie.Zbyszku, twoje komentarze to prawdziwa perełka... z tych sztucznych, oczywiście.
- Ja nie miałabym odwagi nazwać go gamoniem, nawet gdyby nim był.
- Ja nie miałabym odwagi nazwać go gamoniem, nawet gdyby nim był.
@5 339 180 zbigniew g: Papieżem jest informatyk , dlaczego prezydentem nie może być informatyk? Poparcie miałby 💯, przeszedłby w I turze.
@5 339 163 Sebastian_M: Kto je przekłamał?
@5 339 184 zbigniew g: I po co?
@5 339 189 zbigniew g: Dobrze, że Cię dostrzegli.
@5 339 194 kedzior13: Sprawdź jaki jest poziom wykształcenia Polaków.To wszystko mówi za siebie.
@5 339 197 Sebastian_M: Nie sprawdzałam, nie interesowałam się sondażami.Nawet nie znam wszystkich kandydatów - chociaż na wyborach byłam.
@5 339 209 kedzior13:
"Moimi ideałami są przede wszystkim rodzice i rodzeństwo – to od nich nauczyłem się najwięcej. Wzorem są też dla mnie wykładowcy i pracodawcy, którzy swoją postawą i wiedzą inspirują mnie do rozwoju. Cenię także obecnego papieża, ks. Twardowskiego i ks. Lemańskiego za ich wrażliwość i mądrość. No i jeszcze kilka osób w rządzie – choć rzadko, trafiają się tacy, którym naprawdę zależy.
Moim zdaniem to upadł właśnie Braun , i to nie raz.W Rzeszowie też przegrał z Fijolkiem.
"Moimi ideałami są przede wszystkim rodzice i rodzeństwo – to od nich nauczyłem się najwięcej. Wzorem są też dla mnie wykładowcy i pracodawcy, którzy swoją postawą i wiedzą inspirują mnie do rozwoju. Cenię także obecnego papieża, ks. Twardowskiego i ks. Lemańskiego za ich wrażliwość i mądrość. No i jeszcze kilka osób w rządzie – choć rzadko, trafiają się tacy, którym naprawdę zależy.
Moim zdaniem to upadł właśnie Braun , i to nie raz.W Rzeszowie też przegrał z Fijolkiem.
@5 339 218 kedzior13: Debili to więcej niż 6 %
"Moimi ideałami są przede wszystkim rodzice i rodzeństwo – to od nich nauczyłam się najwięcej. Wzorem są też dla mnie wykładowcy i pracodawcy, którzy swoją postawą i wiedzą inspirują mnie do rozwoju. Cenię także obecnego papieża, ks. Twardowskiego i ks. Lemańskiego za ich wrażliwość i mądrość. No i jeszcze kilka osób w rządzie – choć rzadko, trafiają się tacy, którym naprawdę zależy."
@5 339 222 kedzior13: Znasz powiedzenie KS.Twardiwskiego albo Lemańskiego o Hołowni?
@5 339 237 dzikus: 

@5 339 237 dzikus: A może jestem Anna - bylą posłanka? Nigdy literówki nie palnąles?
@5 339 244 dzikus:
„Dzikus z dzidą dramatu rzuca się na literówkę, nie widząc, że sam brodzi po kostki w błędach – swoich i tych, którym bije pokłony.”
„Dzikus z dzidą dramatu rzuca się na literówkę, nie widząc, że sam brodzi po kostki w błędach – swoich i tych, którym bije pokłony.”
@5 339 246 Kawasaki: Nasze społeczeństwo jest jak amerykańskie .
@5 339 315 Sebastian_M: Wygrałeś coś, że nie jest źle?
@5 339 331 Vondeoff: Coś w tym jest, podobnie jak imię mówi o człowieku, czy przybrane imię papieża.
Krzysztof24, no rzeczywiście – masz w dupie politykę, ale dziwnym trafem bardzo dokładnie powtarzasz narrację rodem z pasków TVP Info. Bezpieczeństwo? Jasne, tylko że jak rodacy z biało-czerwonymi flagami i różańcem w ręce palą flagi UE, rozbijają się z gaśnicą po Sejmie albo demolują portiernię na UW, to jakoś dziwnie nikt ich "popaprańcami" nie nazywa. A może to dlatego, że jak morderca z Zamościa czy ten od Rosiaka i Adamowicza wyglądał jak „swój chłop” z osiedla, to już temat jest niewygodny?
Więc zanim znów zaczniesz bredzić o "ciapatch" z maczetami w Niemczech, zerknij może na własne podwórko – bo wychodzi na to, że największym zagrożeniem dla bezpieczeństwa jesteśmy czasem... my sami. Ale co tam, przecież polityka Cię nie obchodzi. Tylko jakimś cudem dokładnie wiesz, kogo się bać – i kogo nienawidzić.
Więc zanim znów zaczniesz bredzić o "ciapatch" z maczetami w Niemczech, zerknij może na własne podwórko – bo wychodzi na to, że największym zagrożeniem dla bezpieczeństwa jesteśmy czasem... my sami. Ale co tam, przecież polityka Cię nie obchodzi. Tylko jakimś cudem dokładnie wiesz, kogo się bać – i kogo nienawidzić.
@5 339 428 Rrrooobbbeeerrrttt: 

@5 339 557 Sebastian_M: 6,27,42
@5 339 594: Jedni siedzą na czacie, kłócą się zawzięcie o politykę, wyrywając sobie klawiatury z rąk i plując pikselami przez ekran, a inni... inni w tym czasie grają sobie w Keno i inne magiczne gierki, co chwila zgarniając po 200 000 zł jakby to były drobne na oranżadę. Tak trzymać, drużyno marzeń – ktoś musi finansować te internetowe debaty!
@5 339 595 dzikus: Ależ niedopatrzenie! Jakże mogłam zapomnieć o naszym nieocenionym dyżurnym Dzikusie? Czynię więc to teraz z całą należytą pompą:
Serdeczności, najczujniejszy z obserwatorów! Życzę zdrówka — zwłaszcza tego fizycznego, bo z resztą bywa różnie — i wygranych, bo przecież ktoś musi mieć szczęście, prawda?
Serdeczności, najczujniejszy z obserwatorów! Życzę zdrówka — zwłaszcza tego fizycznego, bo z resztą bywa różnie — i wygranych, bo przecież ktoś musi mieć szczęście, prawda?