Wpisy użytkownika Andrew123
Łącznie 1 562 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 599 359. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Pasko to się dopiero naczyta.... może potem do Hollywoda wysłać gotowca na film
LOteria.... wbijasz kody, zbierasz sumę, obstawiasz co chcesz wygrać..potem w kwietniu losowanie i zobaczymy....
Dreamer..jeśli nikt z 100 tyś innych ludzi też nie będzie chciał blendera to go masz
a u mnie wczoraj... na 14 poszły liczby a na 21.40 wpadły....a kuponik nowy... a dziś o 14 tylko 4/5
A mi 2 oboki dziś na 9 .... ale przynajmniej ..jest za co pograć i jutro na lotto coś muszę pomyśleć...
JA dziś wysłałem 5,9,10 i wpadło 2/5, 4/10, i 7/9 .. a myślałem jak Zibi żeby przynajmniej stawka 5 ale nie chciałem kasy wydawać i za 15pln TS dał.. 302pln... też dobrze...
dziś na wieczór 9 za 2 stawkę...8,10,16,17,44,57,61,66.67... jak trafię obiecuję skan wstawię
Kochani forumowicze... ustalmy na jutro na 14 zestawik 5 liczb... jak każdy wyśle i poświęci 5pln .. to i tak TS zwariuje...jak trafimy choć 4/5
??? w czym ???Brjan...zestaw z 14 był taki: 6,11,13,18,30,52,59,60,71...weszło 7/9...
Janosik ale jest zabawa choć... z 14 wyszło 4/9 szkoda że te 10 powtórek nie było z tych moich 9
dziś Ts łaskawszy... zagrałem na kumulację za 32pln... i 3/6 i 4/6 plus weszło....jest na sobotę do grania...
Dobra pora spać...i coś na jutro do sprawdzania Janosikowi dać.... pozdrawiam.
...Gonzaaga...ja już pnie gram w lotto..ale coś pokusiło.. no i na sobotę coś jeszcze pomyślę... ale wolę już wMM ..zawsze jakies drobne wpadną..
trza w końcu 10/10... bo ostatno tylko 3 + 7/10..a 8/10 dawno juz nie było...
Doktor... ja dzis też stawiam na 26, 10,25, i 73.... reszta nie wiadomo...
ja ostatnio jak napisałem co jest nie logiczne a wysłałem to co podpowiada logika...to było: wysłane 0/8 a nie wysłane 7/8!!! i teraz zaczynam robić dwa zestawy... i oba wysyłać...
Gratis Ci podam..gratis mi sprawdzisz... jak wygramy przewalimy kase na powerbala...
OK Rano koło 6 wrzucę Ci zestawik 8 MM , sprawdź i jak co daj z nich jakiegoś pewniaka jak Ci wyjdzie.... no chyba że 0/8
Dobrej nocki...i mniej desperatów na czacie... bo ostatnio to i czytać się nie da... Pasko powinien zrobić tak jak kiedyś pisałem oddzielny czat...i tam niech się wyżywają...taki hyde park!
..I życzę ROOOObert w końcu coś traf chłopie i wklej skana!!! jak będę pewny 10/10 to Ci podeślę ...naprawdę życzę Ci trafienia!