Wpisy użytkownika ANDREA
Łącznie 126 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 483 738. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
witam wszystkich na czacie, mnie o14 dzisiaj sie poszczescilo bo mialem 8/10 i wygrana juz zrealizowalem ,zobacze co bedzie o 2140 ,bo zagralem 4/10 i4/5 moze uda sie cos wygrac
witam to ze sie bylo tylko raz na wyborach to nie powod do dumy i nie ma sie z czego chwalic ja jestem na kazdych
arczibalik mnie tez zaden rzad nic nie dal ale ze jestem obywatelem
jakby wszyscy podchodzili w ten sposob do wyborow to byloby kiepsko u nas w kraju tak ja uwazam bo dlaczego ktos ma za mnie decydowac
witam Pasko za co osoba o nicu Patryk b ma ponad trzy tysiace punktow jak nic konkretnego nie trafila co by pozwalalo przyznac jej te punkty prosze powiedz mi jak to robisz przyznajac te punkty czym sie kierujesz
witam wszystkich na czacie mnie sie dzi poszczescilo mam5/6 w realu zawalila 6 kturei ni wylosowali a ja ja wytypowalem
witam ja wczoraj zagralem na 7 na dwa losowania i tylko o 2140 weszlo3/7 tak ze porazka
witam wszystkich trawilem 4/7 o 2140 szalu niema ale zawsze cos a o14 bylo 3/7
witam wszystkich na czacie mysile ze dzisiaj pewnik to54,dwojka to54,62 a trojka to1,54,62 zycze szczescia
Dzien Dobry wszystkim na zielonei stronce ja wczoraj trafilem czworke z tych cyfr ktore dal Pasko pozdrawiam
A ja siedzę sobie na działce słucham śpiewu ptaków i piję sobie piwo
Pasko dlaczego nie przypisałeś 8 punktów za trafienie 3/5i za5/10
« Poprzednie 100Kolejne »