Wpisy 5 363 589 – 5 363 700
16 czerwca 2025 00:06 → 16 czerwca 2025 10:00, 100 wpisów
Gonzaga.
Idź spać!
Idź spać!
W Zabrzu zrobili zdjęcie policji jak spali 2000 u siebie widziałem ich pełno teraz nie bo każdy może zrobić im zdjęcie
@5 363 594 zbigniew g: a dlaczego pan osioł nie śpi jeszcze?
@5 363 596 waldus: osioł to cie zrobił
Coś mi się przypomniało 2005 06 15 przyjęcie do pracy w której do tej pory pracuje liczba zwolnień lekarskich zero na kwarantanie zero
Oddawanie krwi się nie liczy
Oddawanie krwi się nie liczy
Dzień Dobry Kochane Ur_visy
Szkoda że Was (niektórych) nie było
tu wczoraj (wersja przeżyjmy to jeszcze raz dostępna na ,,Zielonej stronie''w zakładce -co ja najlepszego przespałam?)
Wszystkim czytającym ze zrozumieniem
lub bez - Doznań na Miarę Mistrza
SEBASTIANA
Życzę !!
Niech Piekło (Hades) Go
nie opuszcza !!
miłego dnia.
Szkoda że Was (niektórych) nie było
tu wczoraj (wersja przeżyjmy to jeszcze raz dostępna na ,,Zielonej stronie''w zakładce -co ja najlepszego przespałam?)
Wszystkim czytającym ze zrozumieniem
lub bez - Doznań na Miarę Mistrza
SEBASTIANA
Życzę !!
Niech Piekło (Hades) Go
nie opuszcza !!
miłego dnia.
Pasko Gosia wczoraj napisała zamknij czat całe wakacje jestem za od 1 lipca aż do 31 sierpnia
Typowania zostają wiadomo
Dzień dobry, dziś o 14stej,nie będą wylosowane liczby od 1 do 36 jak b da to tylko kilka to tylko dla tego że zostało dużo tymi liczbami rozpisanych systemów .
@5 363 603 zbigniew g:
Jak Gosia__77 nie chce czata, to niech się po prostu wyloguje z Multopasko. Serio, to nie jest obowiązkowe. 😉 Proponuję też, żeby nie wypowiadała się w imieniu całej społeczności, bo – umówmy się – nie należy do niej z własnego wyboru, blokując wielu pozytywnych i aktywnych użytkowników. 🙃
Zresztą, Gosia ma już doświadczenie w usuwaniu i reaktywowaniu profilu – zrobiła to chyba z dwa albo trzy razy, więc zawsze może to powtórzyć.
Czat jest miejscem dla ludzi otwartych, empatycznych i chcących być w kontakcie – a takich tu nie brakuje.
Pozdrawiam wszystkich, którzy nie potrzebują wakacji od życzliwości.
Jak Gosia__77 nie chce czata, to niech się po prostu wyloguje z Multopasko. Serio, to nie jest obowiązkowe. 😉 Proponuję też, żeby nie wypowiadała się w imieniu całej społeczności, bo – umówmy się – nie należy do niej z własnego wyboru, blokując wielu pozytywnych i aktywnych użytkowników. 🙃
Zresztą, Gosia ma już doświadczenie w usuwaniu i reaktywowaniu profilu – zrobiła to chyba z dwa albo trzy razy, więc zawsze może to powtórzyć.
Czat jest miejscem dla ludzi otwartych, empatycznych i chcących być w kontakcie – a takich tu nie brakuje.
Pozdrawiam wszystkich, którzy nie potrzebują wakacji od życzliwości.
@5 363 600 Zuzia77:
Dziękujemy za Twoje ciepłe słowa na dobry początek dnia – zawsze miło jest przeczytać coś, co łączy nutę refleksji z odrobiną humoru i tajemniczości.
Rzeczywiście, czasem życie nas gdzieś niesie i nie sposób być obecnym wszędzie – ale dobrze wiedzieć, że „Zielona strona” daje szansę na powrót do tych chwil.
Twoje życzenia – choć nietypowe – przyjmuję z uśmiechem i ciekawością. Może Hades w tym wypadku to metafora intensywności, która nie daje spokoju, ale i nie pozwala popaść w rutynę?
Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę Tobie – i wszystkim Ur_visom – dnia pełnego życzliwości i lekkości.
Jelonek
Dziękujemy za Twoje ciepłe słowa na dobry początek dnia – zawsze miło jest przeczytać coś, co łączy nutę refleksji z odrobiną humoru i tajemniczości.
Rzeczywiście, czasem życie nas gdzieś niesie i nie sposób być obecnym wszędzie – ale dobrze wiedzieć, że „Zielona strona” daje szansę na powrót do tych chwil.
Twoje życzenia – choć nietypowe – przyjmuję z uśmiechem i ciekawością. Może Hades w tym wypadku to metafora intensywności, która nie daje spokoju, ale i nie pozwala popaść w rutynę?
Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę Tobie – i wszystkim Ur_visom – dnia pełnego życzliwości i lekkości.
Jelonek
Witam wszystkich
@5 363 606 Jelonek:
Popieram
Popieram
@5 363 611 Jelonek:
Jak ktoś chce sobie zrobić wakacje bez czata to jego wola.
Nikt nikogo nie zmusza aby tu przychodził lub pisał
Nikt nikogo nie zmusza aby tu przychodził lub pisał
@5 363 613 Sebastian_M:
@5 363 616 Jelonek:
Idę bo mam jeszcze trochę obowiązków
@5 363 589 Zuzia77:piękny apel, aż się łezka w oku kręci! Ale wiesz, Miara to jak ten tajemniczy superbohater – działa w ciszy, pojawia się niespodziewanie, typuje jak natchniony i znika, zanim zdążymy mu pomachać. Może to jego styl ninja? Może zraziły go jakieś czatowe burze, a może po prostu lubi spokój i brak gadania? W każdym razie – szanujmy Miarę takiego, jakim jest. A może kiedyś znowu przemówi... jak Gandalf wracający do Shire'u! 😄
@5 363 618 Sebastian_M: Ja tez znikam, bo mam kupe do zrobienia.
@5 363 611 Jelonek:
Witam,witam serdecznie
Byłam właśnie na polowaniu ,
czymś muszę karmić dusze zbłąkane jak i moich skrzydlatych znajomych ;
Gucio_kos z rodziną, Peszka_paszkot drozd z rodziną i śliczne szpaki.
Wszystkiego najlepszego
10/10 w pluszu .
Witam,witam serdecznie
Byłam właśnie na polowaniu ,
czymś muszę karmić dusze zbłąkane jak i moich skrzydlatych znajomych ;
Gucio_kos z rodziną, Peszka_paszkot drozd z rodziną i śliczne szpaki.
Wszystkiego najlepszego
10/10 w pluszu .
@5 363 612 Sebastian_M:
Witam Agenta 6/10 .
.
Myślę ,że szybko awansujesz
na wyższy stopień - może na 8/10.?
Nie od razu jest się generałem.
Witam Agenta 6/10 .
.
Myślę ,że szybko awansujesz
na wyższy stopień - może na 8/10.?
Nie od razu jest się generałem.
Witka
Sieje a słupki miałem wymieniać.. W bramie ogrodowej.. muszą poczekać..
Sieje a słupki miałem wymieniać.. W bramie ogrodowej.. muszą poczekać..
Dziś kompletna zmiana...
1 lotto plus 3 losowania
A z Dworcowej 1 mini 6 losowan.. I gitara
1 lotto plus 3 losowania
A z Dworcowej 1 mini 6 losowan.. I gitara
@5 363 624 Zuzia77:
No przyznajcie – wczoraj na czacie było super, prawda?
Śmiechu co niemiara, klimat jak w rodzinie Multipasko – czyli trochę śmiechu, trochę wzruszeń i zero nudy!
Oby tak dalej, aż do końca świata (albo chociaż do końca tygodnia 😉).
A jak ktoś nie chce czatować – jego/jej święte prawo! Ale niech nie proponuje zamykania czatu na wakacje, bo nam się bez tego czatowania rozreguluje pogoda i humory!
Uściski i wszystkiego dobrego na nowy tydzień – niech będzie lekki, radosny i pełen pozytywnych "czatów"!
No przyznajcie – wczoraj na czacie było super, prawda?
Śmiechu co niemiara, klimat jak w rodzinie Multipasko – czyli trochę śmiechu, trochę wzruszeń i zero nudy!
Oby tak dalej, aż do końca świata (albo chociaż do końca tygodnia 😉).
A jak ktoś nie chce czatować – jego/jej święte prawo! Ale niech nie proponuje zamykania czatu na wakacje, bo nam się bez tego czatowania rozreguluje pogoda i humory!
Uściski i wszystkiego dobrego na nowy tydzień – niech będzie lekki, radosny i pełen pozytywnych "czatów"!
już na działce podlane warzywa zjadłem śniadania na działce teraz szybko kawa coś słodkiego co jest na działce i pasuje kosić
@5 363 633 Jelonek:
7 X Tak
Kto chce zamknąć chat Ten
pozbawia wolność gospodarczą
Naszego
Ukochanego,Wielkiego,Jedynego, i
inne nana nana - ADMINA PASKO.
Będziemy bronić „Sprawy'' jak
Ukraina - Wyspy Węży!!
Wrogom krzykniemy w twarz -
Idi na.... znaczku reszta !!Nigdy!!
(nie damy skrzywdzić przyjaciół)
7 X Tak
Kto chce zamknąć chat Ten
pozbawia wolność gospodarczą
Naszego
Ukochanego,Wielkiego,Jedynego, i
inne nana nana - ADMINA PASKO.
Będziemy bronić „Sprawy'' jak
Ukraina - Wyspy Węży!!
Wrogom krzykniemy w twarz -
Idi na.... znaczku reszta !!Nigdy!!
(nie damy skrzywdzić przyjaciół)
Jak patrzę na te reklamy z tym wrednym skrzywionym ryjem to nie mogę
Myje się wczoraj słuchawka w ręku wąż 🐍 wyszedł jak oni to robią dziś musze zamontować nowy wąż
@5 363 646 Gosia__77: skaruszki mam takie jak ktoś przypala ziemniaki na patelni
Pasko usuń te reklamy bo mi się żygać chce jak widzę taki wredny ryj@5 363 646 Gosia__77: \
zabawa spiew i taniec a potem na leczenie
zabawa spiew i taniec a potem na leczenie
@5 363 648 Forsami: a wez ty ja opluj
To nie piaskownica nie ma co się obrażać już jeden się obrażał to przegrał
Ja mam teraz starszą panią coś słuchem nie mam takich pań z ryjem czemu mam normalne reklamy
Tyle idę kosić później kupić węża wszystko na piechotę auto zepsute kiedy będzie oby jak najszybciej a chodzenie boli takie to życie
Pasko to jest dobry w grach sierści od lat to robi na 6 a czat to by się przydał ktoś inny co by to rozkręcił
Na stronie www.lotto.pl padła wygrana 472 611,20 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Ropczyce padła wygrana 826 973,80 zł w grze Eurojackpot (4+2). Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Zbiersk padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
W miejscowości Polanka Wielka padła wygrana 155 633,80 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
W miejscowości Jejkowice padła wygrana 245 344,40 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Nowa Dęba padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
Cześć
Wszedłem a ty wygrane na niebieskim pasku.
Poszukam wśród nich Kawasaki
@5 363 677 Sebastian_M:
🥳
🥳
@5 363 680 Zuzia77:
@5 363 681 Sebastian_M:
Sebciu oglądałeś film „Kod Merkury''?
Ty możesz mieć takie zdolności jak ten chłopiec - główny bohater.
Sebciu oglądałeś film „Kod Merkury''?
Ty możesz mieć takie zdolności jak ten chłopiec - główny bohater.
@5 363 682 Zuzia77: Nie oglądałem
@5 363 684 Zuzia77: Dobrze postaram się obejrzeć ten film
@5 363 685 Angierski: Małe libido to mały popęd seksualny.
@5 363 675: Blisko WalDusia
@5 363 685 Angierski: Ale można to poprawić.
@5 363 690 Jelonek: Nie ma różnicy aby była wygrana
mam w stajni kilka 8 kilka 9 i czekam na ich wejscie w 17 numerow
narazie max 8/17 ale inne
narazie max 8/17 ale inne
@5 363 693 Kawasaki: Doszła do Ciebie kasa?
pytacie jak sie sprawuje 9 marzen? dzis promo na 9
wczoraj 4/9
wczoraj 4/9
@5 363 688 Sebastian_M: Obys sie nie mylil.A kroliki? Czy 9 cm mozna przebic blone? - Mozna , jak się weźmie rozpęd.
@5 363 693 Kawasaki: Masz stajnię ?
@5 363 695 Kawasaki: Widziałeś moją wczorajszą kolejną wygraną ?

będzie mi towarzyszył nie lubię być sam