Wpisy 5 220 835 – 5 220 955
24 grudnia 2024 00:20 → 24 grudnia 2024 13:45, 100 wpisów
@5 220 824 13krzysio33: Aleś ty Zalosny.
proosszzz sie nic mnie nie obudzic ,,, XXXuj tam piszom kulturalne to jest nieudolne i obranoc
To Wigilia, czas radości,
więc z choinką przyjmij gości.
Zjedzcie potraw po 12,
a gdy w brzuchu coś wam trzaśnie,
lub od kolęd boli głowa
weźcie lek – jak Goździkowa.
więc z choinką przyjmij gości.
Zjedzcie potraw po 12,
a gdy w brzuchu coś wam trzaśnie,
lub od kolęd boli głowa
weźcie lek – jak Goździkowa.
junior widze spi dostał wczoraj antybiotyk i spi to dobrze niech sie wygrzeje
@5 220 796 Anicolla15: Bardzo zdolna Pani
Jelonek dodał(a) komentarz w temacie: 3 900 000 zł wygranej w Multi Multi Plus w Wągrowcu!

@5 220 847 krzysztof 24: Piękne te zyczenia, oby dotarly do serc wszystkich naszych uzytkownikow.
Świąteczny stół pusty, choć nakryty z miłością. W powietrzu zapach piernika i choinki, a w sercu pustka. Nie wszyscy zasiadają przy nim, nie wszyscy śpiewają kolędy. Wspomnienia o tych, którzy odeszli, wypełniają ciszę, a łzy mieszają się z uśmiechem na wspomnienie ich dobroci.
W myślach i modlitwie pozostajemy z Wami, którzy odeszli, by dołączyć do wiecznej, świątecznej uczty. Spoczywajcie w pokoju.
Świąteczny stół pusty, choć nakryty z miłością. W powietrzu zapach piernika i choinki, a w sercu pustka. Nie wszyscy zasiadają przy nim, nie wszyscy śpiewają kolędy. Wspomnienia o tych, którzy odeszli, wypełniają ciszę, a łzy mieszają się z uśmiechem na wspomnienie ich dobroci.
W myślach i modlitwie pozostajemy z Wami, którzy odeszli, by dołączyć do wiecznej, świątecznej uczty. Spoczywajcie w pokoju.
Przed chwilą padło 45 x 55,20 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Uśmiechu takiego że rechu rechu rechu w ten szczególny dzień przez cały rok
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loterii Świątecznej !
@5 220 855 greg: Trwajcie w zdrowiu i szczęsciu.
Świąteczny stół pęka od dobroci, a jednak brakuje najważniejszego składnika - ciepła tych, którzy odeszli.
Przed chwilą padło 1 x 850,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły

Jak obyczaj stary każe,
według naszych ojców wiary,
z dniem Bożego Narodzenia
pragnę złożyć Ci życzenia
Niechaj gwiazdka betlejemska,
co zaświeci nam o zmroku,
zaprowadzi Cię do szczęścia
w nadchodzącym Nowym Roku
według naszych ojców wiary,
z dniem Bożego Narodzenia
pragnę złożyć Ci życzenia
Niechaj gwiazdka betlejemska,
co zaświeci nam o zmroku,
zaprowadzi Cię do szczęścia
w nadchodzącym Nowym Roku

@5 220 855 greg: wzajemnie🎄
Wiersz będzie po południu.. Teraz na groby zaświecić świeczki.. Tym co już nie doczekali kolejnego nadejścia Jezusa
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | CZTEROLISTNA KONICZYNKA | 4000 zł | Działoszyn |
|---|---|---|
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Dębica |
Kochani życzę wam
Zdrowych , pogodnych Świąt Bożego Narodzenia
Dużo zdrowia ,życia bez zmartwień ,miliona w kieszeni
Wypoczynku w spokoju i dużo prezentów pod choinką 🎄 🎄
Zdrowych , pogodnych Świąt Bożego Narodzenia
Dużo zdrowia ,życia bez zmartwień ,miliona w kieszeni
Wypoczynku w spokoju i dużo prezentów pod choinką 🎄 🎄
wesołych świąt Bożego Narodzenia wyjścia z kołchozu europejskiego narzucający nam zmuszający, więcej wolności, zmiany elit politycznych większość nie służy Polsce a zarządza tą kolonią, mniej podatków, wpisanie w konstytucję własności jedno mieszkanie lub dom bez podatku i żadnych ukrytych form opodatkowania, wolnych mediów których nie ma są tylko małe studia i internet, przebudzenie ludzi którzy są uśpieni to chyba wszystko do stycznia wyciszam się
W miejscowości Bukowo padła wygrana 25 000 zł w grze Keno (8 z 10 x 10 x 10)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Stargard padła wygrana 12 000 zł w grze Keno (7 z 7 x 8)
Przed chwilą padło 8 x 300,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
skaleczyłam się teraz i mam plasterek a robię rybkę po grecku
nóż ostry jak żyletkq
nóż ostry jak żyletkq
@5 220 878 tomi77: Szczerość to cenna waluta, ale nie każdy może sobie na nią pozwolić. 😉Mniej żrej.
@5 220 903 jagawisia:
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
A ja zycze Wam aby zawsze slonce swiecilo w Waszych serduszkach a klopoty i zmartwienia nie goscily w Waszych domach milych swiat soedzonych w gronie rodzinnym
@5 220 917 Tupaj: Mile,szczere, serdeczne - jak zawsze zyczenia i pozdrowienia kazdego dnia dodaja radosci, usmiechu i nadziei.Blogoslawienstwa od Dzieciatka Jezus.
W miejscowości Warszawa padła wygrana 40 000 zł w zdrapce LOTEK. Szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
@5 220 919 Jelonek: dziekuje zycze Ci abys oskubal TS i trafil glowna wygrana w mini nie tylko tobie zyczw ale wszystkim milosnikom zielonej strony mam troche roboty to i znikam
Dla wszystkich
Gwiazda już do okien zagląda,
dziecko w niebo spogląda.
Rodzina przy stole zebrana,
będzie wesoło, jak w Sylwestra do rana.
Każda chwila w pamięci zapadnie,
nowe przeżycie z prezentu do gustu przypadnie.
W te święta i Nowy Rok ślę życzeń moc,
ciepłych rodzinnych świąt,
a w Sylwestra zabawy przez całą noc.
Gwiazda już do okien zagląda,
dziecko w niebo spogląda.
Rodzina przy stole zebrana,
będzie wesoło, jak w Sylwestra do rana.
Każda chwila w pamięci zapadnie,
nowe przeżycie z prezentu do gustu przypadnie.
W te święta i Nowy Rok ślę życzeń moc,
ciepłych rodzinnych świąt,
a w Sylwestra zabawy przez całą noc.
@5 220 912 waldus:
WESOŁYCH ŚWIĄT
I mamy kolejne święta , wszystkim "paskowiczom" znanym i nieznanym dużo zdrówka i bogatych mikołajek

I mamy kolejne święta , wszystkim "paskowiczom" znanym i nieznanym dużo zdrówka i bogatych mikołajek

@5 220 927 kedzior13: myślisz ,że jestem znana?
Gosia może nie medialnie ogólnie polsko ale prze ze mnie tak wieć zdrówka
mało teraz sie udzielam ale czasami zaglądne co u Was słychać, na życzenie
Rano się wykąpałam zrobiłam rybkę po grecku tabsy na czczo dopiero zjadłam śniadanie sałatkę ale przed umyłam szafki kuchenkę podłogę
Zaraz idę zrobić makijaż i fryz przebrać się i o 17.00 jedziemy
@5 220 934 tomi77: na wigilie
@5 220 936 tomi77: ty lepiej nic nie pisz bo jak pirdolniesz to nie wiadomo czy wiać czy pobyć
@5 220 940 waldus:
@5 220 941 Bolo22:
Z okazji Bożego Narodzenia, składam Wam serdeczne życzenia.
Niech Wam święta miłe będą, z dźwiękiem śpiewu i kolędą.
Z wigilią tuż po zmroku, i w radosnym Nowym Roku.
Niech Wam święta miłe będą, z dźwiękiem śpiewu i kolędą.
Z wigilią tuż po zmroku, i w radosnym Nowym Roku.
@5 220 935 Gosia__77:
i wszystkim...
Wesołych Świąt z Wielkopolski....i....
bogatego....gwiazdora...
i wszystkim...
Wesołych Świąt z Wielkopolski....i....
bogatego....gwiazdora...
@5 220 941 Bolo22: wiesz ze dziś mini rozpisałem
Zapasy kupione
@5 220 947 zbigniew g: coś czuję że po świętach będziesz potrzebował nowego oprogramowania
Drodzy Użytkownicy portalu multipasko!
Niech te Święta Bożego Narodzenia będą dla Was czasem pełnym spokoju, rodzinnego ciepła oraz wyjątkowych chwil w gronie najbliższych. Życzymy Wam, aby radość świątecznych spotkań rozgrzała serca mocniej niż zimowe wieczory, a uśmiech na twarzy towarzyszył Wam w każdym dniu nadchodzącego roku.
Z całego serca pragniemy też, by gwiazdka na niebie wskazała Wam szczęśliwą drogę do wymarzonych wygranych w grach Lotto – niech każdy los przynosi nadzieję, a trafione liczby zapewnią Wam wybuch radości! Niech ta świąteczna magia dodaje Wam wiary w to, że marzenia naprawdę się spełniają, a także inspiruje do odważnego podejmowania nowych wyzwań.
Oby w nadchodzącym Nowym Roku sprzyjało Wam szczęście, a każdy kolejny los był milowym krokiem w stronę głównej wygranej. Niech Multipasko pozostaje miejscem, gdzie wspólnie dzielimy się pasją do gier liczbowych, poradami i dobrym humorem. Wesołych Świąt i szczęśliwego, pełnego sukcesów Nowego Roku dla Was i Waszych Bliskich!
*
/ \
/ \
/ 49 \
/ \
/ 7 19 \
/ 23 \
/ 45 49 \
/ *-----------* \
/ multipasko \
--------------------
Wesołych Świąt
& Szczęścia w Lotto!
Ps. światełka zaświecone...
Niech te Święta Bożego Narodzenia będą dla Was czasem pełnym spokoju, rodzinnego ciepła oraz wyjątkowych chwil w gronie najbliższych. Życzymy Wam, aby radość świątecznych spotkań rozgrzała serca mocniej niż zimowe wieczory, a uśmiech na twarzy towarzyszył Wam w każdym dniu nadchodzącego roku.
Z całego serca pragniemy też, by gwiazdka na niebie wskazała Wam szczęśliwą drogę do wymarzonych wygranych w grach Lotto – niech każdy los przynosi nadzieję, a trafione liczby zapewnią Wam wybuch radości! Niech ta świąteczna magia dodaje Wam wiary w to, że marzenia naprawdę się spełniają, a także inspiruje do odważnego podejmowania nowych wyzwań.
Oby w nadchodzącym Nowym Roku sprzyjało Wam szczęście, a każdy kolejny los był milowym krokiem w stronę głównej wygranej. Niech Multipasko pozostaje miejscem, gdzie wspólnie dzielimy się pasją do gier liczbowych, poradami i dobrym humorem. Wesołych Świąt i szczęśliwego, pełnego sukcesów Nowego Roku dla Was i Waszych Bliskich!
*
/ \
/ \
/ 49 \
/ \
/ 7 19 \
/ 23 \
/ 45 49 \
/ *-----------* \
/ multipasko \
--------------------
Wesołych Świąt