Wpisy 5 219 934 – 5 220 066
23 grudnia 2024 00:02 → 23 grudnia 2024 09:47, 100 wpisów
Cześć nocnym sowom! 🦉 Niech wasza nocna pogawędka będzie pełna śmiechu i radości.
A dla szczęśliwców, którzy trafili czwórkę lub trójkę w Mini Lotto - gratulacje! 🥳 Mam nadzieję, że te wygrane przyniosą wam wiele radości.
A dla szczęśliwców, którzy trafili czwórkę lub trójkę w Mini Lotto - gratulacje! 🥳 Mam nadzieję, że te wygrane przyniosą wam wiele radości.
@5 219 936 Jelonek: Widzę kolonię EMMA - Ziemię Wodzisławską
Jeszcze pograć w gierki i dobranoc...
@5 219 877 tomcio1972: Oni sobie wzięli,im sie to nalezalo...
@5 219 877 tomcio1972: Chodzi o fundusze na KPO?
dobranoc
@5 219 952 waldus: trzeba było się zaszczepic
@5 219 955: wódką
Po kawie
@5 219 962 waldus: z jedną łyżeczka cukru
Dawaj pewniaka
1 12 79
@5 219 967 waldus: 2 stycznia 2zmiana
Forsami jest na 3zm podejrzewam
A umnie nie
Może zagram
Osa wesołych świąt
Islandorka30,5 masz tu odemnie liczby
1 12 79
1 12 79
@5 219 979 waldus: tyle ty przegrywasz
5,23,25,32,35,1 ................... 3/6 .......... 208 zł 💰 sprawdziłem teraz kupona w mini szkoda ze nie 4/6
@5 219 984: ale jak bym trafil 4/6 to bym musiał jechać do odzialu
Eh juz bym chcial 27 grudnia bez urazy zobaczcie tak z boku stancje z boku od lat
Obluda
Klamstwo
Hipokryzja
Brak szacunku
Obluda
Klamstwo
Hipokryzja
Brak szacunku
Do tego kupowanie na kredyt na raty byle kogos zadowolic a wystarczy byc dac ta skarpete liczy sie gest ta osoba ktorej za rok moze nie byc
Kupowanie a potem wyrzucanie nakbardziej oprocz zarcia zwierzat mi szkoda ludzie wierzqcy duzo zapomnieli licza sie zachcianki liczy sie by pokazac potem splacac
Kupowanie a potem wyrzucanie nakbardziej oprocz zarcia zwierzat mi szkoda ludzie wierzqcy duzo zapomnieli licza sie zachcianki liczy sie by pokazac potem splacac
73 kilometry do Krakowa
@5 219 992 tomi77: komercja zabila cala otoczke ludzie zapomnieli co jest najwazniejsze zawsze to okazja by komys d obrobic po pasterce i
@5 219 993 Krzys611:
Tak bylo kiedy jeszcze obchodzilem tak jest i teraz ba gorzej ludzie patrza na siebie teraZ juz nawet w te dni sa obojetni nie mili napchac wozek i on jedzie odzie zero uprzejmosci gdy zachowasz sie podobnie oburzenie
Zapomnieli wierzacy podstawowych przykazan itp bo po co wyspowiadaja sie wyjda i noz w plecy idzie nie raz w cudzyslowiu moze na wioskach jesy innaczrj moze nie wszedziw
Pomijajac ze ten co sie co roku rodzi urodzil sie wiosna w innej kulturze innej wiary o ile wtedy takie cos bylo a znal tylko okolice a urodzila go 15 latka a jej facet mial jakos 90 lat i to na tyle aaa pomijajac ze pisma rozne byly i sa jak histeria zmieniana dls czyis potrzeb by otumanic lud by zamazac ok tyle
@5 219 995 waldus:
@5 220 006 Krzys611: nie pij wodki nie pij wina kup se rower ukraina
W miejscowości Żywiec padła wygrana 105 000 zł w grze Multi Multi (9 z 9 x 1)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Sandomierz padła wygrana 105 000 zł w grze Multi Multi (9 z 9 x 1)
W miejscowości Myślenice padła wygrana 105 000 zł w grze Multi Multi (9 z 9 x 1)
Na stronie www.lotto.pl padła wygrana 529 650,00 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Karniewo padła wygrana 269 266,40 zł w grze Eurojackpot (4+2)
Na stronie www.lotto.pl padła wygrana 269 266,40 zł w grze Eurojackpot (4+2)
W miejscowości Siemiatycze padła wygrana 269 266,40 zł w grze Eurojackpot (4+2)
Żywiec
Waldek zgadnij co zrobiłem dziś
@5 220 025 zbigniew g: zasłałes łozko
Raz w roku tak można zagrać
Pasko znowu tu jest reklama Tuska

Zagrałem dla jaj
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 220 030 zbigniew g: prezent zrobiłes
Przed chwilą padło 77 x 18,30 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 220 034 waldus: zagraj moimi
@5 220 035 zbigniew g: jak tam jest 1/3
@5 220 036 waldus: 0/3
@5 220 037 zbigniew g: wersja opymistyczna
Zagrałem tak dla jaj haha
@5 220 039 zbigniew g: mi tez pozycz stowe dla jaj
@5 220 039 zbigniew g: co nic nie piszesz lampka ci sie zaswieciła
@5 220 041 waldus: Nie graj moimi
Islandorka30,5 witaj
Dopisano losowanie nr 1 343 000 Keno
Islandorka30,5 nie graj moimi tak dla jaj zagrałem
@5 220 044 zbigniew g:
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | KRZYŻÓWKA EXPRESS | 4500 zł | Niedźwiedź |
|---|---|---|
| KRZYŻÓWKA EXPRESS | 4500 zł | Kartuzy |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Głogowo |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Janów Lubelski |
| GORĄCA KASA | 5500 zł | Wincentów |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Świecie |
@5 220 048 islandorka30,5: ty pijesz od rana
@5 220 052 Jelonek: chyba nie zagrasz moimi
@5 220 030 zbigniew g: opłaca ci się grać za 100 dziennie?
@5 220 030 zbigniew g:
@5 220 029 zbigniew g: Drogi Panie Donaldzie Tusku,
W imieniu wdzięcznego narodu polskiego, pragniemy złożyć Panu najserdeczniejsze podziękowania za niezwykłe zasługi dla naszej ojczyzny. Pańskie odważne decyzje i mądra polityka przyczyniły się do rozwoju i dobrobytu naszego kraju.
Dziękujemy za stworzenie silnej i stabilnej Polski, która odgrywa znaczącą rolę w świecie. Pańskie wysiłki na rzecz integracji europejskiej i wzmacniania bezpieczeństwa naszego regionu są niezwykle cenne.
Niech Pańskie zasługi dla Polski zostaną zapamiętane na zawsze.
Z głębokim szacunkiem,
Wdzięczny Naród Polski.
W imieniu wdzięcznego narodu polskiego, pragniemy złożyć Panu najserdeczniejsze podziękowania za niezwykłe zasługi dla naszej ojczyzny. Pańskie odważne decyzje i mądra polityka przyczyniły się do rozwoju i dobrobytu naszego kraju.
Dziękujemy za stworzenie silnej i stabilnej Polski, która odgrywa znaczącą rolę w świecie. Pańskie wysiłki na rzecz integracji europejskiej i wzmacniania bezpieczeństwa naszego regionu są niezwykle cenne.
Niech Pańskie zasługi dla Polski zostaną zapamiętane na zawsze.
Z głębokim szacunkiem,
Wdzięczny Naród Polski.
@5 220 029 zbigniew g: To na dzisiaj

4 lipca tak gram i 23 grudnia
Ale za każdym razem mam inne liczby
@5 219 992 tomi77: To bardzo ciekawe ! Narodziny Jezusa są opisane w Ewangeliach, ale nie ma jednoznacznych dowodów na datę jego urodzin. Wiele badań sugeruje, że Jezus mógł nie urodzić się w grudniu, co może wpływać na to, jak obchodzimy to święto.
Pierwotne obchody: Wczesni chrześcijanie nie przywiązywali dużej wagi do obchodów narodzin Jezusa. Święto Bożego Narodzenia zaczęło zyskiwać na znaczeniu dopiero w IV wieku, kiedy to zaczęto je łączyć z różnymi tradycjami pogańskimi.
Komercjalizacja: Współczesne Boże Narodzenie często koncentruje się na prezentach, dekoracjach i konsumpcji, co może odciągać uwagę od duchowego wymiaru tego święta. Niektórzy uważają, że ta komercjalizacja "zabiła" prawdziwe przesłanie narodzin Jezusa.
Refleksja nad wartościami: Warto zastanowić się, jak możemy połączyć tradycje z duchowym przesłaniem. Może to być okazja do refleksji nad tym, co naprawdę oznaczają narodziny Jezusa w naszym życiu.
Niech kazdy obchodzi wg swoich zasad.
Pierwotne obchody: Wczesni chrześcijanie nie przywiązywali dużej wagi do obchodów narodzin Jezusa. Święto Bożego Narodzenia zaczęło zyskiwać na znaczeniu dopiero w IV wieku, kiedy to zaczęto je łączyć z różnymi tradycjami pogańskimi.
Komercjalizacja: Współczesne Boże Narodzenie często koncentruje się na prezentach, dekoracjach i konsumpcji, co może odciągać uwagę od duchowego wymiaru tego święta. Niektórzy uważają, że ta komercjalizacja "zabiła" prawdziwe przesłanie narodzin Jezusa.
Refleksja nad wartościami: Warto zastanowić się, jak możemy połączyć tradycje z duchowym przesłaniem. Może to być okazja do refleksji nad tym, co naprawdę oznaczają narodziny Jezusa w naszym życiu.
Niech kazdy obchodzi wg swoich zasad.
Śnieg
Pasko nie ma śniegu
@5 219 993 Krzys611: Pieknie
@5 220 063: na sucho
@5 220 061 zbigniew g: Po co Ci śnieg? Za śnieg jest inne glupstwo..., ktorego nie wymienie by się nie ukazalo....

U mnie popadało i na święta będzie biało