Wpisy 4 703 241 – 4 703 340
11 kwietnia 2023 00:00 → 11 kwietnia 2023 08:47, 100 wpisów
@4 703 238johno: Na razie ok,wykładam odlane głowcie na taśme do dalszej obróbki
Mam!
Będę się chwalił:
Otóż w ostatnim losowaniu- 30 kilka
skreślonych liczb- trafiłem...jedną
Będę się chwalił:
Otóż w ostatnim losowaniu- 30 kilka
skreślonych liczb- trafiłem...jedną
@4 703 244Vondeoff: To osiągnąłeś sukces, bo prawdopodobiństwo trafienia 1 na 30 liczb to
Prawdopodobieństwo zdarzenia : 1 do 4 392 172,4
Prawdopodobieństwo zdarzenia : 1 do 4 392 172,4
ide spać
@4 703 245: Bląd, powinno być
Prawdopodobieństwo zdarzenia : 1 do 3 875,7
ale i tak duże osiągnięcie
Prawdopodobieństwo zdarzenia : 1 do 3 875,7
ale i tak duże osiągnięcie
@4 703 248Vondeoff:
Puszczam bo jedna z moich córek ma na imię Karolina, bardzo fajna, wielki śmieszek, często się śmieje, bardzo kocham moje trzy córki
Ponieważ zatypiłem na 2 ,a dziś "0"
To jest szansa, że jutro(t.j dziś) z nędzy do pieniędzy
To jest szansa, że jutro(t.j dziś) z nędzy do pieniędzy
Wszedłem przypadkowo na ten wpis po południowym losowaniu i jestem zdziwiony że ten człowiek nie jest jeszcze zablokoweany, piszę teraz bo dopiero mam czas, myślałem, że na pewno dostanie bana za ten wpis a tu zonk, no cóż jak widać jednym można więcej, szkoda że ten czat tak nisko upadł, a admin nic z tym nie robi
@4 702 880wujek47: mendo s_m udław się swoimi wypocinami i nie dręcz więcej multipasko posrańcu jeden zboczeńcu i homoniewiadomo kim jeszcze jesteś
Sory zagalapowałem się
Seba to gnój nieziemski
@4 702 880wujek47: mendo s_m udław się swoimi wypocinami i nie dręcz więcej multipasko posrańcu jeden zboczeńcu i homoniewiadomo kim jeszcze jesteś
Sory zagalapowałem się
Seba to gnój nieziemski
@4 703 258RT1:
Przecież jest opcja blokady, gdy się komuś nie podobają wpisy pewnej osoby to można go zablokować. ale widocznie ten osobnik lubi się droczyć z kimś i wyzywać go od najgorszych, on to lubi więc czemu Pasko go nie blokuje? dziwne, co niektórych blokuje za pierdołki na lata, taka to sprawiedliwość u admina
@4 703 256RT1: czemu nie odosisz się do tego co piszę?
@4 703 259galik: może dlatego nie blokuje ponieważ moje wpisy przeszkadzają tylko takim galikom co wejdą raz na ruski rok na stronę i kompletnie nie są w temacie
cofnij czat jeszcze dalej to się dowiesz czemu bluzgam na s_m
cofnij czat jeszcze dalej to się dowiesz czemu bluzgam na s_m
@4 703 268wujek47: Słuchaj człowieku, jeżeli tak rażą cię wpisy Sebastiana to go zablokuj i nie będziesz ich widział, to proste, ale widocznie dla ciecie to nie jest tak proste, bo lubisz judzić i obrażać innych, dziwię sie, że cię Pasko jeszcze nie zablokował
@4 703 270galik: jak bym ujawnił twoje dane osobowe tu na stronie byłbyś zadowolony? a to właśnie zrobił s_m ze mną,zablokowałem go,a ty jak nie podobająsię ci moje wypociny masz taką samą opcję
@4 703 272wujek47: mam taką zasadę że nikogo nie blokuję
@4 703 271wujek47: s_m kojarzy mi się z sado maso, ale to tylko takie żarty
@4 703 262galik: Dzień dobry.Przecuez ten osobnik to " normalny i przyzwoity człowiek".Przez takie stwierdzenie otrzymał glejt na chamstwo, wulgaryzmy, obelgi i realne groźby.Sam przecież wklejaj na czat swoje foty ( czasami miałem wątpliwości ,który jest ten millsty z ZOO).Wklejał przecież fotki swojej miejscowości.Nie będę wymieniał wszystkich wpisów - jego wpisów ,w których zwracał uwagę na swoją osobę.Najkeoszs , najtrafniejszą opinie jego zachowania wydała nie tylko ITA.Kszdy ma prawo kogoś zablokować lub dodać do zaufanych bez uzasadnienia.Dlaczego ten zepsuty do końca osobnik namawia inne osoby do blokowania S_M czy innych osób? Dlaczego swoją grupę nazywa mądra a inna - wiadomo, nie będę wymieniał jego inwektywow bo bit może ich nie przepuścić, ale inwektywy i groźby tego degenerata spoza nawiasu - już nie.Czekam na czas kiedy zepsuty owoc zgnije sam.
( To nie ma znaczenia , że ten strażnik zgniłej moralności pobierający nauki od innych degeneratów zablokuje S_M i śmialo może mu grozić i ubliżać.Przeciez są setki kulturalnych ludzi, którzy widzą co się dzieje informując atakowanego).Ciekawe kiedy ITA będzie mieć zdjęta blokadę, a założona na skutek donosu obrażonego za prawdę współczesnego Judasza).
( To nie ma znaczenia , że ten strażnik zgniłej moralności pobierający nauki od innych degeneratów zablokuje S_M i śmialo może mu grozić i ubliżać.Przeciez są setki kulturalnych ludzi, którzy widzą co się dzieje informując atakowanego).Ciekawe kiedy ITA będzie mieć zdjęta blokadę, a założona na skutek donosu obrażonego za prawdę współczesnego Judasza).
Legia uratowala remis..ale Miedzi i tak to duzo by nie dalo..cgyba ze wygralaby 2 mecze pod rzad..
@4 703 279bozobo: To prawda, ale ręce opadają co na tym czacie się dzieje za przyzwoleniem admina, koniec cytatu
@4 703 283waldus: nie idż , komentuj
@4 703 279bozobo: a zapomniałem się przywitać, super że jesteś , dużo wnosisz na ten czat, oby wiecej tak światłych ludzi
@4 703 282galik: Jedyne , co odróżnia mnie od wariata ( W47 ), to fakt,że nim nie jestem.
@4 703 285galik: Dziękuję bardzo, milo się czyta opinie mądrych i sprawiedliwych ludzi.
@4 703 286bozobo: dobre, W47
@4 703 287bozobo: też czytam to co piszesz i stwierdzam że masz rację, ale to nie wszystkom pasuje
12 pewniak 6 przestan wpadac
klasa. w 6 losowan trafilem 5 pewniakow na rozne numery ale nie 6
gdybym bral to w parze z 6 mialbym trafione 4 parki w 6 losowan real 16 zik razy 4
To trzeba mieć wyższy poziom inteligencji,(może nie inteligrencji, bo inteligencja to nie to samo co mądrość) żeby zrumieć pewne sprawy, tu na czacie zauważam, że ludzie mianujący się inteligentnymi po po prostu są pustakami, mianowicie chodzi o to że ładują w siebie złe informacje, ale to doprowadza do tego ze przetwrzają złe informace, to tak jakby najlepszy mikser prztwarzał gówno, to też z tego wyjdzie gówno, ale może być nawet gorszy mikser który przetwarza dobre rzeczy to z tego mogą wyjść wartościowe rzeczy
@4 703 289galik: Zarzucali mi i S_M ci mędrcy pokroju już wspomnianego rozmowę z samym sobąmNsjbardzirj lubię rozmawiać sam ze sobą.Oszczedzam w ten sposób czas i unikaj kłótni.( E47 - komu Bóg rozumu nie dał, kowal go nie ukuje).
Miałem cichą nadzieję, że w okresie świąt zapanuje cisza , spokój , pojednanie.Odblokowaken gangstera47 ufając, że święcone przepędzi z niego złego.Niestety , jeszcze z większą mocą zaatakował.No cóż - życie jest życiem, Qrka jest Qrka, złodziej złodziejem...
Miałem cichą nadzieję, że w okresie świąt zapanuje cisza , spokój , pojednanie.Odblokowaken gangstera47 ufając, że święcone przepędzi z niego złego.Niestety , jeszcze z większą mocą zaatakował.No cóż - życie jest życiem, Qrka jest Qrka, złodziej złodziejem...
@4 703 294galik: Ci rzekomo mercy ( już nie z nawiasu a spoza nawiasu ) to jednak umysły mierne, które potępiają wszystko , co przechodzi ich miarę. wychodziłem poza siebie, bo przecież ile może być krzyku w milczeniu.Odpowien filozoficznie Królowej Żabich Dołów - Wolę wyjść poza ramy obrazu i nawet spaść w przepaść niż poddać się ruchom jej pędzla.Milego wtorku.
@4 703 296: Mędrcy ma być nie mercy
@4 703 296bozobo: nie mnie do Twojej inteligencji. ale to co piszesz to móid na moje oczy i uszy
@4 703 294galik: Dodam, że Twoje wpisy to miód nie tylko na moje 💓, ale każdego mądrego człowieka z tej stronki.Nasze wpisy się wyminely.- Te same fale ?
@4 703 300bozobo:
@4 703 301galik: Miło było, ale muszę zająć się...Może kiedyś zdążę cos pokazać, ale czy warto?❤️
@4 703 302bozobo: warto
Dzień dobry.Miłego dnia.
wujek47
waldus
wujek47
waldus
@4 703 302bozobo: Może nie powinienem to pisać, ale masz pewną wadę, przesadzasz z pewnymi rzeczami i to doprowadza cię do zguby na tym czcie, mnie to absolutnie nie przeszkadza, ale są tu pewne osobniki ktorym to przeszkadza, admin nieraz przestaje być obiektywny w tych sprawach, to tak dla Twojej rozważności żebyś miarkował z pewnymi zapędami antyadminowskimi, jeżeli to tak można nazwać, tak zrobił Andrzejd krytykując admina i przy najbliższej sposobności admin go zbanował, to taka mała moja dygresja
Na stronie www.lotto.pl padła wygrana 237 034,80 zł w grze Mini Lotto (system na 8 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Wałbrzych padła wygrana 220 549,70 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Gogolin padła wygrana 220 549,70 zł w grze Mini Lotto
@4 703 313Forsami:
Witam wszystkich opowiadajcie ile szynki zjedliscie
i po świętach czas do roboty na podatku urobić święta święta i po świętach
@4 703 316Mulag: dziś już idziesz myślałam że wtorek to jeszcze wolne by odpocząć po świętach
ale widzę w mieście cisza młodzież dzieci dopiero jutro ale i dużo dorosłych dziś mają wolne bo cisza w mieście
@4 703 317Biedroneczka1977: mam akurat wolne równie
@4 703 253galik:
@4 703 253: błąd w pisaniu
4 703 250
4 703 253
4 703 254
te utwory słuchać na słuchawkach, efekt niesamowity
4 703 253
4 703 254
te utwory słuchać na słuchawkach, efekt niesamowity
@4 703 319Mulag:
ma ktoś nie potrzebny dom prywatny lub obecne pieniądze aktualne w nadmiarze w zamian wysłucham różnych problemów życiowych
a ma się złość do obecnej niewdzięcznej rodziny która tylko brała pokażcie im figę i podarujcie mi
Trzeba coś w mapy zajrzeć może jakieś liczby mi się w oczy rzuca i pamiętać że dzis wtorek może lotto jakieś? Bo mini mnie omija szerokim łukiem
śniło mi się że nie żyje w śnie w życiu sennym jakieś duchy zemną rozmawiały
zabawę było to że w jednym śnie były potwory jacyś ludzie a miałem świadomość że to sen Kapłem się bo wbij mi nóż a dalej żyłem w tym śnie ale pierdoły
ale są sny które się sprawdzają że ktoś w rodzinie umarł a w śnie ta osoba do mnie przyszła wstaje rano rodzina dzwoni chce mi przekazać a ja mówię że wiem już
Jakie kużwa sny , tu trzeba działać żeby tym bandytom się przeciwstawić, a bandyci są w naszym rządzie, te gnoje ciągną nas do wojny taka jest prawda
@4 703 331: te skur..yny z rządzu wszystko zrobią by nas wpuscić do wojny, t są zdrajcy narodu , trzeba ich zdelegalizowaać , że tak to ujmę
ja pacyfista tylko chlebem i solą mogę przywitać każdego wroga przyjaciela
piszemy do Rosji że nie chcemy z nimi walczyć ze to nie nasza wojna
@4 703 336Mulag: no właśnie, czemu te durnie mie promują pokoju tylko wojnę
wiadomo że jest coś nie tak po cholerę mówią że mamy pomagać że mogą po Ukrainie nas uwierzył bym im gdybyśmy nie byli w NATO to po co smarujemy dopiero nas chwalili że składke płacimy większa niż Niemcy
po za tym takie przyjmowanie Ukraińców do domów powoduje że nic unia świat nam nie pomogą finansowo wiadomo że upadniemy kwestia kiedy