Wpisy 4 641 774 – 4 641 873
27 stycznia 2023 00:00 → 27 stycznia 2023 09:24, 100 wpisów
Tutaj do głosu od czterech lat dochodził " Bóg Wojny " , teraz aż rzy po tamtej stronie - o czym wiemy.

Wiem, że zaraz mnie zablokujesz bo nie lubisz ludzi odważnych- prawdziwych- lubisz i doceniasz zadymiarzy , a wystatczlo jedno cięcie , jeden ruch.Czym się różnił wyraz nslisany - niepotrzebnie , przeznaczony , nawet nie wulgarny w porównaniu z wieloma innymi , zamierzonymi, których powtarzać nie chce.
@4 641 776Andrzejd: nie no uważam, że dla każdego tutaj jest miejsce. Nie wchodzić sobie w drogę z innymi i będzie dobrze.
zycie za slabe zeby 2 razy zyc, ja juz tez bym nie chcial znow do szkoly chodzic, teraz najlepiej zero szkoly, prace rzuce, zdrowy jestem, da sie zyc mimo ze salceson juz po 29 zl, nie kupie!
@4 641 777: ogólna zasada jest taka... wpisy nie powinny straszyć innych użytkowników, nikt nie powinien bać się tutaj pisać, szczególnie osoby widzące czat po raz pierwszy powinny widzieć, że jest tu fajna społeczność ludzi, nie skaczących sobie do gardeł, tylko wspólnie przyjaźnie współistniejący
powariowali z tym cenami, najwyzej chcialbym wrocic do 2011? i kupic tysiac bitkow po dolarze
23 miliony dolarow i czas moze sie zatrzymac wlasnie teraz
@4 641 780MONTEZUMA1: Nie mogłeś wtedy kupować?
Pasko znales sie w 2011 na bitkach? bylem tu ale nie mowiles
kiedys to byl ciemnogrod a bez neta w czasach to juz wogle
@4 641 784MONTEZUMA1: Powiem Ci że mówiłem mojemu koledze aby kupić Bitki ale on się upierał i mnie przekonywał że to piramida finansowa i zaraz pęknie.
na czym sie teraz trzeba szybko poznac?
xrp po 1000 dolarow to by bylo to
I Bitek szedł w górę a ja mu cały czas mówiłem kupujemy. A on cały czas że nie bo zobaczę jak to walnie w dół.
znowu sie przegapi bo nie znamy przyszlosci moondry Pol po szkodzie
I trwało to kilka lat. On przecierał oczy ze zdziwienia a ja zamiast zadziałać to też patrzyłem jak ucieka.
teraz juz nie bedzie fajnie, beda laleczki ze sztuczna inteligencja wszedzie bedzie sie to wcinac i madrzyc
@4 641 791MONTEZUMA1: Roboty ?
az do przejecia swiata, przeludnienie i bida
@4 641 770Robal_36:
@4 641 793MONTEZUMA1: Nie martw się o przeludnienie.
@4 641 793MONTEZUMA1: W Chinach więcej ludzi umiera niż się rodzi.
martwie sie bo nie chce stac w korku moja zlota beto
Poza tym tam jest mało kobiet.
Indie Afryka...
@4 641 799MONTEZUMA1: Spokojnie.
Patrz raczej na to żebyś miał coś do powiedzenia
Wujek wyłaz,już Twój czas w lochu się skończył. A może 🧟♂️ zombiaki go porwały I do picia alkoholu zmuszają
2050 10 miliarodow, 2100 15 miliardow
ile to dobrego bzykanka
ile to dobrego bzykanka
bedzie gesto nawet u was we wsi
a jakbys sie urodzil w 2200? ciekawe
my sie smiejemy z tych ze sredniowiecza a tak samo moga z nas sie smiac
my sie smiejemy z tych ze sredniowiecza a tak samo moga z nas sie smiac
@4 641 779Pasko: Nie chce się wdawac w dyskusje - z Tobą zwłaszcza, bo wiem, że takich nie lubisz , cenisz takich , którzy bezpodstawnie inwigiluja, sprawdzają w miejscach pracy , podają imiona i pełne daty urodzenia co było i nadal jest widoczne Ta osoba - zadymiara nie poniosła żadnych konsekwencji, revhocze z naszych wpisów, my wiemy i widzimy to za pomocą różnych komunikatorów, niech sobie nie myśli, że ma tylko samych przyjaciół.
ide na dobry film
all quiet on the western front, niezla jadka 1 wojna swiatowa
all quiet on the western front, niezla jadka 1 wojna swiatowa
@4 641 806Andrzejd: nie cenię takich, a raczej odwrotnie i mam nadzieję, że również skupisz się na innych tematach, więcej na liczbach, mniej na nickach/ludziach.
@4 641 815waldus: choryś podobnoć
@4 641 816wujek47: gorączka i kaszel
@4 641 818waldus: odsnieżanie Ci bokiem wychodzi
@4 641 819wujek47: w stolarni zimno
@4 641 822trisetum:
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
3 w Lotto dobre i 3 w Lotto jak to mawia kolega 3 Miliony oczywiście
Dzień dobry
Pies zajął miejsce w moim łóżku , położył się koło wnuczka i go pilnuje... tylko wstałam do wc,wysiudal mnie
ITA , gdy odwiedzisz te stronkę w co wątpię, powiem, że wczorajszy Twój wpis smakował słodko z kropelka goryczy.Twoje życzenie- tak krociotkie to to na które czekał- marzył o jego spełnieniu.Zostawmy nasze życzenia - lepsze ma Pani Karma.Od siebie dodam z rozbrajacym ciepłem , że " najlepszych z Was lubię bardziej niż myślicie.
@4 641 832dusia: Wspaniały przekaz psiej wierności, przyjaźni i bezgranicznej wdzięczności psa do człowieka.- Nawet nazwanie kogoś- jak pewien gamoń nazwał nie raz nasza prześwietna Koleżanke " kundlem " nie jest dla Niej obraza.Pozdrawiam.( Jeśli można doradzić- nie zostawiaj psa z dzieckiem na dłużej.

Przed chwilą padło 2 x 550,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 641 837RT1: znowu szpital {{pociesza}
@4 641 836emerytka 46:
Pragnę- bezimiennie podziękować reżyserowi o dwóch twarzach plodzacemu scenariusz do jego tragifarsy, podziękować za jego artystyczne zacięcie.Stukales w literki tworząc wyrazy ...czasami źli pisarze mówią prawdę.( Pamiętam Twoje apele - wpisy o poszanowaniu siebie - wybaczaniu, które kłócą się z Twoimi wczorajszymi.Toz to przykład hipokryzji, której nie dopatrzyłem się wcześniej.To taki A...z R....A Twój scenariusz nadaje się tylko do kosza, bo poczynił więcej szkody , niż pożytku dla siebie samego- nie dla innych.Jesli będziesz miał kolejny zamysł na nowy scenariusz - nie zapomnij o kolegach z dawnych - świetnych czasów. Pozdrawiam czule.
@4 641 834Andrzejd: to jest jego najlepszy przyjaciel od urodzenia
@4 641 837RT1: Bądź dobrej myśli, będzie dobrze - musi być dobrze.Pan Bóg nie zabiera ostatnio workowych, a młodszych...
@4 641 844Bolo22:
@4 641 847dusia: dziękuję za kwaiatki
@4 641 715Pasko: no jak bylby czat "otwarty" to pewnie teraz zamiast zdjęc wujka dostałabym swije zdjecia z jakims chamskim tekstem a tak moja galeria sie powiększa
@4 641 845dusia: Wiem coś na temat wierności psa do członków rodziny i miłości właścicieli czworonogow , które już są na tęczowym mostku.Jednego z nich nie ma z nami od dwóch lat, ale czujemy jego obecność.Ten, który pozostał z nami potrafi uciec ze spaceru i pobiec 8 km na miejsce pochówku swojej psiej siostry.
4 641 840. dusia
Bolo22
{{hej
Bolo22
{{hej
@4 641 845dusia: Konie też są bardzo wierne.Moja pociecha bardzo kocha zwierzęta- zwłaszcza konie.Nawet załączyłem 2 lub 3 zdjęcia na koniach , ale usunąłem je by nie być podejrzewanym,że kon z Leśnej ( Dąbrowa L.) to jednorizec z Ziemi Piotrkowskiej.
4 641 829. BrandImage {{hej}
Trzeba jakieś liczby skreslic, na 9 liczb to nie gram bo nie mogę 4z9 trafić nawet
Witam wszystkich
Miłego dnia zdrowia i wysokich wygranych
Dziś piątek.
Dla grających w EJ przypominam że dziś piątek i kupony można wysłać tylko do godziny 19.00
Dla grających w EJ przypominam że dziś piątek i kupony można wysłać tylko do godziny 19.00
Cóż za radość sprawdzać kupony nazajutrz po losowaniach. Pozdrawiam widzących nie widzialnych z Ulungowa zwlasza i szczwanego lisa Patryka.
Czeka nas gwałtowna zmiana pogody. Od końcówki ubiegłego tygodnia na pogodę miał wpływ antycyklon Beata. Obecnie przesunął się nad Atlantyk a jego miejsce zajął chłodny front atmosferyczny. Synoptycy zapowiadają zimny weekend. Potem nastąpi silny wzrost temperatur.
@4 641 858Stryjek:
Wyobraź sobie że wczoraj nie sprawdziłem nic czyli mam puszczony tylko 1 zakład Lotto.
Dziś sprawdzę ale wiem że nie było 6/6 więc nie ma emocji
Wyobraź sobie że wczoraj nie sprawdziłem nic czyli mam puszczony tylko 1 zakład Lotto.
Dziś sprawdzę ale wiem że nie było 6/6 więc nie ma emocji
@4 641 861Sebastian_M: Witam, ale wreszcie padła piątka w Mini. Życzenia się spełniają _ jak to stale głosi pewien mędrzec.
@4 641 819wujek47: @4 641 824trisetum: @4 641 823waldus: @4 641 837RT1: @4 641 840dusia: @4 641 849FretkA: @4 641 853emerytka 46: @4 641 854Bolo22:
@4 641 862Stryjek: Akurat tego bym nie nazywał mędrcem. Przemądrzały to tak.
Chyba że masz kogo innego na myśli.
Chyba że masz kogo innego na myśli.
@4 641 817waldus: okład z młodych pełnoletnich piersi-to ci lekarz powinien zapisać 3razy dziennie,aż do pełnego wyzdrowienia
@4 641 861Sebastian_M: Gram też online - w gierki też. Zawartych zakładów online nie sprawdzam tuż po losowaniu, czekam na powiadomienia mailowe, które mam ustawione na poranne godziny.
@4 641 865Andreas3864:
@4 641 866Stryjek: Nie gram online.
Dziś pomyślę jeszcze czy zagrać i w co zagrać.
Dziś pomyślę jeszcze czy zagrać i w co zagrać.
@4 641 864Sebastian_M: Temat tego gbura uważam za smkniety...
@4 641 869FretkA: amazon jest lepszy od Disneya
@4 641 871Majestat: @4 641 871Majestat: