Wpisy 4 641 674 – 4 641 773
26 stycznia 2023 23:14 → 26 stycznia 2023 23:59, 100 wpisów
@4 641 673MONTEZUMA1: Piszą że 85
@4 641 673MONTEZUMA1: Nie pytaj ile mam tylko na ile się czuję.
A Ty na ile się czujesz?
A Ty na ile się czujesz?
na 15
@4 641 671Pasko: mamy tu 18latków
musicie pic chinska herbatke niesmiertelnosci wtedy mozna zrobic 100
@4 641 676MONTEZUMA1: Jeśli tak to nie powinieneś tu wchodzić. Jak będziesz się czuł na 18 lub więcej wejdź i się przywitaj
@4 641 679RT1: Śpij spokojnie i dużo zdrowia
@4 641 679RT1: trzymaj się
nie ogladaliscie nowego Bonda, nie czas umierac? tam jest wyjasnione, facet nie ma starac sie wydluzac swoich dni na ziemi ale te lata co ma pocisnac na maksa i starczy
@4 641 684MONTEZUMA1:
Jeszcze nie tak dawno ktoś pisał, że roznawial z 80-cio letnim paskowiczem.Rzekomo miała być przyjemna rozmowa.A to dla upamiętnienia jednego z nich , którego pomalujemy na zielono.

10,20 lat w to czy w to nic nie zmieni, i tak trzeba zejsc ze sceny niepokonanym
koles z klasy mojego brata umarl w 8 klasie na raka mozgu
co on powie na to
Młody człowiek wszystko chłonie z otoczenia każda minuta nie jest stracona
z wiekiem coraz bardziej zamykamy się na wszystko wbijamy gały w scianę myśląc
o jakże by inaczej pieniadzach i godziny pryskają > młody w tym czasie zrobi sto
czynności więcej i każdą czynność chłonie pełen zapału.
A nawet kiedy jesteśmy zmuszeni zapierdzielać jak małe smochodziki to i tak w tym czasie
"gały wbite w ścianę i myslimy o......"
z wiekiem coraz bardziej zamykamy się na wszystko wbijamy gały w scianę myśląc
o jakże by inaczej pieniadzach i godziny pryskają > młody w tym czasie zrobi sto
czynności więcej i każdą czynność chłonie pełen zapału.
A nawet kiedy jesteśmy zmuszeni zapierdzielać jak małe smochodziki to i tak w tym czasie
"gały wbite w ścianę i myslimy o......"
dzieci szly do liceum, rodzily sie pierwsze sympatie a tu czas umierac
@4 641 690Majestat: O czym myślimy?
Ja jak pracuję to myślę o pracy żeby ja dobrze wykonać.
Ja jak pracuję to myślę o pracy żeby ja dobrze wykonać.
no juz starsi to czuja ze czas im ucieka, coraz szybciej
@4 641 688MONTEZUMA1: Ja zawsze się kłóciłem z Panem Bogiem gdy zabierał dzieci, albo młodych rodziców.Temu Bogu te grafiki się nie udały.Od dzisiaj będę je układał osobiście.
Mnie czas nie zasuwa. Powiem że przesuwa się ale w miarę normalnie.
ja tez sie scykam jak bede szedl na 60
@4 641 695Andrzejd: I na czym kończyły się te kłótnie ?
@4 641 693Sebastian_M:
Alez tak tak
Alez tak tak
@4 641 671Pasko: Mamy tu 80-latków ?
mozg sie starzeje wolniej dziala i dlatego czas leci szybciej staremu, sztuczny mi powiedzial
@4 641 701MONTEZUMA1: To dlaczego jak ja mam 85 lat to czas mi wolno leci?
@4 641 701MONTEZUMA1: Może jak będę miał 100 lat wtedy przyspieszy
bo nie masz, stary zanim pomysli to mu dzien zleci
@4 641 704MONTEZUMA1:
nie zwracalo sie uwagi ale tez za mlodego czas szybko lecial , tylko sie latalo po podworku i szlo spac i tak wkolo
@4 641 704MONTEZUMA1:
Ja myślę szybko i wykonuje pracę też szybko
Ja myślę szybko i wykonuje pracę też szybko
@4 641 655Pasko: tyle to raczej nie
@4 641 706MONTEZUMA1: Ja latałem ale za dziewczynami
nazbieralo sie wspomnien i przygod i to moze tez dawac odczucie ze najlepsze juz za nami
@4 641 710MONTEZUMA1: Dlaczego?
Posteruj sobie życiem tak aby najlepsze było przed Tobą
Posteruj sobie życiem tak aby najlepsze było przed Tobą
@4 641 710MONTEZUMA1: Powiem Ci że ja co chwilę mam jakieś przygody
A tak poza tym to kto Wam nawbijał głupot że jest coś takiego jak czas?
Pa
Pa
Pisze poważnie.
Powiem Wam, że doszliśmy do takiego momentu z czatem, że mysz się nie prześliźnie. Kto ma blokadę społecznościową nie może wejść na czat. Tak więc ani po wylogowaniu ani po zalogowaniu na takie konto nic nie widać. Kto jest na czacie widać ... każdy nick który tu wszedł zostawia ślad bo jest zalogowany. Podejrzane nicki mają wyłączane funkcje społecznościowe. Tak więc jeśli kogoś blokujecie wkrótce nie będzie szans, żeby podglądał z innego konta.
Nawet dziś miałem przygodę i prawie codziennie je mam
sposobem na dlugowiecznosc jest wydluzanie telomerow, juz to robia, ale moze byc niebezpieczne
@4 641 708Bolo22: ale 8+, to chyba jeszcze przejdzie ?
@4 641 715Pasko: I czemu ma to służyć?
@4 641 719Sebastian_M: koniec wojen między użytkownikami.
nie ma juz nikogo na swiecie urodzonnego w 1900 roku a wy byscie chcieli zyc wiecznie
czlowiek jest cieniutki taki rekin grenlandia to robi 500 lat z paluszkiem
czlowiek jest cieniutki taki rekin grenlandia to robi 500 lat z paluszkiem
@4 641 715Pasko: Robisz obostrzenia zakazy i nakazy. Ludzie potrzebują swobody i normalności. W ten sposób nie ma tego. Zobacz co się dzieje na świecie. Dążysz do tego samego. Ja tego nie popieram i mnie się to nie podoba. Oczywiście jest to Twoja strona i zrobisz jak zechcesz.
@4 641 721: wchodzisz na czat i wiesz że rozmawiasz wyłącznie z ludźmi którzy nie będą Cię drażnić
@4 641 698Sebastian_M: Że zmienił rejon i zabierał z innych przedziałów wiekowych.
@4 641 718Robal_36: myślę że tak
@4 641 715Pasko: I wszystko stało się błyskawicznie szybko i moim zdanie bardzo dobrze
@4 641 721Pasko: Wojny?
Te wojny to wymiana zdań oraz rozmowa. Oczywiście niektóre osoby nie potrafiły tu rozmawiać tylko starały się uprzykrzyć drugiemu życie. Ale na to też jest sposób. Ty wolisz tak więc jest jak jest.
Te wojny to wymiana zdań oraz rozmowa. Oczywiście niektóre osoby nie potrafiły tu rozmawiać tylko starały się uprzykrzyć drugiemu życie. Ale na to też jest sposób. Ty wolisz tak więc jest jak jest.
@4 641 727Andrzejd: Mam inne zdanie na ten temat.
Co mam powiedzieć to mówię i tyle. Nie każdej osobie musi się to podobać . Ale potrafię też wysłuchać innych.
Co mam powiedzieć to mówię i tyle. Nie każdej osobie musi się to podobać . Ale potrafię też wysłuchać innych.
za predko sie urodzilismy, nie ma jeszcze technologii, krolowa tego dowodem nawet 100 nie zrobila szo codziennie nowi sie rodza na nasze miejsce , trzeba sie powoli zwijac a nie rozwijac
Jak ja nie lubię ludzi, którzy sami siebie okłamują , a wojnę i nieporozumienia nazwyja pokojem.
@4 641 715Pasko: czyli kilka z tych klonów/trollów mógłbym usunąć ze swojej galerii nieświeżaków hmmmm, może może o tym jeszcze
urodzil sie, poznal co to seks, odchowal dzieci i do widzenia, natura wiecej nic nie ma w ofercie
@4 641 726Bolo22: ale, to już, chyba, opór górna granica, zdecydowanie
Pasko cały Świat lub inaczej pewne osoby chcą aby prawie wszyscy się im podporządkowali.
Przykładem jest duże państwo Chiny. Zobacz co tam się dzieje. I uważasz że tak powinno być?
Przykładem jest duże państwo Chiny. Zobacz co tam się dzieje. I uważasz że tak powinno być?
@4 641 735Robal_36: to już napewno I też mało wątpliwe ale realne jeszcze
Piszę oddzielnie nie odnosząc się do konkretnego wpisu w obawie , że mój wpis może być gdzieś indziej przekierowany.Wczoraj nie widziałem żadnych wpisów Pasko, dopiero potem spostrzegłem, że wpisał mnie do zablokowanych - zablokował mnie.Pozniej otrzymałem info, że to była pomyłka, ale ona poszła w świat ku uciesze innych.
@4 641 734MONTEZUMA1: Nie zgadzam się z tym. W ofercie jest jeszcze dużo tylko trzeba to dostrzec i chcieć. Najgorsza jest stagnacja i marazm.
nie ma duzo w ofercie dla starego
nie srebro nie zloto bo tu chodzi o to by mlodym byc
nie srebro nie zloto bo tu chodzi o to by mlodym byc
a stary to nie chcialby byc znow mlody, bo mysli o tym swoim starym mozgiem i nie ma na mlodosc juz sily
@4 641 737Bolo22: siedem, nawet z hakiem , jeszcze tak, 8+, to ewnualnie jakieś poszczególne jednostki i po cichu Ci powiem - znam takich,co to im się tu czas zatrzymał
spytaj sie jakiejsc babci czy by znow chciala chodzic do szkoly albo rodzic dzieci, bedzie na nie
To że z wiekiem czas coraz szybciej ucieka można dość łatwo wytłumaczyć...
dla 15 latka ... perspektywa 5 lat to jest połowa życia (a przynajmniej tej części którą pamięta) ... dla 50 latka ... 5 lat to jest raptem 10% życia, czyli niedługo
dla 15 latka ... perspektywa 5 lat to jest połowa życia (a przynajmniej tej części którą pamięta) ... dla 50 latka ... 5 lat to jest raptem 10% życia, czyli niedługo
najlepsze rozwiazanie jest takie, ja proponujem urodziny do 50 a pozniej cofanie i odmladzanie do 25 i znow do 50....
Tyle trudu i jest zadowolenie. Tylko nie o to w tym wszystkim chodzi.
Powiedzmy jest osiedle i są mieszkańcy. Wiadomo że nie wszyscy będą się ze sobą zgadzali. Rozmawiają przechodzą koło siebie i czasami zaiskrzy pozytywnie lub negatywnie i to jest normalne.
A teraz dam przykład.
Burmistrz osiedla stwierdzi że pewne osoby nie tolerują innych i postawi płot kolczasty lub wybuduje mur. Będą oddzieleni od siebie i od tej pory nie będzie wojen pomiędzy sąsiadami- lokatorami.
Pytanie. Czy tak powinno się rozwiązywać takie sytuacje ?
Powiedzmy jest osiedle i są mieszkańcy. Wiadomo że nie wszyscy będą się ze sobą zgadzali. Rozmawiają przechodzą koło siebie i czasami zaiskrzy pozytywnie lub negatywnie i to jest normalne.
A teraz dam przykład.
Burmistrz osiedla stwierdzi że pewne osoby nie tolerują innych i postawi płot kolczasty lub wybuduje mur. Będą oddzieleni od siebie i od tej pory nie będzie wojen pomiędzy sąsiadami- lokatorami.
Pytanie. Czy tak powinno się rozwiązywać takie sytuacje ?
@4 641 744: dla 90 latka... 5 lat to jest tylko ta część po 85 tym roku życia ... więc wydaje się bardzo niewiele i tak też szybko ucieka
@4 641 724Pasko: Kto zarabia na wojnach?
mlody ma za szybki mozg na czas i dla niego leci wolno bo czas nie nadaza za nim a stary zanim pomysl to dzien zleci i tydzien
@4 641 749MONTEZUMA1: też dobre wytłumaczenie
@4 641 742Robal_36:
w pracy to niech mi leci bardzo szybko, nie narzekam
Ale dla 90 latka 5 lat to jest dużo bo zbliża się do 100 lat a ludzie przeciętnie żyją określoną liczbę lat więc każdy rok niestety zbliża ich do końca.
skece sie malo zrobie i fajrant
Pasko
A ja jestem za tym by 80 plus zabierac prawko
Kierowac na badania psychomotoryczne..i dawac na 2 lata..tak bedzie bezpieczniej
A ja jestem za tym by 80 plus zabierac prawko
Kierowac na badania psychomotoryczne..i dawac na 2 lata..tak bedzie bezpieczniej
to musi wlasnie byc cos z biologia i komorkami, czuje po sobie jaka dentka
W rodzinie, pod jednym dachem jest 5 osób posiadających profile, dwie , nawet trzy mogą posiadać profile zablokowane, ale pozostałe widzą co się dzieje po obu stronach.Ba...Po jednej stronie ktoś może mieć blokadę, ale z tej drugiej strony ma osoby zadane, które informują o pewnych sprawach.
@4 641 758Andrzejd: to tak nie działa.
@4 641 756tomi77: my to ważnych sprawach a Ty o troch mniej wsznych
@4 641 756tomi77: Nie pisz bzdur bo młodsi po 38 lat są swirami i to wszędzie.
@4 641 759: działa to tak że jak są blokady, to rodzina dostaje rykoszetem.
@4 641 759Pasko: Właśnie działa...
@4 641 744Pasko: @4 641 747Pasko: dokładnie, czas szybciej "przecieka między palcami" i działa na niekorzyść tych osób, może i stąd pewne uporczywości
@4 641 762Pasko: A to jest niesprawiedliwe.
@4 641 762Pasko: Za co rodzina dostaje rykoszet skoro to inna osoba?
...rodzinami na multipasko, Pasko, za chwilę będziesz 500+ wypłacać
sorki, rozumiem, że rodzinami się siedzi przed TV, choć to chyba było dawno temu ...no comments
Dobranoc
sorki, rozumiem, że rodzinami się siedzi przed TV, choć to chyba było dawno temu ...no comments
Dobranoc
@4 641 762Pasko: Jeszeli ja lub inną osobą postępowałaby tak jak dyżurny wulgarysta, to dawno byśmy mieli stałego bana, a ten - jak powiedział " Majestat " jest protegowany.On wie o czym teraz roznawiamy mimo blokad.
Powiem że zaczyna się tu robić niesmacznie.
Są badania dowodzące, że umiarkowany hazard może być korzystny dla stanu zdrowia osób starszych, jednak chyba nie dla przypadków, które mam zbanowane
@4 641 767BrandImage: no dokładnie. A jak nie to multipasko niech zbliża, czyli siedzimy rodziną z jednego kompa w tym samym czasie albo po prostu skoro ktoś blokuje kogoś z rodziny, to cała rodzina nie chce mieć z kimś takim do czynienia.
A jak było z pajacem z kilkoma nickami o tych samych hasłach, który zrobił w bambuko admina? To on wprowadził haczyki na inne osoby tak jak obecnie znany zadymiarz .