Wpisy 4 626 671 – 4 626 770
14 stycznia 2023 23:07 → 14 stycznia 2023 23:59, 100 wpisów
@4 626 666Sebastian_M: wodzu ...czyli założenie jest takie, że Pasko ma ...po co to ciągniesz. ...natkniesz się zaraz na 8h ...zobaczysz
Ciekawe ile adwokat kosztuje
A same domysły i to że ktoś go tu nie lubi uważam za słaby powód do blokady.
Przecież jeśli kiedykolwiek zobaczysz że Stryjek komuś tu ubliża lub zachowuje się skandalicznie możesz zablokować.
Przecież jeśli kiedykolwiek zobaczysz że Stryjek komuś tu ubliża lub zachowuje się skandalicznie możesz zablokować.
@4 626 669Biedroneczka1977: i już mi się podobasz
@4 626 672BrandImage: Ty mi dasz blokadę na 8h ?
@4 626 673Biedroneczka1977: klasyk zawsze mówi to są drogie rzeczy
Myślę że Pasko spokojnie pomyśli i podejmie na tą chwilę słuszną decyzję
Sebastian_M stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Niektorym sie chyba cos pomylilo
@4 626 677marc1978:
czytaj ze zrozumieniem
@4 626 675BrandImage:
@4 626 672BrandImage: skad wiedziałeś
Sebastianie ...znów Ciebie odblokowałem
@4 626 684marc1978: jest inteligentny i wiedzial
@4 626 686Biedroneczka1977: no tak i do tego wygrywa w lotka
w sumie ciekawa funkcjonalność ...i liczenie do 6ciu
@4 626 687marc1978: dokladnie 😃
@4 626 687marc1978: @4 626 689Biedroneczka1977:
@4 626 679: Sebastian pisał w otoczeniu osób go blokujących... jedynym nieblokującym z piszących był BrandImage, więc jak i on go zablokował, to następny wpis był widziany jako 6 wpisów pod rząd, bez żadnego wpisu osoby, która go nie zablokowała. Tak więc osoba musi mieć z kim pisać ... jeśli wszyscy ją blokują to nie ma z kim pisać. Tak to działa...
@4 626 688BrandImage: może u niektórych po 5ciu nie ma 6ciu
nie ma skutku bez przyczyny ...chyba po 6 jest 8h
@4 626 691Pasko: ostrzegałem kolegę
@4 626 694BrandImage:
Chyba pora spac do jutra
@4 626 699Biedroneczka1977:
ogolnie ludzi ktorzy uzywaja jezyka nienawisci trzeba blokowac - takie moje zdanie
no czasami po prostu taka osoba może po prostu nie pasować do tego czata ... może jest gdzieś strona i czat np. gdzie księża wklejają różne mądrości życiowe dla bliźnich ...
@4 626 707Pasko: to jest taka wiara katolicka tez czyni swoje
szanuję jak ktoś coś pisze, że to go w życiu spotkało i tego i tego żałuje, ale na końcu powiem "Wy róbcie jak chcecie, ale ja bym ponownie już tak nie zrobił". Takie dzielenie się doświadczeniem jest zawsze ok.
Pasko w profilu użytkownika gdzie jest ikonka zablokuj mogło by być też dodaj do zaufanych
@4 626 707Pasko: panie szanowny Januszu czy nie wydaje się panu dziwne pomijając że tak delikatnie ujmę napisze niechęć do Sebastian m obstawanie za Nickiem stryjek pomijając że za stryjem cuchną jego wcielenia wulkanisty ostatnio stefanglik wiecznosc o innych nie wspomnę w moim odczuciu obaj się doskonale znają czy spotkał się pan aż tak dobrze się dogadujce tu na czacie osoby od razu jest tak za każdym razem kiedy stryjek jest blokowany bądź usuwa konto wlazac pod innym wcieleniem jak stare dobre małżeństwo na marginesie stryjek wulkanista za każdym razem tak jak by korzystał z dwóch np telefonów by komuś coś dopiec szczepić focha obrazić bo ktoś ma inne zdanie...kropka
a tu wchodzisz i czytasz ...
"Bagatelizują Cię, ponieważ uważają, że Twoje problemy to nic w porównaniu z ich cierpieniem"
WTF?
Za chwilę przeczytam...
"Nie lubi Cię szef, bo się spóźniasz do pracy" albo "Nie kocha Cię żona, bo za dużo pracujesz" ....
"Bagatelizują Cię, ponieważ uważają, że Twoje problemy to nic w porównaniu z ich cierpieniem"
WTF?
Za chwilę przeczytam...
"Nie lubi Cię szef, bo się spóźniasz do pracy" albo "Nie kocha Cię żona, bo za dużo pracujesz" ....
@4 626 719: mógłby pan coś zrobić jeśli chodzi o pewną sprawę a mianowicie by po wylogowaniu nie było widać kto co pisze by taki stryjek wulkanista czy Sebastian m po wylogowaniu widział wpisy tych co go blokują a potem jazda mimo że na ich temat cisza ... dobranoc czat
no ale wracając do Eurojackpota ... wczoraj wyniki pojawiły się o 23:25, a strona zaliczyła oczywiście dużą ilość odwiedzin, bo nikt nigdzie się tych wyników nie mógł doszukać, więc wielu przeczesywało cały internet ... tak, że dla multipasko z jednej strony dobrze
Nie widziałem tutaj napaści kilku wierzących i mieszania z błotem niewierzących
tylko dlatego bo nie wierzą
tylko dlatego bo nie wierzą
ale to wiesz te zwroty nie są do nikogo konkretnego, tylko do wszystkich ... takie wiesz umoralnianie
@4 626 730Pasko: wiem, ale madrosci w tym nie ma tylko takie zdominowanie sie
wiara jest ważna według mnie ... jeszcze długo nie rozgryziemy o co chodzi z tym życiem ... dlaczego powstało, czym jest, po co ... jeszcze 500 lat temu nie wiedzieliśmy że zapieprzamy wokół wielkiej kuli ognistej w postaci Słońca na wielkiej kulistej skale pod nazwą Ziemia ... tak, że ja uważam, że to wszystko musi mieć jakiś niesamowity sens
@4 626 716Majestat: pozwól, że odpiszę ...proszę nie mieszajmy wiary z religią
@4 626 719Mewa: Stryjek i owszem, to stary wyjadacz stąd ...Sebastian jest inny ...choć czasem te jego pytajniki męczą
@4 626 721Pasko: mnie też żona nie kocha
@4 626 723Mewa: zawsze to powtarzam, że powinien być 'ptaszek' w profilu - nie pokazuj na ogólnym czacie bez zalogowania
urodzić się żreć pić spłodzić wychować umrzeć
i koniec i nic? bez sensu
i koniec i nic? bez sensu
@4 626 741BrandImage: ale że Twój profil ma się nie pokazywać jak sobie zaznaczysz?
apropo alternatywnych czatów... jest też czat np. na youtube w trakcie trwania losowania... zobaczmy co tam dziś pisali....
@4 626 728Majestat: pozwól raz jeszcze ...przepraszam Janeczka ...to jest portal hazardu! ...uważam, że niema potrzeby 'afiszować' się własnymi przekonaniami religijnymi ...i tyle, a może aż.
@4 626 730Pasko: właśnie
Brandimage
a jest potrzeba afiszować się i deptać czyjąś wiarę ?
a jest potrzeba afiszować się i deptać czyjąś wiarę ?
@4 626 742Majestat: zgadzam się ...to jest bez sensu ...egzystencja ino
@4 626 743Pasko: Tak ...dla niezalogowanych.
@4 626 751: nie profil, tylko wpisy na czacie
no i to jest taki czat 10-minutowy w trakcie losowania ... no ale taki właśnie normalny raczej ...
@4 626 747Majestat: deptać - nie ...afiszować się też nie, w jaskini hazardu.
@4 626 754Pasko: jeden pisze,że wygrał a drugi od razu daj blika ...dobre
@4 626 754Pasko:
Brandimage
dobrze wiesz która strona atakuje a która się broni
dobrze wiesz która strona atakuje a która się broni
@4 626 758Majestat: nie o to mi chodzi ...nie mam wpływu na 'innych' ...ale nie lubię nakazów
@4 626 758Majestat: to nie miejsce na wojny 'religijne?'
znam przykazania ...i o hazardzie nie ma wzmianki, wręcz jest zakazany ...więc
@4 626 751BrandImage: ale to przed kim chcesz się uchronić. Bo ktoś sobie założy nick, który nigdy specjalnie nie użyje do żadnego wpisu na czacie... ani nim nie będzie typował ... tylko się zaloguje, żeby Ciebie czytać.
tzn. chcę pokazać, że czy zalogowany czy nie ... to jak będzie chciał czytać co piszesz to przeczyta.
@4 626 763Pasko: wiem, ale te parę ostatnich nicków czyta na drugiej przeglądarce jako niezalogowany i potem się odnosi ...a tak nie przeczyta w ogóle jako zbanowany i tyle
@4 626 764Pasko: ale ktoś zablokowany i zalogowany nie qidzi wpisów blokującego ale po wylogowaniu widzi
@4 626 765BrandImage:
jak nie przeczyta wogóle jak Ci tłumaczę, że założy sobie inny nick i Tym drugim się zaloguje w drugiej przeglądarce i będzie czytał .... jako zalogowany
@4 626 764Pasko: tylko ten zalogowany i nie zablokowany ...i nikt postronny