Wpisy 4 541 157 – 4 541 256
8 października 2022 00:08 → 8 października 2022 09:39, 100 wpisów
Jeszcze godzina u do domu i Weeeeeeeeeeeekeeeeeeend i 12 Milionów w Lotto i Wygrana
Jak tam kuloziemcy, dalej wierzycie , że księżyc którego widać cały czas z jednej strony, obraca się z taką prędkością żeby nadążyć za Ziewmią? nadmienię tylko , że obrót Ziemi wokół własnej osi to 1674 km/h, to z jaką prędkością musiałby kręcić się księżyc by nadążył za Ziemią? trzeba jeszcze dodać odlgłość i mniejszą powierzchnię księżyca, dobra , nie obliczajcie, kręciłby się jak motorek , a Ci niby wizytatorzy na Księżycu w 1969 roku z tak małym przyciąganiem jaki jest na Księżycu pospadaliby jak gruszki
Oczywiście nie było żadnego lądowania na księżycu, to było wyreżyserowane, a ciemny lud to kupił, dodam że nigdy później nie dokonali tego, a dlaczego? czyżby zgubili starą technologię i nie wiedzą jak trafić na Księżyc?
Zacznijcie samodzielnie myśleć, bo w każdym aspekcie nauki was oszukują, jedna z przedstawicielek ONZ powiedziała niedawno , że nauka jest własnością ONZ, czy to nie dziwne , że nawet naukę zawłaszczają? to co wam przedstawiają w nauce w mediach w sprawach bierzących to jest w dużej mierze kłamstwo, musicie mieć do wszystkiego dystans, nie twierdzę ,że wszystko jest kłamstwem, ale prawda zmieszana z kłamstem jest kłamstwem, tylko czysta prawda jest prawdą , musicie umieć odsiać kłamstwo od prawdy, dobro od zła , a wtedy będziecie bardziej ludzcy, trzeba obudzić w sobie świadomość, oczywiście człowiek ma prawo się mylić bo nie jest doskonały, ale zawsze powinien korygować swoje błędy
@4 541 153sony71:
@4 541 153sony71: Masz nosa do liczb
@4 541 164Bolo22:
@4 541 153sony71:
@4 541 169Biedroneczka1977:
@4 541 170Andreas3864:
@4 541 168Andreas3864:
@4 541 169Biedroneczka1977:
Tak jak gra sony to chyba najlepszy sposób żeby coś ugrac od tsa

Biedroneczka1977
Bolo22
Bolo22
Andreas3864
@4 541 175emerytka 46:
sony71
Ale ślędzą co kto pisze, otworzyła mi się sama strona na chromie Edukator, Ruch obrotowy Ziemi
@4 541 176emerytka 46:
A ja wam mówię największym wrogiem naszym to jest USA i Ukraina. Tylko ciemnota tego nie wie a jest w naszym kraju dużo ciemnoty
@4 541 187Bolo22:
@4 541 188waldus:
Przed chwilą padło 1 x 31200,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@4 541 187Bolo22: Prawda, całe zło to Ameryka, Ukraina tylko wykonuje to co oni każą, Ameryka powinna mieć zakaz wstępu do Europy i Azji , wtedy nam żyłoby się lepiej
Chociaż potwierdzam, że największym zagrożeniem dla Polski jest Ukraina i USA, gdyby nie nasi przydupasy z rządu którzy bez przerwy robią jakieś prowokacje do Rosji, to od Rosji nie mielibyśmy żadnego zagrożenia, bo Rosja nie ma żadnych pretensji terytorialnych w stosunku do Polski, za to Ukraina ma, no i ten nazizm który panoszy się na Ukrainie coraz bardziej, dodając przeszłość z Wołynia 1943 roku to nie wygląda to za ciekawie, ale niestety polski rząd albo nie jest polski , albo jest tak naiwny
@4 541 173Bolo22:
@4 541 194waldus: nie masz swoich ziemniakow ?
@4 541 196Biedroneczka1977: nie zawiesiłem działał. Nosc rolnika z powodów zdrowotnych
zjadlam sniadanie trzeba na rynek
@4 541 191galik: @4 541 187Bolo22:
Jesteście tacy mądrzy , tak lśnicie mądrością, że aż musiałam przyciemnić monitor Ruski mir wam się marzy jak widać.
Pakujcie manatki i do ROSJI
Szkoda z wami dyskutować. Na szczęście mamy POLSKI RZAD , nie ma ruskich i niemieckich wpływów
Wspaniała wiadomość dnia : https://wiadomosci.wp.pl/prezent-dla-putina-most-kerczenski-w-ogniu-6820672497138528a
Jesteście tacy mądrzy , tak lśnicie mądrością, że aż musiałam przyciemnić monitor Ruski mir wam się marzy jak widać.
Pakujcie manatki i do ROSJI
Szkoda z wami dyskutować. Na szczęście mamy POLSKI RZAD , nie ma ruskich i niemieckich wpływów
Wspaniała wiadomość dnia : https://wiadomosci.wp.pl/prezent-dla-putina-most-kerczenski-w-ogniu-6820672497138528a
https://wiadomosci.wp.pl/prezent-dla-putina-most-kerczenski-w-ogniu-6820672497138528a
witam
sony
@4 541 199Janeczka0409: nie marzy mi się ruski mir tylko jestem za pokojem, a kto bez przerwy prowokuje Rosję, kto wysyła Ukrainie uzbrojenie żeby walczyli do ostatniego Ukraińca? kto bojkotuje bez przerwy rozmowy pokojowe , no chyba nie powiesz że Rosja , zgadłaś Ukraina i USA , no i polski rząd, który jest na pasku amerykanów, co za naiwność wśród Polaków, aż przykro czytać takie rzeczy
GzegozShetyna typował(a) za 16 zł w Keno na losowanie nr 1132368 i trafił(a) 1000 zł
@4 541 199Janeczka0409: to nie jest polski rząd mają korzenie spod pewnej gwiazdy mówią jacy oni cacy inni ble by szkodzić Polakom i Polsce .... aktualnie trwa ukranizacja polski o długu mega publicznym milczą wszystko ok a jest innaczej będziemy jak Mateusz marzył micha ryżu dla Polaka z czego się ludzie ciesza że dostają 13,14 czy inne czy ktoś się zastanowil skąd mają jak miliony idą do Tadeusza i jemu podobym do TVP by siać propagande a długu rośnie coraz gorzej a ci co duchu mają radoche kasa idzie dla tadzia tych od tacy na ich uciechy na TVP a dla umierających dzieci nie ma ale za to ukraińskie mają się dobrze
Do przychodni do przedszkola do pracy Ukraińcy pierwsi czemu Janeczko ....ps nie jestem za żadną partią i nie byłem jedni i drudzy siebie warci
31 daje i idę bo i tak nie dotrze ważne że dają Ukrainie i 13 a dług rośnie
@4 541 199Janeczka0409: I co, klaszczesz? , że most karczewski w ogniu?, czy ty kobieto ocipiałaś? przecież to może skończyć się tym że bombka atomowa Ci może spaść na głowę, jak można być takim naiwnym? przecież to jest prowokacja amerykanów, oni mają w dupie nasz region bo są za oceanem i niby są bezpieczni, mało tego, wtedy odetną drogę handlową z Chin do Europy , a kto wtedy z Europą będzie handlował ? no zgadłaś USA, i będą bić kokosy na handlu, bo to oni będą dyktować warunki, jak ludzie nic nie rozumieją , szkoda gadać
trole ruskie w akcji
Ps nie śledzę non stop wydaje mi się że ruskim nie zależy na pokoju tzn tym u góry siedzącym w ciepłym bogatym niech bidy idą walczyć bo mają kaprys by ich widzę umarł z myślą że dawny związek jest znowu a jak tak nie będzie to nic bez rosji
Ruski to plaga gorsza od pluskwy i ciężko się pozbyć ale tematy z rana
Nie ma się co cieszyć ma rację schowal się do bunkru ludzi ma gdzieś nawet swoich
Emi emi emi , riki tiki tak, jeśli mnie lubisz to zrób jakiś znak
@4 541 199Janeczka0409: "nie ma ruskich i niemieckich wpływów" za to są amerykańskie i żydowskie, dlaczego Polacy nie mają mieć swoich wpływów? przecież powinno być "Polski Interes Narodowy", a gdzie tu są Polacy? gdzie Ukrańcy są lepiej traktowani niż Polacy? pytam się
xdrive
kawa z mleczkiem ?
kawa z mleczkiem ?
@4 541 221emerytka 46: z mleczkiem
@4 541 220galik: co ci Ukraińcy przeszkadzają a czemu ci nie przeszkadzają miliony Polaków co siedzą od lat w Niemczech Angli czy Irlandi ...typowe polskie narzekanie
xdrive
A ja czarną,zapomniałam kupić
A ja czarną,zapomniałam kupić
@4 541 224emerytka 46: czarna jak tak można
U mnie Ukrainiec jest lepiej traktowany w mieście wszędzie ma pierwszeństwo w pracy to samo człowiek czuje się jak na Ukrainie a nie w Polsce tak się rozpanoszyli są w większości że najchętniej by wywalili Polaków człowiek latami wypracował sobie wszystko by mieć lżej a ci ledwo co pracują znawcy chcą mieć lepiej lżej a Polak ma mieć najgorzej tylko lżejsze stanowisko nie ciężkie bo bida .... dobra koniec
xdrive
Mam 25 zł na granie
Mam 25 zł na granie
@4 541 223marc1978: a czy Polacy tam są lepiej traktowani niż obywatele tamtych państw? mało tego, są gorzej traktowani, a spójrz jak traktowani są Ukraińcy, przecież nawet z rządu gościu powiedział , że Polacy są sługami Ukrainy, i co pasuje Ci to? bo mi nie
@4 541 229galik: musisz jechać się przekonać jak będziesz traktowany
@4 541 228emerytka 46: tyle szeleszczących ? będzie masno dziś zagrane
@4 541 229galik: ci którzy siedzą za granicą ani myślą żeby wracać tak im tam źle
xdrive
Zagram za wszystko,od razu na dwa losowania.
Jak wystarczy,to jeszcze zagram Ep.
Zagram za wszystko,od razu na dwa losowania.
Jak wystarczy,to jeszcze zagram Ep.
@4 541 233emerytka 46: tak jest, po co chodzić dwa razy
@4 541 230marc1978: nie chodzi o to jak tam gdzieś, mnie interesuję jak jest w Polsce, a w Polsce niedługo Polak będzie parobkiem u Żyda i Ukraińca jak tak dalej pójdzie, chyba nie o to Ci chodzi by być popychadłem we własnym państwie
@4 541 236galik: ja mam inne zdanie na ten temat
emi, zagraj ep oj zagraj --> będzie 4 500 co miesiąć przyniesione w zębach przez ts👈 🤪 👉 🤓
Mało tego kraj jak Polska z największymi zasobami węgla w Europie sprowadza węgiel, czy to wam nie podchodzi pod sabotaż tego rządu?
@4 541 239galik: napij się
Ameryka doprowadziła do tego, że Wenezuela z największymi zasobami ropy na świecie nie ma benzyny i jest jednym z najbiedniejszych państw Ameryki Południowej, tam gdzie Amerykanie wsadzą swe brudne paluchy tam jest bieda i zgrzytanie zębów, sami zaś opływają w dostatku przez swoją złodziejską politykę, wszystkie państwa okradają oprócz Iranu, dlatego tak sadzą się na Iran
@4 541 242galik: Amerykanki są piękne zwłaszcza na plażach Californi
Przyjmuje propozycję w postaci 1 liczby do mini multi lotto od siebie 40-31-12
@4 541 243marc1978: no, z takim myśleniem to my Polacy daleko nie zajedziemy
@4 541 241waldus: to są ziemniaki
@4 541 242galik: obserwuję ten kraj od zawsze
tacy politycy
tacy politycy
@4 541 245galik: nie zajedziemy bo benzyny nie będzie
@4 541 246zbigniew g: nie qźwa bataty
@4 541 249marc1978: to kup auto na prąd
@4 541 247zbigniew g: gdyby wybory coś zmieniały już dawno by były zakazane.
@4 541 251zbigniew g: prądu nie będzie bo węgla ni ma
lat temu jak by mi ktoś powiedział że bedziemy sprowadzać węgiel australi z brazyli to bym go wyśmiał
@4 541 254: 20 lat temu