Wpisy 4 002 463 – 4 002 562
14 listopada 2020 23:04 → 14 listopada 2020 23:58, 100 wpisów
z zachodu to przyszlo
umowy na rok czasu potem daja blachy powod zeby wywalic
umowy na rok czasu potem daja blachy powod zeby wywalic
Poto się gra chociaż to mrzonki ale każdy chyba dąży do lepszego bytu....tu i teraz teraz i już a nie za sto lat jak nie będzie nas
A ZUS klaszczę że covid wykańcza starszych
Proste więcej dla nich mniej emerytur
Proste więcej dla nich mniej emerytur
I po problemie..bo tak w głowę zachodzili z czego emeryturę będą płacili niema człowieka niema sprawy..takie jest niestety podejście...zusu..
Tak forsami dobrze piszesz człowiek próbuje lotto by się zabezpieczyć ale to chyba drugi ZUS
jak ci zus podaruje pieniadze to juz bedzie pogrzeb czyt zasilek pogrzebowy
A policz teraz te składki ile kasy by człowiek miał nawet jak byś umarł to dzieci by miały
ZUS to
ZUS to
Podatek rozumiem budują drogi chodniki ale ZUS to jakiś dobry cwaniak wymyślił
to jest takie ubezpieczenie ze najpierw dajesz zusowi a potem on ci oddaje w skladkach jak pozyczke tylko duzo z tych pieniedzy nie zrobisz
Angierski takie granie jednym zakładem to jak lot z siekierą na słońce ale taka mała iskierka
Forsami dokladnie to iskra nadzieji ktora moze zmienic los czlowieka, wiec malym kosztem moze duzo zdzialac
bo potem musisz sie ubezpieczac prywatnie ze jak umrzesz to ktos cos dostanie
Ale kto wiedział że tak szybko się obali chodził i zawał i dobranoc
Forsami problem jest taki ze los nie wybiera na ciebie bo los jest bestronny
rodzic chodzi od pracy odklada zus przez to mniej uczestniczy w zyciu rodziny, rodzina na tym traci bo jak umrze to ZUS zabiera pieniadze... to taki hazard
Miło było do jutra...i Lotto Kumulacja w Lotto..wiem mam czekam na Miliony będę Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony jak trafię 6
No też lecę dziś wcześniej spać chce iść jutro trochę odpocząć i pomyśleć nad numerami
PASKO prosze uwolnic i odblokować sebastiana M, niech wróci tu spowrotem do nas na czat, bez niego czat , to niejest czat, sebastian jest tu przez wiele osób lubiany, i chcemy aby tu do nas wrócił i mougł z nami nadal tyupowac liczby jak kiedys, brakuje tu naszego kolegi, i według mnie powinien miec jeszcze jedna szanse dostac tak jak swego czasu robal36, czy inne osoby,to samo makler powinien tu wrócić, mysle ze jeden jak i drugfi juz swoje odsiedzieli i przemysleli co złe zrobili, , dlatego prosze o ddblokowanie nicków sebastiana M oraz Maklera, niech wróca na czat spowrotem, nie chbreda tu z nami bynajmniej z nimi jest troche weselej jak bez nich
Panie Januszu czy tam Pasko wolisz
Prosimy i błagamy na kolanach
Niech wróci Sebastian
Prosimy i błagamy na kolanach
Niech wróci Sebastian
Forsami
Ostatnio z kolegą Mulag..iem..takie coś wymyśliłem..znaczy ja to wymyśliłem ...A wszystko to dla Umiłowanej Ojczyzny
ZUS to najbardziej jest złodziejska instytucja, jaka jest na świecie a lekarzy orzecznikow z tej instytucji powinno sie wysłac na pierwszy ogien, do opieki na chorymni na covid 19, aby pokazali jak oni umia uleczyć chorych
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko a wszystko to dla Umiłowanej Ojczyzny
4 002 482. Angierski tu masz duzo racji tylko zapomniałes dodac jeszcze klauzulke taka ze zwróca ci w skladkach jak wogole dozyjesz, \a le czy dozyjesz to jest pytanie, ZUS i skarbówkas sa to 2 złodziejskie instytucje, które zeruja na spoleczenstwie a ods siebie nic niedaja, i tyle w tym temacie
Raz lepiej raz gorzej
Raz idzie ładnie a drugą rażą lipa
Trzeba wyczuć kiedy i co ile losowań zagrać
Raz idzie ładnie a drugą rażą lipa
Trzeba wyczuć kiedy i co ile losowań zagrać
ZUS nawet zabiera emeryturę wypracowaną przez kobietę.Jak umiera mąż ,to żona dostaje po nim rentę rodzinną (tylko 85%)a wypracowana przez nią emerytura jest zabierana.
We wszystkich krajach wdowa dostaje swoją emeryturę i spory % z mężowskiej emerytury.
We wszystkich krajach wdowa dostaje swoją emeryturę i spory % z mężowskiej emerytury.
4 002 458. Forsami
Emi bo ten kraj i ten cały ZUS to nie będę tu nazywał tego jedno wielkie
4 002 538. Wojtt witaj
ogladam kogiel mogiel 3, zalamka jak po 30 latach sie postarzeli wszyscy, to nie jest smieszne , nie mamy szans
GTV
Racja.
Racja.
dzis zrobilem 15 km jak jutro bedzie pogoda a ma nie byc, to ide po wiecej
Emerytka no lipa,ale niejaki pan donald okradl zasilek pogrzebowy o polowe