Wpisy 3 984 336 – 3 984 435
22 października 2020 22:14 → 22 października 2020 23:51, 100 wpisów
Sorry znalazłem kupon...
5,12,14,38,39.. Jeszcze lepiej takie z maszyny z 20 pazdzierza
5,12,14,38,39.. Jeszcze lepiej takie z maszyny z 20 pazdzierza
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 5 wygrane w wysokości 1 000 zł
No założyłbym Pudziana.. Ale taki chudy Pudzian.. To chyba po kwarantannie
Mewa Czy ten Twój znajomy-to nie przypadkiem>Samolot???...
Bo on też taki promaseczkowy
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 6 wygrane w wysokości 1 000 zł
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 3 x 97 042,70 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
mewa ile trafiłes w mini lotku?
3 984 356. samolot witaj
Arczibalik73 niedlugo zaczynamy solidną grę w Mini
Arczibalik73 witaj
Arczibalik73 witaj
Ptaku swoje?
Mewa
Mewa ma 5 w mink
Pożyczy mi
3 984 361. samolot ja cały czas gram w mini lotka i codzienie powtarza sie tylko 2/5 dzisiaj to samo, wczoraj pusciłem sobie 1 mini na 2 losowania i wczoraj 2/5 i dzisiaj 2/5 a tak nic wuiecej niegrałem i szkoda bo gdybym teraz wysłał na wieczór multika to by było 7/10 ale niegrałem dzisiaj nic w multika
w Warszawie wkurzone kobiety idą na dom Kaczyńskiego , widziałem relacje w necie , może pogonią mu kota
3 984 369. samolot 2020-10-22 (22:35)
Arczibalik73 Mewą wygrał 5 w Mini
nie wygrał 5/5w mini i tylko tu jest wpis mewy
3 984 325. Mewa 2020-10-22 (22:09) Testnieodróżnia grypyodcovina
2x3/5 4/5 w mini liczby ważne do jutra 6 zakładów
Arczibalik73 Mewą wygrał 5 w Mini
nie wygrał 5/5w mini i tylko tu jest wpis mewy
3 984 325. Mewa 2020-10-22 (22:09) Testnieodróżnia grypyodcovina
2x3/5 4/5 w mini liczby ważne do jutra 6 zakładów
Mewa trafiłes 5/5 w mini to pokaz kupon ze to prawda
Mewa uwierze jak zobacze lkupon z wygrana zas za trafienie 2x3/5 i 4/5 tez
3 984 378. samolot a jak ja ci napisze ze wygrałem dzisiaj w loto 5/6 to tez uwierzysz mi ze tak jest?
jesli nie opublikuje tutaj kuponu? z wygrana
jesli nie opublikuje tutaj kuponu? z wygrana
3 984 318. Mewa 2020-10-22 (22:06) Testnieodróżnia grypyodcovina
żeby nie było 5 w mini
a TO oznacza że trafił "3" lub "4"
"barany"zacznijcie myśleć
żeby nie było 5 w mini
a TO oznacza że trafił "3" lub "4"
"barany"zacznijcie myśleć
Vonde
wqrwia mnie takie pierddoolenie,
zeby sie ino dopiepprzyc Mewie
wqrwia mnie takie pierddoolenie,
zeby sie ino dopiepprzyc Mewie
3 984 384. makler jesli my jestesmy tu baranami to kim ty jestes? za kogo sie uwarzasz TY tutaj, , z tego wpisu co wczesniej, tu mewa pokazałmna czacie to wynika ze trafił 2x 3/5 i 4/5 w mini lotku i za to odemnie tez wielkie uznanie i , bic nie pisał ze ma 5/5 tylko w jednym z wpisów pisze wyraznie oby nie było 5tki, wnnioskuje tu ze jesli by nieewpadła zadna 5/5 to wtedy za 4/5 by zgarnoł jakaś kadna sumke + wyzsza wygrane za 2x3/5 , ale niestety wyszły jednak 3x 5/5 i dostanie mniejsze wygrane, ale wazne ze wygrał, i za to brawoza trafienia
Oj makler coś taki wyrywny
Prawda u mnie gwiazdy i cieplo
Wizir ale ty pierd... Lisz zawsze po los.
To łatwe tamto łatwe tos już melioner
3 984 384. makler tu nikt nic nie do piprza mewie, co ty tu piszesz wogóle, ja kiedys tu napisałem ze jesli trafie tu jakakolwiek głowna wygrana czy to w multika czy w mini opublikuje tu kupon aby wszyscy wyidzieli tego tez oczekuje tu o wszystkich innych wygrywajacych, tego samego, i nie zazdrosze nikomu zadnych wygranych to po 1, ciesze sie ze sa tu ludzie którzy coś trafiaja i tak ma być, grajmy i wygrywajmywszyscy, mewa, samolot, islandorka, forsami, mulag, gosia77 biedroneczka błyskotka i inni,
Ja też tak myślę że z tymi testami coś jest nie haloo
Wizir bo cię pier...

Ty czarodzieju, o kant du... Py
A ty masz fee
https://www.efortuna.pl/ticketdetail?id=Mzk5MDEwMjk2NTk2NjkwMzoEXkiKdXUdnmjuqt0%3D&kind=M
Dot co tam
Ja bym tak siedziała do rana, nie cierpię kłaść się spac{
Dot od mnie dla cię
Vonde w jakim lustrze
samolot chcesz szybko trafić w mini lotka, to wystarczy ze wyslesz na jeno losowanie wszystkie 42 liczby w mini, podzielone na swoje wybrane uklady lub tak ulozone zeby wyszły, i niema silnych ze nie trafisz, moze to tez i byc system, nawet na te 12 liczb jesli CIE stac ale mysle ze wystarczy na kilku kuponach rozpisac sobie odpowiednio te 42 liczby rozpisac i wysłac to na 1 losowanie, ale wszystkie 42 liczby i po sprawie jesli wyslesz to 1 dnia wszystko na raz i nic nie wyjdzie to wysyłasz to na kilka losowan tylko ze to troche kosztuje tez kasy na kazde z losowań zapewne coś Ci przyniesie tak jak pewnie robi i mewa i inni którzuy trafiaja te głowne wygrane5/5
Arczi doc dr hab
Ale tu doradców co sami nie mogą trafić 5 zl
Seb jutro już wygrasz...
samolot to samo mozna zrobić w kazdej grze w multika to samo, tu mozesz grac na 10/10 na 8 okienek lub nawet 10 tylko ze na kazde losowanie, wystarczy abys choć w 1 okienku trafił całe 10/10 to juz Ci sie wszystko zwróci z nawiazka
Już śpicie...
Ręce opadaja
Osa jak cały dzień trzymasz ręce w górze to wcale się nie dziwię że ci w koncu opadają ??????
3 984 417. islandorka30,5 2020-10-22 (23:13)
Arczi doc dr hab
nic z tych zeczy nie jestem nikim takim, jestem zwyklym człowiekiem, bez tytułów i gram jakj kazdy, tu z nas, i zawsze twierdze ze raz sie wygrywa raz sie przegrywa, , dzisiaj nie grałem w nic poniewaz miałem bardzo dziwny sen,i był to tzw sen proroczy, ukazywałmi pewne wydarzenie, ,którego nigdy w realu niebyło,a najdgorsze jest to ze w tym snie pojawiło sie moje i mojej rodziny nazwisko,i sniły mi sie osoby które juz niezyja, i tez duchy jakby i odpusciłem sobie gre w cokolwiek dzisiajszkoda ze sobie odpusciłem multika, bo trafiłbym 7/10 jak nic , ale niewysłałem nie wygrałem, jesli mam nieraz tzw prorocze sny wtedy niegram, w gry wogóle
Arczi doc dr hab
nic z tych zeczy nie jestem nikim takim, jestem zwyklym człowiekiem, bez tytułów i gram jakj kazdy, tu z nas, i zawsze twierdze ze raz sie wygrywa raz sie przegrywa, , dzisiaj nie grałem w nic poniewaz miałem bardzo dziwny sen,i był to tzw sen proroczy, ukazywałmi pewne wydarzenie, ,którego nigdy w realu niebyło,a najdgorsze jest to ze w tym snie pojawiło sie moje i mojej rodziny nazwisko,i sniły mi sie osoby które juz niezyja, i tez duchy jakby i odpusciłem sobie gre w cokolwiek dzisiajszkoda ze sobie odpusciłem multika, bo trafiłbym 7/10 jak nic , ale niewysłałem nie wygrałem, jesli mam nieraz tzw prorocze sny wtedy niegram, w gry wogóle
Arczibalik73 to tak zrobimy z tym Mini jak piszesz. Zrobimy rozpiskę i pogramy z nimi w ten sposób
3 984 426. samolot najppierw musimy w multiku wygrac jakas kase lub zarobic na to w jakis sposób inny, ni chyba ze śpisz na kasie ale chyba rczej nie, wiec na spokojnie, gramy tak jak dotąd niema co sie porywac z motyka na ksiezycwczesniej czy pózniej przywalimy i trafimy 5/5 w mini lotku,
grunt to grac niezałamywać sie iniepoddawać a wygrana sama nam wpadnie w najmniej oczekiwanym przez nas momencie
Chyba sam się wezmę za Mini...
...bo Multi już mnie dostatecznie osłabiło
...bo Multi już mnie dostatecznie osłabiło
Arczibalik73 teraz masz czas to zrób tę rozpiskę i zobaczymy ile trzeba puścić zakładów ok ?
Nie licz na Multi bo to długo nam się zejdzie. Trzeba zacząć jak najszybciej
dzisiaj miałem dziwny sen, a mianowicie śniło mi sie ze szedłem przez nieznajomy cmentarz, i szukałem pewnego jakby grobu, na cmentarzu była mgła ibylo bardzo zimno, w pewnym momencie, zaówazyłem za soba jakiegos nieznajomego jakby człowieka który odezwał sie domnie po imieniu i podami reklamówke z czyms i poprosił ze jak bede przechodził kolo jego domu to abym ta reklamówke oddał jego zonie, powiedziałem ok, wziełem reklamówke z czyms i powiedziałem ze tak zrobie, gdy sie odwróciłem gogosć ten nagle zniknoł, niebylo go a ja miałem w rece od niego ciezka reklamówke, oczywiscie do niej nie zagladałem, widziałem tez w oddali na grobami pochylajace sie postacie , jak szedłem miedzy alejkami grobów, te postacie znikały po jakimś czasie, wkoncu gdy miałem juz wychodzić z cmentarza potknołem sie jakby o jakas płyta, wiec kucnołem przy tej plycie, i zobaczyłem ze jestem nachylony nad jakims grobem nieznajomym, nad nieznanym pomnikiem, wtedy lewa reka odgarnołem z grobu śnieg i pod tym śniegiem ujrzałem imie i nazwisko mojego wujka i moje, byla tam data śmierci i, ikiedy został pochowany, i wtedy nad grobem powiedziałem a to tutaj cie poochowali i tak szybko , a ja niemogłem byc na Twoim pogrzebie a tak chciałem cie pozegnać, plyta z tym imieniem i nazwiskiem wujka jak i tez moim spadła
a ja ja podniosłem i ustawiłem na grobie,
pamietam ze wtedy miałem cały czas ta reklamówke od tego obcego człowieka tylko ze niewiedziałem komu mam ja oddac i jakiej zonie, co zas do płyty araczej jakby modelu ze steropianu z moijim nazwiskiemi wujka imieniem, to wygrladał o tak jakby to był model z wygrawerowanymi danymi tak jakby przygotowanymi dla kamieniarza aby postawił taki pomnik, gdy kucnołem nad tym grobem i podnosiłem ta płyte, słyszałem jak ktos rozmawiał jakby nademna , choc juz nikogo niewidziałem na cmentarzu a słyszałem glosy i ktos mówił no dawaj trzeba ta płyte jeszcze przesunac i tu ja dobrze umiescić, niewiem co to mialo oznaczac ale wydawało mi sie tak jakby to jacys kamieniarze robili tam pomniki na cmentarzu, pamietam tez ze cały cmentarz byl ogrodzony czerwonym z cegówki murem, na cmentarzu spotykałem tez i zmarłe juz osoby, znajome, które machały domnie reka, gdy ja im odmachiwałem to one zaraz znikały, wyszedłem z cmentarza, uszedłem kawałek i pomyslałem a to tu wujku jesteś pochowany na poczatku przy wejsciu na cmentarz, to tu cie pochowali, i szed łłem z ta reklamówka i zastanawiałem sie komu ja ja mam przekazac i czyjej zonie, poi chwili wróciłem do tej osoby spowrotem w to samo miejsce na cmentarzu ale juz tam nikogo nmniebyło a mgla unosiła sie coraz bardziej nad grobami i mogiłami
pamietam ze wtedy miałem cały czas ta reklamówke od tego obcego człowieka tylko ze niewiedziałem komu mam ja oddac i jakiej zonie, co zas do płyty araczej jakby modelu ze steropianu z moijim nazwiskiemi wujka imieniem, to wygrladał o tak jakby to był model z wygrawerowanymi danymi tak jakby przygotowanymi dla kamieniarza aby postawił taki pomnik, gdy kucnołem nad tym grobem i podnosiłem ta płyte, słyszałem jak ktos rozmawiał jakby nademna , choc juz nikogo niewidziałem na cmentarzu a słyszałem glosy i ktos mówił no dawaj trzeba ta płyte jeszcze przesunac i tu ja dobrze umiescić, niewiem co to mialo oznaczac ale wydawało mi sie tak jakby to jacys kamieniarze robili tam pomniki na cmentarzu, pamietam tez ze cały cmentarz byl ogrodzony czerwonym z cegówki murem, na cmentarzu spotykałem tez i zmarłe juz osoby, znajome, które machały domnie reka, gdy ja im odmachiwałem to one zaraz znikały, wyszedłem z cmentarza, uszedłem kawałek i pomyslałem a to tu wujku jesteś pochowany na poczatku przy wejsciu na cmentarz, to tu cie pochowali, i szed łłem z ta reklamówka i zastanawiałem sie komu ja ja mam przekazac i czyjej zonie, poi chwili wróciłem do tej osoby spowrotem w to samo miejsce na cmentarzu ale juz tam nikogo nmniebyło a mgla unosiła sie coraz bardziej nad grobami i mogiłami