Wpisy 3 978 857 – 3 978 956
16 października 2020 07:45 → 16 października 2020 10:01, 100 wpisów

no właśnie nie ma go od dłuższego czasu, nie mam pojęcia co się z nim dzieje, miał nick Brjan
25, 10, 55
09, 01, 55
25, 79, 70
79, 10, 09
71, 30, 50
25, 50, 55
70, 01, 25
25, 09, 10
30, 09, 71
71, 01, 09
09, 01, 55
25, 79, 70
79, 10, 09
71, 30, 50
25, 50, 55
70, 01, 25
25, 09, 10
30, 09, 71
71, 01, 09
pod innym nickiem ale chyba nie chce sie przyznac 2 litery i cyfra i tyle
Johno podaj proszę ze trzy pewne bo Ty masz dar typowania
Pracy jestem nie mam czasu myśleć muszę im te szynki wydawać
Johno dziękuję
Dzień dobry
Imieniny dziś Jadwigi,Igi,Grzegorza,Emila
Dzień Papieża Jana Pawła II
Światowy Dzień Żywności
Dzień Szefa
Imieniny dziś Jadwigi,Igi,Grzegorza,Emila
Dzień Papieża Jana Pawła II
Światowy Dzień Żywności
Dzień Szefa

RT1 witaj.
Zobacz najpierw kto to piszę
Takich ludzi nie sluchaj i nie przejmuj się nimi. To bajkopisarz. Kiedyś codziennie trafiał w Multi 6/9
Zobacz najpierw kto to piszę
Takich ludzi nie sluchaj i nie przejmuj się nimi. To bajkopisarz. Kiedyś codziennie trafiał w Multi 6/9
samolot U mnie jest:czerwona strefanajbardziej się obawiam tych bezmózgów,którzy chodzą z otwartymi twarzami i zarażają wszystkich (unikaj ich bo,to są gorsi niż ta zaraza)
RT1 ten co pisał o Tobie też chodzi z maseczką tylko na brodzie sam się tym chwalił .
Ja się Was posłucha o tych nickach i te teksty niewinności , nie wiedzy to nie wiadomo co gorsze. Cały czas miałem jeden i więcej mi nie było trzeba.
Trzeba mieć swoją godność , a nie szmacić się pod przykrywką i udawać głupa.
Ja się tam loguje przez fb i kłopot z głowy. A kontrolę na fb ma się jedno
No bo wiadomo że samolot to ten z zablokowana funkcja społeczną Sebastian m niebezpieczna osóbka i tyle bo nie warto tu być jak jest srbus m
A co do masek szkodza tyle samo co dym tytoniowy w niczym nie pomagaja i tyle jak ktos chce nosic to niech nawet spi mi szkoda zdrowia jestem zdrowym wolnym człowiekiem
A co do masek szkodza tyle samo co dym tytoniowy w niczym nie pomagaja i tyle jak ktos chce nosic to niech nawet spi mi szkoda zdrowia jestem zdrowym wolnym człowiekiem
Wiadomo że Mewa to zablokowany na zawsze za chamskie zachowanie gryks76. To jest dopiero niebezpieczny typ . Kiedyś straszył że mnie pobije. O ubliżaniu przez tę osobę nie wspomnę. I teraz śmie jeszcze się tu odzywać i pouczać innych? Masakra. Arczibalikowi dokucza prawie codziennie
A potem , co niektórzy zastanawiają się w swoich rozważaniach , czemu Robal zablokowany, a temu że z tym szmbem by dawno w swoim stylu pojechał
7,34,35,20
Zwracam się z uprzejmą prośbą do Jaśnie panującego Nam Admina o uwolnienie z niewoli Eden i Roba...
panoramika pieczątka i czytelny podpis kto jeszcze podpisze???
panoramika pieczątka i czytelny podpis kto jeszcze podpisze???
To nie chodziło mi o schorzenie
Tylko o SadoMasochistyczne skłonności
Tylko o SadoMasochistyczne skłonności

do lochu dla Rob... i innych