Wpisy 3 965 744 – 3 965 843
2 października 2020 00:00 → 2 października 2020 09:01, 100 wpisów
Arczi tu masz rację zobacz niektórych np artur123 nic nie podaje jedynie skany na 35.000pln jak ostatnio
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- GTV - 125 wpisów
- Gosia__77 - 93 wpisów
- Forsami - 76 wpisów
- arczibalik73 - 66 wpisów
- Mulag - 63 wpisów
- Biedroneczka1977 - 41 wpisów
- islandorka30,5 - 39 wpisów
- tomi77 - 35 wpisów
- zbigniew g - 34 wpisów
- RT1 - 24 wpisów
- makler - 22 wpisów
- Mewa - 22 wpisów
- zgrywus - 22 wpisów
- Robal_36 - 18 wpisów
- Angierski - 18 wpisów
- bogdan041 - 15 wpisów
- waldus - 14 wpisów
- Andreas3864 - 12 wpisów
- Izabela322 - 11 wpisów
- 191979 - 10 wpisów
- emerytka 46 - 9 wpisów
- Myvictory - 7 wpisów
- lewy - 7 wpisów
- sony71 - 6 wpisów
- Pasko - 6 wpisów
- gonzaga - 5 wpisów
- krysia - 5 wpisów
- dotam - 4 wpisów
- Wędrowca netowy - 4 wpisów
- kedzior13 - 3 wpisów
jest tez grupa ludzi ktrym niechce sie myslec samodzielnie i graja na chybił trafił i licza ze maszyna za nich wygra cos niestety maszyny i rózne programy sa tak askonstruowane i przystosowane aby niedały wam 100% pewnosci maszyny popopełniaja błedy tez, bo jak wiadomo te mmaszynty programuja ludzie a zadna technologia wprowadzona nie jest nmadrzejsza od naszego mózgu gdyby niludzieli nie mieli mózgu nie bylo by technologi, niebylo by maszyn i niewbyło by zycia,
3 965 746. GTV no to chyba dobrze ze jestes 1 w rankingu nie jestes bardzo popularny w danym dniu
Arczi no to chyba maszyna się pomyliła dając gościowi wygrać na chybił trafił prawie 100 milionów złotych w eurojackpot
Arczi co z tego dziś by się udało ale sam niewiedziałem ze wleci a nieraz podaj liczby i jest lipa i wtedy ludzie psioczą wiesz jak jest nie mogę przecież powiedzieć że na 100% wleci bo sam nie znam dnia i godz.jedyne co mogłem podpowiedzieć to metodę a liczby niech każdy sam ustala czy to moją metodą czy swoją
ja tam nigdy sie niepcham na 1 miejsce w zadnych eliminacjach ani w realu ani wirtualu bogdan 041 nie dlaczego tak myslisz ja uwazam ze to był czysty przyopadek gosc poprostu miał szczescie i wygrał poprostu udało mu sie , akórat tak maszyna zlozyła liczby ze akurat trafil a powiedz mi ile jest takich szczesliwych trafień w ciagu tygodnia czasu ile takich osób wygrywa 1, 2 4, , to jest czysty przypadek, jesli by tak maszyny pozwalały wygrywac to nikt by sam niekreslił wliczb, tylko wszyscy by grali z maszyny i wtedy by wygrywali a TS by poszedł z torbami a tak niestety niejest rózowo i kolorowo
zeby wygrac trzeba grac i miewc troche szczescia i tego zycze wszystkim bez wyjatków , grajcie i wygrywajcie ile tylko mozecie, zeby dobrze zagrać i cos wygrac trzeba miec głowe na karku i przeznaczyc nato worek pieniedzy anie jakies marne 100zł
No tak bo wygrał 100 mln a może kilka tysięcy kuponów puścił kto wie
3 965 753. lewy tak my jak wygramy cos to liczymy te grosze które wygralismy a TS liczy grube milony to prawda jest i
Ja tez puszcze 100 kuponów i trafie 5/5 a pokaze jeden kupon i każdy powie o ten to ma szczescie
gtv według mnie to niejest wazne za ile wyslesz i ilew kuponów, wazne zeby miec szczescie i trafic te numery które akurat wyjda, jesli chcemy czegos usilnie wtedy tego niedostajemy , wygrana przuchodzi zawsze w tedy kiedy sie najmniej tego spodziewamy to w ten sposób działa nie pdwrotnie
Nie jest tak prosto jak byłby patent na tsa to już by go tu niebyło
nie gram szkoda kasy tylko na sucho nie wiem czy na 100 kuponów trafisz 5/5
3 965 758. GTV tak tak oczywiscie nie imaczej, widze jak graja moji znajomi koledzy, nikt nie wysła tak jak ja np 2 mulltiki czy 2 mini tylko na dane losowanoie np, 50kuponów w mulika z 40 na mini lotka , a co sie beda rozdrrabniac jak grac to grac powtarzaja mi.pomyslałem no tal mozna jak sie śpi na kasie to czemu nie
Na 100 lewy raczej tak ale tez nie zawsze dwa razy utopisz i jesteś do tyłu
Hazard niezna granic dziś wygrasz jutro przegrasz i tak w kolo macieju
Wygrasz 100 zł przegrasz 500 wygrasz mln przegrasz dwa jedno i to samo na tym to polega
Sztuką jest wygrać mln i powiedzieć tsowi dobranoc
Sztuką jest wygrać mln i powiedzieć tsowi dobranoc
3 965 765. GTV 2020-10-02 (00:24 tak to jest śwasieta prawda wygrasz ochłapy przegrasz majaatek jak posiadasz nic dodać nic ujać dobrej nocy wszystkim,
ja lece jeszcze podumac troche nad liczbami moize na multika i mini i pomarzyć o wygranej
Aj widzę,że niektórym tu nie podoba się moje pisanie,wiadomo jakie to są środowiska,zero samodzielnego myślenia,tylko to co mają podane na tacy,rządzącym tacy są na rękę,bo łatwo się nimi steruje
Wstałam I już w pracy jestem witajcie
Bogdan Ty się nie przejmuj co ludzie piszą , masz dobre oko do liczb , może niektórzy zazdrośni są
Ja biedronka na dziś typuje 7 11
A co Ty o rządzie a ja o liczbach
no właśnie,jak o liczbach to ja daję takie pewniaki
17 74 03 76 77 78 31 08
17 74 03 76 77 78 31 08
Ładne liczby {{hej}
Siedzę w izolatce, nie ma z kim pogadać,strzykawki rzadko przychodzą
obawiają się korona wirusa
obawiają się korona wirusa

To są oszuści rządzący bo przypadków już dawno było ponad 2000 Ale wybory trzeba było przeprowadzić żeby Duda mógł rządzić rządzony przez prezesa
Kiedyś woziłem od brata córki 2 Ale jadę pod dom a tam czekały aż 4więc by zabrać na raz torby wrzuciłem do bagażnika
emerytka 46 typował(a) za 20 zł w Keno na losowanie nr 940292 i trafił(a) 2500 zł
Witam wszystkich
Dziś imieniny obchodzą:Antoni, Teofil oraz Aleksandra.
Nietypowe święta:2 pazdziernika
Światowy Dzień Uśmiechu
Światowy Dzień Tabliczki Mnożenia
Międzynarodowy Dzień bez Przemocy
Światowy Dzień Zwierząt Hodowlanych
Europejski Dzień Ptaków
Dzień Anioła Stróża
Dziś imieniny obchodzą:Antoni, Teofil oraz Aleksandra.
Nietypowe święta:2 pazdziernika
Światowy Dzień Uśmiechu
Światowy Dzień Tabliczki Mnożenia
Międzynarodowy Dzień bez Przemocy
Światowy Dzień Zwierząt Hodowlanych
Europejski Dzień Ptaków
Dzień Anioła Stróża
RT1
dusia
28,38,73 i 11 to od mnie na dziś w samo południe lub troszkę po i na wieczór
Zaq.