Wpisy 3 965 644 – 3 965 743
1 października 2020 22:31 → 1 października 2020 23:58, 100 wpisów
GTV dziękuje mam 4/5
np. AKO 20 x zagramy za 10 zl = 200 zł zysku
my jak nie przekroczymy przciwnymi kursami 100zł to na czysto bedzie 100zł do przodu jak trafimy AKO
i teraz stawkujemy
1) mecz przeciwny 10 / (3.5 - 1) (przeciwny kurs) = 4 zł (nietrafiony)
2) mecz przeciwny kolejny (10 + 4) / (3.5 - 1) = 5,6 (suma 10,6 a nie mozemy przekroczyc 100) (nietrafiony)
3) mecz przeciwny AKO juz zaliczylo 2 udane trafienia tym razem jednak nie trafione wiec przeciwny trafiony (10 + 4 + 5,6) / (3,5 - 1) = 7,84 KONIEC odzyskalismy 10 zl
nie stracilismy 10 zl na AKO bo byl przegrany odzyskalismy 10 zl
my jak nie przekroczymy przciwnymi kursami 100zł to na czysto bedzie 100zł do przodu jak trafimy AKO
i teraz stawkujemy
1) mecz przeciwny 10 / (3.5 - 1) (przeciwny kurs) = 4 zł (nietrafiony)
2) mecz przeciwny kolejny (10 + 4) / (3.5 - 1) = 5,6 (suma 10,6 a nie mozemy przekroczyc 100) (nietrafiony)
3) mecz przeciwny AKO juz zaliczylo 2 udane trafienia tym razem jednak nie trafione wiec przeciwny trafiony (10 + 4 + 5,6) / (3,5 - 1) = 7,84 KONIEC odzyskalismy 10 zl
nie stracilismy 10 zl na AKO bo byl przegrany odzyskalismy 10 zl
Kumulacja Lotto: 10 000 000 zł
3,5 kurs przeciwny to kurs okolo 1,3 wiec zeby wygrac za 10 zl 200 to trzeba tych meczy 9 trafic

na 36 typowań nie jest zle to liczby GTV ła
ale razem dopracujemy liczby tak 5/5 częściej wpadało
W urodziny syna

iść musi GTV palić dwora
tak tot
GTV pomysła dobra ale on niegrac a szkoda
Zbigniewg-przecierz czyste auto

ale niekorzystac co to z tego
no ja paszła idut
Najlepsza terapia alkocholowa

gosia wszystko dobre ,ale z umiarem,TS -też
Gosia jak nie grać takich liczb a on tut cała dnia to typował
2,11,6,20,21,30,32 toć to szest tysiacy
2,11,6,20,21,30,32 toć to szest tysiacy
No ja pajdu już on tut zaraz budzi tylko palić cygarety i kolegi
Wszystko jest klarowne i oczywiste po Losowaniu,TS-ma skuteczne łupienie grajacych
Mini nie wysłane -45zeta by było
Dziś wtopa,może jutro
Gosia w TS-jest szansa na szympansa
dyszka do wzięcia gram w sobotę , a w poniedzialek zapraszam całą zieloną na oblewanie
w uk tez kwarantanna od 3 pazdzierza, jak zobacze jakiegos Polaczka ze od razu idzie do pracy bez 2 tyg w izolacji to od razu podp na policje i 1000 f kary
O widzę że do tablecika ktoś mi się dobrał
Przed losowaniem pisałem że wchodzi 3/3 potem 5/5
Dziś wyskoczyło metodą 1/10 odrazu 5/5
11,20,21 wlazło a 30,32 miało wejść przy następnym wejściu 11,29,21
To jednak trzeba wysyłać odrazu bo niespodzianki ts nam funduje
Przed losowaniem pisałem że wchodzi 3/3 potem 5/5
Dziś wyskoczyło metodą 1/10 odrazu 5/5
11,20,21 wlazło a 30,32 miało wejść przy następnym wejściu 11,29,21
To jednak trzeba wysyłać odrazu bo niespodzianki ts nam funduje
I tak marnuje szanse do tego podawałem pewną 2,6,11 rzeczywiście jak Iza pisze 7/7 kolejne przepadło
Gosia myślałem ze wejdzie najpierw 3/3 a tu odrazu 5/5 teraz ci zawsze zapodam na @
nic się nie martw, jeszcze trochę poćwiczysz i będziesz leciał pełne 20/20 w kolejności losowania
Teraz z tych 5/5 musi być 3/3 plus nowe dwie liczby metoda 1/10 ale to jutro bo trzeba ustalić które 2/2 dopisać
Bogdan tą metodą pisał ze miał 3/3 i 4/5 dzis to tylko siły połączyć
Już też z rozpisu wiem które 3/3 brać pod uwage teraz było wieczorem ale znowu 2/3 u mnie
Taaaaa, oczywiście
Dariusz będzie trochę zdziwiony
sam z mag.. zdeka zazdrośni
makinero nie będzie chciał uwierzyć, bo ma przecież takie możliwości /z tą sponsorką/
a my będziemy dopłacać
Dariusz będzie trochę zdziwiony
sam z mag.. zdeka zazdrośni
makinero nie będzie chciał uwierzyć, bo ma przecież takie możliwości /z tą sponsorką/
a my będziemy dopłacać
Jeśli kogoś chcącego załapać się na tajpera 20-lecia nieszczęśliwie pominąłem - sorry
wesołych
wesołych
Ja liczyłem tylko na 3/3 i dopiero mialem dopisać i slac ale za późno poszlo w p.....
GTV cóż mi też nie jednwygrana przeleciała koło nosa
ale żyje się dalej
ale żyje się dalej
GTV liczbę 10-tą i 11-tą jeżeli jest na żółtym polu też typować?
tak dopracowujcie i podajcie na czacie a nadal nie bedziecie wygrywać, kiedys mi ktos tutaj na z czata napisal w mojej KG ze od pewnego czasu gra moimi numerami z profila i ze juz kilkA razy cos tam trafiłi napisał mi ze mam duzy potencjal do liczb, przelazałmi tez abym niepodawał liczb na czacie bo niebedewygrywał, i powiem szczerze tak to jest prawdaliczby które publikujemy na czacie nie wychodza zawsze , mozecie w to wierzyc lub nie ale tak jest i to jest prawda
Arczi,ale każdy ma inne pewniaki i każdy ma inny układ tą metodą
Arczibaik tak jest dlatego ze część ludzi to wysyła a ta nie może dać
500 wygranych po 7/7 czy 5/5
500 wygranych po 7/7 czy 5/5
Wystarczy wybrac pewniaka i jednemu wejdzie od razu drugiemu po paru losowaniach
jak wiadomo duzo osób tu podawało zawsze rózne numery na czacie , zaówazcie ze ludzie ci pomału coraz mniecej tych ludzi stad odchodzi lub siedza w ukryciu iepisza tez tu i niczego niepodaja, tylko obserwuja co i kto poda, wiemy wszyscy ze jest tu grono osób którym sie niechce pomyslec pokombinowaćz liczbami tylko czekaja na tzw, gotowiec czyli liczby którymi zagraja i odrazu wygraja, jestu tez grupa ludzi która cos robi ktora wymienia sie przemysleniami i liczbami swojimi o ta ggrupa ludzi odwala całkiem dobra robote , i za to dziekowac tylko takich ludzui wiecej,zorganizowanych a nie czekajacych na darmowy }