Wpisy 3 952 027 – 3 952 126
14 września 2020 22:30 → 14 września 2020 23:59, 100 wpisów
Najgorzej, jak nam zostanie tylko wszystko na lytere P , jak plucie
Wróciłem z pracy teraz jem placka tam myślę czy po nim nie weźmie mnie ...czka albo padaczka
Podobne słyszałem, jak wsiada pijaczek do tramwaju i co trochę na głos ...kur... Kierowca mu zwraca uwagę, że tu matki z dziećmi i jak nie przestanie klnąć to go wyrzuci. Pijaczek podchodzi do kierowcy i mu szepcze coś na ucho a kierowca na głos ...kur....Prosze Państwa , temu panu się urodził syn i żona mu dała na imię Albin
Gosia Polecam Ci książkę David Baldacchi - "Wygrana" W temacie książka Znajdziesz audiobooka w sieci
Gosia Audiobook to taka książka co czyta lektor Leżysz sobie, pachniesz i słuchasz
Gabriel ok posłucham chyba bo czytać nie mogę bo męczę wzrok jedno oko ślepe
Gosia Tym bardziej polecam tego audiobooka Nawet fajny lektor czyta
Gosia Tylko sie nie daj wciągnąć w rozmowę na ławce świeżopomalowanej
Gosia Mam to na dysku ale nie wiem , jak wysłać tutaj. W sieci sprawdzałem ale tylko do czytania na kompie i płatne
Gabriel 36 odcinek się otwiera reszta trzeba wysłać do właściciela prośbe o zgode
Pewnie poczta coś blokuje ale spoko Dam Ci zaraz namiar na dysk online . Taka wiesz chmura i tam Ci to wrzucę to sobie pobierzesz i jeszcze muza tam jest
Już wysyłam Ci te pliki na chmurę a na pocztę Ci wysyłam namiar Jak coś odpisz czy się mogłaś zalogować i pobrać
Gosia, jak córka sobie poradzi to ja Ją od Ciebie odkupię bo ja też ciemny
Sama Gosia rozumiesz. U nas w niebie zabraniają używania smarkłoczy
Gosia a to znasz ? Zwoni córka do mamy ze studiów..mamo mamo mam chłopaka...a to fajnie córcia, zaproś go do nas w niedziele na obiad...ależ mamo on ma dopiero 3 dni