Wpisy 3 879 065 – 3 879 164
16 czerwca 2020 00:50 → 16 czerwca 2020 09:59, 100 wpisów
063, a nie możesz pracować w ochronie? Pewnie masz grupę, a oni potrzebują z grupą
Uważam, że każdy kto zbliża portalowiczom, czy używa słów nieprzyzwoitych ' dziad " , ' dupek', bez względu na staż na portalu powinien mieć na wstępie blokadę na 72 h, a może nawet na dłużej.
ale koniec juz o mojej pracy,nikomu nie rzycze tak zapierdzielać na okretke z 4 dniami wolnymi tylko w miesiacu od pracy, nie niestety niemoge sie załapać do pracy w ochronie bo ktos wymyslil z wiejskiej taki przepis zeby pracowac w ochronie musisz miec 1, lub 2 grupe inwalidzka aby dana firma ochroniarska dostawała za taka osobe co miesieczne dofinansowanie od rzadu, kiedys mozna bylo pracować takiej osbie tylko z 2 lub 3 grupa inwalidztwa, a pozniej jakkiś poseł oseł zmienił te zarzadzenie, i wszystkich pozwalniali no ja sie przeniosłem do innnej wtedy firmy,akurat i w innym charakterze pracownika, teraz jakbym chciał sie gdzies zatrudnic w ochronie to niemam szans , bo te przepisy nowe obowiazuja, rozumisz, nie jest tak jak kiedys i nieliczy sie tez ze npp,masz licencje jakąs a zeby dostac 2 grupe inwalidzka musisz do lekarza orzecznika ZUSU przyniesc głowe pod pacha,rzadzacy nic nie robia dobrego dla spoleczenstwa tylko swojimi durnymi nowymi zarzadzeniami utrudniaja życie, dbaja tylko o takie osoby którym przysługuje 500+ a reszte maja w powazaniu głeboko ,a co róż nam obiecuja nowsze głupoty i my w to wierzymy a oni robia swoje i tak
tak jak i teraz wszyscy chca byc prezydentem,, a z góry wiadomo ze prezydent kraju moze być tylko jedemn, i według mnie bedzie nim nadał obecny prezydent bo według mnie tylo on jeden sie nato stanowisko nadaje, inni tylko marnuja czas i kase z naszych podatków na te wybory, bo kto zapłaci za te wybory rzadzacy czy my szarzy polacy i tania sila robocza
3 879 066. Rturowski jestem na tajk bo to prawda nie na 72 godziny a na stałe
3 879 066. Rturowski moze by te wyostrzone tu co niektóre jezyki na chwile zamilkły zanim by coś niestosownego i obrazliwego na kogoś powiedziały zanim komuś cos ublizysz czy go wysmiejesz przemyśl to dobrze
czy warto to zrobić i sie pograzyc tu na czacie na zawsze, wybór nalezy do Ciebie
3 879 072. lewy
Zaq.
Szpiegów: 4.
Witam wszystkich

Przed chwilą w Keno.
> 1,2,3,4,5,6 <
> 1,2,3,4,5,6 <
Witam wszystkich
arczibalik zaprzeczasz sam sobie tym co piszesz , rządzący złe ustawy wprowadzają , nie myśla o biednych ludziach , a prezydent te ustawy podpisuje bez mrugnięcia okiem , a według Ciebie tylko obecnie urzedujacy nadaje się na prezydenta ? ? ?
Biedroneczka1977
Pięknie jest nad morzem ?
Mrzeżyno jest śliczne.
Mrzeżyno jest śliczne.
Witaj emerytka
Pięknie jest pogoda też ładna wczoraj od rana prawie bez wiatru temperatura 23 stopnie
Mrzeżyno znam od wielu lat tu przyjeżdżam kiedyś z córkami , teraz sama , bo córki dorosłe
Zaraz wstaje śniadanie i na spacer
W Mrzeżynie byłam tylko raz.W Dźwirzynie wiele razy.
Teraz już dawno nie byłam nad morzem.
Teraz już dawno nie byłam nad morzem.
Dziś 15 stopni o 12 ma być 20 w sam raz na spacery
Wycofali Miłosław niefiltrowane
Nie pijcie piwa
A kto lubi to puszkowe wynalazki
Ja pije i żyjeAle rzadko
Nie pijcie piwa
A kto lubi to puszkowe wynalazki
Ja pije i żyjeAle rzadko
Biedroneczka1977
To odpoczywaj i korzystaj ze słońca.
To odpoczywaj i korzystaj ze słońca.
Dzwirzyno też super byłam raz
Jeśli chodzi o mnie to lubię też Karpacz i wycieczki , w tamtym roku nawet na Śnieżke weszłam
tomi 77 tu gdzie jestem za tydzień pobytu wyżywienie , nocleg i pięć zabiegów 798 zł
Taniej się nie da A drożej owszem jak kogoś stać to Medical SPa naprzeciwko mojego ośrodka za 14 dni koło 2400 zależy jakie kto ma finanse i czego oczekuje ? Od soboty będzie sezon wysoki i ceny wzrosną dlatego pojechałam 13 czerwca
Nad morzem pochmurno ale nie pada
Witaj Waldus
Wczoraj nic nie wygrałam niestety , dziś 16 . szesnastego często trafiam cztery zł ha ha
Teraz oglądałam pogode połowa Polski dziś deszcz i burza ale zachód pogodny
waldus czekam , ja dziś sześćdziesiątki obstawiam
Co myślisz waldus na temat 60 dziś ???
waldus ale poważnie czy żart ?
15,21,32,39,51,65,66,75
Multi
Biedroneczka ja zawsze poważnie pisze
Multi
Biedroneczka ja zawsze poważnie pisze
będziesz grał na promocji 9 skreślen ? Ja chyba nie tyle liczb trudno trafić
Oki
Bardzo możliwe tylko niektórzy piszą że te liczby bo tu podajemy to nie wchodzą ? Ale nie wiem czy to prawda ?
Idę na śniadanie bo mi co lepsze kaski wybiorą ha
Pisz.
Ratuje Twoje Multipaskowe życie.
Ratuje Twoje Multipaskowe życie.
W nagrodę ukłoń się na 4 strony świata i nie graj w Lotto.
Pasko powinien podnieść limit do 10.
Gram tylko raz w tygodniuw lotto inne wynalazki mnie nie interesują
Oj Ty niewdzięczniku.
TS oczekuje Twojego wielkiego zaangażowania w gry/czytaj przegrywanie/ a Ty im odmawiasz.
Czeka Ciebie... Piekło.
TS oczekuje Twojego wielkiego zaangażowania w gry/czytaj przegrywanie/ a Ty im odmawiasz.
Czeka Ciebie... Piekło.
Sprawdzę liczby wieczorem.
Koniec żartów.
Witam wszystkich
Waldi
12,24,61,68,76+,stawka razy 10,możliwy plus
Cześć
Wędrowca mam nowe liczby
4,10,12,17,24,37,43,52,61,63,66,69,70,73
4,10,12,17,24,37,43,52,61,63,66,69,70,73
Jeszcze tym razem taki zakres. Następnym razem zobaczymy co wyjdzie. Teraz są bardziej przemyślane
Walduś piona
Walduś byłeś po kawę ?
3,6,7 czy co ?
Tomi
Co robisz na obiad ?
Co robisz na obiad ?
Waldek mam 150 i to u mnie cienko bo 200 powinno byc profil ale dzis dobra zmiana na wieczor
Tomi masz rację trzeba się skupić na 14
A wieprxowinka salatka pyry i cos jedzcze...chyba slimak po wietnamsku
3,80,26