Wpisy 3 776 409 – 3 776 508
9 marca 2020 07:29 → 9 marca 2020 09:28, 100 wpisów
pewniaki K30 --niema w tym żadnej logiki,a gdybanie niczym nie uzasadnione,myśle że to jakiś turek z kebabu,zdjęcie na profilu dużo mówi że to nie Polak.
Te wczorajsze pewniaki to Lipa,niema zapisanych stałych liczb to skąd się wzieły wygrane?

Albo podwójny nick,albo totalna ściema
Jakie pewniaczki dzisiaj będą "specjaliści " pół nocy im zajeło i rano widze też
Przecież mógł usunąć zanim wszedłeś na profil. Po za tym nikt nic nikomu nie kaze. Chcesz to typujesz sam lub pożyczasz od kogoś. Na tym to polega. Po to jest ta strona.
Ja akurat od k pożyczyłem zagrałem z plusem i jestem na +. Mały ale +
Nigdy niema zapisanych stałych,czyżby Wizjoner Lotto
dla specjalistów ....żeby się nie nudzili 

Klucz do pewniaków Multi
Na promocji jak była na 8 liczb grałem stawka x10.udali się raz trafić 5/8 no i jestem na plus 200 zł. I mnie to cieszy. Nie liczę na farta że trafue np 8/8.
Nigdy nie było nic zapisane jak się tylko Wizjoner pojawił,chyba że na 2gim nicku
Ts tak miesza że sie możesz niedoczekać,żeby wszystkie poleciały razem,ale może
Może. Nie wnikam. Można zauważyć że jak komuś akurat idzie to warto pożyczać liczby. Widać to po typowaniach np. pewniaków.
Panic-masz po prawej stronie najlepiej typujących,też niema szału,raz komuś coś wskoczy za jakiś czas ,nie nonstop
Walduś mówisz i masz

i na Multi Lotka W KGHM proszą związkowcy żeby na bramie nie sprawdzać alkomatami pracowników bo oni walczą z wirusami.
Na drogach też odkażeni alkocholem przeciw korona wirus
Walduś-czy wiesz jak ciężko jest walczyć z kolejnym nowym dniem
Witam wszystkich
A co Wy nie w pracy ?
Czekam na Lato,w czerwcu ma być już szczepionka na korono wirusa,póki co to polska szczepionka najlepsza

Sebasian-do pracy to wół i traktor,tu na stronie są potencjalni Milionerzy
Nie ma jeszcze wyników Lotto de.
Będzie 1 000 000 albo 15 000 000.
Będzie 1 000 000 albo 15 000 000.
walduś--TS nieda się oskubać tak łatwo
Jak,będziecie się czuli,gdy zamkną was w domu,bo będzie kwarantanna,co jest nieuniknione,dopuki nie znajdą szczepionki.
RT1 szczepionka już jest
RT1-bez paniki,
RT1
To nie temat na ten czat
To nie temat na ten czat
Sebastian-w Japonii jest już stosowana,chwilowe braki
Typujemy liczby bo trzeba w końcu wygrać 5 w Mini
Wczoraj była niedziela więc nie graliśmy w gry TS A dziś trzeba zacząć walkę z liczbami
Wczoraj była niedziela więc nie graliśmy w gry TS A dziś trzeba zacząć walkę z liczbami
RT1-prawdopodobieństwo korono wirusa jes takie jak 6tka w Dużego Lotka,że akurat ty zachorujesz
Sebastian -a ty nie w pracy?
Andreas3864 pytałem czy Wy nie w pracy tak ?
Pytaniem na pytanie się nie odpowiada
Pytaniem na pytanie się nie odpowiada
Ja startuje przed 10tą,zarobić na kieliszek Chleba
Sebastian-pytanie na śniadanie,czy w pracy
Walduś -Zapodaj pewniaka
Andreas wczoraj pracowałem do 2 w nocy i niedawno wstałem zjadłem śniadanie a niedługo wychodzę do pracy
Walduś piona
Dziś ta trójka ?
Dziś ta trójka ?
Aniu witaj
Aniu zjazd Paskowiczów chwilowo odwołany

Aniu nie możemy ryzykować no chyba że Ty i ja sam na sam
Tomi gdzie tu widzisz zabawę ?
Aniu jak to co będziemy robili ?
Mało jest rzeczy które możemy robić ?
Mało jest rzeczy które możemy robić ?
A co chcesz mnie oprowadzić po Wrocławiu ?