Wpisy 3 770 953 – 3 771 052
3 marca 2020 00:01 → 3 marca 2020 09:54, 100 wpisów
3 770 953. Mewa ja bym bardziej stawiał na liczbe 80 niz 79, ale graj jak chcesz i 80 tez pilnuj bo powinna sie na dniach pokazac w nultiku
Tak właśnie myślę
Co to wtorunio ?
Ja też kiedyś pisałem pieniążki
3 770 945. Sebastian_M
nie nniemamm jeszcze nic przygotowane , dopiero bede myslał nad nimi troszke pozniej. do 4 nad ranem mam czas na to najlepiej sie mysli w nocy, a rano zawsze bierze sie nad liczbami poprawke bo nieraz cos sie ci przysni nieraz i sa to tez i numery lub jakies osoby tez ktore mozna skojarzyc z liczbami i wtedy te senne kreslisz i faktycznie one wychodza tylko ze raz wyjda wczesniej albo z opóznieniem powiedzmy przy drugim lub 3 losowaniu dopiero
nie nniemamm jeszcze nic przygotowane , dopiero bede myslał nad nimi troszke pozniej. do 4 nad ranem mam czas na to najlepiej sie mysli w nocy, a rano zawsze bierze sie nad liczbami poprawke bo nieraz cos sie ci przysni nieraz i sa to tez i numery lub jakies osoby tez ktore mozna skojarzyc z liczbami i wtedy te senne kreslisz i faktycznie one wychodza tylko ze raz wyjda wczesniej albo z opóznieniem powiedzmy przy drugim lub 3 losowaniu dopiero
To myśl tylko tak abyś trafił 5 w Mini
Gdzie będzie ten ogień?
3 770 959. Sebastian_M jesli bede pewny jakis numerów ze one wuyjda dostaniesz wtedy @ tym ukladem abys goi tez wysłał wtedy zobaczymy czy bedzie nam dane trafic razem te 5/5 mysle ze wójtt nas wyprzedzi, szybciej
Arczibalik73 zobaczymy. Wojtt ma dobre liczby i gra ostrzej niż my
3 770 963. Sebastian_M wiem otym a pytałes go juz o to gt?
Arczibalik73 jeszcze musimy dopracować nasze układy i wtedy zaczniemy GT
3 770 965. Mewa 2020-03-03 (00:15) wiosna,wiosna ach to ty
Na 14h plusem będzie pączek i jako pewol
Na 14h plusem będzie pączek i jako pewol
Mewa je pączki o 14.00 ?
Przecież tłusty czwartek mamy już za sobą
3 770 966. Sebastian_M oczywiscie ze tak nie inaczej,
nie nie tyklko mewa napisał, ze o 14 plusem bedzie a pewol i n na dtm pracuje
nie nie tyklko mewa napisał, ze o 14 plusem bedzie a pewol i n na dtm pracuje
Dobra nie ma konkretnie z kim pogadać z kimś odpowiednim trza się oddalic
Arczibalik73 jak pączek może być plusem ?
Mewa a o czym chcesz konkretnie pogadać?
3 770 971. Mewa jak niema z kim pogadac pisz normalnie o jakie liczby ci chodzi a nie piszesz ze pewniakoiem bedzie i dajesz poączka o co tu chodzi , to albo typujesz liczby i tu poddajesz nam do przemyslenia albo otwierasz cukiernie i pączki nam serwujesz, i bez obrazy prosze,
A gdzie będzie ta cukiernia ?
Arczibalik73 zagram jutro wyjątkowo 10/10 W Multi bo mam liczby .
Monolit
Monolit
A ty Zbigniew Dlaczego jeszcze nie śpisz?
Zbigniew To ty tak wszystko Wykupujesz z tych sklepów i Małgosia nasza mówi że jej sklepach niczego nie ma
Hi fi super za super
3 770 971. Mewa to ze mnie a ni sebastiana M nie lubisz , to niemusisz nas lubiec, ale uwazam ze w ten sposób piszac to nas ponizasz, w ten sposób ze piszesz ze niema zkim pogadac i odpowiednim, ja Ciebie tu szanuje jako osobe tu bedaca z nami i grajaca tez i dzielaca sie swoimi przemysleniami na czacie dotyczacymi liczb,wiesz tez ze lubie zarty, i Ty tez to lubisz zapewne, nie ma co sie spinać na kogoś, poprostu jestesmy tu wszyscy poto aby sie wymieniac informacjami jak i swojimi przemysleniami liczb na dane losowanie,
nikt CIE z tad nie wygania i nikt ciebie nie obgaduje, tu jesteś u siebie
i wraz z nami tu obok i nas jestes irazem z nami tworzysz tu grupe
spoleczna, my CIEBIE z tad niewyganiamy jestes tu mile widziany, ichciałbym
jesli to wogole jest mozliwe z T wojej strony abys tu typował liczby razem
z nami jakk kiedys bylo, dawniej,mozesz sie zemna czy sebastianem z czyms
niezgodzić ok, zrozumiemy to , a le niejestes nam tu obojeta osoba , moze
tak myslisz o nas ale my tu tworzymy zwarta gruppe osob która moim zdaniem
powiina sie dobrze dogadywać razem, anie jeden na drugiego koty wieszać
i wraz z nami tu obok i nas jestes irazem z nami tworzysz tu grupe
spoleczna, my CIEBIE z tad niewyganiamy jestes tu mile widziany, ichciałbym
jesli to wogole jest mozliwe z T wojej strony abys tu typował liczby razem
z nami jakk kiedys bylo, dawniej,mozesz sie zemna czy sebastianem z czyms
niezgodzić ok, zrozumiemy to , a le niejestes nam tu obojeta osoba , moze
tak myslisz o nas ale my tu tworzymy zwarta gruppe osob która moim zdaniem
powiina sie dobrze dogadywać razem, anie jeden na drugiego koty wieszać
3 770 975. Sebastian_M 2020-03-03 (00:22) Dziś Gram w Mini )
A gdzie będzie ta cukiernia ? sebastian cukierni tu zadnej niebedzie na stronie, ja tylko tak żartem tu napisałem, do MEWY bo niepodał konkretnych jakis liczb tylko dał pączka i prezent, dlatego zapytałem o liczby , a ta cukiernia to mi sie z tym pączkiem skojarzyła ale wcale niechciałem go tym urazić ze napisałenm o tej cukierni i serwowaniu nam tu pączków, piszesz z tez ze jutro zagrasz 10/10 w multika boi masz liczby to graj jak chcesz tylko traf te liczby
A gdzie będzie ta cukiernia ? sebastian cukierni tu zadnej niebedzie na stronie, ja tylko tak żartem tu napisałem, do MEWY bo niepodał konkretnych jakis liczb tylko dał pączka i prezent, dlatego zapytałem o liczby , a ta cukiernia to mi sie z tym pączkiem skojarzyła ale wcale niechciałem go tym urazić ze napisałenm o tej cukierni i serwowaniu nam tu pączków, piszesz z tez ze jutro zagrasz 10/10 w multika boi masz liczby to graj jak chcesz tylko traf te liczby
Tok Arczibalik73 mam cały Monolit. Co do cukierni to całkiem dobry pomysł. Jeśli jest cukierników to niech otwiera cukiernię tylko oby miał dobre wyroby czyli ciasta i ciasteczka bo wtedy będzie dużo klientów A o to w biznrsie chodzi
zracji tego co tu nasz sasiad MEWA napisał ze niema z kim pogadac bo faktycznie tylko chyba w 3 tu jestesmy teraz zbigniew q i sebastian M i ja, pozwolicoie ze oddale sie i przejde do liczbnajpierw musze zobaczyc co wyszło i wktórej grze aby zaczac przemyslenie swoje na jutro
Arczibalik73 to że nie ma z kim pogadać to są z jego strony zaczepki po to aby ktoś nie wytrzymał i powiedział coś siarczyście
Wtedy napisze do admina jacy my niedobrzy
Takie prowokacje . Ale każdy o tym wie i raczej nie reaguje bo szkoda na to czasu.
Wtedy napisze do admina jacy my niedobrzy
Takie prowokacje . Ale każdy o tym wie i raczej nie reaguje bo szkoda na to czasu.
3 770 984. Sebastian_M ja jutro chybazrobie powtóreczke pewnych liczb w mini bo scos czujeze one ponownie sie pokaza moze troszkei w innym ukladzie zinnymi liczbami ale wejda
Dobrze Arczi zrób powtórkę bo czasami warto. Ja też myślę żeby te liczby które dałem dzisiaj powtórzyć jutro tylko odjąć te które wpadły Co o tym myślisz ?
Dziś w typowania Popełniłem błąd Nie zrobiłem normalnego typowania tylko mały eksperyment i wyszło jak wyszło czyli 2 na 5 2 na 5 w mini A mogło być minimum 3 x 5
3 770 986. Sebastian_M ja wiem czy on tak donisi tutaj ostatnio na stronie raczej nie, sa tu lepsi działacze przeciw nam wystrarczy wejsc i poczytać u admina od czasu do czasu
tak zrobie powtórke napewno, co do liczb które dzisiaj wyszły to bym ich nieodzucał w szczególnosci liczby 35 bo według mnie moze sie i powtórzyc
tak zrobie powtórke napewno, co do liczb które dzisiaj wyszły to bym ich nieodzucał w szczególnosci liczby 35 bo według mnie moze sie i powtórzyc
Muszę pomyśleć
3 770 991. Sebastian_M
Myśl ,myśl a myślicielem zostaniesz
Myśl ,myśl a myślicielem zostaniesz
czy ja do wad chłoptasie pisze co kolwiek że o mnie piszecie arczibaliczku u sebastianku szczegolnie ty wiedziałem ze nie zrozumiesz co sie do ciebie pisze
zmiksowane
66, 27, 04, 73, 63
63, 31, 05, 26, 27
78, 36, 18, 04, 73
58, 04, 73, 69, 36
36, 27, 30, 73, 31
36, 78, 04, 05, 66
73, 05, 66, 63, 27
69, 27, 58, 30, 36
73, 58, 69, 78, 36
30, 18, 69, 27, 05
66, 27, 04, 73, 63
63, 31, 05, 26, 27
78, 36, 18, 04, 73
58, 04, 73, 69, 36
36, 27, 30, 73, 31
36, 78, 04, 05, 66
73, 05, 66, 63, 27
69, 27, 58, 30, 36
73, 58, 69, 78, 36
30, 18, 69, 27, 05

dusia
greg
waldus
waldus
Zaq.
Lotto de: 8 000 000 e.
1 zakład - 1 euro.
1 zakład - 1 euro.
Juliaaan zatypował(a) za 2 zł w typowaniach Keno na los. nr 884702 i trafił(a) 100 zł
Wszystkim ' chloptasiom'zycze udanego wtorku z wymarzonymi wygranymi.Pozostslym - życzliwym ' chlopom' - spełniające się : )

Zagrane na 4 losowania, jeszcze 3 losowania są ważne.MM:
1,3,32,74,77,80
1,3,32,74,77,80
No widać że Polacy to brudasy...
Rzucili się na mydło jak Macierewicz na Grodzka
Rzucili się na mydło jak Macierewicz na Grodzka
n.f.s2379 zatypował(a) za 6 zł w typowaniach Keno na los. nr 884717 i trafił(a) 750 zł
idę kupić skrzynkę spirytusu do odkażania, skrzynkę oleju , Duda mówi że świetny, zapałki ,świeczki. worek mąki i biustonosze na maseczki
Witam wszystkich
Dotam a po co w maseczce ?
Dotam spirytus się przyda ale skrzynkę oleju po co ?
Biustonosze na maseczki ?
Dotam będziesz chodził w biustonoszu ?
Biustonosze na maseczki ?
Dotam będziesz chodził w biustonoszu ?
Dotam tak nawołujesz do kupowania wszystkiego skrzynkami i teraz w mniejszych miejscowościach nawet oranżady zabraknie
Biustonosze za drogie.. Chyba że duże miski weźmiesz na teściowa... I zrobisz 6 maseczek
https://www.dw.com/en/german-supermarkets-report-coronavirus-panic-buying/a-52597644?fbclid=IwAR3NjSkc0k4EQ7MmfvikfjDTbDaL-NA3wlgNVhl4DVKlPT174xBKIerbaig
Jak to z majtek maski ?
A jak ona nosi stringi to jak to dotam będzie nosił ?
A jak ona nosi stringi to jak to dotam będzie nosił ?
Aniu witaj
Dotam kozę będziesz trzymał na balkonie ?