Wpisy 3 770 853 – 3 770 952
2 marca 2020 22:17 → 2 marca 2020 23:58, 100 wpisów
UFO 2,17,44,67,76 I to z Plusem nie zagrałem szkoda PAMIĘTASZ TE LICZBY....?????
To to samo co MPFK
Koniec grania zakład do dziś był ważny inwestuje wykopki złota w eldorado
Mulag jak masz jakąś inwestycję daj znac6to Ci pomogę
Pomoge6Ci podjąć decyzję
Czy warto czy nie
Podpowiem
Powiem w którym momencie
Kupic6lub sprzedać
Mulag możesz mi wierzyć albo nie
Nie mogę kupić bo chcą elektronicznie a ja nie mam pieniędzy w banku
Gram na Tradingu
I zgadnij ile zarobiłem w ciągu pół roku
Wirtualnie ale jednak
Dali mi na start 250 000 zl
Ile mogłem zrobić przez właściwie 4 miesiące z 250 000 zł?
Bo gram 4 miesiace
Zaokraglilem Do pół roku
I wiesz co
Zajmuję się tym około 15 minut dziennie
Nie wiecej
Bo nie mam na to czasu
Nic sprawdzałem wyniki i statystyki pasuje iść spać wszystko dobre się kończy jutro już Real i realne praca za realne pieniądze
Gosia z Twoich mam takie
6,17,41,45,69
6,17,41,45,69
To jest Trzon
To gramy
Kto chce może dać stawką
Gramy i odbijemy się
Forsami co Ci poszło?
Jakie 1800 zł?
mam pełen portfel ale wirtualny
będzie na dalszą gre keno na mp
będzie na dalszą gre keno na mp
Sebastian patrz wpis wyżej poszukaj..co pisze 5/5 z Plusem Liczby UFO
3 770 865. dusia 2020-03-02 (22:25)
ostatnio nic nie idzie wygraćts losuje oboki spokojnie jeszcze wygrasz zrób sobie mała przerwe z grami , ibserwuj liczby jak chodza , jesli poczujesz ze trzeba wysłac to wtedy wysyłaj, ale musisz pewna tez i tych liczb przed wysłaniem ze akurat te wejda i wtedy wyslij, niemartw sie umnie tez jest narazie posucha Z WYGRANYMI, poprostu szkoda gadac
ostatnio nic nie idzie wygraćts losuje oboki spokojnie jeszcze wygrasz zrób sobie mała przerwe z grami , ibserwuj liczby jak chodza , jesli poczujesz ze trzeba wysłac to wtedy wysyłaj, ale musisz pewna tez i tych liczb przed wysłaniem ze akurat te wejda i wtedy wyslij, niemartw sie umnie tez jest narazie posucha Z WYGRANYMI, poprostu szkoda gadac
Forsami masz rację UFO dawał dobre typy
Forsami dlaczego nie zagraleś?
Arczibalik73 witaj
Arczibalik73 jak nasze Mini ?
Weszło coś bo nie sprawdzałem
Muszę zacząć sprawdzać
3 770 905. Sebastian_M witaj przyjacielu jak tam dzisiaj u Ciebie z wygranymi bo ponownie 3/10 a mini poleciałem po 30 tkach ale znów nie te wylosowali co pusciłem jedynie ustrzelilem 1/5 liczbe 35, czyli ;lipa po całosci ale mysle ze jutro bedzie lepiej
3 770 905. Sebastian ciagneło mnie dzisiaj w mini na 30 i je skresliłem ale znów nie trafiłem, co do naszych yych ukladów grtamy dalej, nimi, a wiesz dlaczego bo ja 1 raz je tylko pusciłem trzeba je jeszcze kilka razy puscic bo podejrzewam ze one moga w tym tygodniu nawet sie i pojaawić
Zaraz sprawdze6co gramy
i jesli sie pojawia to trafimy te 5/5 w mini , niewolno ich odrzucac jesli niewyszły , trzeba nimi grac nadal tak uwarzam, bo nieznasz dnia ani godziny kiedy sie pojawia i wtedy jestes wygrany
, zaówarzyłem ze ludzie kresla kupony puszczaja to na dane losowanie a jak niwtrafia nic wyrzucaja kupony do kosza, a ja uwarzam ze to blad ze powinno sie wysłac ten kupon na kilka losowan i czekac az cos na tym ukladzie wpadnie,nie wyrzucaxc tego do kosza tylko zagrac tym kuponem ponownie, nigdy niewuiesz kiedy nagle wejda te numery popatrz dosc czesto pojawia sie liczba 10 w mini trzeba ja nadal wysyłac w kazdym ukladzie,do tego dobierac inne jakies liczby i grac tym ukladem kilka dni, bo niewiesz kiedy to wpadnie ponownie
, zaówarzyłem ze ludzie kresla kupony puszczaja to na dane losowanie a jak niwtrafia nic wyrzucaja kupony do kosza, a ja uwarzam ze to blad ze powinno sie wysłac ten kupon na kilka losowan i czekac az cos na tym ukladzie wpadnie,nie wyrzucaxc tego do kosza tylko zagrac tym kuponem ponownie, nigdy niewuiesz kiedy nagle wejda te numery popatrz dosc czesto pojawia sie liczba 10 w mini trzeba ja nadal wysyłac w kazdym ukladzie,do tego dobierac inne jakies liczby i grac tym ukladem kilka dni, bo niewiesz kiedy to wpadnie ponownie
Masz rację trzeba tym grać na okretkę
Wtedy jest szansa że wejdzie nam całe 5/5
A ten moment się zbliża
Tylko ciekawe kiedy to będzie
Ja gram codziennie w Mini 2-3 zakłady
Zbigniew co tu robisz ?
3 770 919. Sebastian_M 2020-03-02 (22:58) Dziś Gram w Mini )
ja to samo codziennie w mini 2 lub 3 zaklady ,ale wtedy nie gram multuika na 2 losowania,lub dziennie jeden multik wysyłam , raz do poludnia , i wieczorem powiedzmy 2 uklady mini lotka albo a raz po poludniu multik i 3 mini lub 2 mini to zalezy jeszcze jak z kasa wychodzi,
ja to samo codziennie w mini 2 lub 3 zaklady ,ale wtedy nie gram multuika na 2 losowania,lub dziennie jeden multik wysyłam , raz do poludnia , i wieczorem powiedzmy 2 uklady mini lotka albo a raz po poludniu multik i 3 mini lub 2 mini to zalezy jeszcze jak z kasa wychodzi,
Nie gram Multi na 14.00 taka6mam zasadę
Nie ma co tak grać we wszystko jak leci i na każde losowanie
Tak nie dasz rady i finansowo i liczbowo
Trzeba się skupić na jednej grze
3 770 918. Sebastian_M 2020-03-02 (22:58) Dziś Gram w Mini )
spokojnie mam taka nadzieje ze juz niedługo ten cel osiagniemy, popatrz codziennie ktos trafia te 5/5 przyjdzie czas ze i my trafimy też tylko na spokojnie gramy,
spokojnie mam taka nadzieje ze juz niedługo ten cel osiagniemy, popatrz codziennie ktos trafia te 5/5 przyjdzie czas ze i my trafimy też tylko na spokojnie gramy,
Wtedy będą efekty
Arczibalik73 gramy na spokojnie
Bez nerwów
Czekamy na ten dzień
To będzie dzień w którym wygramy 5/5 W Mini
3 770 930. Sebastian_M 2020-03-02 (23:05) Dziś Gram w Mini )
Bez nerwów
oczywiscie jesli bedziemy sie wkurzac i denerwowac ze np, dzisiaj nic nietrafilismy , to nic nieda, ze bedziemy sie wkurzac , trzeba grac na spokojnie, czyli wysyłamy kupon z liczbami np, na kilka losowan, to samo i czekamy i zeby te liczby do nas wpadły choc na chwilke, gdy sie pojawia na naszym kupnie odbieramy wygranaa pojawia sie napewno i zapewne w niedługim czasie, bo liczby sie powtzarzaja co jakis czas i ukladaja w rózne uklady, a TS niewi jakim ukladem gramy i wkoncu poełnia ten bład a my wygramy wtedy
Bez nerwów
oczywiscie jesli bedziemy sie wkurzac i denerwowac ze np, dzisiaj nic nietrafilismy , to nic nieda, ze bedziemy sie wkurzac , trzeba grac na spokojnie, czyli wysyłamy kupon z liczbami np, na kilka losowan, to samo i czekamy i zeby te liczby do nas wpadły choc na chwilke, gdy sie pojawia na naszym kupnie odbieramy wygranaa pojawia sie napewno i zapewne w niedługim czasie, bo liczby sie powtzarzaja co jakis czas i ukladaja w rózne uklady, a TS niewi jakim ukladem gramy i wkoncu poełnia ten bład a my wygramy wtedy
Arczibalik73 gramy na spokojnie tylko 2-3 zakłady i nie ma powodu aby się wkurzać
3 770 925. Sebastian_M 2020-03-02 (23:04) Dziś Gram w Mini )
dasz rade tylko ze musisz nato miec worek pieniedzy i musiałbyś np.grajac w multika obstawic powiedzmy 8 x 10/10 i to puscić na 28losowań na raz, wtedy te uklady liczb biora udział w kazdym z 28losowań i niema wtedy szans ze nietrafisz w któryms z tych 8ukladów powiedzmy tej 7 liczb i niebedziesz wygranym tyklko ze nato trzeba worek kasy miec, no ja akurat takim workiem kasy nie dysponuje wiec pozostaje mi grac tylko pojedyncze zaklady z liczbami mieszajac je
dasz rade tylko ze musisz nato miec worek pieniedzy i musiałbyś np.grajac w multika obstawic powiedzmy 8 x 10/10 i to puscić na 28losowań na raz, wtedy te uklady liczb biora udział w kazdym z 28losowań i niema wtedy szans ze nietrafisz w któryms z tych 8ukladów powiedzmy tej 7 liczb i niebedziesz wygranym tyklko ze nato trzeba worek kasy miec, no ja akurat takim workiem kasy nie dysponuje wiec pozostaje mi grac tylko pojedyncze zaklady z liczbami mieszajac je
Wcześniej czy później trafimy coś grubszego
3 770 936. Sebastian_M
ależ oczywiscie ze tak, bo jak by inaczej
ależ oczywiscie ze tak, bo jak by inaczej
Tylko trzeba być cierpliwym
I nie puszczac6zbyt dużo zakładów
Dziś w Mini byłem pewny liczby 35 i wpadła jako pierwsza
Ale strzeliłem tylko 2/5
To tak do kolekcji bo ciągle jest 2/5
3 770 938. Sebastian_M
oczywiscie cierpliwosc i spokój to podstawa, a ktos jak chce szybko trafic niech wysyła po 10 a nawet 200 ukladów, iniech traci, jak mu na kasie niezalezy,chce szybko wygrac, to szybko przegrywa, niestety, tak samo z systemami, skreslasz powiedzmy jakies swoje liczby i wysyłasz to jako system, czy to na 7 liczb czy na 10, i wysyłasz taki system podczas losowania liczb okazuje ze liczby które wysłałes niewpadły a ni jedsna i co wtedy ?tracisz nie z1,50 a powiedzmy system na 10 liczb, system nie jest gwarancja ze jezeli go wysllesz to on akurat ci wejdzie i trafisz tam ta 5/5
oczywiscie cierpliwosc i spokój to podstawa, a ktos jak chce szybko trafic niech wysyła po 10 a nawet 200 ukladów, iniech traci, jak mu na kasie niezalezy,chce szybko wygrac, to szybko przegrywa, niestety, tak samo z systemami, skreslasz powiedzmy jakies swoje liczby i wysyłasz to jako system, czy to na 7 liczb czy na 10, i wysyłasz taki system podczas losowania liczb okazuje ze liczby które wysłałes niewpadły a ni jedsna i co wtedy ?tracisz nie z1,50 a powiedzmy system na 10 liczb, system nie jest gwarancja ze jezeli go wysllesz to on akurat ci wejdzie i trafisz tam ta 5/5
sebastian ja byłem pewny ze wyjda 3o tki i ciagneło mnie tez na liczbe 6 tylko z ta liczba niemogłem sie zdecydowac czy dac ja w multiku czy mini, i niedałem jej nigdzie, co do 35 tez byłem pewny, i tez ja złapałem w 2 ukladach,ale tylko tyle
A na jutro masz już przygotowane ?
Czy dopiero będziesz myślał?
W tym tygodniu trzeba złapać minimum 3/5
Tak żeby nie wypaść z wprawy
Na okrętkę
sebastianM kiedys dawniej gdy byłem jeszcze małym chłopcem dwaj moji sasiedzi którzy juz teraz niezyja zaszczepili wemnie gry TS, oni czesto trafiali 6/6 w lotto, raz miał jeden raz drugi, grali codziennie, w gry a ja jako mały chłopiec chodziłem i m do kolektury te kupony wysyuyłac, i oni mi kiedys powiedzieli takie słowa, jesli bedziesz kiedys grał tak jak my teraz w gru liczbowe tpoo pamietaj jedna zade nie wysyłaj wielu koponów tylko jeden, kupon z liczbami i z tymi liczbami na które cie w danym momewncie ciagnie, , których jestes pewny ze wyjda, jesli nieczujesz danej liczby w danej grze niekresl jej, jesli zas widzisz ze ci niewchodza liczby które kreaslisz to nie graj a obserwuj liczby jak chodza, jesli zas poczujesz i zobaczysz ze cos jest na zeczy i poczujesz ta liczbe to skresl i wyslij wtedy kupon ale jesli bna te liczby cie naprawde ciagnie,
pomyslałem a glupoty , gadaja , ale sprawdziłem to co oni mi wtedy mowili, i faktycznie to dziala, jesli poczujesz ze dana liczbe cia coiagnie to wtedy ja skresl i wyslij, i tak robie do dzosiaj,nieobstawiam w mini lotka liczb byle jakich tylko te na które mnie ciagnie zbyt mocno i tym tez gram, jak ostatnio bardzo mnie ciagneło na liczby 35,37,39 i tak je wysłałem i co byla 3/5 , ciagneło mnie wtedy tezi na liczbe 10 , ale jej z tym nieskresliłem a szkoda bo byla by juz 4/5 a nawet moglo byc i 5/5 bo o 15 tez myslałem ale ani 10 ani 15 nieskresliłem \z tymi liczbami, tylko do tych 35,37,39 skresliłem 2 inne liczby a mianowicie 11,i 33
gdybym wtedy te dwie liczby 10 i 15 o których myslałem dołaczył do tych co skresliłem czyli 35,37,39 i bym to tak razem wysłał miałbym wtedy te 5/5 ale niestety tak niezrobiłem poprostu niekojarzyłem ich razem w okienku, i skresliłem inaczej i nietrafiłem tej 5/5 wymarzonej, ale to jeszcze nic straconego jest , mysle ze jeszcze nie raz i uda mi sie złozyc jakis uklad na który wpadnie mi ta 5/5 w koncu, jeszcze nic nie jest straconego, jeszcze wiele losowan przedemna i zapewne w któryms z tych lodesowan złapie ta całe 5/5, tak samo jak tu kiedys w ekastra pensje co wytypowałem 4/5 *1 dodatkowa na sucho wtedy trafiłemm tutaj i gdybym tez to wysłał byla by wygrana 1000zł ale niestety niewysłałemn bo w ta gre jeszcze wtedy niegrałem