Wpisy 3 759 775 – 3 759 874
20 lutego 2020 00:03 → 20 lutego 2020 08:20, 100 wpisów
ktoś coć pisał o Aniołach
my aniolowie wiemy co kreslić i jakie kulki losować, a TS i tak nas robi w bambuko ale juz niedługo to sie zmieni
Msm kolegę o nazwisku Anioł.Jest faktycznie anielskiego usposobienia , na dodatek blondyn o niebieskich oczach.Tez gra i wygrywa.
3 759 780. Sara0925 2020-02-20 (00:15) Polska
Msm kolegę o nazwisku Anioł.Jest faktycznie anielskiego usposobienia , na dodatek blondyn o niebieskich oczach.Tez gra i wygrywa.
kiedys adolf chciał miec takich ludzi, o wygladzie aryjskim wysocy blondyni o niebieskich oczach anielskiego usposobienia
kiedys adolf chciał miec takich ludzi, o wygladzie aryjskim wysocy blondyni o niebieskich oczach anielskiego usposobienia
3 759 786. K30 juz niedługo to sie zisci, allachu allachu spusc mi uwno z dachu, i zero bedzie wygranych, a dlaczego przeszedłes na islam?
3 759 786. K30 co cie do tego sklonilo zeby przejsc na islam akurat?
Przepraszam, to nie tematy dla mnie.Kto i dlaczego zniszczył pomnik I.Sendlerowej ?
3 759 789. K30 2020-02-20 (00:23) waalwijk
w pedałów nie wierze o jakich pedałow ci chodzi i okim piszesz
w pedałów nie wierze o jakich pedałow ci chodzi i okim piszesz
dobra nie rozwijajmy tematu mafii księżoskiej lepiej powiedz czy wlezie
05,15,21,27,29,
31,43,51,53,67
05,15,21,27,29,
31,43,51,53,67
3 759 794. K30 nie wszystkie czarne sutanny to pedały i nie wszyscy uprawiaja sex z dziecmi, kiedys strsi ksieza zbładzili, teraz to wyszło na jaw i wierze w to ze wszyscy ci co zbłądzili poniosa odpowiednią kare jesli nie tutaj na ziemi to dosiegnie ich reka BOSKA po drugiej stronie juz aniołowie tego tam dopilnuja,
dobra nie bylo tematu co sądzisz jasnowidzu o tym
05,15,21,27,29,
31,43,51,53,67
05,15,21,27,29,
31,43,51,53,67
K30, opamiętaj się.Zostaw temat Islamu bo o 6:00 możesz mieć wizytę

k30 jesli faktycznie przedełes na islam to jest two wybór i twaoja sprawa, ja jako katolik głe choć moge i sie tez mylić, co do tych liczb, ale TY wuybierz sobie te które uwarzasz ze wyjda, czy zetaw taki jaki j CIpodaje czy te twoje graj i wygrywaj
przeszedłeś na islam
ten kraj całę życie pod górke mi robił
społeczeństwo większoś podłe na każdym kroku oszuści i złodzieje
społeczeństwo większoś podłe na każdym kroku oszuści i złodzieje
k30 jesli faktycznie przeszdełes na islam to jest twój wybór i twaja sprawa, ja jako katolik głeboko wierzacy nie będę cie nawracał,to co zrobiłes to jest Twoja sprawa, mi nic do tego,jesli chodzi o te zestawy które tu podajesz
05,15,21,27,29,
31,43,51,53,67 to według mnie wz 1 układu na tak widze 15,21a z drugiego losowania to 51,53,67 jest tez na tak,i z tych numerów mozesz utworzyc sobie taki uklad 15,21,51,53,67, choć moge i sie tez mylić, co do tych liczb, ale TY wybierz sobie te które uwarzasz ze wyjda, czy zestaw taki jaki ja CI podaje ,czy te twoje, graj i wygrywaj
05,15,21,27,29,
31,43,51,53,67 to według mnie wz 1 układu na tak widze 15,21a z drugiego losowania to 51,53,67 jest tez na tak,i z tych numerów mozesz utworzyc sobie taki uklad 15,21,51,53,67, choć moge i sie tez mylić, co do tych liczb, ale TY wybierz sobie te które uwarzasz ze wyjda, czy zestaw taki jaki ja CI podaje ,czy te twoje, graj i wygrywaj
o widze ten ukladzik jest niezly jak curka wygra za stawke x10 polowa dla ciebie bedzie
3 759 803. K30 2020-02-20 (00:51) waalwijk
tak przechodze i nigdy już do tego kraju nie wracam
rozumiem,to Twój wybór, jesli chodzi zas o ludzi , to mysłe ze chyba sie w złym towarzystwie znalazłes w nieodpowiednim miejscu i w nieoodpowiedniej chwilui, nie wszystkie spoleczenstwo jest podłei nie kazdy jest zaraz oszustem i złodziejem, sa tez i dobrzy ludzie tylko musisz ich poznać, jesli z tego powodu przechodzisz na inna religie to jest wielki bład ale Ty dokonujesz wyboru, A nikt inny , jesli zmieniasz religie dla swojej kobiety np przyszłej,to wielki bład , bo po jakimś czasie jej sie znudzisz i cie zostawi,dlatego dobrze to przemyśl zanim podejmiesz ostateczna decyzje,
tak przechodze i nigdy już do tego kraju nie wracam
rozumiem,to Twój wybór, jesli chodzi zas o ludzi , to mysłe ze chyba sie w złym towarzystwie znalazłes w nieodpowiednim miejscu i w nieoodpowiedniej chwilui, nie wszystkie spoleczenstwo jest podłei nie kazdy jest zaraz oszustem i złodziejem, sa tez i dobrzy ludzie tylko musisz ich poznać, jesli z tego powodu przechodzisz na inna religie to jest wielki bład ale Ty dokonujesz wyboru, A nikt inny , jesli zmieniasz religie dla swojej kobiety np przyszłej,to wielki bład , bo po jakimś czasie jej sie znudzisz i cie zostawi,dlatego dobrze to przemyśl zanim podejmiesz ostateczna decyzje,
mozesz zagrac tym ukladem czy twoja córka, mi nic do tego jeskli wygra to wszystko przypadnie jej, ja nic niechce z tej wygranej,jesli ona wygra to cała wygrana przypadnie jej nie mi, ja sobie wygram na innym ukladzie tez ale dziekuje za miłe słowa
3 759 807. K30 tu dziekuje, jeszcze mi powiedz kim jest allach bo nieznam zbytnio goscia, i niewiem dlaczego akurat ta rewligie wybrałes anie np hinduizmczy np nie wybrałes dajelyame
3 759 807. K30 tu dziekuje, jeszcze mi powiedz kim jest allach bo nieznam zbytnio goscia, i niewiem dlaczego akurat ta rewligie wybrałes anie np hinduizmczy np nie wybrałes dajelyame
bo niunia tez z tego ugrupowania jest
bo niunia tez z tego ugrupowania jest
3 759 812. qbam 2020-02-20 (01:08)
waalwijk, cóż to za piękne miasto pozdrawiam
waalwijk, cóż to za piękne miasto pozdrawiam
3 759 816. K30 a z która grupa sie bedziesz identyfikował z szyitami czy suitami? ale okej niebyło tematu, jak chcesz
Cześć co tu się dzieje ?
Musicie tak hałasować ?
Jak piszecie to mi wszystko dudni
I nie mogę spać
Walwijk ?
K30 pozdrów niunię
3 759 818. K30 dobranoc i nawzajem,ja tez zaraz uciekam spac, bo rano trzeba jechac cos załatwić,narazie spij słodko
K30 już wszystkie stopery wykorzystałem
Ok idę do toalety i spać
Dobrej nocy
Dobrej nocy
3 759 833. Sebastian_M na wzajem
W miejscowości Komorniki padła wysoka wygrana w zdrapce Czarny Kot
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
wstawac i grac
kto rano wstaje temu keno daje
kto rano wstaje temu keno daje
czym dalej w las tym wiecej zielonego
moje przewidywania okazały sie słuszne jest liczba 3
nie było tylko liczby 19 wzamian za to mam y 1,9 z czego 9 to+
nie było tylko liczby 19 wzamian za to mam y 1,9 z czego 9 to+
w biedzie 12 paczkow za 4 zl dzis juz pewnie taniej, jutro jeszcze

Tomi77, przecież z moich wczorajszych zestawów powinieneś mieć:
7 z plusem,
6 z plusem,
5 z plusem,
4 x 4 z plusem,
2x 2 z plusem ,
Przy dobrej rozpisce bylo 8 z plusem, i ..
9.
7 z plusem,
6 z plusem,
5 z plusem,
4 x 4 z plusem,
2x 2 z plusem ,
Przy dobrej rozpisce bylo 8 z plusem, i ..
9.
Aniu
nie było liczby 19 w multi
ale za to była liczba 1-9 z czego 9 to+
nie było liczby 19 w multi
ale za to była liczba 1-9 z czego 9 to+
Typy na 14:00
podam nieco później , w wolnej chwili , gdy zbierzemy się cała piatka.
podam nieco później , w wolnej chwili , gdy zbierzemy się cała piatka.