Wpisy 3 759 875 – 3 759 974
20 lutego 2020 08:20 → 20 lutego 2020 10:16, 100 wpisów

Zastanawiam się , czy warto podawać ' pewniaki' skoro ktoś uważa, że będą inne.Z podanych zestawów były piękne liczby w MM i w Mini bo wpadło aż 5, ale były źle rozpisane W sumie w 4 zakładach systemowych były 2 czwórki i 2 trójki warte ponad 5 000 zl.Nie wspomnę o MM.
4,5
12,16
25,27
43,47,47
54,55
64,65,67
77,78
To liczby wyjściowe
12,16
25,27
43,47,47
54,55
64,65,67
77,78
To liczby wyjściowe
jak zrobic z keno swoja dzifke
nie cisnac za dlugo lepiej stracic mala sumke niz sie pakowac w nieznane
wejscie w parke czesto pozniej niz parke ostatnio rzadko
Montezuma1, jeśli z Keno chcesz zrobić dziw. to lepiej do bur. Uważam, że należy grać swoimi ulubionymi nawet na 10 losowań.Efekty sa.Was gubią mapki
slowo sie rzeklo powoli musze zaczynac wchodzic w moje numery bo przegapie
trzeba przewinac mapke z 2 tys do tylu i sie nauczy grac
Podczas typowania na sucho, czy też do gry w realu, znakomita większość posiłkuje się liczbami typowanymi przez ' mistrzów' typowan.Tu jest błąd.Wielu graczy podaje liczby , które nie mają szans na wylosowanie.Sa osoby, wzajemnie się szanujące, które typują zespołowo z dobrym skutkiem.Tam , gdzie wkradają się: nienawiść, zaczepki, prowokacje, a nawet bezczelne wyzwiska , efektów w grach nie ma
Montezuma1, mądra uwaga ' w moje numery'.Graj własnymi.Zmiana nawet jednej liczby może Cię drogo kosztować.
Walduś - prośba - naucz się pisać wyraz ' hak'.Niby nic, ale w dobie internetu i słowników , można uzupełniać swoją wiedzę.Pozdrawiam
Walduś, przrwin czat.Tam jest uzasadnienie dlaczego przestaliśmy publikować skany z wygranych tak na stronce , jak i na FB.) Popatrz, inni też przestali publikować skany.Ci, którzy dawali skany zawartych zakładów w grze, nie mieli nawet 1 trafnej liczby.
-8 pączusiów zaliczonych
na zielonej to wszystko jest
liczbypolitycy poloniści
Kurde chyba syna ze szkoły wypiszę
liczbypolitycy poloniści
Kurde chyba syna ze szkoły wypiszę
Walduś, poniekąd masz rację.Znam 80-cio latków przystępujących do matur
Aniu, rób co chcesz - jak większość tak myślących .Twój wybor.
trzeba wszystko policzyc, czy agresywna gra z szybkim wycofaniem da wiecej niz zabierze
jak tak to jestem w domu
jak tak to jestem w domu
191979-jak u Romów jak sie nauczy liczyć ,pisać to wystarczy edukacji
Miałam coś opublikować dla dobra wszystkich , bo przecież ta stronka po to jest.Czytajac uwagi w stylu 191979, mam zamiar ' wypisac się ' z tej stronki.
Andreas, znam wielu wspaniałych Romów, w tym muzyków .Nie mierz wszystkich jedna miarka.
Z Bargietki to same oszołomy ino patrzą jak tu Polaka wykiwać nawet na szklanke Cherbaty.Bo ci bogaci to są ułożeni,znam takich,lece do żółtej
Andreas, napij sie dobrej herbatki.Innej ' cherbatki' nie pij.Fuj, mi taka nie smakuje.
Tomi77, masz rację, wystarczy 1 paczek , drugi to już obzarstwo. Z grą jest to samo.1 zakład w normie, ale już 100 to ...hazard i na zdrowie nie wychodzi .
Tomi77, nie jestem zwolenniczką zdrapek.Wole Keno i szybkie 600 zamiast zdrapek, choć znam chłopska, który często kupuje zdrapki , już 2 razy miał wygrane , jedna 214 000 zł, druga 50 000 zł, że o innych nie wspomnę.On jest wśród nas.
uf w ostatniej chwili zdecydowalem sie wejsc w keno i jest 14 ziko
znow wydymalem tsa i mam na bulki
znow wydymalem tsa i mam na bulki
od wczoraj keno mi stawia sniadanie, a przyjdzie czas ze mi postawi palac kultury
ale powolutku dopiero sie uczymy
Montezuma1, na tych liczbach, tylko dzisiaj , każdy z nas wygrał na stawce już po ponad 1000 zł

nie zdazylem sie rozkrecic ze stawka ale nie bede plakal z tego powodu
Typ transakcji: Wygrana
Data transakcji: 20.02.2020 09:47:34
Kwota: 14,00 zł
Typ transakcji: Wygrana
Data transakcji: 20.02.2020 09:47:34
Kwota: 14,00 zł
ja cie rozumiem fajnie jest duzo wygrac i tez chce ale ja nie lubie przegrywac i zamknac dnia na minusie tez nie lubie
Wojtt, wróć do swoich starych kuponów Mini, których dawałeś skany.Zagraj nimi ponownie lub przepisz liczby, jeśli nie masz już tego kuponu.Masz je w swoim profilu.
mozna kontynuowac dzielo caly dzien ale dzis mam robote , prysznic sobie stawiam
keno nie zajac
keno nie zajac
znalazlem fajna luke w tym keno, jednak to bedzie moja dzifka
Witam wszystkich
Montezuma1, wszystko ładnie, ale czy warto i przystoi używać takiego określenia ? Czy nie lepiej zastąpić dzif ..kura znosząca złote jaja ?
k wa znaszaca zlote jajka?
Dziś tlusty czwartek
Smżymy faworki i wygrywamy
Data jest taka
20.02.2020
Smżymy faworki i wygrywamy
Data jest taka
20.02.2020
nie ma co sie podniecac daleka droga
K30 masz coś na Trzon ?
ale jak keno daje na bulki i gre w multi to w kieszeni zostanie juz w niedziela dla ksiedza
Zaraz sprawdzę
Monte na tym keno daleko nie pojedziesz
trzeba przegrac i miec spokoj z tym
Sara wydrukuj mi pliz
keno to moja dzifka
keno to moja dzifka
kazdy orze jak morze
baltic
baltic
ja chcem 100 ,200 na dzien, na czysto, oplaty , ksiedza i jadlo,,,,