Wpisy 3 727 384 – 3 727 483
19 stycznia 2020 03:38 → 19 stycznia 2020 10:27, 100 wpisów
u mnie to normalne,w nocy nie chce mi się spać,dopiero ranoziewam
Ja tylko dzisiaj taki nocny marek,chyba to z nerwów,że w totka znowu nie trafiłam.
to nie graj jak ja,ja tylko sporadycznie puszczam za małe kwoty,jak przypadkowo coś kupuję
a popatrz jak nowoczatowicze trafiają,chwalą się i nie wiedzą co z wygraną robić,tylko nikt tego nigdy nie widzi,śmieszni ludzie,tak to ja też mogę pisać,ale nie lubię kłamać
albo grają za dużą kasę i jak przegrają to nie piszą ile przegrali
3 727 366. AkexanderRui witaj miło mi poznać, rozumię co do wygranych
Bogdan niektórych fantazja ponosi za bardzo.Jak wygram coś to daję skan.Ale ostatnio cienko,same straty.Dzisiaj tylko 3 zakłady dużego i nic.
3 727 372. magda spokojnie ja też niemoge zasnać ale umnie to juz jest normalne co noc niemoge spać,
Arczi to kup jakieś tabletki nasenne np.forsen bo długo tak nie wytrzymasz.
3 727 387. bogdan041 dokładnie skond ja to znam, wszyscy chwala sie wygranymi ale nikt tych dużych wygranych nie pokazuja u siebie w profilu, to takie czcze gadanie tylko o napędzanie tzw. hejtu
magda ja juz jestem tak przyzwyczajony kiedys czesto pracowałem na nockach, i tak sie juz przyzwyczaiłem, szedłem np na 12 godzin do pracyi po tej 12 jeweszcze niespałem gdzies do okolo 15godziny, pozniej padałem na twarz, długo moge wytrzymac bez spania, i dlatego czesto w nocy siedze na kompie, co do tabletek nasennych to nie chce , jestem diabetykiem i boje sie nnieraz zasnać bo moge sie już wiecej nieobudzić, dlatego tabletki nie wchodza w grę
magda ja juz jestem tak przyzwyczajony kiedys czesto pracowałem na nockach, i tak sie juz przyzwyczaiłem, szedłem np na 12 godzin do pracyi po tej 12 jeweszcze niespałem gdzies do okolo 15godziny, pozniej padałem na twarz, długo moge wytrzymac bez spania, i dlatego czesto w nocy siedze na kompie, co do tabletek nasennych to nie chce , jestem diabetykiem i boje sie nnieraz zasnać bo moge sie już wiecej nieobudzić, dlatego tabletki nie wchodza w grę
ide spać wtedy jak ,juz czuje zmeczemnie ,lub sie żle czuje lub czuje pieczenie w oczach, i słabo widzę
Arczi a próbowałeś przed snem jakiś sport np.bieganie itp.Jak człowiek się zmęczy to lepiej śpi.Albo idź na spacer przed snem.Komputer nie wskazany.
codzienie od 3 lat chodze na siłownie pod chmurke i tam ćwicze ale po tym nie chce mi sie i tak i spać, co do biegania to nie biegam bo niemoge biegać,ale ćwicze na silowni, to pomaga mi zbić cukier który i tak mam zawsze dość wysoki, gdy pocwicze to i sie lepiej czuje i cukier jest mniejszy, no cukrzyca lubi ruch
3 727 397. slawek10 witaj
3 727 397. slawek10 witaj
3 727 399. slawek10 to jest z tym różnie raz jest dobrze raz jest żle to zależy od dnia też
To dobrze .Najważniejsze że masz siły na ćwiczenia. Będzie dobrze
3 727 402. slawek10 musi być dobrze, a co do gry to tez jest róznie raz sie cos tam wygra raz przegra, a jak tam u Ciebie z grami grasz jeszcze w mini lotka?
w poniedziałek chyba zagram na swojim bardzo starym juz ukladzie w mini lotka z roku 1997, kiedys w tym roku grałem na kilku takich ukladach i zawsze na tych ukladach coś trafiałem wypróbuje go teraz w tym roku 2020 mopze znów coś trafie jak kiedys przed laty
U mnie też różnie
Raz gram w mini A raz w multi .
Ogolnie nic większego nie weszło jeszcze .Obecnie gram mini system 6.W tym miesiącu miałem raz 3/6 To się trochę zwróciło.
Raz gram w mini A raz w multi .
Ogolnie nic większego nie weszło jeszcze .Obecnie gram mini system 6.W tym miesiącu miałem raz 3/6 To się trochę zwróciło.
Teraz czytam czat wstecz i widzę że znowu są osoby co ciągle wygrywają
He he
He he
3 727 406. slawek10 nie no ja w mini niegram systemami gram normalnie,co do multika to też grałem od poczatku roku, do przedwczoraj , ale moze z 3 razy mi sie tylko zwrócila jakoś 3 /7 w multika, ogolnoie to ten poczatek roku jest jakiś dlamnie jakiś ciezki w grach,mało co mi wpada ostatnimi miesiacami,zobaczymuy moze bedzie klepiej trochre pożniej w nastepnych miesiacach zreszta czas pokaze jakjk bedzie,ostatnio postanowilem sobie ze odłoze gre w multika na bok,i do końca miesiaca bede grał w mini tylko
ale cholernie ciagnie mnie nqa multika i pomimo niegrania kilka dni w multika wczoraj rano pusciłem jeden uklad na 2 losowania ale juz 7/7 i o 14 i 21 padła mi tylko 3/7m , do tego pusciłem jeszcze takiego dodatkowego na wieczór 10/10 w multika i tez trafiłem 6/10 czyli coś zaczyna sie ruszać, ale to jeszcze nie jest to co powinno wejsc, na to co usilnie czekam
To fajnie
Najlepiej grać na 7/7 bo często trafia się 3/7 I jest zwrot
Najlepiej grać na 7/7 bo często trafia się 3/7 I jest zwrot
3 727 410. slawek10 ja kiedyś grałem tylko na 10/10 w multika 2 razy juz miałem wygrane jedna to byla 9/10 i raz 8/10 i wiem ze kjesli jest kasa to i grasz systematycznie to mozna trafić, po tych wygranych juz wpadało mi czesto te 7/10 teraz juz dłuzszy czas niewpadaja te 7/10 tylko te 6/10 6/8 itd, to zalezy za ile gram i na ile gram liczb, nieraz jest tak ze gram tylko w mini lotka lub multika, to zależy od finansów tez i na co mnie ciagnie bardziej czy na mini ,czy na multika,
nieraz staje tez przed wyborem, co wysłac czy mini czy multika, nieraz podejmuje decyzje ze np ,gram w mini i wtedy przewaznie coś mi tam wpada w te mini np ta 3/5, a nieraz jest tak ze np wybieram multika i tutaj cos wpadnie albo zwrot ,albo troszke wiecej, niz zwrotale to tez zalezy od liczb które wychodza i od tego co mi intuicja podpowiada
jak mnie ciagnie na któraś gre bardzo to kresle i w ta gre gram, nieraz popatrze na liczby i nieczuje jakiegos zbytniego parcia na gre, to wtedy niegram w dana grę, wtedy odpuszczam sobie gre w danym dniu, nieraz jest tak wysyłam tylko mini lotka, ostatnimi czasy czesto łapie pte 2/5 praktycznie codzienie kiedy gram, ale to jest lipa tez bo za to nie płaca ale tak jest, zastanawiam sie nad ta nowa gra szybkie 600 czy w to niesprubować zagrać, ale jak narazie to gram tylko w mini i multika,
dziasiaj np gram tylko w mini lotka, odpuszczam sobie multika mam na dzisiaj wysłane jeszcze 3 x mini zwykłe 5/5 czy coś trafie zobaczymy,
3 727 414. magda 2020-01-19 (04:57) wygrana coraz bliżej
W mini trudniej coś trafić niż w dużym.
tego niewiem bo niegram w lotto juz dawno ostatnio jedmna tu osoba poprosiła mnie o liczby do lotto podałem jakie bym skreslił w lotto gdybym grał, i co okazało e ta osoba mnie poinformowała ze liczby które tu podałem na czacie do lotto nastepnego dnia wyszły az 4 liczby ale w eurojackpota padła cała przezemnie podana 4 , ale ja tego tez niewysłałem bo niegram w ten wynalazek
W mini trudniej coś trafić niż w dużym.
tego niewiem bo niegram w lotto juz dawno ostatnio jedmna tu osoba poprosiła mnie o liczby do lotto podałem jakie bym skreslił w lotto gdybym grał, i co okazało e ta osoba mnie poinformowała ze liczby które tu podałem na czacie do lotto nastepnego dnia wyszły az 4 liczby ale w eurojackpota padła cała przezemnie podana 4 , ale ja tego tez niewysłałem bo niegram w ten wynalazek
ja stawiam dziśiaj w multiku na 15,16,55
nic uciekam juz pomału spać bo juz zaczynam ekran widzieć w 3 D, to jest oznaka ze trzeba sie choć z godzinke zdrzemnac zeby rano dpobrze funkcjonować, wiec wszystkim zycze jutro wysokich wygranych i duzo szczescia
3 727 423. magda 3 na tak,9 na nie, 15 na tak,18 na nie,72 tez na nie,ale pruboj moze akurat tak wejda w takim ukladzie mi sie cos zadaje ze beda powtórki,z wieczornego lsowani przynajmniej kilka liczb,
3 727 425. slawek10 ok rozumie i wzajemnie
3 727 425. slawek10 ok rozumie i wzajemnie
Dobranoc wszystkim obecnym na czacie do jutra
>> Pobudka <<
https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_y1gVG3aTWJdqZ2uT6FK763XluTbrtANT.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Po co Tobie kumulacja jeśli i tak nie wygrasz???
Zaq.
To warto... opisać.
Pewien osobnik z Mp chciał zabłysnąć jako GWIAZDA w typowaniach, ale wynik tego eksperymentu można roztłuc o kant czterech liter.
"Nie zwracaj uwagi na jakiegoś... .
Liczby do MM i do Lotto.
........................
A. 11 liczb. Prognoza 2-4/11. Jest 2/11.
B. 10 liczb. Prognoza 1-3/10. Jest 3/10.
..............................
Liczby do Lotto.
A. 11 liczb.
Losowanie 1. Prognoza 1-3/11. Jest 1/11.
Losowanie 2. Jest 2/11.
Ciekawe, czy Gosia zagrała???
Pewien osobnik z Mp chciał zabłysnąć jako GWIAZDA w typowaniach, ale wynik tego eksperymentu można roztłuc o kant czterech liter.
"Nie zwracaj uwagi na jakiegoś... .
Liczby do MM i do Lotto.
........................
A. 11 liczb. Prognoza 2-4/11. Jest 2/11.
B. 10 liczb. Prognoza 1-3/10. Jest 3/10.
..............................
Liczby do Lotto.
A. 11 liczb.
Losowanie 1. Prognoza 1-3/11. Jest 1/11.
Losowanie 2. Jest 2/11.
Ciekawe, czy Gosia zagrała???
Przerwa na
Forsami.
Twoja opinia jest... pozytywna, trzeba tępić samochwałów.
Twoja opinia jest... pozytywna, trzeba tępić samochwałów.
W imieniu Janosika zapraszam na bloga.
...............................
Od jutra TEST na N I E do Lotto.
...............................
Od jutra TEST na N I E do Lotto.
Forsami.
Doktor.
Wedrowca,moglby Janosik zobaczyc takie zestawy 45,4,6,21,24
21,24,35,45,4 4,26,27,35,5
21,24,35,45,4 4,26,27,35,5
3 727 437.
Witaj Wędrowco
Wiem o co chodzi
Nie grałam
Wybieram tylko swoje liczby
Witaj Wędrowco
Wiem o co chodzi
Nie grałam
Wybieram tylko swoje liczby
wago3 zagrał(a) za 8 zł w typowaniach keno na los. nr 873243 i wygrał(a) 500 zł
Wczoraj zrobiłem experyment
W testerze liczb sprawdziłem 4 zestawy 5/5 do multi efekt 1/5. 2/5. 1/5. 0/5
Zestaw nie sprawdzany w testerze efekt
4/5
W testerze liczb sprawdziłem 4 zestawy 5/5 do multi efekt 1/5. 2/5. 1/5. 0/5
Zestaw nie sprawdzany w testerze efekt
4/5
Witam wszystkich
kanion zagrał(a) za 20 zł w typowaniach keno na los. nr 873249 i wygrał(a) 1270 zł
Dziś powinien wyjś zestaw 9,11,31,37,39 ale sprawdzałem go w testerze i jest już spalony max 2/5
Gosia 77 dobre typy masz
K 30 nie ma co patrzeć da tester