Wpisy 3 671 433 – 3 671 532
20 października 2019 00:00 → 20 października 2019 11:36, 100 wpisów
megamocny jak tam trafienia upolowałeś coś dzisiaj w tesiku
wystarczylo dac 1 i ostatnio, 3,70 i miec 1400 zl alfa i omega
dzis trafilem jako jedyny parke 6,66 bo sobota
dzis trafilem jako jedyny parke 6,66 bo sobota
3 671 435. megamocny no to za złapanie parki noo ja dziś pusciłem 1xmultik na 10/10 byłem pewny 3 liczb ze beda min. 9,11,52,i wyszły ale cóz trafilem tylko te 3/10 a za to nieplaca liczyłem jeszcze ze inne beda ale niestety one nieweszły w mini lotka tez porazka pusciłem na kilka losowan 1 uklad i codzienie mi z tego ukladu wychodzi co losowanie 1 liczba no normal nie porazka jakaś
tak 5 numerow bez pudla i da sie zyc, ewentualnie 3/3 codziennie
a jakbys mial juz wyniki keno z niedzieli, ciekawe jakbys to rozegral
3 671 437. megamocny tak to by sie przydało tak jak piszesz ,lub co 2 dzien te 5/5 w multika to by człowiek troche odrzył
trzeba spokojnie sie z tym przespac , polozyc i pomyslec , co zrobic mam zeby to wiedziec
nie no ja w keno niegram w realu w budce, kiedys raz zagrałdem kilka losowan, i wtopilem kase.tutaj Pasko fajnie zrobił z tym keno w wirtualu,bo mozesz sprawdzic sobie jaka masz trafialnosc tych liczb, ja widze ze moja jest znikoma, prawie nic niigdy w to keno nietrafiam, wiec stwierdziłem ze niebede grał w taka gre gdzie mi nic niewchodzi, szkoda na to czasu i kasy lepiej grac w ta gre gdzie coś sie lapie,i jakis jest zysk z tego , jesli nieczujesz liczb , to niegraj, bo szkoda czasu i nerwów na to ,
parki ladnie smigaja o tych samych godzinach tylko co bedzie jak cofna zegary
3 671 443. megamocny no niestety to jest taka gra abys wszystko odrazu przegrał, bo z ta trafialnoscia i wygranymi juz jest ciezej
dzis akurat bym wygral z 600 ziko luzno tylko czy bym zagral i nieosiwial w godzine
3 671 446. megamocny zawsze kresl i te z godziny i te parki z 21 polacz je razem i graj nimi na losowanie
praktycznie 25 dni na 30 moge wygrywac, tylko nie wiem w ktore dni przegram
megamocny z pod jakiego znaku jestes zodiaku
n o niewiem, ale strzelam, panna
nie jak tiger Michalczewski ktory tak naprawde jest malpo ale kasa mu sie zgadza
3 671 454. megamocny koziorozec to twoje szczesliwe liczby to sa 6,15,24,33,42,51 i tymi liczbami powinnes grac to sa twoje zodiqakalne liczby które powinny CI przynieść szczescie
3 671 457. megamocny spokojnie z czasem bedzie lepiej pomału i do przodu
to nie tak z numerami, trzeba sprawdzac wibracje numerow, co ma wejsc bedzie widac
z odp muza jedzisz swoim wehikulem czasu mozgiem w snie do przodu w przyszlosc i rano numery znasz
aktualnie testuje odp muze do tego celu, to moze potrwac
aktualnie testuje odp muze do tego celu, to moze potrwac
3 671 460. megamocny
Wysyp wygranych w realu ostatnio EP 25 i 15 zeta a w Lotto P 10 zeta. Co ja z taką kasa pocznę
Witam wszystkich
Walduś piona
Pamiętajcie że dziś niedziela
Widzę Walduś że na zlocie będziesz w pokoju z 191979
RT1
Nie daję
Nie daję
Ale ja jestem
Wojtt witaj
Spać nie możesz?
Zaraz podam jakieś liczby
Może coś takiego
14,17,21,34,40
Może coś takiego
14,17,21,34,40
Seba pogoda piekna ,az spac sie nie chce,wczoraj po robocie od razu na ryby pojechalem ,ale tez bez wiekszych sukcesow
A dziś grasz ?
Nietoperz zagrał(a) za 10 zł w typowaniach keno na los. nr 849509 i wygrał(a) 1250 zł
czat zielonej podupada - 19 sledzi , nocami pusto . Jeszcze 2-3 lata temu noce sobotnie, piatkowe tętniły zyciem . Czasami grzecznie , czasami awantury jak ludziska naduzyli napojów wyskokowych ale coś się działo . W ostatnim roku sporo nicków zamilkło i wiatr hula na zielonej
Islandorka na dziś na 14 nie mam pojęcia jakie liczby kupić. .....skana w profilu .....ale zaczyn wejdziesz na mój profil wejdź na swoje typowania 5/5
Jak trafię oddam ci połowę
Jesteś jak trafię o 14 5/5 oddam ci połowę czyli 3500 zł
Dzięki za ostanie 6/10
Czyli stawka... Mam swiadkow
Lecis5 na kasę
A jak padnie i ci nie dam spotkamy się w SĄDZIE
Witaj
Osa czyli islandorka juz poszła nakarmić kota lub psa
Zostawiłem zapalniczek na słupie we czwartek... jadę dziś zapalniczki nie maa stoi małpka cała zalakowana