Wpisy 3 622 370 – 3 622 469
28 lipca 2019 22:14 → 28 lipca 2019 23:59, 100 wpisów
na sucho to sie czasem wygra a za kase to dopiero widac jak czesto sie nie trafia
Cześć ktoś coś wygrał?
ja juz posmarowalem za 200 zl co stracilem w lato to bym kupil tej margaryny lepiej
Dla wygranych wielkie
jeszcze 880 prob mam , teoretycznie ale nie chce mi sie duzo grac
trzeba sie skupic na 3 numery
trzeba sie skupic na 3 numery
wychodz tak 12 strzalow na kazde losowanie ale to nie jest wcale duzo i ciezko trafic
Sebastian byłeś pierwszy w dziesiątkach a teraz na szarym koncu
ja jestem prawdziwy gracz od zera do bohatera
brzydze sie bajkami
brzydze sie bajkami
nie ogladaliscie gwiezdnych wojen?
no ok ale trzeba uwazac na to
no ok ale trzeba uwazac na to
1000 demo ma taki power ze nie powstrzyma ich karabin maszynowy, wiem co mowie
demokracja piszą co chcą , myślą co chcą , jedni są za tenczowymi inni za bojówka prezesa
witam i żegnam , jutro dzień jak codzień - nie lubię poniedziałków
kiedys bylem slabym chlopcem i nie moglem sobie poradzic z jedym bulim w pracy
dochodzilo do rekoczynow, potrzebowalem wiecej mocy, poprosilem demony o pomoc
i wyrwalem chwasta, nie zaluje
dochodzilo do rekoczynow, potrzebowalem wiecej mocy, poprosilem demony o pomoc
i wyrwalem chwasta, nie zaluje
teraz juz jestem nie do zatrzymania, na pelnej k wchodze bez kalkulacji i wam tez to radze
Mega to ten śmieć...też nie będzie bo fika do Ciebie Mulaga I do mnie I już ma ... cudem ocalał z ostrej selekcji ..choć wiem że to ten sam ...bo jego mowa I czyny go zdradza
nie mozna sobie za duzo pozwolic bo ci na glowe wejdo, najwyzej troche krwi sie upusci ale bedzie szacuneczek
ale ogolnie to trzeba unikac bojek, bo moze zostac jakis slad na stale
na wieczór tu może być piąteczka
12/14/18/19/29/33/38/44/51/55/58/59/62
12/14/18/19/29/33/38/44/51/55/58/59/62
tu lekcje o zyciu ida, jak sie zachowac w obliczu konfrontacji
On nieświadomy że strona nasza ... złożymy mu wizyte w mieszkaniu...
usuń te bzdety z profilu PIS dał z naszych z tą różnicą że PO z naszych nam nie dało nie dostrzegasz różnicy ściągnij różowe okulary
każdy wie że z naszych podatków z czego tu się podniecać każdy to wie
Jak Mulag Mini zagrane w 10000 kolekturach na 100000 losowań I stawka 1000000 systemem 98
ale jest demokracja tolerancja więc masz prawo wierzyć w co chcesz nie wiem do czego cie to doprowadzi ale to nie moja sprawa
Pasko dzięki..a tu ktoś ciągle narzeka że niema pracy..dobre I 4 stówki..
Kilof I młotek.. te argumenty na bok..jest praca..nie ściemniać znajomy w ciągu roku zmienił 3 zakłady..bo..miał taki kaprys
ja w tygodniu zmieniam obiady codziennie inne a jeszcze nie wygrałem można można
Mulag chyba że się jest etatowym trolem I też płacą za wejścia..że wygrałem ale ja wygrałem ale wygranej nie było ale ja wygrałem jak mantre piwtarza trol niczym konident co sprzedaje..wiadomo kogo..ale ja wygrałem..jo iooo jooo ja wygrywam..
decyzje są rządu a więc dał a że z naszej puli budżetowej to inna sprawa ale wymyślił i dał a że z podatków to Amerykę odkryli a skąd niby jakikolwiek rząd na świecie dał śmiać mi się chcę jak takie coś czytam to chyba dla ludzi bez wiedzy lub mózgu
A tak na powaznie to nie podoba mi sie to i nigdy sie z tym nie zgodze ,zeby jacys teczowi lub inni poqurwiency, wysmiewali sie z religi chrzescijanskiej
na dawali nam wcześniej ofe zabrane wszystko rozwalone bawili się za nasze a worek pusty a jak ktoś teraz coś z tego worka na który się składamy chcę nam oddać wymyślać program i dać tak Proszę Państwa dać bo gdyby rząd tego nie utworzył nie obiecał i nei zrealizował by nie było
Jedno zauważam pewno nie ja jeden robią wszystko by obalić rząd...nie przypadkiem film pt Kler...teraz co tydzień parady lbgt... a wybory na jesieni nawet JA JEŚLI BYM BYŁ PRZECIWNY TEJ OBECNEJ OPCJI..TO Z TEGO CO Z DOMU WYNIOSŁEM..NA TAKIE DNO NIE ZAGŁOSUJE ANI NIE POPRE..macie rozum oczy..to dobrze..wody z mózgu nie dajcie sobie robić..
To jest proste my jestesmy normalni,a tych zboczencow to powinno sie leczyc ,a nie na ulice pozwalac wychodzic
Cieszy mnie ,ze sa Ci kibice,co jawnie sie temu sprzeciwiaja szacun dla nich
a takie hasełka mnie nie ruszają co z tego że pieniądze nasze jak stoi rząd który jest poborcą jak również rozdającym Jak na razie najlepszy w sensie tego co było wcześniej wcale nie jestem za paczony w ten rząd widze wady ale nie ma innej realnej siły lepszej niż PIS lub takiej którą ma szanse wyborach nie ma innej siły mocnej nie ma innej alternatywy za PIS jedynie stare odgrzewane kotlety co rządziły przez 8 lat PO i przystawki i socjaliści dawni z PRL i jacyś z LGBT
a może tak mi ktoś powie kto zapłaci 2 miliony za długi Nowoczesnej czy ta partia jeszcze jest za długi ich zabaw zapłacimy my podatnicy jak to tak
Mulag Palikot Biedroń I Grodzki..aaaa Będzie długa noc wieć zagrajmy vabank oni też grali ... haha haha haha haha
Mulag ,Forsa widac ,ze normalni z Was ludzie ja uwazam i mysle tak samo
Pasożyty z nowoczesnej..zabawili się babochłopy..a niech ludzie robią za 1600 a złodziej I głupi robi za 6000 tysięcy. Ale to już co innego..
wiem że są wiele tam fajnych i mądrych ludzi ale nie mają szans na razie wyborach do wyborów Europejskich nei dali radę mają fajne pomysły ale na razie nie mają żadnych szans
No jasne,że nie będą mieli żadnych szans...
Jak na nich nie zagłosujemy
Jak na nich nie zagłosujemy
czuje się dumnie na prawdę serce mi się cieszy jak słyszę obecnych rządzących jak walczą nie klękają przed Unią chcą by nasz kraj był traktowany jak inne zachodnie nie tak jak za PO poklepanie po plecach
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
nie ma obecna opozycja nic do zaoferowania żadnego programu dla Polski nic zero dojść do władzy i zrobić to co było przez 8 lat nie możemy do tego dopuścić znów się staniemy Państwem satelickim
znałem wiele osób myślących inaczej byli za PO ale długo z nimi dyskutowałem z przedsiębiorcami zwykłymi ludźmi przychodzili i mnie przepraszali jak dostawali po tyłku przez PO