Wpisy 3 608 178 – 3 608 277
8 lipca 2019 22:07 → 8 lipca 2019 23:59, 100 wpisów
Cześć jestem na 14 miejscu mając 369 punktów. Jak to możliwe po 16 losowaniach ?
wirtualnie grajmy nie za pieniądze szkoda pieniędzy ciężko zarobionych wydawać na pasożyta
A jadę na pielgrzymko-wycieczkę: Świebodzin, Poznań, Zielona Góra, Gniezno. Ktoś z was stąd ?
korzeń pietruszki 29 zł / kg to ja dziś kupiłam kurtkę za 39.99 gdzie tu logika
co nie którzy pracują całą godzinę a czasem 1,5 godziny na korzeń
3 608 136. Mulag to prawda ze duzo kobitek zwraca uwage na zarobki faceta,dobra fure i dom i ze z tymi co maja ponizej 6 tys mies, sie nie ogladaja i niecha nawet gadać, ale forsa to żecz nabyta jest niestety dzisiaj masz miliony jutro nie masz nic, a facet zawsze zostanie na dobre i na złe, jesli dla kobiet jest warzniejsza kasa niż wartości rodzinne i jej druga połowka ,to to nie jest kobieta tylko materialistka która jest z gosciem dla kasy, zaś ta pani która tak mowiła za czaśówe rzadu PO mówiła to ma coś z deklem nie tak,widać i powinna z takiego sejmu odrazu trafić na zielona łaczkę,czyli do pośredniaka , ja bym rzadzacym i tym co pracuja w sejmie złorzył propozycje nie do odrzucenia, aby wszyscy którzy sie tam udzielaja i pieprza głupoty i ustalaja durnowate ustawy,aby wszyscy sie zrzekli diet poselskich i ploborów które dostaja,i zeby sie wzieli za uczciwa prace, a nie tylko cyrk i cyrk robia z pastwa sobie, wszyscy którzy nie mysla tak samo powini byc usówani z sejmu i senatu , nikt z nich nie powinien dostawc zadsnego wynagrodzenia, powinni pracować społecznie, nie za kase, chca rzadzic niech rzadza ale tak aby było dobrze w kraju dla kazdego polaka, nie tylko dla wybranej kast ludzi, jak tych co maja 500+ i i np.posłów ,bo tylko o te 2 grupy sie dba inni siie juz nie licza
3 608 171. gantes1984
3 608 182. Mulag masz racje
zawsze drożało i będzie niestety teraz po tych deszczach teraz suszach lepiej nie będzie niestety
padało marze o tym a tu nic co jakiś czas chmury mocny wiatr wydaje się że to ten moment na deszcz a tu nic rozjaśnienie i słońce oj nie dobrze
niedługo ze sklepu będziemy dzwigać pustą torbę a kaski ubędzie
U mnie to samo z tym deszczem ,chmury nadejda ,juz zanosi sie na deszcz ,a tu lipa
Mulag tak samo u nas z tą pogodą wydaje się że tak pochmurno i zimno i popada a tu tylko mrzonki
ile razy podlewam na działce a ktoś będzie padało do mnie a tu nic dobrze ze podlewam
uwarzam ze wszyscy polacy powinni zerobic na złość rzadzacym,którzy wszystko robia aby z nas zerżnąć jak najwiecej kASY,propozycja nie do odrzucenia niech wszyscy polacy posadza sobie w doniczkach, skrzynkach i na działkach pietruszke, i inne warzywa niech nikt nie kupuje nic w sklepach z warzyw, wtedy wszystko bedzie gniło i ceny spadną szybkobo panstwo na tym straci, duzo, bo jesli nikt tego nie kupi, jak państwo troche straci,to wtedy moze sie kapna ze z ludzmi trzeba zyc w zgodzie anie podnosić ceny dla społeczeństwa, panowie i panie rzadzacy nie wszyscy dostaja 500+ od was na dodatkowe przyjemnosci i nikogo nie jesrt stac na pietruszke po 29zł za kilogram
Arczi ten rzad,czy inny kazdy patrzy tylko ,zeby napchac swoja kieszen
a przecież jest na pisane w księdze że plag egipskich nie b ędzie rozumiem że źle zostało przetłumaczone chodziło o powracające
Miłego dnia, trzymajcie się, brawa wygranym, a i powodzenia w kolejnych losowaniach, dobranoc.
3 608 218. Wojtt 2019-07-08 (22:27) ND
dlatego jestem za tym aby pracowali społecznie ,nie za kase zabrac im uposarzenie, diety poselskie, i pozbawić ich wszelkich przywilejów, niech pracuja tak jak kazdy z nas od samego poczatk i od najnizszej krajowej, niech pokarza od siebie jak to jest pracować za mniej niż te 6tys zł na miesiac brutto, jesli tylko złodziej i głupi pracuje za takie pieniadze,morze ktoś z PO pokarze jak pracuje uczciwie i po 12 godzin dzień w dzień i zarabia te 6tys, na rekę bez szwindlu i oszustw
dlatego jestem za tym aby pracowali społecznie ,nie za kase zabrac im uposarzenie, diety poselskie, i pozbawić ich wszelkich przywilejów, niech pracuja tak jak kazdy z nas od samego poczatk i od najnizszej krajowej, niech pokarza od siebie jak to jest pracować za mniej niż te 6tys zł na miesiac brutto, jesli tylko złodziej i głupi pracuje za takie pieniadze,morze ktoś z PO pokarze jak pracuje uczciwie i po 12 godzin dzień w dzień i zarabia te 6tys, na rekę bez szwindlu i oszustw
jutro gram na 7 skreśleń przy 3/7 już jest na + , wprawdzie nie 500+ ale zawsze
Cześć
Forsami wygraliśmy pi 49.50 zł
Kupę forsy
Sebastian bez urazy ale masz za długi dla Ciebie rada oglądnij film na YouTube Water Bruce Lee... I..cichutko...
3 608 222. Gosia__77 tak to tez sie zgadza, ale my importujemy to za granice a potem kupujemy to od sasiadów za po 3 trójna nawet kase, to co wysłalismy taniej, i oto wlaśnie chodzi aby tego od nikokogo nie kupować z zewnatrz tylko swoje sadzić i zbierać,i uzywać tego co nam urosło
Wojtt
Czekam na Magdę
Czekam na Magdę
Arczibalik73
Forsami zaraz obejrzę ten film
Widzę,że niektórzy tu jeszcze się nie wybudzili z komuny...
i nie wiedzą,że cenami nie steruje rząd-tylko rynek
Gosia to dziś gramy ?
To mi wystarczy
Ale mieliśmy grać 5 liczb A Ty dałaś 10
3 608 258. gonzaga 2019-07-08 (23:09) Scyzorykowo
gonzaga zgadza sie ze cenami steruje rynek nie sami rzadzacy,a kto steruje rynkiem co? bo napewno nie rolnicy tylko ci u góry siedzacy
gonzaga zgadza sie ze cenami steruje rynek nie sami rzadzacy,a kto steruje rynkiem co? bo napewno nie rolnicy tylko ci u góry siedzacy
Sebastian
10 liczb wyszło nie mam więcej innych sposobów jedynie końce jeszcze mogę podać ale to chwilkę potrwa
10 liczb wyszło nie mam więcej innych sposobów jedynie końce jeszcze mogę podać ale to chwilkę potrwa
3 608 256. Sebastian_M witaj sorki ze wczesniej nie odpisałem ale wróciłem przed chwila z piwnicy
Co robiłeś w tej piwnicy?
Gonzaga A Ty o czym myślisz?
Arczibalik73 od wczoraj siedziałeś w piwnicy ?
Gosia zaraz coś, robię z Twoimi liczbami
Johno