Wpisy 3 585 534 – 3 585 633
3 czerwca 2019 00:20 → 3 czerwca 2019 10:05, 100 wpisów
Lewy dlaczego nie spisz ?
Ja jeszcze musialem coś zrobić a teraz spokojnie idę spać
Dobrej nocy
Dobrej nocy
Co za bzdury tu czytam,przecież nie ważna jest stawka zakładu,tylko dla grającego jest ważne ile % z tego będzie przeznaczone na wygrane,ale jak TS nie daje nawet 50% z tego na wygrane to jest kicha i oszustwo,bo tak naprawdę opłaci się grać tylko tym osobom którzy trafiają główne wygrane,inaczej dupa,możesz grać do usranej śmierci,a i tak zawsze będziesz do tyłu,nie ma innej opcji,po prostu te towarzystwo w Polsce w TS jest za pazerne dlatego nie opłaci się w te badziewia grać,no chyba że podniosą na przykład wygrane do 60%,66 %,wtedy może to będzie się opłacało inaczej nie,zobaczcie niemiaszków,czemu tam tak często trafiają w eurojackpot,bo mają go za dwa euro,a więc taniej niż u nas,a zarabiają cztery,pięć razy tyle co w Polsce,a więc gdyby to przeliczyć na polskie realia to tak jakby Polak płacił za eurojackpot 2 złote,góra 2,50,i dlatego ta gra jest korzystna tylko dla niemiaszków,zresztą nawet cała ta unia jest korzystna tylko dla nich,dlatego tak to wspierają,reszta państw jest tylko po to by ich bogacić,hitlerowi się nie udało to próbują w inny sposób,takie cwane bestie
Galik, a szkoda, że się mu nie udało. Teraz mamy takich mędrców, którzy dostali się do netu, pisząc głupoty. Ja gram właśnie w Niemczech i Finlandii.
Kolezko jeżeli coś piszesz to pisz merytorycznie , konkretnie jakie głupoty, pisząc o tym że Hitler miał rację strzeliles sobie w stopę bo to był zbrodniarz, tak poza tym to dobrze robisz grając u niemiaszkow bo tam to się opłaca, pod warunkiem że zarabiasz ich pieniądze
I tu galik cie popieram, masz rację, zycze ci miłego dnia i wysokiej wygranej
dzień dobry ale pogoda w sam na urlop cały tydzień leżing smażing plażing
lato lato wszędzie co nie co wybrane na 14h jeszcze 1 zakladzik i mozna sie puscic i korzystac z pogody
Lato tylko do jutra, potem tylko... deszcz.
wędrowca ja mam urlop pogoda ma być czasem niech zagrzmi deszcz ochłodzi ale ma byc pogoda urlopowa innej prognozy nie widzę nie chce widzieć zresztą wg mojego smarfika ma byc okolu 30 stopni niby burze ale z tymi prognozami rożnie jest niby burze niby śnieg w zimie itp a jest jak jest ale nie ma co narzekać trza się cieszyć tym co jest a jest gorąco od rana i tak niech będzie za tydzien niech leje oczywiscie żarcik
dobra lecę na forum zostawić swoi ślad może ktoś tam zagląda w poszukiwaniu mewich perełeczek narta choc moze i wrotka czasem lukne miłego dnia jak by co niech wam slonce tak grzeje byscie sie do naga rozebrali paaa
90000
Waldusiarz.
Dusia.
Forsami.
Witam wszystkich
Dzisiaj może popadać na północnym zachodzie i na południowym wschodzie.
Ale to nie wcześniej jak po godz. 15.
Ale to nie wcześniej jak po godz. 15.
Sebastian.
Masz prawo jazdy na hulajnogę?
Niedługo będą zmiany w przepisach.
Masz prawo jazdy na hulajnogę?
Niedługo będą zmiany w przepisach.
Wędrowca netowy
Mam kartę rowerową i prawo jazdy
To wystarczy
Mam kartę rowerową i prawo jazdy
To wystarczy
A i jeszcze mam prawo jazdy na motor
Hura.
Lotto de --->> 12 000 000 euro.
Lotto de --->> 12 000 000 euro.
Forsami
Za 1 EURO 12 000 000 Euro ?
Tak.
51 600 000 zł-->> tyle można wygrać, ale zawsze jest więcej.
Walduś piona
Wędrowca netowy ale jak tu zagrać?
Sebastian"
Lotto de może 'urosnąć tylko do 35 000 000 e.
Lotto de może 'urosnąć tylko do 35 000 000 e.
Tylko ?
A później co ?
Dzielą na niższe wygrane jak EJ ?
Nic.
Może być tak:
1. Wygrana 1 stopnia 6/49 + sz - brak.
2. Wygrana 2 stopnia 6/49 - 35 000 000 e
Może być tak:
1. Wygrana 1 stopnia 6/49 + sz - brak.
2. Wygrana 2 stopnia 6/49 - 35 000 000 e
Jaruz szkoda że piątki były w mini ale jak z maszyny to ładnie trafiłeś
Sebastian:
35 000 000 e to jest 150 000 000 zł.
Wtedy warto jest jechać do Niemiec i zagrać.
35 000 000 e to jest 150 000 000 zł.
Wtedy warto jest jechać do Niemiec i zagrać.
Przerwa.
emeryt żadna
Magda witaj
A teraz idę na seks czyli na Hulajnogę
Jednak dużo ludzi wygrywa. W kolejce jest 11 uśmiechniętych osób.
Jarosz, i po co Ci bylo pisać? Masz głupie docinki od kandydatek do
gosia w co sie dziś puszczasz oprócz mini oczywiście w taka pogodę