Wpisy 3 585 634 – 3 585 733
3 czerwca 2019 10:05 → 3 czerwca 2019 11:00, 100 wpisów
ale dalej pisze pod wieloma nickami Faryzeusz,Mewa,Jarosz ,Gosia77 to wszystko głupi Sebastianek nadaje...
Ku przestrodze.
W tym roku utopiły się 63 osoby.
........................
Wczoraj aż... 6.
W tym roku utopiły się 63 osoby.
........................
Wczoraj aż... 6.
jestem uzdeczka nie zbyt wiarygodnym źródłem mam już puszczone 2x8 1x10 1x5 tych nimam co nie znaczy ze nie beda
nie mam puszczonych jakis ciagow jakies 10 siatki 60 mnie korcily przy wyborze kto wi moze bedzie cos takiego dzis nie koniecznie o 14h 60,65,66,67,68,69
konce 6 i 8 i takie cus 06,09,66,69 i 48,58,68,78 dobra nie mieszam nie wynaturzam swoich urojen schiz
aaaa gosiaczek na forum co nie co już jest dodane odemnie ..........Wrocław gdansk warszawa Krakow sie przyłącze i spadam pofruwać w czapce co by mi słoneczko az tak nie dowaliło by później nie było efektów papa
Sebastianek (Mewa,Gosia77,Bernardx,Faryzeusz i inne nicki to Sebus)
Czy Sebastian Ciebie okrada? Czy jest dla Ciebie zagrożeniem? Czy Ci ubliza? Jesteś jednym.z gatunków rabarbaru
Słucham właśnie wice wersa leci piosenka pasująca pod tytułem fetysz tolerancja i....
idę bo nie mam czasu pisać ciągle tego samego...Sebastianku nie damy się nabrać ...
Walduś trzymaj się...
Walduś trzymaj się...
Nie będę rozwiał o wygranych na plotkarskim, zawistnym czacie.
chuck for you kwiatuszku
bas tajpan - nowy protest do losowania powodzenia faryzeusz tobie tez miłego ide humorek jest
bas tajpan - nowy protest do losowania powodzenia faryzeusz tobie tez miłego ide humorek jest
teraz Pasko skasuje nicki od 2017-2019 i będzie spokój jak makiem zasiał....
Martw się o swoje Może na ciele jako tako, ale psychicznie, inwalida
Ja stąd idę.Nie będę czytał idiotycznie.Chuck, byś wygrywał duże kwoty każdego dnia , szerokiej drogi, gumowych słupów.
Mini 400.000 tylko w dwa dni I wszystko po staremu za 4/5 do 400 złotych a 3/5 do 20 złotych
mam kota na rękach i mnie gryzie,nie mogę się na liczbach skupić...