Wpisy 3 562 318 – 3 562 417
5 maja 2019 22:02 → 5 maja 2019 23:59, 100 wpisów
Chce chociaż 3 w mini wtorek lub sobota... Po co mi kokosy... Jezus chodził bosyzbawil świat na krzyzunie za miskę ryzulecz wziął na ramiona... Krzyż
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Jedna zasada Gramy Real nie na sucho zestawy tak jak jedni tu to robiom
Abu
Zaraz będą wgrane...
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 3 x 65 004,00 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Johno z maszyny już miałam 4 w mini, tak więc różnie to bywa, znajoma gra z maszyny i co rusz ma 3 i 4 w mini
Zobaczcie jak cienko 3x60 koła a wczoraj czy we wtorek 300 z kawałkiem za pione mini
No to mam 22 zl
I co z tym zrobić
no ja wiele razy próbowałem i ...nic ale może to nie był ten czas i miejsce
Kto chce , niech gra na sucho.Dlaczego kogoś głowa boli o metody gry, czy zabawy?
Chyba po pracy puszczę mini na kilka los
Dusiato pryszcz
Isla gościu brał dumnie 10 zakładów na 5 los. Mini z super sza. I nic nie trafił masakra jak na maszynach kłamia
Za maj pensja będzie też marną tyle wolne go
Abu bywa różnie nie mam czasu już na liczby pracuje 7 dni
Zwykle jak biorę na 4 los to lubi wpaść Choć 3
Dziś miałam ostatni woiny dzień do wrzesnia
Alina... Chociaż lubię blondynkikocham się w Tobie a Tys brunetka
Już inni ludzie, nie będzie tak fajnie jak rok temu
Oni leca6na Seszele ?
Zbigniew mówił Majorka
Jarosław broni kościoła bo dostał po łapkach od ojca Tadeusza a ten za pośrednictwem posła swego tworzy swoją listę do parlamentu polskiego
Wczoraj pisałam Wam że koło mnie powiesiła się dziewczyna ...dzisiaj wszyscy mówili ze ona miała 13 lat...toż to dziecina jeszcze była
Dusia... Bet dusi ludzi, presją, hejtem i obdarciem z godności czlowieka
Powiesiła się bo zobaczyła co odpie dalają w mini lotto z wynikami
nie mogę jeszcze dzisiaj dojść do siebie ...Tomi to smutny ..czyn...ludzie walczą z chorobami ,nie wiadomo co ją do tego stanu doprowadziło
dusia , niestety samo życie , takie czasy że dzieci są zdane same na siebie . Dorośli nie zauważają ich dramatu .
kiedyś dzieci się więcej kontrolowało ,teraz bezstresowe wychowywanie ...
dusia , lecz kiedyś też dzieci popełniali samobójstwa , Ja pamiętam z młodości jeden przypadek z mojej szkoły , dziewczyna o rok młodsza skoczyła z 6 piętra . Tam coś raczej było nie tak w domu , chyba rodzice chcieli się rozwieść .
Jackwar ,wiem ..tylko teraz internet ..różne gry ,zadania do wykonania za jakieś punkty ..kto jest w stanie wykonać jakieś zadania ....nie wiem jak to teraz się slangowo nazywa ,
Dusia tak to jest coraz wiecej osdób mlodych a wrecz dzieci popałnia samobójswa poniewaz nie moga sobie sami poradzic ze swojimi roznymi problemami zyciowymi, a rodzice ich nie zwracaja nato uwagi, bo gonia za kariera i kasa, a dzieci sa pozostawione same sobie ,dopiero jak dojdzie do jakiejs tragedji wtedy jest lament, a ja sie pytasm gdzie byliscie wczesniej gdy tym osobom trzeba bylo pomnóc? kiedy z nimi ostatnio rozmawialiscie tak szczerze o ich zycciu, chybazarasz po urodzeniu tylko, co? kołomnie tez mmieszkał taki mlody chłopak, z ojcem miał tez tylko 16lat, był bardzo grzeczny , pomagał starszym osobom,był spokojny zawsze wyprowadzał swojego psa na spacery kiedy mnie mijał zawsze sie usmiechał witał sie zemna gdy sie mijalismy obok, nigdy z soba nierozmawialismy nigdzie a na ulicy tylko bylo dziendobry, pewnego dnia dowiedziałem sieze chlopak ten powiesił sie , dlaczego to zrobil, nikt do dzisiaj nie wie,i juz sie niedowie,, wczoraj pochowali u mnie w miejscowosci tez mojeko mlodzsko kolegi brata, strazaka osobe tez lubiana w miescie milego mlodego chlopaka niosacego pomoc nie tylko w pozarach , prawdopodobnie zucil sie pod pociag towarowy, dlaczego tak jest ze mloodzi ludzie odchodza nie z przyczyn naturalnyh tylko siegaja po te drastyczne metody odejsciaz tego swiata,
tak dusia , tworzy się sztuczną rzeczywistość , jak tego nie zrobisz to jesteś nikim , jak zrobisz to i tak zginiesz .
Tu arczi racja...kariera kariera kariera a dzieci niech Jaroslaw chowa...jednak wina 500 + maja wszystko co chca...procz miloscia Jej nie da sie kupic za obietnice wyborcze
Kto pamięta wypadek Ayrtona Senny z 01.05.1994 ?
ok , mykam , miłej nocki , niech wam się przyśnią wygrane cyferki
3 562 400. tomi77 o tak dokladnie tak jak piszesz to jest to szerzaca sie patologia dalej niech daja 500+ i dalej tak postepója, a napewno bedzie wszystkim lepiej, szczegolnie rzadzacym,bo nikomu z nas
krzysztof c ja pamietam ten wypadek ogladałem to w TV, jako łepek, był moim idolem, zginoł nas torze Imola we włoszech, udearzajac w barierke chyba jesli dobrze pamietam, ale do dzis jest wszystko owiane tajemnica dlaczego zginoł, choc byl bardzo dobrym kierowcom
krzysztof c ja pamietam ten wypadek ogladałem to w TV, jako łepek, był moim idolem, zginoł nas torze Imola we włoszech, udearzajac w barierke chyba jesli dobrze pamietam, ale do dzis jest wszystko owiane tajemnica dlaczego zginoł, choc byl bardzo dobrym kierowcom
JA też uciekam ,chociaż jeszcze nie zasnę bo będę czekać na sms od syna ,jest w drodze do Niemczech ...jeszcze mu troszke trasy zostało ...mam dorosłe dzieci ,a martwie się dalej o nich...
jackwararczitomimulagkrzysztof
jackwararczitomimulagkrzysztof
500 + trzema nie mieć honoru by brać zbiórkę od ciężko pracujących ludzi kiedy samemu nic się nie robi to raz a dwa lepiej niech ludzie po zadnie zarabiają a wtedy dzieci będą miały to co im potrzeba to 2 a 3 to to ze na coś nie potrzebnego pieniążki są a tam gdzie naprawdę potrzeba nie ma i kropka no i ide sobie maseczkę zrobić i pod pierzynkę pofrunę jutro będzie radosny dzień liczbowych snów
Mewa zrób sobie kobieto maseczkę z koziego mleka
A o 500+ nie dyskutuj bo po pierwsze to nie jest forum na takie tematy A po drugie nigdy tego nie zrozumiesz o co w tym chodzi
A po trzecie Mewa jakaś jesteś dziwna
Mewa to Ty jesteś ta Mariola o Okocim spojrzeniu ?
tak sebastianciu tak tak pora na mnie myśl dalej sobie ze wszystko wiesz wszystko rozumiesz a inni nic musisz za nich wszystko alfo i omego gdyby nie ty już ci raz pisałam nie warto z toba wchodzić w dysputy masz problemy z interpretacja a teraz pisz sobie pisz dziecinko pisz papusienki
3 562 408. Mewa masz tu duzo racji ta dodatkowa pomoc500+ szerzy wlasnie ta patologie, poniewaz nie wszedzie te pieniazki trafiaja do dzieci , moze w niektórych tylko rodzinach i przypadkach tak jest, duzo osób ktore kiedys pracowały rezygnuje z pracy, bo dostanie zadarmo pieniadze to poco mu pracowac, ? jak mozna siedziec wdomu a panstwo niech łozy na nie, , mam tu kolo siebie kilka takich osób znajomych, wiekszosc znacznaa idzie na przelew, w sklepie z monopolem, i przezto tez i sa te tragedje ludzkie, pozniej, nie wszyscy te pieniadze lokuja w dzieci , niestety,i dopoki to sie niezmieni to nic sie w polsce na lepsze niezmieni, niech dalej nato daja i wszystkim, nie tylkowybranym osobom, znam przypadki kiedy matka porzuciła prace a jej maz u swojego pracodawcy zanizał swoje zarobki aby tylko dostac te pieniadze, kiedys gdy niebyło tego 500+ i byli biedniejsi musieli na 1 dzieckozapierniczac jezdzic do pracy autobusamii inna komunikacja, teraz juz maja chyba 3 samochód, i to niejakis tam grat, tylko z tych nowszych, rodzice im nie pomagaja z tego co wiem , w niczym, sa mlodym małzenstwem, maja po jakies 23 lata moze, i juz maja 4 dzieci,a ile jeszcze beda mieli za jakis czas ? i ile jeszcze tych 500+ beda dostawac
Jak by nie było 500 poszły by te pieniadze szczegolnie poprzednia ekipa w otchłan dla swoich w partii czy dla emigrantów i to tych co by nic tu nie chcieli robić takze dobrze ze jest dla rodzin a ze nie ktore rodziny źle tym gospodaruja to inna sprawa wiele rodzin dobrze gospodaruje i jest to zastrzyk gotowki na studia szkołe ubranie itp