Wpisy 3 542 355 – 3 542 454
7 kwietnia 2019 21:46 → 7 kwietnia 2019 23:59, 100 wpisów
O 22 około sprawdzę kupona w mini
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,04,07,08,09,11,14,15,17,18,22
Dopisano wyniki Ekstra Pensji - 02,05,12,26,30 oraz dodatkowa liczba 02
dla tych ktorzy dobrze zatypowali i dla tych ktorzy co nie co przytulili chocby nawet na kolejne losowanie typne i spadam Pa Pa
Dla wygranych
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
przepraszam za zaśmiecanie marzą mi się 40 stki jutro uciekam nadchodzi dużymi krokami poniedziałek najwspanialszy dzień po weekendzie
Dopisano wygrane Super Szansa
Mewa Poniedziałek to wspaniały dzień
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 188 520,30 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Moja mamuśka kupiła 1 zakład w mini i ma 3/5 ja 10 zakładów i
Na każdego kiedyś przychodzi koniec, według jego zasług. Uważam, że zarzucanie Senastianowi tego czynu jest krzywdzące.
Sebastian, czekaj cierpliwie, nie reaguj, nie usprawiedliwiaj się. W stosownym momencie Pasku wykona kolejne cięcie chirurgiczne.
Bzdurami zaprzataja czas Adminowi.
30,37,38__20,34,64__27,46,55_
9,40,63__7,22,40__35,37,60__
33,56,58__34,37,64__33,44,58__
8,16,46__8,25,30__22,46,53_
_29,30,65__29,40,44__11,63,76__
11,39,63__21,22,23__7,44,53__
33,51,59__31,49,71
9,40,63__7,22,40__35,37,60__
33,56,58__34,37,64__33,44,58__
8,16,46__8,25,30__22,46,53_
_29,30,65__29,40,44__11,63,76__
11,39,63__21,22,23__7,44,53__
33,51,59__31,49,71
Gosia jutro podam Ci liczby po godzinie 15 stej
Witam!
Dzisiejsze losowanko było dosyć przewidywalne
Kto obserwował stronkę po prawej-ten typił>>>24,55
Dzisiejsze losowanko było dosyć przewidywalne
Kto obserwował stronkę po prawej-ten typił>>>24,55
Nie grałem w multi teraz sprawdziłem i nie zagrałem kurde
Jarek
Gosia
Miałem zagrane 10 liczb w Mulatkę na 2 losowania. Gdybym poczekam do dziś byłoby 7/10
A jakie dziwne liczby
Gosia wygrałaś coś?
Sebastian wstrzymuję się od gry narazie
jak coś wyjdzie to wyślę może
ale grać abygrać to nie
jak coś wyjdzie to wyślę może
ale grać abygrać to nie
witam wszystkich obecnych na czacie
arczibalik73
Witaj arczibalik73
arczibalik73 co u Ciebie ?
witaj sebastian , gosia 77,
odkryłam sposób z kuponów starych bo zbieram jak widzę ostatnie trzy liczby w super szansie to wybieram liczby z tych kuponów narazie testuję ten sposób trzy razy się już sprawdził
Gosia
arczibalik73 zaraz Ci puszczę na @ liczby którymi grałem popatrz sobie ok ?
3 542 400. Sebastian_M 2019-04-07 (22:44) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
umnie wszystko po swtaremu bez zmian, i narazie lipa z miodem,
sebastian, no ja nie gram narazie w mulltika tylko w mini, ale widze ze lipne numery idą umnie dzis nic nie trafione w realu, minji tez do bani
umnie wszystko po swtaremu bez zmian, i narazie lipa z miodem,
sebastian, no ja nie gram narazie w mulltika tylko w mini, ale widze ze lipne numery idą umnie dzis nic nie trafione w realu, minji tez do bani
U mnie o 14 3/5 a teraz nic
Wysłałem Ci @
Arczi Atakujemy dalej MIni
sebastian , dziekli juz je dostałem graj nimi przez jakis czas , beda sie powtarzac, niezamieniaj ich na inne i nie modyfikuj graj nimii a bedzie CI dane, graj i wygrywaj, ja te kliczby tez od czasu do czasu wysyłam szczegolnie te 6 twoich ostatnich,
oczywiscie ze mini atakujemy to bez 2 zdan,
oczywiscie ze mini atakujemy to bez 2 zdan,
Arczi Trzymam za Ciebie
Witaj Arczibalik73
arczibalik jest na fb
cukrzyca/grupa cukrzyca.org
tam jest dużo pytań i dużo odpowiedzi
cukrzyca/grupa cukrzyca.org
tam jest dużo pytań i dużo odpowiedzi
Gramwygrywam
Cholerne chorobska
Nie poddawaj się Artur
Arczi!
Byle by Wam ten atak wyszedł lepiej niż Hyclerowi na Moskwę
Byle by Wam ten atak wyszedł lepiej niż Hyclerowi na Moskwę
Nielekajsie
gonzaga Nie martw się wyjdzie tak że w końcu wygramy
wygrane Mini Lotto - padło 1 x 188 520,30 zł
sebastian pytasz jak sie czuje , ostatnio bardzo kijowo sie czuje , nie jem nic słodkiego wogóle i nic co by moglo podniesc mi cukier, a wyniki sa wysokie niestety , wczoraj tak mi sie chciało pic przy wysokim cukrze ze w ciagu 7godzin wieczornych wypiłem 3 butelki wody 1,5 l, jak jest wysoki cukier to jest straszne pragnienie, nie wiem czy juz leki nie działaja czy jak, przedwczoraj, nie schodzilem z cuktru, h-1 , miezyłem cukier 5 razy pod rzad,i za kazdym razem , glukometr podawał mi taki wynik , H1, to jest przekroczenie skali glukometru, w takich wypadku, wzywa sie pogotowie, niezrobilem tego ale zaaplikowałem wiecej sobie indsuliny, wczoraj tez w granicach 404 mg miałem cukier, dzisiaj 550 mg, tj , wysoko,juz z tym cukrem , jak jest wysoki cukier to wizde w 3 d,jakby, czyli wszystko podwojnie i nie wyraznie, dlatego tez i mnie niema tu nieraz na czacie ostatnio, leki biore na bierzaco jak powinienem, czesc leków mi sie skonczyła i we wtorek bede juz miał, te co mi sie skonczyły, i mysle ze cukier spadnie na nizszy,
Arczi to koniecznie musisz brać te wszystkie leki
Nie można przerywać z braniem leków.
To podobnie jest jak przy lekach na serce.
To podobnie jest jak przy lekach na serce.
3 542 412. Nielekajsie 2019-04-07 (23:01) Nie krzywdz
Witaj Arczibalik73
witaj witaj
gosiu 77 dziekuje za linka zobacze sobie to , jak bede lepiej widział,
sebastian tak musze brac wszystkie bez tego bedzie tragicznie, nie zycze nikomu tego doswiadczac, cukrzyca atakuje serce, oczy , oraz konczyny górne i dolne i inne narzady, cukrzyca nie boli, ale pomału i cicho zabija, podejrzewam ze mam taki wysoki cukier dlatego ze kilku tabletek nie biore bo sie skonczyły, ale we wtorek juz bede miał, ja wiem ze nie mozna przerywac lekow, ale nieraz tak bywa ze sie naglle skoncza i trzeba to jakos przebolec,
Witaj Arczibalik73
witaj witaj
gosiu 77 dziekuje za linka zobacze sobie to , jak bede lepiej widział,
sebastian tak musze brac wszystkie bez tego bedzie tragicznie, nie zycze nikomu tego doswiadczac, cukrzyca atakuje serce, oczy , oraz konczyny górne i dolne i inne narzady, cukrzyca nie boli, ale pomału i cicho zabija, podejrzewam ze mam taki wysoki cukier dlatego ze kilku tabletek nie biore bo sie skonczyły, ale we wtorek juz bede miał, ja wiem ze nie mozna przerywac lekow, ale nieraz tak bywa ze sie naglle skoncza i trzeba to jakos przebolec,
ale dobra moze zapomnijmy o chorobach i popiszmy o czyms milszym moze o liczbach, jak wam tam idzie w grach , wygrywacie cos ostatnio ? bo umnie narazie lipa z miodem jest, w mini tez widze ze jakies badziewie losuja, a raczej to co niekresle
czytałem dzisiaj wpisy z czatu od czwartku, i widziałem pewne wpisy ,o likwidacji czata i wypowiedziach nie ktorych czatowiczów, ktorzy stwierdzili ze czat schodzi na psy, i siega dna, moze sprubójmy wiecej podawac tu swoich przemyslen liczbowych , i typujmy jak kiedys liczby, nie piszmy o jaskis tam buchmacherkach, i innych zeczach, typu mecze, i jeszcze innych zeczach nie klocmy sie i niesprzeczajmy z innymi osobami tylko typujmy liczby, zróbmy tak aby ten czat dalej istnial i aby kazdy nowy nick ,ktory tu wchodzi czuł sie swobodnie i milo ,a nie tylko tu zagladnoł i zaraz uciekał, bo po przeczytaniu co niektorych wpisów, odrazu z tad ucieka z tej stronki, prosze na stronce o spokój miedzy czatowiczami,i o typowania liczb, pasmietajcie ze razem mozeemy wiecej
Arczi jestem za
Zaczynamy od Mini czy od innej gry?
sebastian to fajnie od jakiejkolwiek gry a co do zaczepek, na stronie przestanmy reagowac na te wpisy, i obrazanie nas tu na czacie, Wierze ze admin, zrobi z tym w koncu porzadek, my nieobrazrzajmy nikogo i niech nas nikt nie obraza niczym,
gonzaga oczywiscie mozna ui o bacha, mozartta i czego tam sobie zyczysz, witaj gonzaga
gonzaga oczywiscie mozna ui o bacha, mozartta i czego tam sobie zyczysz, witaj gonzaga
gonzaga to prawda muzyka łagodzi obyczaje
3 542 439. Marian303 2019-04-07 (23:50)
Arczi
Marian303 witaj
Arczi
Marian303 witaj
3 542 441. Marian303 dziekuje ja tez wszystkim zycze duzo zdrowia i szczescia oraz wysokich wygranych i spełnienia najskrytrzych marzeń
Gonzaga
Od Bacha mówisz?
Od Bacha mówisz?
Marian303 Witaj
Arczi masz rację nie warto reagować na głupie zaczepki
Ale czasami jest tego za dużo
Dobrze że admin robi z tym porządek
Lepiej jak zostanie nas garstka ale konkretnych ludzi którzy rzeczywiście chce komuś pomóc i typować liczby niż ma być tu 200 osób które dążą do kłótni i waśni
Marian303 To na pewno Zbigniew tak pisał ale jego to trzeba czytać z przymrużeniem oka
Nie byłem na Majorce i wcale się tam nie wybieram.
Wolę inne rejony
Wolę inne rejony
3 542 449. Sebastian_M dokładnie tak, przywrócmy tej stronie jej prawowita przynależność,niech ta strona bedzie typowo liczbowa a nie nie polityczna sexsistowska itd. tak niektore teksty tutaj trzeba traktowac z lekkim przymrużeniem oka,