Wpisy 3 510 311 – 3 510 410
1 marca 2019 21:56 → 1 marca 2019 23:56, 100 wpisów
S jak real?
Ja tam trzymam kciuki aby trafił
Ja też
Osa powiem Ci że pewnie nie uwierzysz ale nic dziś nie puściłem bo zapomniałem
Zatypowałem tu na stronie i nic nie puściłem
S zapomniałeś??? Jak nie kumam co robiłeś?
Zbigniew się śmiał z mnie że zapominam tu typować a ja jeszcze lepszy numer odrobaczyłem
Czasem lepiej zrobić przerwę niż promować kasę na 'darmo'.
S to chyba jakaś cię zatrzymala
J ale idziesz
S pszczółka
witam wsztstkich
Zajęty byłem
arczibalik73
Mnóstwo kulturalnych Portalowiczow przestało typować. Mają to ponozej psasa z powodu takiego ksa. Mnie też nie uśmiecha się być wśród idio
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 157 378,20 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
RAK przestań w końcu tu typować idioto...
bo jeszcze się tym zarażę...
Gratuluję szczesliwcoom grającym w realu, a jest ich wielu. Życzę kolorowych snów.
Z tym czatem jest tak na codzień? Sporo czasu temu tutaj byłem, ale wydaje mi się, że nie było tak patologicznych wpisów.
Arogancki, jeśli Ty potrafisz bezpidstawnie ublizac ( obelgi w tekście, na które nie reaguje bot - czytaj admin, ja Ci nie powiem, że jesteś deblem, czy kretyem. Jesteś do kwadratu imbclem
Loterialiczbowa, przecież widzisz, że ten kr. używa wulgaryzmów. To si kwalifikuje do sądu. Wyczerpuje znamiona przestępstwa z kk.
Widać ktoś robi dobrą robotę
Ale skoro Sama Gora ma to tam gdzie ma,to jest jak jest
Ale skoro Sama Gora ma to tam gdzie ma,to jest jak jest
Troli i gnomów w Internecie nie brak
Użytkownik arogancki0166 stracił możliwość pisania na czacie.
Brakuje prawdziwych prokuratorów, sędziów, ale się to skończy. Za obelgi i zaczepki, odpowiesz karanie. Nie typujesz, a tylko pofjudzasz.
Nagła troista... Zadnej 5 dziesiatki... I miedz przegrywa 0:2 na to pelikan w kuflu tylko pomóc moze
Ale ze mnie dupa.. obstawilem 5 dziesiatki w parkach, trojkach i 10... No i w pewniaku
Abudabi89, masz trafna wskazówkę w profilowym. Trzeba robić swoje. Pozdrawiam.
Dobry Wieczór...
Jak wygrane?
Cały dzień bez czata...katastrofa
Jak wygrane?
Cały dzień bez czata...katastrofa
Ale czy trza go banowac? to słabe jest... Paskoluknij, ocen.. Wycofaj
Nie dzień, bo dożywotnio. Może do rana ochlone? Jeśli nie doczekam się przeprosin na czacie, wytocze mu sprawę karna.
Tomi77, prawo musi być przestrzegane wszędzie. Nie pozwolę sobie na obelgi wobec mnie i innych ludzi.
Nie będę tutaj przywolywal całego art. kk i sankcji za to przestępstwo. Powiem tak: - Ja mu wybaczam, ale będę pamiętał.
3 510 341. RAK 2019-03-01 (22:16) Ab alio expects,alteri quod fe
Arogancki, jeśli Ty potrafisz bezpidstawnie ublizac ( obelgi w tekście, na które nie reaguje bot - czytaj admin, ja Ci nie powiem, że jesteś deblem, czy kretyem. Jesteś do kwadratu imbclem
3 510 342. RAK 2019-03-01 (22:18) Ab alio expects,alteri quod fe
Loterialiczbowa, przecież widzisz, że ten kr. używa wulgaryzmów. To si kwalifikuje do sądu. Wyczerpuje znamiona przestępstwa z kk.
a Ty co, świeta "krowa" , tez uzywasz wulgarnych slow
3 510 342. RAK 2019-03-01 (22:18) Ab alio expects,alteri quod fe
a Ty co, świeta "krowa" , tez uzywasz wulgarnych slow
Dodam, że w znany mi sposób wszedł w posiadanie danych, w tym wieku, i innych ( RODO). Rozoowrzechnia je na czacie. Koniec. Dobranoc.
Nie drazmy tematu. Problem nie istnieje. Admin odpowiednio zareagował.
Proszę bardzo, jeśli znajdzie pidsyltawy prawne, niech banuje. Ja nie mam żadnego pożytku, a tylko samo zgorszenie i udreke.
najgorsze mnie rano czeka trzy losowania przerobić...dziś Ślub...i nie było jak
Widziałam Tomiego mu jeden czy dwa pączki nie zaszkodzą...szczupły jest
Nic nie biorę od nikogo... Typuje swoimito frajda jak jestem w pierwszej 60 w 10 profiluale to trudne... Marzec chce zakończyć w pierwszej 50 w dyskach profilowych
Wszystkim, bez wyjątku, życzę spokojnej nocy. Zbliża się Wielki Post. Przekazuję Wam znak Pokoju
No Gosia... Taki szczupak jestema wiesz... Szczupak to wiele przyjemności dać może niż słoń morski
Rak składający zawiadomienie karne na aroganckiego
Chyba nawet w przedszkolu mieliby niezły ubaw, ale to nic, bo gdyby rzeczywiście nie mieli co robić i zagłębili się w to kto jest kim i jakie wpisy umieszcza, jakie zdanie ma o użytkownikach, co przecież nie jest karkołomnym zadaniem nawet dla mało inteligentnej istoty - wystarczy przestawić sylaby w nicku, i nie wyparłby się w świetle pewnej sekwencji wpisów, i gdzieś by takie dane wyszły na światło dzienne, jeszcze raz powtarzam - kto jest kim i jakich nicków używa , a to nawet przy próbach anomizacji to przedszkole, to dopiero by było zabawnie
Chyba nawet w przedszkolu mieliby niezły ubaw, ale to nic, bo gdyby rzeczywiście nie mieli co robić i zagłębili się w to kto jest kim i jakie wpisy umieszcza, jakie zdanie ma o użytkownikach, co przecież nie jest karkołomnym zadaniem nawet dla mało inteligentnej istoty - wystarczy przestawić sylaby w nicku, i nie wyparłby się w świetle pewnej sekwencji wpisów, i gdzieś by takie dane wyszły na światło dzienne, jeszcze raz powtarzam - kto jest kim i jakich nicków używa , a to nawet przy próbach anomizacji to przedszkole, to dopiero by było zabawnie