Wpisy 3 493 279 – 3 493 378
13 lutego 2019 22:19 → 13 lutego 2019 23:55, 100 wpisów
Psychiatra nie trafił wrealu powtarzam
Czekam teraz na 4/5 w mini lub 5/5 w Mini i 7/7 w Mulatkę
No dobra Bogowie Wygrywajcie macie moc mi nie dane idę spać dobranoc kochanie moje śliczne ciemne chmury
Arczi u mnie 41 było na kuponie
Forsami Jeszcze i doCiebie zaświeci
Nikczemny on nie trafił
Forsami: przecież nie tracisz tego tekstu co chcesz wysłać... często wystarczy tylko usunąć tam jakieś słowo i tyle
Zbigniew wiemy że on nie zagrał ale trafił
Jeśli się ma wyczucie do liczb, gra się nimi nawet kilka razy ten sam zakład. Jeśli ktoś jest 'wampirem energetycznym', nie pokazuje się wygranych kuponów. Zazdrość Was zabije.
zbigniew tak czy inaczej nie zmienia faktu ze mentalnosc jest jaka jest
Nikczemny wiesz skąd wiem ze nie trafi wrealu
Jestem dobrej myśli
kubraczki - żeby była jasność - nie z kogoś się
się z pitolenia w bambus
i dzięks - gdyby nie wy świat byłby smutniejszy
się z pitolenia w bambus
i dzięks - gdyby nie wy świat byłby smutniejszy
Zbigniew wszyscy to widzą bo jest podane że nie było wygranej 2 stopnia
Ważne, że są piątki w Mini. I dobrze, że jest dwóch szczęśliwców. Kolorowych snów
18 24 67 na 14sta
3 493 272. Sebastian_M no to teraz jak juz tyle trafiłes w mini to napewno jak bedziesz grał systemem to trafisz te 5/5
Arczi dziś byłem pewny liczby 41 ale zwiodłem się na liczbie 10 bo powinna wpaść a była 11
Sebastian_M popatrz co sie umnie w stałych w mulika dzieje
Zaraz popatrzę
arczibalik73 No widzę byłeś blisko
tomi77 Jutro też obstawiam 44
sebastian jak pisałem wczesniej na czacie dzis był moj dzien w ggrach ale jest data 13, a ja 13 zawsze mam pecha i wta date raczej niegram, ale na przekoór pusciłem multika na 14 nie trafiłem nic, teraz nie pusciłem na wieczor choc skresliłem ale nie wysłałem bo niebyłem pewny tych liczb i szkoda ze tego nie wysłałem bo mym 6/7 trafił na bank, ale zamienilem tego multika na 2 dodatkowe mini lotki, i tu dałem ciała po całosci bo wtopiłem w mini a tak by byla wygrana w multika ale niema , bo niewysłane i talk zle i tak niedobrze,ale sie tym niełami wogole d\zisiaj to miałem rostoj z tymi ty[powaniami numerow i jeszcze w dodatku ta data 13, mnie wkorzyla ale coz niebede plakał nad tym, i zawsze powtarzam raz sie wygrywa raz przegrywa, niema sie co lamac tylko trzeba grac dalej dzisiaj lipa moze jutro bedzie lepiej zobaczymy czas pokaze , jutro tez juz tylko mini pozostaje , niegram w nic innego,
arczibalik73 W tym roku mam już 5 trójek w Mini .
Musimy coś zrobić aby wygrać minimum 4/5 lub 5/5 i to koniecznie
Musimy coś zrobić aby wygrać minimum 4/5 lub 5/5 i to koniecznie
Jeszcze małe info zdradzę, że kolejna promocja Multi 26 lutego .. na 6 liczb
Arczi ja zagram jutro w Mini to podstawa.
Zagram też w Mulatkę na 7 liczb bo jest promocja a ja potrzebuję przejść ten etap i wygrać w końcu 7/7
Bo 6/7 juz miałem.
Zagram też jeden kupon 5/5 ale jeszcze nad tym pomyślę
Zagram też w Mulatkę na 7 liczb bo jest promocja a ja potrzebuję przejść ten etap i wygrać w końcu 7/7
Bo 6/7 juz miałem.
Zagram też jeden kupon 5/5 ale jeszcze nad tym pomyślę
Pasko a dadzą 100% czy 50% ?
Była dzisiaj tu Krasnalka???
4 trafienia 7/7 przy kumulacji , ludzi sporo grało czyli dupne liczby były zaskoczeniem
Nie widziałem Krasnalki
100% to już coś
dla TS
dla TS
3 493 307. Sebastian_M no ja w tym roku juz 3 trójki w mini miałem i raz w multika 5/7 ale to juz bylo co do mini to spokojnie trafimy i te 4/5 a nawet i 5/5 spokojnie do konca roku jeszcze jest duzo czasu i mam nadzieje ze jeszcze moze i niejeden raz trafimy w cos tam , wazne aby sie niezałamywac i grac porazka i sie zdarzaja wszystkim i nam tez niejestesmy przecierz wizjonerami i nie przewidzimy wygranej na 100% choc moze i nam sie poszczesci niemowie ze nie narazie gramy dopoki mozemy i mamy za co
Od białego Sebastiana i czekoladowej mulatki będą dzieci w kratkę.
Wędrowca netowy Będą ładne dzieci
Wędrowca netowy Oby tylko zdrowe
3 493 309. Sebastian_M widzisz sebastian kolejna promocja sie szykuje na 6 liczb spokojnie jeszcze sie odkujemy i my tez czego tez zycze wszystkim tu na czacie ludzie niepoddawajcie sie, nie usowajcie konta z multipasko tylko grajcie i wygrywajcie jak najwiecej, tego zycze wszystkim z całego serca
3 493 321. arczibalik73 jestem tego samego zdania
Szkoda że Psychiatra nie zagrał w realu
25 000 zł to już trochę jest
Jasnowidz
3 493 324. tomi77 no tak a ktoo miałby byc jak niejasnowidz przecierz on widzi na podczerwien i wie co padnie tylko pytanie czy to wysyła i trafia? bo ztym to nie wiadomo
Jaki on tam jasnowidz.
3 493 328. Wędrowca netowy niewazne jaki ale wazne ze jest na 1 miejscu i to sie liczy
arczibalik73 ale Ty widzę jesteś na 11 miejscu
3 493 330. Sebastian_M no tak ale jeszcze do 1 dziesiatki nie wszedłem czyli lipa po całosci ale jeszcze wszystko przedemna jest
arczibalik73 i 2 w dziesiątkach
arczibalik73
w 10/10 2 miejsce to już coś
w 10/10 2 miejsce to już coś
Arczi.
Mie chce się chwalić, ale miałem w typowaniach: 9/10.
1/1 to nic trudnego.
Mie chce się chwalić, ale miałem w typowaniach: 9/10.
1/1 to nic trudnego.
Wędrowca netowy też miałem 9/10
Teraz nastawiam się na Mini i to 5/5
Wiem że to nie jest łatwe ale będę się starał
emeryt z kim jesteśmy skłóceni ?
Przesadzasz
emeryt piszesz nie na temat
Przerwa.
arczibalik73 Jutro w Mini możliwe powtórki
Wędrowca netowy do której godziny robisz przerwę?
emeryt a o jakim temacie mówisz ?
emeryt jesteś bardzo dokładny a nie pomyliłeś się czasem o kilka % ?
a ty o jakim ???
bo ja napisałem co na pierwszej stronie
jak otwarłem internet
bo ja napisałem co na pierwszej stronie
jak otwarłem internet
Przerwa do... jutra.
Wędrowca netowy śpij spokojnie
emeryt I Ty te wszystkie wiadomości łykasz jak leci?
I wierzysz w to wszystko co piszą ?
I wierzysz w to wszystko co piszą ?
3 493 332. Sebastian_M tu tak zaraz po abudabi, ale to sie wszystko jeszcze moze zmienic jak np, bym jutro trafil cala np 10 tke w multika tylko ze to by musialo byc w realunarazie w tej grze jest lipa ale pomalutku pomalutku i dojdziemy do tej perfekcji i trafiania i 10/10 spokojnie jeszcze tyle losowan jest w roku przed nami, najpierw poluje na mini ,jak tu trafie to bede myslał o multiku,
wedrowca netowy ja tez kiedys dawno juz dawno mialem trafine w realu w 9/10 ale toibylo juz bardzo dawno ,jakos na poczatku jak wszedł tylko multi lotek, od tamtego czasu to chyba z 8 razy miałem te 8/10 i 7/10 ale o tej stronie tutaj niemiałem zielonego pojecia jeszcze i niewiedziałem zew cos takiego jest, a trafiłem tu zupełnie przypadkowo, cos szukałem w necie i trafiłem na ta stronke chyba z 3 lata sie tej stronce tez przygladałem zanim postanowiłem sie tu zalogowac, i uwarzam ta stronke naprawde jako cos i pozytecznego tez , zawsze ja wszystkim mojim przyjaciolm jak i znajomym grajacym polecam, jedni tu wchodza inni nie, ale wiedza ze takja stronka jest , wiem ze duzo mojich tez przyjaciol grajacych w keno tez tu jest na stronce pod roznymi nickami, jedni przychodza inni odchodza ale wciaz graja i to sie liczy co do innych stronek i o liczbach tak samo wiem zeta stronka tez jest bardzo popularmam tez bez zastrzezen , i tez polecam im np stronke typowanie parkami, , bo to tez jest stronka super jaki ta nasza,tutaj gdzie mozemy sie wszyscy spotkac powymieniac roznymi informacjami tez w roznych dziedzinach,i liczbami i naszymi przemysleniami na temat liczb, duzo fajnych ludzi tu poznałem na multipsasko i na typowanie parkami tez, i chciałbym aby miedzy nami wszystkimi pasnował tu pokój , zebyby niebylo zgrzytów jakis miedzy ludzmi, bo przecieerz gramy wszyscy o jedno i aby wygrac
wedrowca netowy ja tez kiedys dawno juz dawno mialem trafine w realu w 9/10 ale toibylo juz bardzo dawno ,jakos na poczatku jak wszedł tylko multi lotek, od tamtego czasu to chyba z 8 razy miałem te 8/10 i 7/10 ale o tej stronie tutaj niemiałem zielonego pojecia jeszcze i niewiedziałem zew cos takiego jest, a trafiłem tu zupełnie przypadkowo, cos szukałem w necie i trafiłem na ta stronke chyba z 3 lata sie tej stronce tez przygladałem zanim postanowiłem sie tu zalogowac, i uwarzam ta stronke naprawde jako cos i pozytecznego tez , zawsze ja wszystkim mojim przyjaciolm jak i znajomym grajacym polecam, jedni tu wchodza inni nie, ale wiedza ze takja stronka jest , wiem ze duzo mojich tez przyjaciol grajacych w keno tez tu jest na stronce pod roznymi nickami, jedni przychodza inni odchodza ale wciaz graja i to sie liczy co do innych stronek i o liczbach tak samo wiem zeta stronka tez jest bardzo popularmam tez bez zastrzezen , i tez polecam im np stronke typowanie parkami, , bo to tez jest stronka super jaki ta nasza,tutaj gdzie mozemy sie wszyscy spotkac powymieniac roznymi informacjami tez w roznych dziedzinach,i liczbami i naszymi przemysleniami na temat liczb, duzo fajnych ludzi tu poznałem na multipsasko i na typowanie parkami tez, i chciałbym aby miedzy nami wszystkimi pasnował tu pokój , zebyby niebylo zgrzytów jakis miedzy ludzmi, bo przecieerz gramy wszyscy o jedno i aby wygrac
tobie nic nie wierzę
bo ja na stoku
a ty pisałeś, że mnie w kolekturze widziałeś
że grałem za 2000
a to też nieprawda
bo za 49 999
bo ja na stoku
a ty pisałeś, że mnie w kolekturze widziałeś
że grałem za 2000
a to też nieprawda
bo za 49 999
3 493 355. Sebastian_M nie kloc sie z emerytem on lepiej ewie gdzie byl czy w kolekturze czy na stoku, wazne ze grał i to sie liczy
emeryt nie pisałem że Ciebie widziałem tylko pytałem czy to byłeś Ty.
Na drugi raz czytaj ze zrozumieniem co piszę a nie będzie niedomówień
Na drugi raz czytaj ze zrozumieniem co piszę a nie będzie niedomówień
Pisałęm że przy mnie gość w bukmacherkę puszczał za 2000 zł i pytałem czy to był emeryt bo wiem że on też puszcza takie zakłady
arczibalik73 Ja się z nim nie kłocę.
Widzisz gdzieś kłótnię ?
Widzisz gdzieś kłótnię ?
dobra sebastian to juz niewzne kto to był mogłbyc emeryt albo i inny emeryt tez co to jeden emeryt gra w bukmacherke
Luzik
Tak ?
A możesz wkleić ten mój wpis?
sebastian my sie musimy tu zastanowic nad jednym celem na jutro jak tu trafic ta 7/7 jutro wyobraz sobie jakbys ty i ja tak bysmy trafili po tej 7 na glowe
To by było super arczibalik73
arczibalik73 I do tego 5/5 w Mini
sebastian ja jak kiedys dawniej jeszcze rałem w lotka to facet przedemna wysyłał w kolekturze kuponow za sumke 4000 tys zł stałem w kolekturze w kolejce chyba z 2,5 godziny, myslałem ze mnie trafi szlak w tej kolejce bo spieszyłem sie do swojej panienki a wczesniej chiałem wysłac lotka sobie, wtedy jej napisałem smsa ze jeszcze czewkam na autobus ze jeszcze do naszej miejscowosci nie dojechałem, nie mogłem jej powiedziec prawdy b o ona by mi glowe urwała byla przeciwniczka gier liczbowych, i gry w takie zeczy, wiec musiałem ja oklamac czego nielubie bardzo, a ja w ttym czasie stałem w kolehjce za gosciem ktory akurat przedemna musiał wysylac za taka kwote lotki, ludzie ktorzy stali zamna reazygnowali z kolejki ja nie stałem nadal , dziewczyna łykła ze jestem dalej w sasiedniej miejscowosci i czekam na autobus, do naszej miejscowosci, mialem szczescie tez ze akurat niepprzyszła do tego sklepu gdzuie byla kolektura,, a ta kolekture prowadzila moja kolezanka ze szkolnej lawki ze swojim mezem, jak ten gosciu wkoncu wyszedl z plikiem kuponow odetchnełem zz ulga zapytałemn tej swojej kolezanki czy ten gosc tak czesto tu wysyla, powiedziala ze tak ze wysyla raz w miesiacu na kilka losowan, i ze jedzii wszedzie, pozniej jak sie dowiedziałem od kogos zupełnie przypadkowo to gosc ma swoja firme jakas tam stolarska produkuje meble pod zabudowe i sprzeda tak z 2 vsegmenty i za to gra sobie tak o sportowo, ale podobno gosc tez i trafia od czasu do czasu porzadna kasiore , i gra w roznych miejscowosciach nie tylko tu unas w miescie, no wiesz stac go na taki gest mały coo to dlaniego jest te 4000 na gre jak kasy ma jak lodu i jeszcze trafia od czasu do czasu, wiadomoze , ja sie doniego nieprzyrownam nie?
za 4000 zł to se moze wiesz co wygrac? zx reguły zwrot ok 10 do 20% nastepuje
Boże, ale mam pacjentów.
Zazdrość, podlosc, nikczemnosc i arogancja dominują u wielu. Pozdrawiam notujacych złote mysli
3 493 371. Mariuszbemowo to bylo kiedys dawniej teraz to niewiem czy gosc jeszcze gra, , a moja ta kolezanka zsprzedała swoj sklep i wyjechała za granice z mezem, kto iny to kupol i tez prowadzi tam nadal kolekture, ale ja juz tam niechodze do tamtej kolektury bo i z ta panienka swoja tez niejestem juz wiec mi tam nie podrodze jest zreszta tam kiedys bylem to byl tam remont , a w kmoja blizej kolektora byla wtedyu zamknieta i wtedy lmultika nie wysłałem a miałbym wtedy 8/8 trafione jakbym wysłał ale sie wtedy tak wkorzyłem na nich ze wieczorem gdy bylem wysłac pozniej to dostali opiernicz, za zamkniecie kolektury przed czasem, , ale jak pozniej sie dowiedziałem mieli awarje lottomatu i cos tam ze swiatłem bylonie tak w tym sklepie, , sam na siebie bylem wkurzony ze niewysłałem wtedy tej 8/8 bo niemiałem gdzie to zrealizowac a do nablizszego CPN bylo 2,5 km, ale ja niekorzystamnm z cpnu bo niemanm auta a tez niewiedziałem ze tam sa lottomaty tez , i niewysłałem tej feralnej 8/8 ,
psychiatra o jakich pacjentach piszesz teraz tu co?
psychiatra o jakich pacjentach piszesz teraz tu co?
Siedzicie nad tymi cyferkami, ludzicie się nadzieja wygranej, analizujecie mapki, statystyki, bez pojęcia matematycznego. Kiedyś, gdy losowaly liczby sierot i, szóstki padały często i dużo. W dobie komputerów padają sporadycznie. Wy walczycie z systemem, który w sekundy ustala jakie liczby nie są w grze. No, cóż, nie przekonam Was. Pomyślności.
Nie mam na myśli Ciebie arczibalik, bo Ty jesteś wzorem kultury i życzliwości. Przerazaja mnie wypowiedzi niektórych osób, a jest mnostwo
Nie bede czytał komentarzy, bo wiem kto mnie zaatakuje z rana. Jest mi obojętne co i kto o mnie myśli.