Wpisy 3 466 074 – 3 466 173
13 stycznia 2019 22:03 → 13 stycznia 2019 23:58, 100 wpisów
Nie wolno zmieniać liczb. Laska 14 losowań z rzedu wkleja te same 12iczb. Wpadły, a tylko 1/5.To jest los.
W realu będzie ich 8
System na 8
3 466 075. Psychiatra tak? a co wysłałes to w realu?
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Taki układ jaki był dzisiaj w Mini występuje raz na 5 - 10 lat.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 5 x 35 054,90 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
3 466 081. Wędrowca netowy dokladnie ytylko ciekawe czy ktos takie wysłał numery czy raczej nie bedzie ani jednej 5/5
ooooooooooooooo jest az 5 osob
Ale wygrane.
Najlepiej wygrać samemu i to w dzień kumulacji w Lotto bo dużo jest kasy w puli Mini bywa nawet ponad 300..tysięcy
Jutro się zagra w Mini swoje liczby i Lotto z Plusem na wtorek pod te 7 Milionów no niech w końcu wyjdzie
3 466 091. Forsami dokladnie dobre i by to bylo ale niema ii niema co plakac jutro tez jest dzien i musimy byc lepszej mysli ze jutro bedzie lepiej
Arczibalik tak niema co płakać nad rozlanym mlekiem jutro się wygra i nam będą bić
jak już ktoś wygra główną wygraną to liczy na więcej no ale przy dużej ilości wygranych niestety trzeba się dzielić tak jak kiedyś 80 x 6/6 w lotto
Kosy 69
Za niska trawa
A gdzie kosiarze
Wizir dawaj te kosy bo Idę aaa
Faceci
islandorka30,5 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
3 465 998. zloty 2019-01-13 (21:34) Hotel Motel
5,15,9,48,49 x4----------------------------------------------------------------------------------------------------------
wygrałem 80 zł
dużo nie brakowało 5\5 i wielka kasa
arczibalik73
Forsami
5,15,9,48,49 x4----------------------------------------------------------------------------------------------------------
wygrałem 80 zł
dużo nie brakowało 5\5 i wielka kasa
arczibalik73
Forsami
PASKO sam strzelasz sobie w stopę chyba że ci zależy żeby czat zamarł ????
Mini też zaczynam grać...mylti niby 20 liczb ale trafic ciężko jak muchę deska do krojenia
Jeśli w MM o 14.00 były liczby od 16, daleko się spodziewać liczb w Mini do 10
Grałem kiedyś swoimi... Wygrałem 4/5 ale nerw i kasy poszło... Tera to zabawa ma byc
raz mini sie spie kiedy bedzie tak znow. bez goraczki niedzielnej nocy
Pomodlmy się o zdrowie Pawła Adamowicz... Nawet jeśli go nie trawimyteż czlowiek
No można się poszarpac jak 5 trafia w mini... Choć z drugiej stronyzawsze jakaś kaska
Wlasnieno gdzie ochrona, VIP i gość normalnie szedł jak do koło?
Zawsze to człowiek... Ale widać Owsiak nic sobie z tego nie robił... tam się kapucha liczy
Zamiast go wspierać to chwali się na fejsie że miliard pękł... No głupi chyba
Słyszałem , że nasi skoczkowie dobrze wypadli Pasko nie pozwala na kontakt ze światem
Myślałem że przechytrze toska metoda 6:4 na 10 liczb... Raz się udało profil, wieczor? dno
1 i 3... Kubacki i Stochwiewiór też się załapał do 10 ale Stoch go pozarl... A Kubacki pozre obu