Wpisy 3 430 934 – 3 431 033
3 grudnia 2018 22:43 → 3 grudnia 2018 23:59, 100 wpisów
Zawsze ale to zawsze nabieram ludzi w ten czas za 5 dwunasta wychodzą na fajkę a ja dre ryja 10 9 8 7...rzucają szlugi i na salę
Zaśpiewaj se Gosia kolędę o krówce a ona leci mniej więcej tak...Małemuuuuu Małemuuuuuuu
Gosia tu lentkie sprostowanie. To nad głową to stara rawka od rowera marki Ukraina Przepiłem prawdziwąaureolkę
Jacunn ja widziałem w puszczy koło mnie wkur Miśka Lata po lesie idiota , wszystkich chce bić i mówi...kur..po co ja przed snem tyle kawy sie ożłopałem
Albo wersja jak misiek pił z leśniczym Wyszedł z leśniczówki sie odlac i wpadł do dołu Na korniaku wyprał se zęby Leśniczy szuka miśka po godzinie świeci latarką w dół a misiek z dołu drze ryjem bez zębów te słowa...to ja nieświeć to ja nieświeć seplenił bo wyprał zęby Jak nieświeć to leśniczy zgasił latarke i poszedł dalej
Zaczarowany ołówek eghhhh ale bym se babke namalował Kiedyś namalowałem sołtysowi dupe na płocie jak żywa była przeciagnął ręką i se wbił drzazgkę
Jacunn Zaczynasz zadawać pytania jak ten no jak mu tam było aaaa Seba
I tak to jest tutaj jak wesoło to wszyscy się cieszą a jak człowieka braknie to idą w zapartę że nie znali
Rozumiem Jacunn ...jak w tej piosence ...znamy sie tylko z widzenia
Dobrze że ktoś w spożywczaku zajumał pani Jadzi zeszyt na kreske bo byłem na kilku stronach
Wróciłem bo zapomniałem kluczy do raju a św Pieter ciągle upomina że trza wracać przed 22-gą
Kiedyś zrobiłem sobie żart ze św Pietra Stanąłem przed bramą udając terrorystę IRA i on do mnie w te słowa ...chyba cie gościu pogięło...zabijałeś, wysadzałeś i ty kcesz do nieba >?a ja mu na to...nie nie , ja tylko przyszedłem powiedzieć , że macie kwadrans na ewakuację tego przybytku
Ciekawe ze tak mało ludzi na czacie ,czyżby nie zapłacili rachunków za internet
Mój dziadek kiedyś chciał oszukać Bozię i na szczęście pod obrus zamiast sianka włożył niby szczęśliwy kupon aby ksiądz po kolędzie go poświęcił Sam sie zdziwiłem starszy czlowiek a próbował oszukać Bozię