Wpisy 3 425 234 – 3 425 333
26 listopada 2018 23:20 → 26 listopada 2018 23:59, 100 wpisów
3 425 228.
Mulag ten gryks76 zawsze tu wszystkich kapuje ?
witam wszystkich co tu sie dzieje gdzie konfidenci?
A może to dawne zomo ?
służył w zomo i myśli że jest nietykalny ?
Zmotoryzowane Odwody Milicji Obywatelskiej
Zmotoryzowane Odwody Milicji Obywatelskiej
Gryks76, jesteś jeszcze tutaj?
Mulag załatw mi jego dokładny adres jak możesz
3 425 241. czesc jacunn,jakiego referata znów? co templariusz tez poznał sie na Gryksie76
arczibalik73 macie tu takiego gryks76 donosiciel i konfident i do tego ubliża innym
na kogo gryks76 znów doniósł co?bo nie jestem w temacie
tak poznałem się na gryks76 i jestem pod wielkim wrażeniem że go tu tolerujecie
arczibalik73 uważaj na gryks76 bo on donosi na każdego kto mu tu nie pasuje.
Ubliża innym i opluwa rozumiesz to bo ja nie
Ubliża innym i opluwa rozumiesz to bo ja nie
3 425 253.no jest jaki jest ten człowieczek i nigdy sie juz chyba nie zmieni no ale cóż
Arczibalik73, Ty jesteś za inteligentny by szargac sobie zdrowie. Gryks76, jesteś taki sam jak pewien Zorzanin. Tylko trzy litery ale wielki jak komin Batorego. Nie powinny Cie obchodzić nazwy nick'ow, szpiegu, kapusto jedna. Żegnam z całą przyjemnością.
wiem jaki jest zdazyłem juz goscia poznac,
Arczi zostań przybocznym Pasko będzie spokój święcona woda nie jednego ucisza
arczibalik73 , rregulaminowa tego gości trzeba unikać ja dżumy
Arczibalik73, blisko Ciebie padła ładna wygrana i to nie jedna, w mojej ulubionej Dąbrowie Górniczej. Jutro Jaworzno, Mysłowice, Sosnowiec, Czeladź.
gryks76 nie jest wcale szkodliwy, tylko z lekka zagubiony jakby troche ,ale nie jest szkodliwy
on teraz to wszystko czyta i wysyła do admina donosiciel. Ale że ubliża tu obecnym to już przesada
gryks76 jest zagubiony ?
To może gryks76 jest chory ?
Robal_36 sneak do potęgi ntej.
Ten gryks76 pisze z zakładu ? ?
jemu tabletki apap nie pomogą musi brać coś mocniejszego
3 425 260. Mulag kim przybocznym czyli inaczej przydupasem tak? oj nie Pasko juz ma takich tu kilku osobników kóorzy donosza co sie dzieje na stronce i prosza o usuniecie co nie ktorych na zawsze, ja taka osoba nie jestem,
Gryks76 i Robal ill mentis.
jemu trzeba zrobić lewatywę i płukanie żołądka i tak przez miesiąc to może zrozumie kim jest
Nie robić mu tego bo to sprawia mu przyjemność.
mocny i lewatywa mu nie przeszkadza?
ha haha
rregulaminowa
samruje ci Arczi du.. sam czytałem a ty że nic no daj spokój wiem żeś dobry człowiek i wyrozumiały ale bez przesady
w innych czasach to robili tak jak z Azją
3 425 279. dzieki ze tak sadzisz ale to prawda co piszesz za dobry jestem i przezto wiele tez i trace ale juz jestem taka osoba inic nieporadze
Spadam. Oby Dobry Bóg miał w opiece ewentualnych kandydatów do rejestrowania się na portalu pcowglu. Amen.
a ja bym z takim gryks76 zatańczył Kujawiaka
Jada ta cocaina odebrać w tych bananach co przypłyneła I na Maladiwy
adis8 nie jedź bo już donos poszedł i przepadło
3 425 284. mam troche róznych zajec w domu i niesiedze cały dniami na czacie tez, wchodze tu jak moge , dlatego mnie niema tez i nieraz tu całymi dniami, jak zauwazyłes,
Gryks76, ty nudziarzu.
3 425 290. dobranoc
chyba nie będę tu wchodził bo mnie krew zalewa jak widzę takich jegomości jak gryks76 ty nudziarzu
3 425 267. kopa i bede inaczej spiewał?
a myślałem że sobie pomyślimy nad liczbami które wejdą jutro
3 425 297. a co ci gryks76 zrobil ze tak na niego jedziesz strasznie ?
Mulag jego trzeba by kąpać 7 dni i 7 nocy i złoić skórę tak dokładnie
Jutro nic nie wejdzie...maszyna losująca wyrzuci kulki...wiem z pewnego źródła
arczibalik73 wnerwił mnie jak tylko wszedłem i przezywał i powiedział że wszystko doniesie do admina tej strony
to jest konfident i święcona woda nie pomoże
nie lubię donosicieli strasznie bo tylko pokazują jedną stronę medalu, pasuje tak samo robić do pasko
Gosia__77 a ja wiem że jutro wejdą liczby które puścimy
doręczyciel z bożej łaski .
On siedzi chyba w zakładzie zamkniętym i dlatego taki zły na cały świat
On siedzi chyba w zakładzie zamkniętym i dlatego taki zły na cały świat
Gosia__77 trzeba ich nazywać po imieniu jak donosiciel i konfident to tak trzeba pisać
przygotowuje wszsytko dla tego nie pisze składa wpisy patrz Pasko tak obraził inne ominie a Pasko se mysli ale dziwny użytkownik co ja mu mam poradzić ale fajnie ze mnie tak ubóstwia
4,9,22
jak ktoś patrzy jak ten trzeci poza to to nie widzi różnicy uwierzcie mi lub nie
34,39
45,48,59
3 425 301. nad liczbami zawsze mozemy pomyslec wiecie co zauważłem ze niepowinno sie gry zaczynac w poniedziałki,tylko od wtrorku, czy u was tez tak to działa? zauwazyłem ze jak puszcze jaki kolwiek zaklad w jaka kolwiek gre w poniedziałek to nigdy nic nie trafiam chodzi o zwroty chociarz, a jak jest u was z trafialnoscia liczb w poniedziałki?
3 425 305.rozumie czyli nic sie nie zmienil nadal , no ja donosicieli, konfidentów, i listonoszy nie lubie tez
u mnie różnie Dziś trafiłem 3/5 stawka x 6
a ja listonoszy lubię
ale tych kapusiów nie trawię
w zeszłym tygodniu trafiłem też w poniedziałek 4/5 stawka x 6
3 425 323. rozumie no to ladnie dobre i to
no ja zauwazyłem ze kiedy wysyłam cos w poniedzialki to cos tam trafie ale nie tak zebyy mi sie to cos wrocilo czyli jakas kasa
no ja zauwazyłem ze kiedy wysyłam cos w poniedzialki to cos tam trafie ale nie tak zebyy mi sie to cos wrocilo czyli jakas kasa
w poniedziałki gram zawsze stawka x 6
w niedziele nie gram wcale
3 425 328 no to jak Ci cos wpada to pewnie mozna grac i nawet x10 poco sie rozdrabniac na jakies x6
muszę kupić Agregat malarski hydrodynamiczny Dedra
3 425 311.
gram x 6 dopóki nie wygram więcej bo szkoda kasy jak nie wejdzie