Wpisy 3 375 414 – 3 375 513
9 października 2018 11:10 → 9 października 2018 13:36, 100 wpisów
To ja w tym towarzystwie zielony jak szczypiorek, tylko gram w MM,żadne EJ,EP,Mini, Lotto, ZS
Kaskade tez olalem...wygralem gora 8 zlociszy a nie mozna kilka losowan pod rzadale cwani
Ludzie..w Ekstra Pensja..nie idzie..wygrać..przy..5 z 35 ciu..i..1 z 4...a co dopiero..w inne..gry..no..trzymajcie..mnie..albo..lepiej..puśćcie..bo..nie..zdążę..do.toy..toya..ile..gracie..że..tego.nie.wiecie.. Ale Bar Ale Bar Ale Bar jest wielki
dotam
a to szkoda, bo liczą na takich, co sprawdzają i będą mieli wyrzuty sumienia i zaczną puszczać
a to szkoda, bo liczą na takich, co sprawdzają i będą mieli wyrzuty sumienia i zaczną puszczać
I nasz .Jaśnie.Hrabia..Admirał..miał...naprawić....pisanie..tekstu....Paso...Dziękuję... piszę..i połowę..tekstu..nie widać..
Te gry przypominaja mi automaty...wrzuciles 10 zl wygrales 2 a tak walilo dzwonkiem i muza jakbys bank rozbil
Szkoda..się.produkować..jak..nawet..tu..jest..w czasach..demokracji.cenzura......to..już..wolę..iść..się..naje....
Ty Forsami, to się ciesz, że w ogóle jest zawijanie tekstu, a nie wszystko w jednej linijce
bo - tyle piszecie..a ..tego.nie.wiecie..
bo - tyle piszecie..a ..tego.nie.wiecie..
Robal.. a wiesz co.........dawno.....nie ...byłem...na rybach...... kilkanaście lat........
Robal...bo..ja...mam..argumenty...i wiem...co.......odpowiedzieć..na ......każdy...temat..i..wiem....co to...jest...tara...i...szatkownica.....i..sieczkarnia.. ja..nie jestem..Ę....ą...
Pisz z taba...wszystko widac i wchodzibrowar na wieczor tez biore
Tak Panie..Kolego...pełen..Szacunek..dla Pana...bo..jak..zlowie..g....to..recznik....i mydło....potrzebne...
Doborze..że..daje..tyle.....kropek..bo..bym..nic..nie..napisał...przepraszam....jakby..co....
Forsa...sieczkarnie jeszcze mialem 5 lat temuo kiedys sie ludzie narobili
wrzuć ten telefon do wody ,może rybki ci dadzą znać kiedy masz iść na nie z wędką
A teraz..idę..rąbać.. ..siekierą... oj...moja..twoja...to....były...czasy...
Forsa...nowym rolnikom sie pomieszaloteraz farmer ma traktor i joistick i frajera udaje
wy się śmiejecie ,ale kolega męża na wakacjach tak miał ...stał na pomoście ,w kieszeni koszuli miał tel , schylił się i tel ,mu wpadł na 3 m głębokości wody .... wszyscy mieli ubaw że rybki będą teraz z nim rozmawiac i dadzą mu znać kiedy będą brały
JUnak
Dusia
Forsami
Dotam
Podobno ktoś tu pisał na mnie że jestem oszustem?
To prawda ?
Bo dostałem @ że ktoś tak tu napisał
Dusia
Forsami
Dotam
Podobno ktoś tu pisał na mnie że jestem oszustem?
To prawda ?
Bo dostałem @ że ktoś tak tu napisał
SM.
Jesteś oszustem ? Dobrze,że się przyznałeś.
Jesteś oszustem ? Dobrze,że się przyznałeś.
Trawkę już poskubałeś ? Smakowała ?
Nie rozumiem tego człowieka dlaczego pisze o mnie takie oszczerstwa
Jak tak pisze to poproszę na to dowody '
Junak wejdź na @
Będę to grał a łyżka a chochla może wejdzie
Emerytka udowodnij mi w takim razie że jestem oszustem !!!
Napisz dlaczego tak uważasz a w innym wypadku Ty jesteś oszustem i tyle !!!
Byłaś już na łączce zjeść trochę trawki ?
Tak
I co smakowała ?
A nie zapomniałaś po drodze do Fioletowej Budki się załatwić ?
I posprzątać po sobie ?
Co ?
Jak tak pisze to poproszę na to dowody '
Junak wejdź na @
Będę to grał a łyżka a chochla może wejdzie
Emerytka udowodnij mi w takim razie że jestem oszustem !!!
Napisz dlaczego tak uważasz a w innym wypadku Ty jesteś oszustem i tyle !!!
Byłaś już na łączce zjeść trochę trawki ?
Tak
I co smakowała ?
A nie zapomniałaś po drodze do Fioletowej Budki się załatwić ?
I posprzątać po sobie ?
Co ?
Użytkownik multilotek dodał nowy komentarz w temacie:
Trwa promocja w grze na 6 liczb w Multi Multi !
Trwa promocja w grze na 6 liczb w Multi Multi !
Otworzyłeś link ? Bo skąd wiedziałeś jaki osioł jest w linku ?
Dziwne,bo pisałeś,że nigdy nie otwierasz linków.
Dziwne,bo pisałeś,że nigdy nie otwierasz linków.
Wlaśnie po drodze spotkałam osła,który zażerał się trawką.To byłeś sebastianie M ?
Ten osioł machał czerwoną kartką.To na pewno byłeś ty.
Aha.
To twoja dziewczyna alibaba otworzyła link i posłała tobie na @.
To twoja dziewczyna alibaba otworzyła link i posłała tobie na @.
3 375 456. Sebastian_M 2018-10-09 (11:44) Kosy to 66 i 69
Byłem we fioletowej budce.Po drodze się się załatwiłem,ale zapomniałem po sobie posprzątać.Alzheimer działa.
Byłem we fioletowej budce.Po drodze się się załatwiłem,ale zapomniałem po sobie posprzątać.Alzheimer działa.
A feeee,sebastianie.Tak się nie robi.
Sebastianie.
Poproś kogoś ze swojej świty,żeby chodził z tobą do fioletowej budki.Przypomni ci ,że trzeba po sobie posprzątać,a może nawet posprząta za ciebie.
Poproś kogoś ze swojej świty,żeby chodził z tobą do fioletowej budki.Przypomni ci ,że trzeba po sobie posprzątać,a może nawet posprząta za ciebie.
Emerytka o jakim linku piszesz ?
Słuchaj emerytka jeśli nie masz dowodów na to że jestem oszustem to znakiem tego Ty jesteś oszustem i piszesz trzy po trzy.
Tak samo ten który napisał na mnie podobne zdanie.
Nie chce mi się przewijać czata ale jak mi napisali na @ że tak było to im wierzę.
Emerytka jesteś OSZUSTEM ponieważ nie masz argumentów.
Twoje argumenty to oszczerstwa i wyzywanie innych.
Taka jest emerytka i przykro że tak jest !!!
Emerytka jesteś żałosna w swoich wypocinach i postaraj się zmądrzeć bo jak do tej pory to reprezentujesz poziom kompletnego dna
Jak będziesz miała coś sensownego do napisania to zgłoś się a jak nie to na jakiś czas przestaję czytać Twoje posty
Na koniec napiszę Ci co już dawno miałem zrobić ale ze względu na Twój podeszły wiek tego nie robiłem.
Jak piszesz że ktoś był w Fioletowej Budce puścić kupony topisz tak:
" Byłeś w Fioletowej Budce " A nie byłeś we Fioletowej Budce bo to nie jest po Polsku
To tak jak byś napisała byłam we sklepie
Masakra jak się czyta to co Ty piszesz.
Normalnie włos się jeży na głowie !!!
A jak nie wiesz jak coś napisać to spytaj się specjalistki Joli ona Cie uświadomi !!!
Lub zgłoś się do mnie zawsze chętnie Ci pomogę !
I życzę powodzenia
Słuchaj emerytka jeśli nie masz dowodów na to że jestem oszustem to znakiem tego Ty jesteś oszustem i piszesz trzy po trzy.
Tak samo ten który napisał na mnie podobne zdanie.
Nie chce mi się przewijać czata ale jak mi napisali na @ że tak było to im wierzę.
Emerytka jesteś OSZUSTEM ponieważ nie masz argumentów.
Twoje argumenty to oszczerstwa i wyzywanie innych.
Taka jest emerytka i przykro że tak jest !!!
Emerytka jesteś żałosna w swoich wypocinach i postaraj się zmądrzeć bo jak do tej pory to reprezentujesz poziom kompletnego dna
Jak będziesz miała coś sensownego do napisania to zgłoś się a jak nie to na jakiś czas przestaję czytać Twoje posty
Na koniec napiszę Ci co już dawno miałem zrobić ale ze względu na Twój podeszły wiek tego nie robiłem.
Jak piszesz że ktoś był w Fioletowej Budce puścić kupony topisz tak:
" Byłeś w Fioletowej Budce " A nie byłeś we Fioletowej Budce bo to nie jest po Polsku
To tak jak byś napisała byłam we sklepie
Masakra jak się czyta to co Ty piszesz.
A jak nie wiesz jak coś napisać to spytaj się specjalistki Joli ona Cie uświadomi !!!
Lub zgłoś się do mnie zawsze chętnie Ci pomogę !
I życzę powodzenia
W miejscowości Andrychów padła wysoka wygrana w zdrapce SUPER 7
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
I tylko "topisz" trochę zaskakuje i brak ","
adin dwa i triiii było, to
zajrzę za godzinkę
adin dwa i triiii było, to
zajrzę za godzinkę
Po cichu Wam powiem - Drodzy Obserwatorzy /acz, niekoniecznie Wam, z teesa/ -
jak by pewnych userów nie było, to jacyś Zdolni Programiści powinni Je wymyślić
jak by pewnych userów nie było, to jacyś Zdolni Programiści powinni Je wymyślić
Mylisz się sebastianie M.
Poczytaj słownik.
Poczytaj słownik.
3 375 467. Sebastian_M 2018-10-09 (11:58) Kosy to 66 i 69
Jestem żałosny,piszę trzy po trzy i bez sensu.
Jestem żałosny,piszę trzy po trzy i bez sensu.
ooooo.osiołek ma włosy.
ooooo.osiołek ma włosy.
Sebastian M
Może dotrze do twojego łba- We piszemy przed wyrazami,które zaczynają się od spółgłoski
W lub F.
Poczytaj sobie Poradnię językową PWN,albo przypomnij sobie czego uczono w szkole.
Ale masz wybaczone ,bo alzheimer działa.
Może dotrze do twojego łba- We piszemy przed wyrazami,które zaczynają się od spółgłoski
W lub F.
Poczytaj sobie Poradnię językową PWN,albo przypomnij sobie czego uczono w szkole.
Ale masz wybaczone ,bo alzheimer działa.
a, jak będziesz wspólnie odpowiadał, coby wpisu nie tracić:
- skąd tak gorące uczucie do Zakłamanej ? czyżby podała liczbusie pewne i grrruuubbbooooo
wtopiłeś ? bo, chyba, nie jesteś kimś, z tej "pary", co to na nich wyskoczyła z tym nadmiarem całuśnych emotek - "żenada, czytać się tego, normalnie, nie da ..." ?
czy - ot, tak wyszło po prostu ?
- skąd tak gorące uczucie do Zakłamanej ? czyżby podała liczbusie pewne i grrruuubbbooooo
wtopiłeś ? bo, chyba, nie jesteś kimś, z tej "pary", co to na nich wyskoczyła z tym nadmiarem całuśnych emotek - "żenada, czytać się tego, normalnie, nie da ..." ?
czy - ot, tak wyszło po prostu ?
na 14:00
27,28,59
pewne
59
27,28,59
pewne
59
.
Sebastian M
jak sie nadal bedziesz upierał To przeryje czat od piatku i Tobie udowodnie
na poczatku p.i.s.ales - ze klawiatura cos Ci szwankuje i dla tego tak malo wp.isow
a teraz p.iszesz ze to od Ciebie zalezy ze tyle postow
wiec......................... ????
Junak56 - a skąd taki pomysł ?
Ty też "zjechałaś" kogoś za obrzydliwy nadmiar całuśnych emotek ?
Sebastian M
jak sie nadal bedziesz upierał
i robił z Nas głupków .. to.........................
jak sie nadal bedziesz upierał
i robił z Nas głupków .. to.........................
to... ? to - nic się nadal, tu, nie zmieni
zmieni nick i dalej będzie
"zabawa"
udanego dnia
zmieni nick i dalej będzie
"zabawa"
udanego dnia
500 plus czeka.
No.i..poco..mi...po..kołchozach..robić.w.czoraj..słyszę że.mamy..Mają..dostać..dopłatę.dla..dzieci.do.žłobka.nawet..i..2000
PASKO..MOŻESZ..MNIE..NAWET.ZABLOKAWAĆ..ALE..TWOJA..dupa..jest..warta..kopa..nie..jednego..ile..razy..mam..Cię prosić..nie..blokuj tekstów..bo..ja piszę..i..pół..rzeczy .nie..widać..ogarniasz..to..chłopiec..czy..nie..jak..stworzyłeś..strone.to..daj..swobodę..wypowiedzi..
Makler..dzięki za..wpis.........na KG..ALE....CO...TO..POMOGLO..SAM..WIDZISZ...
Chyba.stwierdzam że....przestanę..się..tu.......udzielać..jak..ktoś..moje..teksty..obcina..no..szlafrok..przeciw..deszczowy.....mnie..zaraz..trafi...na taki..stan..rzeczy..Kocham..Lotto......nic..na to..nie...poradzę....
No..dobra..cenzura.działa..demokracja= komunizm..nie.będę..walczył.z debilami...wiatrakami....
Forsami to nie wina Pasko też tak miałam że mi ucinało tekst a to jest wina ,że w pośpiechu wypisujemy tekst i z jakimś błędem
Makler..rozumiem..tylko..co..to..kogo....tu..się.pisze..i..ma być widać..