Wpisy 3 297 947 – 3 298 046
16 lipca 2018 00:00 → 16 lipca 2018 09:38, 100 wpisów
Ale kobiecie trzeba użyczyc parasolataki byk to i na gola klate by wytrzymal
Jakby Klejbanowa stała to mu też by stał...parasolby nie zmokli razem
To jego parasol co sie bedzie dzielil krym abchazja bez dzielenia
3 297 706 Rrrooobbbeeerrrttt i dlatego zlikwidował bym dogrywki,niech będą po remisie od razu rzuty karne,wtedy miałby każdy jednakowe szanse
Majpan przegiąłeś grubasie,pisałem ci półgłówku żeby nie wyzywać,a ty dalej,jak tak to dawaj namiary i może tak spotkamy sie i zobaczymy kto jest pokraką,prymitywie,nie lubie tak pisać ,ale z ćwokami tak trzeba,bo to nie ludzie ,to podludzie
i jeszcze ten głąb monet czy minet,ale dewianty,LGBT to wasza partia?małpiątka
a co do honoru,to mam go więcej niż wy wszyscy jocia klocia i nie obrażaj damulko posra.. ,co miło ci?nie chciałem tak pisać i nie lubię,ale jak wy tak no to możemy pojechać,różnica jest tylko taka,że u nas za takie wpisy admin blokuje,a u was możecie obrażać i pisać wszystko,takiego macie admina,bez honoru,a reszta jeszcze gorsza
cześć galik co ty taki wkurzony jesteś co się znów stało?
arczi przesadzają te głąby z wyzywaniem,ja ich nie obrażałem do tej pory a te ćwoki sobie luzują no to jak tak to możemy pojeczać
galik rozumie a gdzie oni ciebie obrazaja bo nie widziałem nigdzie ich tekstów?
czyli po drugiej stronie zielonej łaczki tak?
oj dawno tam nie byłem , jakoś niemoge znalezc czasu aby tam poczytac sobie zalegle zeczy
wiem wiem jak to sie robi,spokojnie moze jutro poczytam, a TY sie juz niedenerwuj tym, olej ten temat i ta stronke
przeciesz tam z całego dnia czat czytasz w 5 minut,bo tam ich jest kilku,za to zidiociałych głąbów,którzy nic nie szanujątylko obrażają,jakby nie było naszej strony to nie mieliby nawet oczym pisać,puste łby
a bez honoru wy szma.. to wy jesteście,pisać wam żebyście nie wyzywali to dalej tak robicie,podłe bezczelne półgłówki,bez odbioru!!!
galik czytałem juz wiem o czym mowisz i piszesz , nie martw sie jutro bedzie lepszy dzien, a tym sie nie przejmój co i kto pisze na Ciebie bo osoby ktore CIEBIE znaja i powazaja nigdy o Tobie nie powiedza złego słowa do nikogo, trzymaj sie ciepło dobranoc i dzieki za rozmowe, ps @
SORKI NIE @ TYLKO KG
DOBRANOC WSZYSTKIM I TYM ŚLEDZACYM TEZ
wiem arczi przeczytałem,a teraz niech i mnie zablokuję pasko,bo chyba nie zdzierżę żebym tego nie napisał,ale niestety muszę,do tej pory się powstrzymywałem,ale zaraz to napiszę
arczi,do porządnych ludzi trzeba z kulturą,ale jeżeli ktoś gra nie fair i jedzie po bandzie to co, dalej będziesz grzeczny?z takim trzeba jeszcze ostrzej aż się zniszczy śmiecia
chciałem napisać,ale za takie coś mógłby mi Pasko całkiem konto usunąć,a nie tylko zablokować na czacie,a tego nie chcę
to tak wygląda,że te śmiecie z innej strony piszą na nasz temat najgorsze plugastwa,a my nie możemy im odpowiedzieć w ten sam sposób,bo boimy się ,że nas admin zablokuję,a ten od małpiątek puszcza wszystko i taka to jest róznica
zauważ arczi kto pisał z Wercyngetoryks ostatni który go nie lubi,no jasne makler ten kapuś,to co makler,dzwoniłeś do samego Pasko?bo przez @ to długo by trało,a tak esemesik ,telefonik,i co dobrze się z tym czujesz kapusiu?noż kuźwa jak bym takiego dorwał to tylko strzępy
Wercyngetoryks ma bana nie wiadomo za co,a dopiero co założył konto i chciał tylko grać i podawać liczby,ale ten typ makler podkablował go,że to Sebastian,który też był zablokowany nie wiadomo za co,bo konkretnego wpisu nie ma aby kogoś obraził,a to ,że pisał z Arabem,a ten pisał takie rzeczy,to nie znaczy aby Sebastian dostał bana,chyba nie ma tu odpowiedzialności zbiorowej,Pasko ogarnij się!!!
doktorku,wiem,że jesteś z tych dewiantów umysłowych,ale nie zaśmiecaj tu czatu i wynoś się do swoich bo tam twoje miejsce ,wśród dewiantów,paszoł won!!!
adis do ciebie nic nie mam,nie wiem czemu trzymasz z takimi schizolami
Ja jak długo żyje to wrogów nie mam A wogule to tu jest kosmos ostatnio
bo nie lubię jak mnie obrażają,a to się robi na tej stronie od małpek
pisałem grzecznie i bez obrazy,prosiłem żeby nie wyzywali,a oni dalej ostro,no to ja też, bo nie bedę jezusem i nie będę nadstawiał drugiego policzka
galik więcej kultury a wpis 3 297 994 idealnie pasuje do ciebie
doktorku,wiem co z ciebie za typek,a kultury to poszukaj u siebie na stronie u karolka,bo tam twoje miejsce
no z czym jestem żałosny?,że dążę do prawdy?to ty jesteś żałosny z tymi małpami na waszej stronie od małpek
szkoda tylko adisa,bo to wporzo gościu,a zadaje się z takimi mętami
Mam nadzieje ze Pasko przeczyta twoje wypociny i tez wyśle cie na urlop żebyś ochłonol chłopie
szkoda,że na waszej stronie te półmuzgi obrażają każdego z naszej strony i jakoś nikt nie jest blokowany,bo jaki admin,tacy userzy i wszystko w temacie
co ty napisałeś? a co chesz się spotkać? no to wal namiary,zobaczymy kto dostanie z liścia
dobra jesteś daremny,szkoda z tobą tchurzu pisać,wiadomo,gnom od karolka,tam wszyscy tacy
tchórzem to jesteś ty bo zawsze piszesz jak nikogo nie ma o kim piszesz
piz.o,bo w dzień nie mam czasu,tylko teraz mam i dlatego tak piszę
Hej gryks
Jarek
Miłego dnia
Witkaczas rozpocząć poniedziałek bez Multi lotkaA we środę może maszyna 1 Multi 4 losowania
hey adis hey........... zmykam na pare minut ide sie pusic wroce to za mini sie wezme na 14h 1x10 1x7 1x5 1x9
Sebek zobacz jaki kupilem se miecz za 4 stowki, jedziemy z multi teraz, jeszcze tarcza i helm
2,6 dwa miecze
6,18 ulrich wielki mistrz zakonu
39 wojna
14,10 , 608 lat temu, 54 stowki, 22 kafle orgazm
6,18 ulrich wielki mistrz zakonu
39 wojna
14,10 , 608 lat temu, 54 stowki, 22 kafle orgazm
mega dzisiaj masz jakies pomięte te liczby,nie do rymu nie do taktu...
10.13.15.17.24.32
23.27.29.34.43.55
23.27.29.34.43.55