Wpisy 3 298 047 – 3 298 146
16 lipca 2018 09:39 → 16 lipca 2018 13:39, 100 wpisów
mega jak takis madry to wybierz jedna liczbe z 1,11,21,31,41,51,61,71?
ja się dzisiaj nie stresuje bo mam fajne liczby i po 14 ide do cpn po wyplate
tez mi się wydaje,ze nie będzie ale dam na wszelki wypadek np.31/71
W miejscowości Płock padła wygrana 2 000 000,00 zł w grze Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Starogard Gdański padła wygrana 157 763,00 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
W miejscowości Poznań padła wygrana 291 671,00 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Białogard padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Zabrze padła wygrana 276 986,20 zł w grze Eurojackpot
W miejscowości Ząbki padła wygrana 276 986,20 zł w grze Eurojackpot
jak dużo wygranych
ładne rzeczy tutaj sie sypia czy LISCU juz poczynił odpowiednie kopie do szefuncia
Mężczyzna musi być twardy nie ma to jednak nic wspólnego z wulgarnością. Kobieta na pewno poczuje się o wiele bardziej komfortowo, kiedy usłyszy, że jest wyjątkową/intrygująca a nie dobrą foką.
Zybi cos na deserek:
Facet, który nie jest w stanie znaleźć sobie dziewczyny nie czuje się w pełni mężczyzną. Nie chodzi nawet o samą dziewczynę po prostu czuje, że brak umiejętności dzięki którym można zdobyć kobietę, sprawia, że jego życie jest niepełne. U wielu mężczyzn wywołuje to ogromną frustrację. Brakuje im ciekawie spędzonych wieczorów i poczucia bliskości
Jeżeli chcesz zamienić swoje szukam dziewczyny na konkretne rezultaty, musisz zacząć działać. Bez tego nic się nie zmieni. Chciałbym dać Ci magiczną pigułkę, ale niestety ona nie istnieje. Pamiętaj: lepszy jest nawet mały krok niż brak jakiegokolwiek kroku i stanie w miejscu. No chyba, że jesteś usatysfakcjonowany brakiem kobiet w swoim życiu. Wybór należy do Ciebie.
Facet, który nie jest w stanie znaleźć sobie dziewczyny nie czuje się w pełni mężczyzną. Nie chodzi nawet o samą dziewczynę po prostu czuje, że brak umiejętności dzięki którym można zdobyć kobietę, sprawia, że jego życie jest niepełne. U wielu mężczyzn wywołuje to ogromną frustrację. Brakuje im ciekawie spędzonych wieczorów i poczucia bliskości
Jeżeli chcesz zamienić swoje szukam dziewczyny na konkretne rezultaty, musisz zacząć działać. Bez tego nic się nie zmieni. Chciałbym dać Ci magiczną pigułkę, ale niestety ona nie istnieje. Pamiętaj: lepszy jest nawet mały krok niż brak jakiegokolwiek kroku i stanie w miejscu. No chyba, że jesteś usatysfakcjonowany brakiem kobiet w swoim życiu. Wybór należy do Ciebie.
nie widzę lasu rak wiec już sobie IDE mam coś do załatwienia :
https://www.youtube.com/watch?v=xDn6WsrAJHM
https://www.youtube.com/watch?v=xDn6WsrAJHM
https://www.youtube.com/watch?v=Y1_VsyLAGuk&list=RD3rCCh1SVztE&index=20
jak podoba sie wam moj miec, erotyczne pewniaki juz wyslane, dziewczynie jak sie podobam niech mnie sama podrywa
jak w klipie krolowa lez, jak dziewczyna chce to sie wlepia chlopakowi oczami sama
Zaq
W zyciu trza miec szczescie albo babcie z emeryturababci brak ,zostaje to pierwszeoby jakos odmienil sie lipiec
R3
A ja dziś do 14 pracuje
witam wszystkich
5,27,38,49,51,58,63,64,66,68
1,11,12,13,26,32,66,70,73,76
zazwyczaj podawane pewniaki maja szanse 1/2 (moga wchodzic co drugie losowanie)
1,11,12,13,26,32,66,70,73,76
zazwyczaj podawane pewniaki maja szanse 1/2 (moga wchodzic co drugie losowanie)
jeszcze z rana tak sobie chmury lekki deszcz i zaniki a teraz od 45 minut leje