Wpisy 3 239 256 – 3 239 355
21 maja 2018 22:58 → 21 maja 2018 23:58, 100 wpisów
Duszki?
Gdzie takie Duszki można kupić?
Ale numer
Tego jeszcze nie słyszałem
normalnie wzialbym was wytargal za beret zebyscie sie wkoncu otrzasli z tego snu
Ja mówiłem od miesięcy gram 5/5 a teraz od 2 miesięcy 7/7
Ostatnio miałem 5/7 a dziś 3/7
Wytargasz wszystkich za beret ?
Długo będziesz ich targał za beret ?
A jak im beret spadnie z głowy to za co będziesz targał?
A beret to wiara ?
Duch czy Ci podpowie liczby zza świata ?
Nie mam pojęcia o duchach
Angierski, Ty wierzysz w swój program komputerowy co potrafi wytypować na TAK aż 1/10.
Czyli za wiarę będziesz targał?
Sebastian_M normalnie wzialbym cie na gilotyne i kazal wytypowac 10 liczb
Każdy niech wierzy w co chce
Takie jest moje zdanie
Najważniejsze są skutki czyli konkrety
Ja mam mniej więcej 5/5 w Mulatkę raz na miesiąc
I to mi spokojnie wystarcza na granie
gyks weszły w mini te liczby z mojego kg wiadomość od
wasyl-piaski co ostatni pisałam
wasyl-piaski co ostatni pisałam
Jak wygram 7/7 w Mulatkę to wtedy się zastanowię co robić dalej
Junak wiem ze weszły
Gralas to ?
Mao Tse Tung
Tak
Nie zaglądacie na bloga Janosika, dzisiaj podał na wieczór 3/15 na niewylosowane liczby.
Sebastian_M a ja ci mowie ze nie wygrasz 7/7 i masz to jak w banku
Junak zagrałaś czy nie ?
Nie wygram 7/7 a to dlaczego ?
Janosik dobrze typuje
Wędrowca netowy czesciej trafie niz ty
jakbysmy zsumowali ilosc trafionych liczb np. na 15 liczb w 100 losowaniach to bys byl duzo do tylu
jakbysmy zsumowali ilosc trafionych liczb np. na 15 liczb w 100 losowaniach to bys byl duzo do tylu
Junak to jutro zagraj
Znam się na snach to napiszę tak:
Prędzej się wygra biorąc liczby ze snu niż z programu komputerowego.
Prędzej się wygra biorąc liczby ze snu niż z programu komputerowego.
I co z tego ze podają jak ciężko trafić
Junak a masz 5/5 ?
pod warunkiem ze sa to sny prorocze, ale za darmo snow nie dostaniesz
Wędrowca trzeba mieć szczescie
A kto mówi za darmo?
Sebastian_M dlaczego nie wygrasz?
co miesiac masz 5/5 co rok 6/6 albo co 10-20 lat 7/7
co miesiac masz 5/5 co rok 6/6 albo co 10-20 lat 7/7
Zgonem ?A może późniejszym Zgonem ?
Ale 6/6 ja nie gram
Gram 5/5 i do tego 7/7
Sebastian_M serio to znam szczesciarza ktory juz spi 2m pod ziemia
a dostal od losu wiele
a dostal od losu wiele
Jak wygram 5/5 to mam pieniążki na granie 7/7
Junak
To co dostał od losu ?
Miałem w typowaniach: 2 x 8/10 bez żadnego szczęścia.
Wędrowca netowy no i na tym polega wlasnie gra - zeby wygrac bez pomocy wiary itp
3 239 300. i to jest prawda
angierski zaden program nieda ci pewnych liczb ktorymi wygrasz , tu trzeba tylko szczescie miec , program moze ci podpowiedziec liczby jakies ale zawsze wygraja te obok tego co ci pokaze program
a co do programu to... sie mylisz
bo ja jestem w stanie kontrolowac prawdopodobienstwo
wiem kiedy nie grac i kiedy grac (przynajmniej oszczednosc kasy)
a co do wygranych - to nie jest powiedziane ze programem nie wygram
sny jesli wedlug ciebie skuteczniejsze to graj nimi i sie ciesz ze je wogole masz
bo ja jestem w stanie kontrolowac prawdopodobienstwo
wiem kiedy nie grac i kiedy grac (przynajmniej oszczednosc kasy)
a co do wygranych - to nie jest powiedziane ze programem nie wygram
sny jesli wedlug ciebie skuteczniejsze to graj nimi i sie ciesz ze je wogole masz
arczibalik73 gdyby to byla prawda co piszesz to takie wiesz budowanie prawdy na micie
skoncze ta ostatnia statystyke i ci udowodnie kto lepiej trafia
gonzaga ja gram dla zabawy nie gram wogole o wygrana gram bo lubie czasami cos puscic
kolego ja wierze w sny bo mi sie sprawdzaja ,tylko ze sny sie dziela jeszcze na sny normalne i prorocze , zalezy jakie masz te sny, i co ci one przekazuja w danym momencie
arczibalik73 w kazdym razie jesli ja bylbym zza swiatow w stanie ci podac przez sen liczby to bym potem od ciebie wymagal zebys mi to splacil
dlatego wole wygrywac wlasnymi silami zeby potem nikt mi nic nie zarzucil
nawet jakbym komus powiedzial ze we snie mialem liczby to by to budzilo zazdrosc
nawet jakbym komus powiedzial ze we snie mialem liczby to by to budzilo zazdrosc
angierski program to jest tylko program braknie swiatla czy pradu ijest reset programu,jesli chodzi o prawdopodobienstwo i statystyki to to mozxe sie i sprawdzic nieraz ale nigdy z statystyki nietrafisz 100% numerow, ja tez prowadze sobie swoje statystyki i i tez gram na podstawie nich, nieraz cos wpadnie , ale niezawsze jednak co zas do snow kolego angierski to z tym jest roznie, zalezy jak kto uwaza,
arczibalik73 dobra wiadomo ze jestem jedyny ktory uzywa programu na tej stronie wiec mam mniejsze szanse ze to ja akurat trafie
po drugie program przybliza prawdopodbienstwo ale nie daje 100% pewnosci
po trzecie rob jak uwazasz - zobaczymy czy za 10,20 lat bedziesz wygranym
po drugie program przybliza prawdopodbienstwo ale nie daje 100% pewnosci
po trzecie rob jak uwazasz - zobaczymy czy za 10,20 lat bedziesz wygranym
po czwarte program typuje caly czas te same liczby na wszystkie losowania wiec po miesiacu bede mial ciaglosc typowan
mnie z zaswiatow nikt niepodaje cyferek , ja sam je typuje i albo je wysylam i trafiam, albo niewysylam i nietrafiam,licze tykllko na siebie, i niekorzystam z programow liczbowych,kiedys korzystałem z roznych generatorow ktore mialy podac trafne numerki, niestety wywalilem na nie troche kasy, przejechalem sie na tych programikach dlatego teraz typuje sam, i niewierze w zadne programy, sam robie statystyke swoja i na pod stawie jej gram,,tak i tez korzystam z prawdopodobienstwa swojego na tzw liczby dobijajace do innych liczb, ja niemowie ze programem nie wygrasz bo mozesz i tez trafic ale nigdy zaden program nie poda ci 100% numerow ktorymi trafisz lepiej zdac sie na obserwacje liczb i swoja intuicje i kreslic to co ci podpowiada twoj umysł a wtedy bedziesz wygrywał
Angierski-Czegoś tu nie rozumiem???
Skoro tylko Ty używasz programu-to chyba tylko Ty masz szansę na trafienie
Skoro tylko Ty używasz programu-to chyba tylko Ty masz szansę na trafienie
ludzie chwytaja sie wszelkich sposobow zeby wygrac,
mozg poprostu dziala lepiej niz komputer ale tez popelnia bledy i to duze
sny sie czasami spelniaja ale nie daja wszystkich liczb
mozg poprostu dziala lepiej niz komputer ale tez popelnia bledy i to duze
sny sie czasami spelniaja ale nie daja wszystkich liczb
ja niewiem czy za 20 czy 30 lat wygram, moze akurat jutro wygram dlaczego mam czekac az tyle lat? ja niewiem czy do tych jeszcze 20 lat dozyje, a co dopiero wygram mi po smierci pieniadze nie sa do niczego potrzebne, ja je teraz potrzeboja, nie pozniej
arczibalik73 no widzisz sam uzywasz sposobu ktory jakbys oprogramowal na pewno dalby ci jasne swiatlo czy twoja metoda typowania jest dobra czy zla
wszelkie metody nie duchowe, a analityczne mozna wprowadzic w komputer
i tu nie chodzi o zwykly programik losujacy liczby z przypadku
tu chodzi o konkretna analityczna metode ktora sie sprawdza choc wiadomo im mniejsza szansa tym gorzej i to nie tylko dla mnie jako tworcy i uzytkownika programu - jesli startujesz do 10/10 to licz sie z tym ze program mi nei da wygranej ale tobie tez
i tu nie chodzi o zwykly programik losujacy liczby z przypadku
tu chodzi o konkretna analityczna metode ktora sie sprawdza choc wiadomo im mniejsza szansa tym gorzej i to nie tylko dla mnie jako tworcy i uzytkownika programu - jesli startujesz do 10/10 to licz sie z tym ze program mi nei da wygranej ale tobie tez
angierski niewieze w programy bo sie na nich przejechalem ,juz kiedys, dlatego typuje sam swoje numery i wysylam albo trafie albo nie i wierze w swoje szczescie a nie w programy
arczibalik73 no masz prawo w cokolwiek wierzyc nawet w to ze jutro wygrasz...
z tymze mnie jak napisalem wyzej smiesza dziwne rzeczy pewnych uzytkownikow
ktorzy magiczna rozdzka chca zmienic swoj los albo wymyslaja rozne dziwne rzeczy
oczywiscie bez skutku
z tymze mnie jak napisalem wyzej smiesza dziwne rzeczy pewnych uzytkownikow
ktorzy magiczna rozdzka chca zmienic swoj los albo wymyslaja rozne dziwne rzeczy
oczywiscie bez skutku
no ale co do programu to powiem ze ja swoj sposob wybralem i tego nie zmienie i nikt mnie nie przekona ze lepiej typuje - chyba ze mu sie fuksnie tak bardzo co i tak nie zmienia faktu ze to tylko slepy los tak zadecydowal ze to on akurat wygra
poprostu kazdemu to sie moze zdarzyc
poprostu kazdemu to sie moze zdarzyc
arczibalik73 w kazdym razie ja nie gram na 10/10
bo zauwaz ze tyle ludzi puszcza po 200 tys zakladow i nikt nie trafia bonusa
no dobra... a co do inncyh wygranych mniejszych udowodnie ci ze lepiej moj program trafia niz ty.. tylko skoncze swoja finalna statystyke to mozemy sie zmierzyc na 100 losowanlece
bo zauwaz ze tyle ludzi puszcza po 200 tys zakladow i nikt nie trafia bonusa
no dobra... a co do inncyh wygranych mniejszych udowodnie ci ze lepiej moj program trafia niz ty.. tylko skoncze swoja finalna statystyke to mozemy sie zmierzyc na 100 losowanlece
ale tez nie neguje osob ktore tworza takie programy i sie nimi posluguja, i zycze ci abys trafil tez i tym programymem jesli uwazasz ze jest taki super,
nie no tu masz racje ja tez sie smieje z takich metod niektorych uzytkownikow ktorzy wroza numery z fusow i innych jeszcze zeczy,to tez dla mnie jest smieszne chciałbym miec taka rozczke tez, ale niestety w bajki o wrozkach niewierze . poniewaz kazda wrozka zawsze powie ci to co akurat chcesz uslyszec lub juz wiesz albo sprzeda je ci tania bajke,
nie no tu masz racje ja tez sie smieje z takich metod niektorych uzytkownikow ktorzy wroza numery z fusow i innych jeszcze zeczy,to tez dla mnie jest smieszne chciałbym miec taka rozczke tez, ale niestety w bajki o wrozkach niewierze . poniewaz kazda wrozka zawsze powie ci to co akurat chcesz uslyszec lub juz wiesz albo sprzeda je ci tania bajke,
zeby wygrac trzeba grac i wierzyc w swoje szczescie, i nic innego
witam
3 239 280. Sebastian_M 2018-05-21 (23:04)
przy prawdopodobieństwie 1:1550 jest to nierealne
3 239 280. Sebastian_M 2018-05-21 (23:04)
przy prawdopodobieństwie 1:1550 jest to nierealne
anggierski ja tez nigdy niegrałem o bonusa grajac 10/10 w mulatke ,fajnie by bylo jakbym i trafil te 10/10 choc i dostał to co jest za 10/10 bez bonusa, ja nie jestem pazerny na kase jak co niektorzy chcieli by zgarnac najlepiej wszystko odrazu, , i dlatego ze sa na zbyt pazerni to przegrywaja, poniewaz chytry zawsze 2 razy traci, ja niechce byc odrazu milionerem tylko miec tyle pieniedzy zebym mogl sobie kupic to co chce i aby mi starczylo do konca moich dni, na zycie BÓG KAZAŁ SIE DZIELIC