Wpisy 3 029 570 – 3 029 669
16 listopada 2017 00:02 → 16 listopada 2017 07:46, 100 wpisów
D.Tusk:"Marsz Niepodległości to reputacyjna katastrofa"
No coment
No coment
mógł mieć i z wermachtu nie miał bym nic przeciw gdyby dobrze rządził ale jakoś tak się składało że rządził przeciw Narodowi Polskiemu
drugi filar gdzie nasze pieniądze i słowa tego człowieka że to nie są Polaków pieniądze coś strasznego
nic nie jest nasze jesteśmy tylko parobkami we własnym a może już nie własnym kraju nóż się otwiera
oczywiście nic się nie opłaca takim ekonomistą można być po podstawówce i nagrody dostawać za sprzedaż za grosze polskich firm
dziś problem z Trybunałem Konstytucyjnym w Holandii nie ma i jest okey Jak się wybiera sędziów w Niemczech
najlepiej będzie jak polityków będą wybierać politycy sędziów sędziowie to będzie prawdziwa demokracja
ja bym zrobił referendum odnośne sądów tego całego trybunału i po sprawie
jedni mogą jak mają pozwolenie zachodu drudzy nie takie wspaniałe standardy
ale szkoda się nakręcać ale jak słyszę PO Donald Tusk to coś się we mnie gotuje
nie kochają nas Polaków i chcą dla nas jak najgorzej tyle razy to pokazywali ustawami że chyba nie trzeba być aż taki mądry by to dostrzec
Trzeba by zmienić Konstytucję
Moim zdaniem rzecz jest prosta-Wystarczy przywrócić Kwietniową
Moim zdaniem rzecz jest prosta-Wystarczy przywrócić Kwietniową
też tak myślę konstytucja ta obecna była sprytnie napisane przez dawnych ludzi komunistycznych i liberałów
wielkie dla sebastianka M ZA TRAFNE LICZBY PODANE WCZORAJ NA FORUM CZYLI 11,28,52,66,69, dzis w 2losowaniu padly z jego liczb 4z5 w multi lotka
on ma caly czas nosa do liczb to juz nie pierwszy raz jest ,juz to dawno zauwazylem ze podane przez niego liczby wychodza, gdybym wiedzial ze wyjda napewno bvym je wyslal ale narazie poluje na miniale jemu gratuluje trafnych typowan liczb
Dobranoc Mulag
Cześć
A nie mówiłem jakie liczby grać?
Podałęm 5 liczb 11 28 52 66 69
jest 4/5
Jak komuś pomogłem to bardzo się cieszę
Tak mam kupon
Jak podaję to wtedy gram
Inaczej nie byłoby sensu
Jutro czwartek
Robię przerwe jutro nie gram
Jutro nie gram
Pisałem
zagrałem stawką razy 11
Pisałem że gram taka stawką
Moja mama zagrała stawką razy 7 tosamo a mój tata stawka razy 9
no to wiem ,że jutro nie grasz,ale podaj dla mnie numery na jutro,jak,wygram,to podzielę się z tobą
sebatianek M oby wiecej takich wygranych razy 11
sebastianek M liczby razy 11 z plusem graj bedzie wieksza kasa
nie gram z plusem
za duo to kosztuje
i bardzo dobrze robisz,bo plus jeżeli chodzi o piątkę to jest prawdopodobieństwo 1:40
Ale ja pisałem że jak nie gram to nie podaję bo nie typuję
tak duzo kosztuje wiem o tym,dobze dlatego moze graj stawka 3 krotna i na 5 losowan , wystarczy abys 2 razy dziennie trafial jakas kase i,wtedy wyjdziesz na swoje tez
Nic mi nie szkodzi
Na jutro nie mam po prostu liczb
Nie miałem zamiaru grać i nic nie wymyśliłem
Nie mam Ci co podać
Już nie mam siły myśleć idę spac
Dobranoc
dobranoc Sebastianku M
też go lubię,ale trzeba zachować pewien dystans,nawet jeżeli ktoś jest młody
uwaga kto tam jeszcze niespi podaje typy na dzis na 2 losowanka w multi lotka 2,7,11,16,18,22,23,24,26,28,31,32,33,35,38,45,50,54,57,64,73,74,76
okej galik3 niewiedziałem bede mial to na uwadze
okej galik3 niewiedziałem bede mial to na uwadze
nie no okej co do zachowania dystansu zgadzam sie ,ale on wie dlaczego sie tak do niego zwracam wczoraj mu napisalem , ale jesli sobie nie zyczy takiego zdrobnienia to okej ,nie bede sie tak zdrobniale zwracal do niego tylko normalnie,ja wszystko rozumie i tak samo jak ZE POmusi jak najszybciej odejsc z rzadu i sie musi rozliczyc za lat oszustwa i zlodziejstwa polakow
60,62,64,65,68 80
62,64,68,77,80
62,68,77,80
68,77,80
60,65,77
60,62,64
64,77,80
60,65,80
62,64,68,77,80
62,68,77,80
68,77,80
60,65,77
60,62,64
64,77,80
60,65,80
Haha mój wczorajszy typ na super szanse o 14 to początek mojego numeru pesel 10 zł bym wygrał jakbym zagrał
http://globalmagazine24.eu/other/lp/anti_jinx/a/index1_on.html
jak ktoś chce pecha w hazardzie się pozbyć...
heh pomysłowość na strzyżenie baranów nie ma granic..
jak ktoś chce pecha w hazardzie się pozbyć...
heh pomysłowość na strzyżenie baranów nie ma granic..