Wpisy 3 029 670 – 3 029 769
16 listopada 2017 07:46 → 16 listopada 2017 10:49, 100 wpisów
A Pan podobno tak. Ban
Ciekawe kto się przysłużył.
Dwuch mam faworytów.
Ciekawe kto się przysłużył.
Dwuch mam faworytów.
ja w sumie też.. To nadajnik nie z tej ziemi..
ale jakby miał alibi to inny winny powinien być na podorędziu.
ale jakby miał alibi to inny winny powinien być na podorędziu.
Ta to jest taka tytejsza mini wersja lokalna Boniego.
Od kiedy nauczył się gadać -kapuje.
Od kiedy nauczył się gadać -kapuje.
nie podejrzewam admina o stronniczość ale dość ma większość tych wpisów jedynej słusznej propagandy i wklejania linków z widomego portalu kiedyś było tu więcej dyskusji o liczbach teraz ludzie zaczynają uciekać na PW @itp bo tu zaczęła rządzić polityka w postaci tuby jednej opcji
3 029 682. doktor2p 2017-11-16 (08:03) Burkina Faso
nie podejrzewam admina o stronniczość
a ja -tak.
Obiektywny nie jest.
Zna go od lat. Bardzo wiele konflitów z nim było. (on twierdzi że to jego dziadek)
a reaguje na każdy jego donos i skupia się na tym co jemu napisano
ale to co on pisze i jak -to już niekoniecznie.
nie podejrzewam admina o stronniczość
a ja -tak.
Obiektywny nie jest.
Zna go od lat. Bardzo wiele konflitów z nim było. (on twierdzi że to jego dziadek)
a reaguje na każdy jego donos i skupia się na tym co jemu napisano
ale to co on pisze i jak -to już niekoniecznie.
no cóż wszystko się kiedyś kończy nie takie strony i portale upadały klimat i stronę generalnie tworzą ludzie zaczną odchodzić wiec efekt będzie wiadomy
ale mi sie nie chce pracowac chetnie walnal bym sie do wyrka i spal
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 666 000
https://sphoto.nasza-klasa.pl/48283787/56277/main/b2ecb2dfd6.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
pan jest sobie winien zamiast siedziec cicho olac wpisy ktore sa wbrew jego przekonania to on szydzil wyzywal dotyczy tez to paru osob po co to wszysto obrazanie szydzenie braku szacunku dla kogos zdania i to niby wolna niepodlegla polska gdzie nie mozna wypowiedziec sie miec wlasne zdanie nie koniecznie takie samo jak ktos inny nalerzy go zaraz lat wyzywac mozna przeciez spokojnie porozmawiac a jak sie nie da to nie widziec najwidoczniej komus takiemu zalerzy by zniszczyc ta strone mila czasem atmosfere nie ponosku komus to ze ludzie sie dobrze bawia i jeszcze jedno jak juz sa rozmowy o tej calej polityce to moze z zchowaniem umiaru bo az sie nie chce wchodzic to fakt za malo o liczbach choc o nich duzo sie nie napisze kazdy ma tam jakas wizje wazne by panowala zabawna atmosfera sam staram sie byc grzeczny
sorrki ze sie tyle rozpisalem kazda ma prawo do wlasnego zdania pewnie i tak do nie ktorych to nie dotrze nie bede wymienial byc moze sami sie odezwa lub sobie odpuszcza co powini zrobic przy wpisach ktore nie byly im na raczke a teraz liczby a co do pana jeszcze przykladem jest islandorka
i tyle na ten temat nie umie sie zachowac przebywac z ludzmi niech ponosi konsekwencje moze zaczna ludzie ze soba tutaj rozmawiac
gryks76
Postanowiłam nie grać na 14:00.Ciekawe jak długo wytrzymam w tym postanowieniu,
41,53,56,60,70
26,29,36,39,42
61,64,67,72,75
podawalem wieczorem cos moze z tego
26,29,36,39,42
61,64,67,72,75
podawalem wieczorem cos moze z tego
Nieeeeee
Do godziny 14:00 każę się przywiązać do kaloryfera.
eh szkoda ze nie moge ja przywiazac hm przywiazac do kaloryfera i zostawic przed czy za oknem nie bij wytlumacz
Metalowym łańcuchem
ta i pod prad maly ruch i pare tam wolcikow amperkow od male gili gili
dziwne jak dla mnie te losowania wczorajsze 70 tki potem 60 tki ts to cfany lisek nie da przeciez teraz 50 tek
ciężko jak zwykle coś typnąc , puszcze ze 3 wersje może coś zaskoczy ----do robótki
jeżeli tak będą dalej wyglądać dalej losowania to Tosiek jeszcze 2 razy zaszaleje z 60-tkami w krótkich odstępach potem 70-tki i dopiero 50
tez zastanawialem sie czy czasem cos z tymi 60 tkami nie pociagnie
w wpisie 708 ost zestawik 64 61 67 dalem choc moze 60 66 sie przyblaka
no niestety w tym kraju tak jest ze nie dosc ze sie jest polakiem to jeszcze trzeba byc poprawny politycznie pod katem obecnej wladzy
zastanawiam sie nad 49 pasi mi tylko to spioch a jest tyle innych liczb a ona spi dopiero od 14 losowan
polityka polityka nie ktorzy potrafia wszystko skrytykowac co jest wbrew im samym nieraz rzucając epitety ktore mozna by bylo rownie dobrze im przepisac nie zastanawiajac sie nad samym soba ma sie to tez do mnie niestety zeby nie bylo i kropa
polityka ja inne takie coz trza sie uczyc cale zycje szacunku i zyc w zgodzie nawet jesli sie uwarza widzi innaczej kropa wracam w przyjemniejsze tematy liczbowe
polityka ja inne takie coz trza sie uczyc cale zycje szacunku i zyc w zgodzie nawet jesli sie uwarza widzi innaczej kropa wracam w przyjemniejsze tematy liczbowe
angierski dziś losowanie dużego pamietasz wtorek 7,8,28,29,34,41 ................... 5/6 + 1/6 .... 4 893 zł
W miejscowości Gorlice padła wygrana 250 000,00 zł w grze Kaskada
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Bartoszówek padła wygrana 20 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Hel padła wygrana 10 500,00 zł w grze Keno
W miejscowości Krosno padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Cześć
Dziś czwartek to nie gramy
Jutro gramy w Eroinę i Mulatke
Jutro podam liczby żeby wszyscy mogli wygrać dużo pieniązków
29,31,34,36,39,42,45 doktorku co sadzisz o tym tak wiem liczby liczami cos sie tobie moze widzi
Witam wszystkich,zycze powodzenia o 14 kazdemu bez wyjatku nie wazne z jakiej opcji politycznej
Brawo Gryczany
alfa