Wpisy 2 989 841 – 2 989 942
28 września 2017 22:19 → 28 września 2017 23:59, 100 wpisów
Adolf4 brawo za skana
Oj dana dana brawo wygrana tak trza łupić tsa po kawałku aż do całosci
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 210 000 zł
Adolf4 a pamiętasz losowanie ekstra pensji
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
Może jeszcze trafisz w realu Adolf4
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Tak Pan włodarze się zmieniają złodziejstwo pozostaje
akcja "a PO co to wyjasniać niech będzie tak jak było " kosztuje 19 milionów naszej kasy , a biorą ją kolesie broszki którzy tydzień wcześniej założyli spółkę.
I jest to normalne jak twierdzą
Dlatego trafienie w TS bedzie jeszcze trudniejsze , kogoś trzeba doić dla swoich .
akcja "a PO co to wyjasniać niech będzie tak jak było " kosztuje 19 milionów naszej kasy , a biorą ją kolesie broszki którzy tydzień wcześniej założyli spółkę.
I jest to normalne jak twierdzą
Dlatego trafienie w TS bedzie jeszcze trudniejsze , kogoś trzeba doić dla swoich .
wątpię. takie rzeczy zdarzają się raz w zyciu ide spać, jutro arbajt za głodową pensję
Lecę do pracy
Kedzior
Wiesz ile miliardów już wypłacono na 500+ ?
za PO tych pieniędzy nie było
więc gdzie były?
Wiesz ile miliardów już wypłacono na 500+ ?
za PO tych pieniędzy nie było
więc gdzie były?
Za Po to poszlo sporo na ttuszowanie seryjnego samobojcy Pan.Przekonac caly kraj ze Petelicki sie posliznal na skorce od banana to kosztowny gips
..napiszę Ci gdzie ta kapucha szła
ano do spoconego rycha i zdzicha tyle że szaraczek tego nie widział
teraz zazdrosny szaraczek nie dostaje 500+ ale widzi u sąsiadów to go żółć zalewa
i pisze takie brednie jak tutaj niejaki Nick >>> Milioner coś tam
ano do spoconego rycha i zdzicha tyle że szaraczek tego nie widział
teraz zazdrosny szaraczek nie dostaje 500+ ale widzi u sąsiadów to go żółć zalewa
i pisze takie brednie jak tutaj niejaki Nick >>> Milioner coś tam
Za poprzedników byli tacy co nie kradli i za obecnych też są tacy co nie kradną
Ale spytaj się Nowaka skąd ma takie zegarki i Szyszki skąd "stodołe " wyceniona na pół banki
Ale spytaj się Nowaka skąd ma takie zegarki i Szyszki skąd "stodołe " wyceniona na pół banki
Ja czekam na uczciwych i takich którzy ustawy będą robić dla dobra ogółu a nie tylko żeby przeciwników chwycić za gardła albo dla poklasku - takich jeszcze nie widzę na horyzoncie .
...jak czytam te pierdoły tutejszych o 500+
to wiem że pisze to zazdrosny głupawy wsiołek co kółko od taczki kradł za komuny
i już był wielki BONZO
to wiem że pisze to zazdrosny głupawy wsiołek co kółko od taczki kradł za komuny
i już był wielki BONZO
Kedzior nigdy nie bedzie uczciwych, zawsze znajdzie sie szuja, ktora cos zlego zrobi. A co do zegarkow i stodol, mozna na nie uczciwie zarobić
ale gupi, wie ze zakonnicy na brazowo ubrany a nie zaznacza czarnej sutanny
Ok tylko 30% nie powinno dostawać 500+ bo to im na waciki i te 30 % to igrzyska dla mas
Czy ja wiem?Ta proporcja utrzymuje się od wieków
Ale gdzie indziej jest chyba gorzej
Ale gdzie indziej jest chyba gorzej
Kedzior, gdyby zrobili coś takiego jak mówisz, powstalby problem i bunt. Oni wybrali pewna droge i tak podazaja, ale nawet jak Polskie Panstwo traci na takie rzeczy to i tak wiele zyskuje, bo jakby nie bylo ta pomoc dociera do tych, ktorzy tego potrzebuja A z nieuczciwych i tak sciagnal to co sie nalezy
Poza tym, zeby dokladnie sprawdzic kazdego, musieliby zatrudnic wiecej ludzi i urzedasow, ktorzy sprawowaliby nad tym kontrole, wiec jakby nie bylo na jedno wychodzi.
No akurat w uczciwość tych ludzi nie wierze jeden sie skompromitował a drugiego obecne układy bronią.
Kolega leśnik - myśliwy mówi o puszczy __ ty wiesz jakie to setki milinów , czyje znajome firmy to tną --
Kolega leśnik - myśliwy mówi o puszczy __ ty wiesz jakie to setki milinów , czyje znajome firmy to tną --
Polityk, k*rwa i zlodziej na jednym jada wozie
dusia
mój kuzyn , kiedyś wstąpił do jednej z tych partii , po roku działania nieoficjalnie powiedzieli mu -- Janek daj sobie spokój ty za porządny jesteś za uczciwy -- juz sie wypisał
mój kuzyn , kiedyś wstąpił do jednej z tych partii , po roku działania nieoficjalnie powiedzieli mu -- Janek daj sobie spokój ty za porządny jesteś za uczciwy -- juz sie wypisał
2 dni temu ,musiałam dzwonić w sprwawie koperty dla inwalidy ,bo ni z gruszki ni z pietruszki sąsiadowi zlikwidowali... jakiś głupi minister wynalazł sposób żeby dokopać chorym ,już ludziom ..
koperta dla inwalidy musi teraz miec szerokość 3,60 żeby wózek inwalidzki się zmieścił obok auta ..tylko nie wszyscy inwalidzi na tych wózkach jeżdzą ..mój sąsiad miał wypadek na kopalni i nie ma nogi do kolana nosi protezę
koperta dla inwalidy musi teraz miec szerokość 3,60 żeby wózek inwalidzki się zmieścił obok auta ..tylko nie wszyscy inwalidzi na tych wózkach jeżdzą ..mój sąsiad miał wypadek na kopalni i nie ma nogi do kolana nosi protezę
cały czas był spokój i wszystko grało teraz na całym Bytomiu likwidują im te koperty... co jest on może pisać odwołanie ..oni przyjda wymierzą czy mogą trochę chodnika zabrać ale jak braknie mu 20 cm to tej koperty już nie dostanie...TERAZ KOPERTY MUSZĄ BYĆ MALOWANE NA NIEBIESKO BO PODOBNO BIAŁEGO NIE WIDAĆ
mich gdybym je znał to leżałbym pod palmami , ja tylko typuje prawdopodobieństwo
Micha-Jak się zastanowię,to podam na profilu
żeby Cię zachęcić>Dziś miałem 2 pewniaki>5,16
żeby Cię zachęcić>Dziś miałem 2 pewniaki>5,16
ani lepiej ani gorzej od Naszego rozprawiania nie będzie zerknę w mapki
Ostatnio były liczby w multi multi 12,14 - to po środku może być liczba 13
hejka dobrywieczor wszystkim
Bylbym trochę wcześniej ale czytałem od deski do deski regulamin eurojakopta
Jestem ciekaw czy ktoś z was się też tym zainteresował
fajna ciekawostka jeśli chodzi o wysokie wygrane w eurojakopt
wyplata nastepuje w po upływie dwóch dni roboczych licząc 7 dni od danego losowania
wniosek
losowanie np. piątkowe 29 wrzesień 6 październik 7 dni - 7,8 październik sa dniami wolnymi i musza minac 2 dni robocze co nam daje kolejne 2 dni 9,10 =\
Wniosek jak bym wygrał coś więcej 29 wrzesień wygrana zostanie 11 pazdzienika.
Jestem ciekaw czemu ma służyć taki okres wypłat? Czas dla mafii by zdążyła dostać info kto gdzie wygral , ze zanim odbierze to już bosi będą stali obok?
wyplata nastepuje w po upływie dwóch dni roboczych licząc 7 dni od danego losowania
wniosek
losowanie np. piątkowe 29 wrzesień 6 październik 7 dni - 7,8 październik sa dniami wolnymi i musza minac 2 dni robocze co nam daje kolejne 2 dni 9,10 =\
Wniosek jak bym wygrał coś więcej 29 wrzesień wygrana zostanie 11 pazdzienika.
Jestem ciekaw czemu ma służyć taki okres wypłat? Czas dla mafii by zdążyła dostać info kto gdzie wygral , ze zanim odbierze to już bosi będą stali obok?
Inna rzecz jaka mi przychodzi na myśl to może dlatego taki okres aby osoba co wygrała żyła w takim napięciu wyczekiwania by kopnęła w kalendarz
Najlepiej to kupic na chybil trafil odczekać 11 dni i sprawdzić wówczas jak wygram musza mi wyplacic w terminie 2 dni
Wątpię czy by im to coś dało?
Musieli by jeszcze wytruć spadkobierców
Musieli by jeszcze wytruć spadkobierców
gonzaga powiem tak trochę kryykowalem eurojakopta
jednak musze się zgodzić z opiniami naszego kolegi qbama ze jest to wbrew pozorom najtansza gra
wyslajac po 1 zakładzie 4 tygodnie mamy 50 zl jak trafi w miesiącu 5 piatkow to 62.50
Po liczmy sobie ile każdy z nas jak ostro gra wydaje miesięcznie kasy na mini lotto multi inne czyna głupie zdrapki ja się znow dalem nabrać babie w kolekturze gada ze na początku sa większe wygrane dla zachęty kupiłem 11 zdrapek czarnu kot ku mac na 11 zdrapek 1 zdrapka za 1 zl.
Wysylalem kilka razy w miesiącu po 10 mini zero trafnych pojedyncze zakłady 0 zl to samo w multi. Jak po liczyłem pi razy oko 300 zl wydalem we wrześniu w tS, wiec puscze tego euojakopta i tyle a jak dostane wenty twórczej to sobie wysle cos w Czeskiej Fortunie
jednak musze się zgodzić z opiniami naszego kolegi qbama ze jest to wbrew pozorom najtansza gra
wyslajac po 1 zakładzie 4 tygodnie mamy 50 zl jak trafi w miesiącu 5 piatkow to 62.50
Po liczmy sobie ile każdy z nas jak ostro gra wydaje miesięcznie kasy na mini lotto multi inne czyna głupie zdrapki ja się znow dalem nabrać babie w kolekturze gada ze na początku sa większe wygrane dla zachęty kupiłem 11 zdrapek czarnu kot ku mac na 11 zdrapek 1 zdrapka za 1 zl.
Wysylalem kilka razy w miesiącu po 10 mini zero trafnych pojedyncze zakłady 0 zl to samo w multi. Jak po liczyłem pi razy oko 300 zl wydalem we wrześniu w tS, wiec puscze tego euojakopta i tyle a jak dostane wenty twórczej to sobie wysle cos w Czeskiej Fortunie
Czas na mnie spac to co miałem wpisac wpisałem teraz się zegnam z wami będę rano dobranoc