Wpisy 2 975 286 – 2 975 385
13 września 2017 22:25 → 13 września 2017 23:59, 100 wpisów
iwonka mi nietrzeba az tyle 127milionow zł mi starczy te 10z10 w MM TYLKO WIECEJ NIEPOTRZEBUJE jak dla siebie niejestem taki pazerny na kase, ale te 10 z 10 muli to by mi sie przydalo zebym mial na swoja emeryture bo niewieze w zadne ZUS ze kiedykolwiek doczekam tej emerytury, a jak sobie wygram to przynajmniej bede mial kase zapewniona na dalsze zycie
ja gram o wysokosc swojej emerytury
PAN jest takie powiedzonko chytry 2 razy traci, słyszales takie cos, i to jest prawda z tym przyslowiem lepiej trafic mniej i byc zadowolonym z tego co sie trafilo niz, trafic fortune i zejsc na zawal serca
Pan niekupil bys 2 zeczy tylko to jest zdrowie i zycie ,wszystko inne mozesz kupic ,zas zdrowia i zycia tego nikt ci niesprzeda, wszystko czyli nic praktycznie,bo zdrowie i zycie jest najwazniejsze,
I las i tartak.. i deskę, a desce sęk..
Ja bym nie skakała przed Księciuniem
Ja bym nie skakała przed Księciuniem
To się tak tylko gada drodzy moi
ale jak dotknie się tej góry kochanych banknotów
ale jak dotknie się tej góry kochanych banknotów
PAN a tym ksieeciuniem to niby kto mial by byc TY? , oj podejrzewam ze era ksieciuniow to juz jest przeszlosc i dawno sie skonczyla teraz krolowie i ksiazeta to tylko w bajkach i reklamach wystepuja dla dzieci, juz nie wroca te czasy, ale jak chcesz byc ksieciuniem to musisz trafic te 127mil, zycze CI powodzenia i wysokiej wygranej, podejrzewam ze jakbys trafil taka kase to zaraz by Cie banki obslkoczyly jakas mafia,i zostal bys bez grosza, a pomysl jaki podatek trzeba zaplacic od takiej wygranej? ale zycze powodzenia CI i zgarniecia tej kasiorki
witaj jaqwisiu
jaqwisiu jeszcze nie mam nic moze jutro bede mial narazie jeszcze nic nie sprawdzalem, co i w liczbach piszczy
PAN no ja niewatpie ze nie a krola ARTHURA znasz?
PAN nie zrezygnowalem z 22 Wcale i zawsze ja obstawiam z liczba 21 w mini
Jagawisia
będzie
ale jeszcze dwa losy musi siedzieć w bębnie bo inaczej >>>>>
będzie
ale jeszcze dwa losy musi siedzieć w bębnie bo inaczej >>>>>
PAN mam swoje liczby pewne ktorymi gram,cały czas w mini ,juz kilka razy na nich trafilem w mini, ale oprocz nich wysylam sobie jeszcze inne liczby w 2okienku gdzie jest 21 i 22 i inne liczby
pan i księciunio,dobre sobie,tej kasy nie zgarniesz bo jajązgarnę
Mam nadzieję że do 21,22 będziesz miał inne liczby w dzień w którym
Księciunio raczy wypełnić własnoręcznie ................
Arczibalik
galik3
Księciunio raczy wypełnić własnoręcznie ................
Arczibalik
galik3
jaqwisia ja tez niechce tak dozo pieniedzy jak te w eurojakpota poniewaz nie wiem ile jeszcze pozyje, dlatego mi tylko te 10 z 10 starczy, co ja bym robil z tyloma banknotami, i bym sie martwil co z ttym zrobic i bym na zawal szybciej zszedl zanim bym zdazyl wydac
galik3 a wygraj i TY chlopie tez zycze powodzenia wszystkim, niech graja i wygrywaja ,grajcie i wygrywajcie wtedy ta kwote podziela na kilka osob i tez
galik3 a wygraj i TY chlopie tez zycze powodzenia wszystkim, niech graja i wygrywaja ,grajcie i wygrywajcie wtedy ta kwote podziela na kilka osob i tez
PAN co skreslisz tez 21 z 22 w mini i inne tak?jak ja, a daj ci BOZE abys tez i trafil tak jak i ja
Pan aha rozumie nie chcesz trafic w ten sam dzien co ja, tylko kiedy indziej tak? jak ja juz wszystko zgarne tak ,no to jak chcesz , tak to prosze bardzo, myslalem ze nas podziela no, ale jak chcesz inaczej to niema sprawy
Panie!
Podsumowanie >>>Pewniak>[2],5/10+3x4/10-Mogło by być lepi
No cóż człeku zawsze mało
Podsumowanie >>>Pewniak>[2],5/10+3x4/10-Mogło by być lepi
No cóż człeku zawsze mało
witaj GONZAGA witaj sorki ze wczesniej sie nie przywitalem ale musialem PANU odpisac
Gonzaga tego pewniaka liczbe 2 to podajesz w mini tak jesli tak to tez na ta liczbe stawiam
ja jak wygram główną w Eurojackpot,to podzielę się z każdym z zielonej,tylko nie wiem ile,ale myślę,że po 10 tyś.
wiem tylko Gonzaga ze liczba 2 malo razy i sporadycznie wychodzi w mini ta liczba nie jest lubiana przez inne liczby za bardzo, dlatego jest ona sporadycznie, tez, ale wypada
galik3 podejrzewam ze jak trafisz te 127milionów ,to nie tylko sie nie podzielisz ale szybko znikniesz z tej stronki i pewnie i z kraju tez zeby nikt cie nieznalazl i nieprzypomnial ze miales sie podzielic kasoirka ,ale pomimo i tak zycze ci wygrania tej wygranej
tyle już wygrałeś w , lotto , multi , mini , i nic się nie podzieliłeś , tym bardziej w Eurojackpot nie będzie podziału , człowiek czym bogatszy to bardziej chytry
ale ja nie gram na real w inne gry,zagrałem teraz wyjątkowo za stówkę na 8 zakładów,jak przegram to trudno dalej nie gram bo za drogo,a jak wygram to fajnie,najlepiej nawyższą
gry liczbowe nikogo nie zepsują, bo wiążą się z utratą kasy a nie jej zdobywaniem
czesc kubus
jocia
co do tej Lebiody to ma jeszcze nazwę ŁAPUCHA co kojarzy mi się z >> Łapą
a łapa z braniem kochanych banknotów
Stała mantra studencka>>>"Kochane pieniądze przyślijcie Rodzice"
galik3 to Ty taka kase wyrzucasz na gre na raz, to ja za 100zł to gram cały miesiac w kilka gier dziennie 1 MM I 1 mini, i starczy jak ma byc -to bedzie jakk nie to nie,ale gram dalej raz wygrywam raz przegrywam tak jak kazdy tu zapewne
galik ja kiedys wyslalem za 500zl kuponow na DUZEGO LOTKA teraz obecne LOTTO i powiem ci ze z tych wszystkich kuponow ogolna kwota zwrotu bylo tylko 265zł i uwazam ze niepowinno sie wysylac wiecej kuponow , wystarczy jeden a trafny z tymi liczbami co wygrywaja
galik ja kiedys wyslalem za 500zl kuponow na DUZEGO LOTKA teraz obecne LOTTO i powiem ci ze z tych wszystkich kuponow ogolna kwota zwrotu bylo tylko 265zł i uwazam ze niepowinno sie wysylac wiecej kuponow , wystarczy jeden a trafny z tymi liczbami co wygrywaja
W jakim to filmie Polskim >>> za biurkiem wisiał obraz z taką wielką łapą?
2 975 363. Pan 2017-09-13 (23:20) Replay u Bolka kiedy?
jocia
łapucha jest zielona
jocia
łapucha jest zielona
arczibalik73 ,ale ja tylko raz zagrałem,a policz sobie ile ludzie przegrywają kasy,bo grają w te badziewie,a ta stówka to jest nic w porównaniu do przegranych gdy tak skubiesz po trochu,po prostu tesik za mało daje na wygrane i dlatego nie gram
Galik-niestety masz racje-ale trzeba to wysyłanie traktować jako zabawę i tylko to-dajemy sobie szanse bo jak nic nie wyslemy -naapewno nie wygramy.
Jagawisię nie interesuje już MM szkoda bo ta parka i jej wersja optymistyczna....
to właśnie .....
to właśnie .....
Dzisiaj na wieczorek w MM wyszła mi liczba 91 nie nie ma pomyłki
taka liczba czyli większa niż 80 ma u mnie nazwę Dziwoląg i na 10 dziwolągów
wchodzi jakieś 7-8 razy 10 lub 80 jak kto zapamięta to kiedyś skorzysta
Chyba już raz pisałem tutaj o tym
taka liczba czyli większa niż 80 ma u mnie nazwę Dziwoląg i na 10 dziwolągów
wchodzi jakieś 7-8 razy 10 lub 80 jak kto zapamięta to kiedyś skorzysta
Chyba już raz pisałem tutaj o tym
no ja GALIK3 gram dla rozrywki tylko i zabawy ja wiem ze duzo ludzie przegrywaja tez i mniej jest wygrywajacych ale jest jak jest np w miesiacu sierpniu w mini lotto bylo 33 zwyciezcow co to jest powinno byc 330 wtgrywajacych 5z 5