Wpisy 2 960 584 – 2 960 683
30 sierpnia 2017 22:26 → 30 sierpnia 2017 23:59, 100 wpisów
Czwartek nie mój dzień 2 z maszyny wezmę dla spokojnego sumienie i 3 Multi skreślony standard
Życie zmarnowane leże na łopatkach... Dziękuję
Odezwę się za pół godziny
no a te Twoje 6\9 4\8 i 4\10 co teraz wskoczyło to jak wskoczyć mogło teraz bo nie rozumiem
Pomózcie mi gdybyście mieli wiadomości na mój temat to zgłaszajcie to do prokuratury bądź policje
1 jeden robert 6 mowi you talking to me 14 mial wtedy 31-33 lata bo naprawde 32
Bonus 500,000tysięcy kto go chce wygrać niech gra na dziesięć skreśleń a nie tam na 8,7,6,5bo tu bonusa nie będzie jak by wszyscy grający w Multi Multi skreślali na 10 to bonus dawno podejrzewam by komuś przypadł tak w lotto typuje się szóstke a kumulacje są żadko i krótko poza małymi wyjątkami {starzec}}ja sobie jutro zagram na dziesięć o dziesięć w Multi Multi
Ciekawostka 10/10 tylko 25% latwiej trafic niz lotto ale bonus rosnie bo rozbija sie na rozne skreslenia.10/10 z plusem jest 30% trudniej trafic niz 6 w lotto
k, jak nie wygram 7/7 przynajmniej za 10 stawek do wtorku to bede musial isc do pracy
: ) propaganda
pod presjo w stresie tak sie nie da zyc a pozniej raki nieboraki
Będzie trudno trafić jak tu każdy woli pitu pitu zamiast skreślić 10/10 to kreslą 5/5oj ludzie ludzie i wy chcecie wygrywać bo ja na pewno najpierw gram o Miliony w Lotto a potem w Multi Multi na 10/10
Na te 17 Miliony ów mam już zagrane już zacieram ręce na wygraną w Lotto i Lotto Plus
Forsami mnie tez 3 liczby 5 liczb nie jara za grosze ktrore moga i tak nie zwrocic dlugiej gry
Maegamocny masz troche racji z tym lotto.ale gdyby nie ulegac czarowi to zostaloby tylko mini
koniec wakacji 13
koniec lata 10
end of summer 11 to na jutro ten dzien nastal
koniec lata 10
end of summer 11 to na jutro ten dzien nastal
Mnie na Lotto nie szkoda miałem już kilka czwórek na swoim tym samym zakładzie w różej konfiguracji liczb w Lotto lub Lotto Plus pora na piątke lub szóstke ja nie rezygnujęczekam i gram z nadzieją
Ja zawsze tylko 1 zaklad na lotto.na mini tez 1 bo mnie 10 multi czaruje
Jak to się kiedyś mawiało Kris Kros jaka cyfra taki los im więcej liczb trafionych tym lepsza klasa w złotym pociągu
za kazdo wylosowana trzeba tylko podstawic nowa jej odpowiednik proste
39 to 49 38 to 17,,,,
39 to 49 38 to 17,,,,
trafi sie w ten mm na 15 km luz
taki ktos bez czuja to nie ma szans
taki ktos bez czuja to nie ma szans
Menstar kto niechce grać niech zapie....lub je...tak mówimy na kołchozie prawda Menstar i kilo bananów i kilo pomarańczy i krem...
nie wiedzialem ze to taki luz i latwa kasa po co sie z multi ebie
w porywach juz moze mam pione w duzym szok wysle za 10 stawek
Ja mam klapki na oczach i kołchoz
Oby nie za dużo bo balonik nadmuchasz i odlecisz w siną dal to piwko to wirtualnie narazie embargo nie cofnięte
Noe ratował zwierzęta ja piwa nie mam zamiar ratować tylko wypić byłby grzech gdybym tego Noe zrobił
Uratujcie mnie
6,15,23,31,39do Mini co tu ku...kuryky nigdy nic nie wchodzi wczoraj dwie 23,31,a dzisiaj 6
Mam nerwy jutro ide z rana pod sklep
I prawdopodobnie dojdzie do konfliktu albo gorzej
Franek a po co pod sklep będziesz szedł z rana będziesz łojł? to zawolaj mnie
Menstar pierwsze będe gadał o nękania pomówienia obrażania mi rodziców i inną krzywde a do czego dojdzie czas pokarze
I za rodzine... rodzina dla mnie najwarzniejsza spokojny nie będe