Wpisy 2 949 523 – 2 949 622
19 sierpnia 2017 23:07 → 19 sierpnia 2017 23:59, 100 wpisów
Bo każdy rząd sprzedaje swoich obywateli w obce ręce, sprzedali zachodowi wszystko teraz nawet teren i ludzi Mercedesowi (a tak podobno nienawidzą Niemców- odszkodowań za wojnę żądali). Bo każda władza ma obywatela gdzieś ludziom po 6000 na skutki nawałnic a sobie co miesiąc po 2500- naiwniacy wierzą w PiS, że dobra zmiana>DOJNA ZMIANA
bedziemy bulić 12,50, a wygra norweg który...zapomni odebrac wygranej-w norwegii -kilka razy sie zdarzyło
qbam tak atakuję bo tomas1972 znalzm mi adres w czeskim cieszynie
i ja tam często jestem w pracy raz w miesiącu
za dzwoniłem ile taksowka kosztuje powiedzieli mi 25 zl postioj pol godziny 15 zl
i ja tam często jestem w pracy raz w miesiącu
za dzwoniłem ile taksowka kosztuje powiedzieli mi 25 zl postioj pol godziny 15 zl
qbam więc za busa z Katowic i powro 30 zl itam 40 zl nawet jak se raz na dwa tygodnie pojade to się nic nie stanie i się nie musze prosić nikogo by partycypowal w kosztach nawet raz w tygodniu, wtedy mogę więcej zakładów zawsrzec na tydzień a nie mniej na miesiąc i tez będę miał szanse duże na chapniecie 4 ki w 9 z 49
jo nie grałem , nie gram i będe grała w zgniłego imperialistycznego jackpota
swoją droga 3 losy na lottolandzie 30 zł
swoją droga 3 losy na lottolandzie 30 zł
qbam analizowałem padające numery to kilka czwórek się powtarzalo po 2 razy w przeciągu kilkunastu losowań
uwazaj z ta fortuna bo po ts jak tam zaczniesz to w hazard wpadniesz-ts skutecznie zapobiega hazardowi
qbam gdybym połączył nawet liczby 2 9 3 9 4 9 z 18 31 i wysalal to na miesiąc to mam kilkanaście czwórek na miesiąc jak się dobrze do liczyłem to 5 to jest 8.5 tys z czego koszty gry y były 338,40
qbam nie ma większego hazardu jak tu grać w zapizdziałego Multilotka i wygrywasz tyle ze se rolke sracz papieru kupisz
qbam dokładnie wysylając za 15 zł 6 dziesiątek a wygrywasz 2 zł odzysku to ci na mega rolke sracz papieru 68 metrowego w aldku wystarczy hahaha
angierski zawsze dokładnie
wtedy kiedy nie będę grac hahahaha
wtedy kiedy nie będę grac hahahaha
trzeba trafiac w odstepach mn.w rownych prawdopodobienstwu co jest w zasadzie realne
15 zl dam na lokate w ING banku dostane 2 procent w stosunku rocznym hehehehe
ale zdarzaja sie odstepy i 250 losowan w przerwach w trafieniu
w stosunku miesięcznym dostane 3 grosze odsetek i będę na plusie 3 grosze z 15 zl hahahah
Sniezynek1554 i nie zalezy kiedy zagrasz kiedy nie musisz w ciagu 72 losowan trafiac
Sniezynek1554 no ja mam 11 zl co miesiac na koncie oszczednosciowym
angierski wiem wiem ale w mm to tragedia jak pisałem nawet 3 i ki 54 ,84, dlatego jak widzieliście jak konwersowałem z qmamem odnośnie czeskiej fortuny gdzie przez 60 losowan czyli miesiąc realne jest upolowanie 1 czworki wartej 1700 przy nakładzie 338 zl plu kosztów dojazdu to 500 zł minus roznica w kursie to i tak 1150zl mc na plus
Sniezynek1554 bo tam nie oszukuja jak tutaj w polsce - pamietaj polak polaka okradnie
angierski ja już probowalem grac w analizie multiparis wybierałem trojki które się nie powtarzały średnio co 85 losowan i tez dupa blada
bo jak narazie moj program typuje duzo czesciej niz prawd, ale niestety zarzaja sie czasami przerwy dlugie
angierski caly czas to mowie ze u nas sa ustawiane losowania szczególnie na 10 z 10
angierski
skro przy 1000 rzutach monrtą nie ma nigdy równego fifty fifty, to mianownik prawdopodobiństwa nie jest informacją na jedno losowanie ale na grupe losowań
skro przy 1000 rzutach monrtą nie ma nigdy równego fifty fifty, to mianownik prawdopodobiństwa nie jest informacją na jedno losowanie ale na grupe losowań
angierski jedynie co możesz potem zrobić jak ci twój program wytypuje grac trojka na progresje ale to tez sa koszty
Powiem tak u wielu czechy wzbudzają kontrowersje ze drogo
ja w tym miesiącu przewaliłem multi 150 zl około i guzik wygralem
Powiem tak u wielu czechy wzbudzają kontrowersje ze drogo
ja w tym miesiącu przewaliłem multi 150 zl około i guzik wygralem
qbam no wlasnie chodzi o ta niejednorodnosc, ze czasami rzucasz moneta i wychodzi 14 orzelkow, wa w duzej ilosci masz po rowno
Sniezynek1554 no progresja, tylko przerwy w typowaniach raczej nie moga przekraczac prawdodpobienstwa
angierski jednak by grac progresja to jak będziesz grac powiedzmy 10 dni i dziennie stawke podnosić to za 10 dni wydasz tyle czy ktoś inny co ja na miesiąc w czechach
dobra dzieci kochane fajne się z wami pisze ale Marek musi isc spac papaptki do jutra
po 241 losowaniach 3/3 zeby wyjsc na zero masz stawke x8971 zakladow
nie bede mowil kto,,jest tu na czacie osoba co trafia w realu5/5
da sie wygrac progresja tylko przerwy = prawdopodobienstwo mn.w
przy 1:72 prawdopodopbienstwu masz stawke 1x10 przy osiagnieciu 72 typowan i nie trafieniu 3/3
moim programem mam 1:51 losowan ale zdarzaja sie sytuacje gdzie nei wypada 250 razy a potem kilka razy
Dzisiaj będzie mocno padać/lać na wschodzie i południowym wschodzie Polski.
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 643 000
ja jestem dobrej mysli,,tylko jeszcze musze zrobic wiele statystyk i bedzie GIT
na 5/5 stawka rosnie wolno
koszty gry: 50zł
(100 + 50) / 700 to wychodzi nawet 1x czyli 2,5
potem koszty gry rosna ale wolno
(100 + 52,5) / 700
koszty gry: 50zł
(100 + 50) / 700 to wychodzi nawet 1x czyli 2,5
potem koszty gry rosna ale wolno
(100 + 52,5) / 700
moja piątka z grudnia bez wielkich kosztów - opłacona na stacji paliw , po zapłaceniu za wachę pościłem 5/5 x2 za ostatnie grosze łącznie z żółtymi , sprzedawca sie z politowaniem patrzył że ostatni grosz wydałem na lotto i weszł 2X700 zł
NIE ma reguły na lotto !!!!!!!
NIE ma reguły na lotto !!!!!!!
grasz zalozmy 4 miesiace nic nei masz potem stawka ci rosnie do 5zl
np. koszt gry masz 2000 grales non stop na 5/5
2000 / 700 to stawka 3
2000 / 700 to stawka 3
i nie wazne czy masz pecha czy szczescie zawsze jestes na plus
bierzesz tak ile chcesz wygrac zalozmy 100 zl
(100 zl + dotychczasowy koszt) / wygrana np. 700
i zawsze kiedy trafisz masz minimum 100 zl
(100 zl + dotychczasowy koszt) / wygrana np. 700
i zawsze kiedy trafisz masz minimum 100 zl