Wpisy 2 854 250 – 2 854 349
30 marca 2017 21:59 → 30 marca 2017 23:59, 100 wpisów
Bonus Multi Multi: 410 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Kumulacja Lotto: 7 000 000 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
sanczor ,
a na święta rośnie - 7 baniek - zamiast pisanek jajka strusia bym do koszyczka włożył
a na święta rośnie - 7 baniek - zamiast pisanek jajka strusia bym do koszyczka włożył
moja trojca wpadla dopiero dzis 25,26,27 niestety nie puszczona i w plecy, ale tak patrzac na 56,66 to beda wkrotce sie parly jedna z druga tylo czy w parce czy na mijanke
W sobotę nie gram bo nic z tego jutro Ekstra Pensja wazna ,2,5,8,23,35+2no ile będę czekał
Forsami: Ekstra Przekręt:
1-2/6.
1-2/6.
Od 18 kwietnia losowania Ekstra Pensji będą codziennie
Hura!!!.
Przechytrzyłem TS, bo jeszcze NIE GRAŁEM w ten dziwaczny wynalazek.
Przechytrzyłem TS, bo jeszcze NIE GRAŁEM w ten dziwaczny wynalazek.
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
jakby prezes dal mi moje 10/10 to bym gral dalej a tak 75 71 dalej sie mija dobre chociaz te 9/10
Janosik 2009 ja tam w kryształowej kuli się nie zagłębiam na to nie ma mocnych jak ma wyjść to wychodzi bez obliczen testów na testerze itp itdkażdy ma swoje liczby mysli że wlasciwe losowanie weryfikuje to najlepiej
jak 2 killerow w jednym filmie? to tak jak 2razy 10 w jednym losowaniu a jednak to i tamto jest
Forsami.
Ja nie sprawdzam liczb na testerze.
Ja nie sprawdzam liczb na testerze.
Na czym kolwiek jak myślisz że zlamiesz Enigme przy milionach kombinacji i 16,tysiacach kolektor w Polsce +x osób grajacych to powodzenia ci życzę bez urazy lubię czasem pofilozofować
14:00
32,14,19
32,43,60
33,36,73
33,7,46
36,15,46
7,15,73
14,43,62
32,14,19
32,43,60
33,36,73
33,7,46
36,15,46
7,15,73
14,43,62
Jak wszedzie tak i tu na forum tylko naprawdę wygrywają jednostki osób tu zarejestrowanych jest z 2000 tysiące a tych co nie tocale mnóstwo itylkonie liczni wygrywaja prosty przyklad zobacz ile bylo wygranych lotto plus z wtorku
Janosik to zagląda w przyszłość i okej nie mam sprawy
Tylko ciekaw jestem co za zioła sobie aplikuje
Tylko ciekaw jestem co za zioła sobie aplikuje
hehe ekstra pensja o 18 kwietnia codziennie
Saper pasuje rozbić bank ja tam na pierwszą zmianę o piątej wstaje mam to w d....e patrze obserwuję może coś spasuje czarnoksieznik chyba śpi bo by coś poradził jak grać żeby wygrać hej Gargamel...
No to porażka muszę się zachować jak rak przerzucam się na inne gry pensja ekstra codziennie za 5 zlotych
i uj moze przekombinuja z tymi losowaniami i nie przerobia wszystkich liczb.... kto kulkami wojuje ten od kulek ginie tsik sie pogubi, akis impuls elektro magnetyczny by sie prydal
Czyżby to oznaczało że za dużo ludzi wygrywa i to nie jest rentowne no to dużo ludzi zrezygnuje z grania i też będzie nie rentowne
Codzienne losowania niektórych gier liczbowych przypomina mi Mode na Sukces z odwrotnym skutkiem pewne zagrania isame gry tracą na atrakcyjnosci a losujmy wszystko jak Keno co 4 minuty to dopiero była by kicha
No to chyba wrócę do lotto z plusem bo nie wydam codziennie 5 zlotych na ekstra pensje a wlotto mi starczy od wyplaty do wyplaty jednym słowem kaszana od wieczora do rana
w tym tyg odlozylem tylko 1200 zl
trzeba zlamac multi inaczej pojdo zule po mule
trzeba zlamac multi inaczej pojdo zule po mule
10 godzin ostrego ruszania az se zyly wyprulem za marne 300 zl
trafienie w multi to bliss
gdyby nie kreatyna to juz bym spal a tak swiezutki
trafienie w multi to bliss
gdyby nie kreatyna to juz bym spal a tak swiezutki
42 to do 60 tylko 18 lat
ale ta kreatynka nie da mi mlodo umrzec
chroni komorki przed starzeniem
bede stary biedny zul